-
To είχα πάθει και εγώ πριν καιρό. Βέβαια με το που έβγαλε το μήνυμα antipollution fault το αμαξι έμεινε και δεν έπερνε με τιποτα μπροστά. Φώναξα γερανό και το πήγα συνεργείο. Μου είπαν πως υπήρξε αδυναμία ανάφλεξης λόγω τον μπουζί, και μου τα άλλαξαν. Από τότε δεν το έχει ξανακάνει ποτέ, και έχουν περάσει και 3 χρονιά
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ANTIPOLUZION.ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΕΣΒΗΝΕ Η ΜΗΧΑΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ 200ΚΜ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ....ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ Η ΛΟΓΩ ΡΥΠΩΝ ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΡΙΝ ΤΟΠΑΩΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΕΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ?Δεν μας είπες τελικά τι έγινε?
Ξέχασα να σε πάρω και τηλ να σε ρωτήσω, βλέπεις η ρημάδα η δουλειά -
Η πολλή δουλειά τρώει τον... υπάλληλο ως γνωστόν και όχι τον άλλο που λέει η παροιμία! ( Γι' αυτό και 'λείπω' μέρες...)
Χθες άλλαξα ακόμη ένα com... Η εγγύηση του αυτοκινήτου έχει λήξει από το καλοκαίρι. όχι όμως και του com που άλλαξα λίγο πριν τη λήξη της εγγύησης.
Όσο η Peugeot δεν βάζει μυαλό να αλλάξει υποκατασκευαστή, θα πληρώνει com και ζουάν, εργατικά στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της!
Αφού ο μοχλοδιακόπτης των φώτων/φλας κάνει τα δικά του μετά από χρήση 6 μηνών, εγώ θα τον αλλάζω στην εγγύησή του... -
Και ενώ άλλαζαν το com στο 307 μου, εγώ χάζευα το 206 που ετοιμάζει ο Γκάλλο για χώμα!
Ohlins αναρτήσεις πενηντάρες πλήρως ρυθμιζόμενες, φρενάρες.... αξίας 12.000
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ANTIPOLUZZYION FAULT .TO EKANE UPDATE STO PC KAI DEN EBGALE TIPOTE..MOY EIPE PVS EINAI NERVMENH BENZINH KAI DENKANEI KALH KAYSH...MOY TO JANAEBGALE TOLAMPAKI PALI...ME TO IDIO PROBLHMA FILOS PHGE ΣΤΗΝ ΛΙΟΝΝ ΘΕΣΣ/ΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ....ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 175 ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΑΝΕΤΑ 195......ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΕΡΒΙΣ ΖΟΥΑΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΑΡΑΜΙΣΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35ΜΕ 40 ΚΜ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ....ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΠΘΙΤΩΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
-
ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΛΑΣΤΙΧΑ.ΨΙΛΟΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ YOKOHAMA A539 AΛΛΑ ΣΤΟ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΜΗ ΜΕΧΡΙ 350 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ
-
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ?ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ?
-
παιδια εδω και δυο εβδομαδες εχω εξατμιση στο εργαλειο!155 ευρω ανοξειδωτη αφαιρεσα και το πρωτο καζανακι !να ακουσετε κατι σκασιματα !τα λεμε
-
Λάζαρε εγώ πήγαινα για τα Michellin Exalto II αλλά τελικά έβαλα Continental Sport Contact και τα βρίσκω πολύ καλά, και στο βρεγμένο. Έχω γράψει μια-δυό σελίδες πίσω...
-
Ο χρήστης xfacer έγραψε:
παιδια εδω και δυο εβδομαδες εχω εξατμιση στο εργαλειο!155 ευρω ανοξειδωτη αφαιρεσα και το πρωτο καζανακι !να ακουσετε κατι σκασιματα !τα λεμεΚαλορίζικη!
Όταν βαρεθείς ή κουραστείς από τις 'μπαλωθιές', τι θα κάνεις;
-
Ρε φιλαρες πεστε μου κατι...
Εδω και λιγο καιρο το σφυριγμα που κανει το τιμονι του 307 εχει αρχισει να γινεται κατι παρα πανω απο ενοχλητικο και ειδικα οταν το αυτοκινητο ειναι σταματημενο.
Εσεις εχετε παρατηρησει κατι αναλογο????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε φιλαρες πεστε μου κατι...
Εδω και λιγο καιρο το σφυριγμα που κανει το τιμονι του 307 εχει αρχισει να γινεται κατι παρα πανω απο ενοχλητικο και ειδικα οταν το αυτοκινητο ειναι σταματημενο.
Εσεις εχετε παρατηρησει κατι αναλογο?????Εχει προβλημα και σφυριζει για να κανει το αδιαφορο!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εχει προβλημα και σφυριζει για να κανει το αδιαφορο!
Καμμια αλλη σοβαρη αποψη????
(οχι οτι περιμενα κατι σοβαροτερο απο σενα ...λεμε τωρα )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εσεις εχετε παρατηρησει κατι αναλογο?????Μιχάλη, είχα να οδηγήσω το 307 μου αρκετό καιρό, και όταν το ξαναοδήγησα, το πρώτο πράγμα που πρόσεξα ήταν αυτός ο θόρυβος. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε από την αρχή, για να είμαι ειλικρινής
Εννοείται ότι στο μεγάλο service δεν βρήκαν τίποτα περίεργο...
-
Κάτσε΄!
Τι θόρυβο εννοείς??!!! (οχι δεν κάνω πλάκα?!!)
Ηλεκτρικό?Σφύριγμα?Τι?
Μήπως είναι κάτι στο σερβό?!!
Το ακούς μέσα στην καμπίνα?Και όταν λές σταματημένο?!!!Στα καλά καθούμενα....μπιιιιιιιιι??!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εννοείται ότι στο μεγάλο service δεν βρήκαν τίποτα περίεργο...
Σιγα μην το εβρισκαν ρε Τασο.Και να το εβρισκαν σιγα μην στο λεγανε!!!
Θα χρειαζοταν να σου αλλαξουν το υδραυλικο και δεν ειναι για τετοια οπως καταλαβαινεις...
Εγω τους εβαλα μεσα σε καινουργιο και τους ειπα να ακουσουν και τα δυο και μετα να μου πουν τα χαιρετισματα.
Οπως καταλαβαινεις δεν υπηρχε δικαιολογια και πριν απο λιγα λεπτα μου ειπαν οτι εχουν παραγγειλει καινουργιο υδραυλικο.
Τουλαχιστον ρε παιδια οι ανθρωποι σε αυτα τα θεματα ειναι αψογοι!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Åäù êáé ëéãï êáéñï ôï óöõñéãìá ðïõ êáíåé ôï ôéìïíé ôïõ 307 å÷åé áñ÷éóåé íá ãéíåôáé êáôé ðáñá ðáíù áðï åíï÷ëçôéêï êáé åéäéêá ïôáí ôï áõôïêéíçôï åéíáé óôáìáôçìåíï.
Åóåéò å÷åôå ðáñáôçñçóåé êáôé áíáëïãï?????Ìé÷Üëç, åß÷á íá ïäçãÞóù ôï 307 ìïõ áñêåôü êáéñü, êáé üôáí ôï îáíáïäÞãçóá, ôï ðñþôï ðñÜãìá ðïõ ðñüóåîá Þôáí áõôüò ï èüñõâïò. Äåí åßìáé óßãïõñïò üôé äåí ôï Ýêáíå áðü ôçí áñ÷Þ, ãéá íá åßìáé åéëéêñéíÞò
Åííïåßôáé üôé óôï ìåãÜëï service äåí âñÞêáí ôßðïôá ðåñßåñãï...
.. ìå ôï êéíçôÞñá óôï ñåëáíôß óôáìÜôá ,âãÝò êáé Üêïõ ìðñïóôÜ áðï ôçí åéóáãùãÞ áñéóôåñÜ ðñïò ôï ìÝñïò ôïõ äõíáìü ï èüñõâïò èá åßíáé ðéï Ýíôïíïò áðï üôé óõíÞèùò áí óõíå÷ßæåôáé êáé óôï åóùôåñéêü ðÜíù áðï ôá 30 ÷ëì ôüôå üôé êáé ï mdvq ìéá áíôëßá/ñïõëåìáí/éìÜíôáò õäñáõëéêïý åßíáé ôï ìÝëëïí óïõ
-
Eίχα και εγώ πριν καιρό αυτό το σφύριγμα στο υδραυλικό τιμόνι, και μάλιστα το άκουγα κανα 4μηνο. Στην Peugeot που το πήγα μου είπαν πως δεν είναι τίποτα, είναι φυσιολογικό. Κοίταξα λοιπόν μόνος μου την στάθμη του υγρού του υδραυλικού τιμονιού, παρατήρησα πως ήταν χαμηλή. Υπήρχε υγρό αλλά πολύ λίγο. Πρόσθεσα λίγο ακόμα, και όταν έβαλα μπροστα το αμάξι, μετά 2,3 δευτερόλεπτα το σφύριγμα σταμάτησε και δεν το ξανακουσα ποτέ.
-
Το δικό μου δεν ξέρει να σφυρίζει!
Ξέρει να τρώει όμως ένα com ανά εξάμηνο. Ευτυχώς τα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση ένα χρόνο!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.....ΠΗΓΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ...ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΦΤΗΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 5900 ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕ!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ 650 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ...500 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...5900 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΗ 195 ΟΧΙ 200+ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟΣΟ?ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ
PEUGEOT FORUM