-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μια άσχετη ερώτηση:
Προχθές προμηθεύτηκα ένα e-Pass για την Αττική Οδό. Το τοποθέτησα πίσω από τον καθρέφτη του 307, ακριβώς κάτω από το 'σκιασμένο' κομμάτι που βρίσκεται στο πάνω-πάνω μέρους του παρμπρίζ. Δυστυχώς, το e-Pass δεν πιάνει και αναγκάζομαι να το βγάζω με το χέρι έξω από το παράθυρο.
Μήπως κάποιος φίλος ξέρει κάτι για αυτό;Στο ύψος του εσωτερικού καθρέπτη εκεί που είναι μαζεμένες περισσότερες 'κουκίδες'
...και η λευκή 'πλευρά' να βλέπει προς το εξωτερικό του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τωρα παω να δω τα site που αναφερθηκαν, αλλα ξερεις αν 8α συνεργαζονται τα συστηματα αυτα μεν οθονη στο ταμπλο και το χειρηστηριο στο τιμονι?Εδώ, στις σημειώσεις, θα βρείς πληροφορίες για Pioneer που συνεργάζονται με τα χειριστήρια και την οθόνη του 307.
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Μια άσχετη ερώτηση:
Προχθές προμηθεύτηκα ένα e-Pass για την Αττική Οδό. Το τοποθέτησα πίσω από τον καθρέφτη του 307, ακριβώς κάτω από το 'σκιασμένο' κομμάτι που βρίσκεται στο πάνω-πάνω μέρους του παρμπρίζ. Δυστυχώς, το e-Pass δεν πιάνει και αναγκάζομαι να το βγάζω με το χέρι έξω από το παράθυρο.
Μήπως κάποιος φίλος ξέρει κάτι για αυτό;Μα καλά, όταν το πήρες από τα γραφεία, δε σε ενημέρωσαν? Μέχρι και κρεμασμένες αφίσες έχουν που γράφουν για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα καθώς και για Mercedes, BMW που επίσης έχουν αθερμικά παρμπρίζ.
-
ενημερωτικα ρωτησα, για να δω τι επιλογες εχω. απο την αλλη ισως μια δευτερη πηγη με monitor ας πουμε, αλλα μετα ξεφευγει η ολη φαση. ευχαριστω παντως! σε 15 μερες ερχεται το αυτοκινητο
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως σοβαρα τωρα αν θελει ο φιλος μας xsara 16v να κανει υπερβασεις στο μοτερ του καλο ειναι να κοιταξει στο 106sportclub.gr οπου τα παληκαρια κανουν αλλα κολπα.Το παλιο 206club ειναι κλειδωμενο τωρα και θελει εγγραφη αλλα και εκει ελαχιστοι εκαναν εκτεταμενες μετατροπες στα 307.
Εχουν κανει ομως παπαδες σε αντιστοιχα 206.
Σου αναφερω ενδεικτικα καποια:206 1.6 160 ps (εκκεντροφοροι ps,μπλοκε,κορωνοπηνιο,ντιζα κλπ)
206cc 1.6 175 ps
206 1.6 154 ps με ηλεκτονικο γκαζι και φιλτροκουτι
206 cc 180+ ps με ΚΕΝΤ και αγραφο
και πολλα 206 με τους εκκεντροφορους ραλλύ που ανεφερα σε αλλο ποστ.206 1.6 160 ps (εκκεντροφοροι ps,μπλοκε,κορωνοπηνιο,ντιζα κλπ) (Το δικό μου) 17,8 κιλά ροππή και επιτάχυνση 0-100 σε 8,05 μετρημένο σε VBOX από περιοδικό. 400άρι σε 16 sec με ταχύτητα εξόδου 142,4 και όλες οι μετρήσεις πριν βάλω πιο κοντό διαφορικό και το μπλοκέ που έχει πάνω.
206cc 1.6 175 ps -> Το αυτοκίνητο λυσσάει με 19 κιλά ροππή και 0-100 σε 7,2!!! Από CC παρακαλώ που είναι 1100+ κιλά
Το άλλο cc με τον άγραφο δεν το έχω δει ακόμα από κοντά για να ξέρω με σιγουριά ακόμα. Ξέρω ότι είναι υπο εξέλιξη.
Υπάρχει και 'φτηνό' 307 με 142 άλογα και 17 κιλά ροπή και 0 - 100 γύρω στο 9 ξερό.
Τουλάχιστον αποδείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι το μοτέρ αυτό φιάχνεται και πολύ καλά μάλιστα. Απλώς πρέπει να ασχοληθείς.
-
gxm..
Ευτυχώς δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα...
Του άλλαξα και λάστιχα ακόμη μια φορά!!! Τώρα που έβαλα τα καινούργια κατάλαβα τι θα πεί φθαρμένα ελαστικά...
-
Μαυρα ματια βρε Ηλια!!!
Που εισαι εσυ???
Τουλαχιστον δεν εχεις προβληματα....
χαιρετισμους -
Hello!
Έμεινε το 307 μου από μπαταρία, μετά απο 2 χρόνια και 3 μήνες
Η ερώτησή μου όμως είναι η εξής:
Αφού ήρθε η οδική και βάλαμε μπρος με μια spare μπαταρία και μετά από μία βόλτα 10 χιλιομέτρων, όταν έσβησα την μηχανή μετά δεν ξαναέπαιρνε.
Τα συμπτώματα:
Στο πρώτο γύρισμα του κλειδιού (στο πρώτο κλικ δηλ), ανάβει η ένδειξη της μπαταρίας.
Στο δεύτερο κλικ, έχουμε 2 περιπτώσεις:- Να ανάξουν τα διαγνωστικά λαμπάκια
- Να σβήσουν όλα τα λαμπάκια (και αυτό της μπαταρίας)
Αν πάω και στο 3ο κλικ (που παιρνει μπρος) τότε δεν γίνεται τπτ. Δηλ σβήνουν τα πάντα :(:(
Ευτυχώς, έχω παρκάρει έξω από το συνεργείο...
Ένα τελευταίο ήταν ότι στο παρκάρισμα, πατώντασ φρένο, στην οθόνη έδειξε 'Braking fault' ?!?!?!?!?!???
Έχει κανείς καμία ιδέα τί μπορεί να έχει πάθει το κακόμοιρο?
thnx,
Μπάμπης
-
Μπαταρια!!
Η μπαταρια σου τα εχει φτυσει και δεν φορτιζει ,αν και 10χλμ ειναι λιγα για να φορτισει.Ολα τα προβληματα που σου κανει ειναι γιατι δεν εχεις μπαταρια.Αλλαξε την και θα ησυχασεις. -
Αυτό εύχομαι και εγώ! Θα δούμε αύριο το πρωί!
thnx
-
Καλημέρα!
Και μια άλλη ερώτηση:
Το 'Braking Fault' στην οθόνη τί ακριβώς σημαίνει????
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Σίγουρα φταίει η μπαταρία, το είχα πάθει και εγώ όταν έιχα αφήσει το αυτοκίνητο πολλές μέρες ακίνητο. Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Πάντως το περιεργο ήταν πως ενώ το αυτοκίνητο κλείδωνε κανονικά, η πόρτα του συνοδηγού (τρίπορτο) έμενε ξεκλείδωτη
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Σίγουρα φταίει η μπαταρία, το είχα πάθει και εγώ όταν έιχα αφήσει το αυτοκίνητο πολλές μέρες ακίνητο. Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Πάντως το περιεργο ήταν πως ενώ το αυτοκίνητο κλείδωνε κανονικά, η πόρτα του συνοδηγού (τρίπορτο) έμενε ξεκλείδωτηΚαι εμένα το έκανε αυτο. Τελικά ήταν μπαταρία, μου την αλλάξανε. Το αυτοκίνητο θα το πάρω το απόγευμα. Περιμένω ακόμα να μου πουν τί ήταν το braking fault...
-
Το 307 ανανεώνεται... 4 ΤΡΟΧΟΙ
-
Απο μούρη πάντος προτιμώ αυτό που κυκλοφορεί τώρα. Βέβαια στο καινούριο θα έχει και το hatchback τον δίλιτρο κινητήρα με τα 180 άλογα
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
... Βέβαια στο καινούριο θα έχει και το hatchback τον δίλιτρο κινητήρα με τα 180 άλογαΚαι προβόλια ομίχλης χαμηλά στον προφυλακτήρα, ώστε σε συνδυασμό με μπλέ led στα μικρά, να πετάει το όχημα στο Μπουρνάζι!
-
geia sas
-
Ξαδέρφια (μπορεί κ να το ξέρετε ήδη) το 307 αλλάζει μούρη...
-
Τώρα εμένα γιατι μου φαίνεται σαν γέρος φαφούτης!!!!
-
Ασχετό.....
Δεν πιστεύω να είναι κανείς από εδώ μέσα ο κάτοχος του μπορντώ 307 που χτες το βράδυ κατά τις 12:00 έλιωνε τα λάστιχα μπροστά σε εκατοντάδες λαού,γυρίζοντας σαν μανιασμένο στο πάρκινκ του Ειρήνης και Φιλίας!!!
PEUGEOT FORUM