-
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ;ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001 ΑΣΗΜΙ QUARTZ 1.6 XS 41000KM ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο(ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ) ΖΟΥΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΚ! ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2001 ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ 2500 ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΙΓΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΛΥΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΣΤΡΙΒΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΔΟΥΠΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΚ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΡΑΣ!ΑΥΤΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307ΗΔΕΣ!ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
-
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ;ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001 ΑΣΗΜΙ QUARTZ 1.6 XS 41000KM ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο(ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ) ΖΟΥΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΚ! ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2001 ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ 2500 ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΙΓΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΛΥΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΣΤΡΙΒΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΔΟΥΠΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΚ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΡΑΣ!ΑΥΤΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307ΗΔΕΣ!ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....
-
ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ;ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !
ΛΟΙΠΟΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001
ΑΣΗΜΙ QUARTZ
1.6 XS
41000KM
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο(ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ)
ΖΟΥΑΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΚ!
ΤΟΝ ΔΕΚΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 2001 ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ 2500 ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΙΓΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΛΥΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΕΣΤΡΙΒΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΔΟΥΠΟΣ ΗΡΘΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΡΘΕ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΚ!
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΡΕΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ?ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΡΑΣ!ΑΥΤΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ!ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 307ΗΔΕΣ!ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... -
Peugeot 307 1.6 XS
Μπλέ RecifeΑγοράστηκε απο Θεσσαλονίκη Lion Νοέμβριο 2002.
Κανένα σοβαρό πρόβλημα ως τώρα.Παρεπιπτόντως Nakata τι έγινε με τα νά λάστιχα ??
- Στις στροφές και τα φρεναρίσματα κρατάει καλύτερα ?
- Απο κατανάλωση ?
- Άλλαξες ζάντα ή μπαίνουν 205 και στις μαμίσιες ?
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ YOKOHAMA 539 205 60 15 ΕΒΑΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΛΙΚ ΛΑΣΤΙΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΑΖΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΓΟΜΑ ΠΑΧΥ ΠΕΛΜΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ 207 ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΗ 204
-
Καλημέρα κι απο μένα,
Έχουμε και λέμε
Αυτοκίνητο 307 SW 1.6 Ασημί
Αγορά Ιούνιος 2002 Lion Hellas Αθήνα
Μέχρι τώρα έχει κάνει 17000 χλμΠροβλήματα:
- Το κλασικό με τον διακόπτη των φλάς. Αλλάχτηκε δυό μήνες μετα την αγορά και οκ απο τότε
- 2 φορές διακοπή και επανεκίνηση των ηλεκτρικών εν κινήσει (Α/C, στερεοφωνικό κλπ.). Software Update στο πρώτο service και δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.
- Αλλαγή διακοπτών παραθύρων της πόρτας του οδηγού (είχα αφήσει το παράθυρο ανοικτό και έγιναν υδρόψυκτοι)
- Αλλαγή πίσω προφυλακτήρα μετα απο τρακάρισμα
- Τρέμουλο του τιμονιού στο φρενάρισμα απο ψηλές ταχύτητες. Λύθηκε με αντικατάσταση σε δισκόπλακες και τακάκια.
Όλα τα παραπάνω εκτός του τρακαρίσματος καλύφθηκαν απο την εγγύηση χωρίς χρέωση.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος και απο το αυτοκίνητο και απο την Lion.
-
Kαλημέρα σε όλους
Peugeuot 307 1.6 XSI
Αγοράστηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2001
Εχω κάνει 23000 χλμ μεχρι στιγμηςΠροβλήματα
- Αλλαγή στον διακόπτη μηχανής
- Software update
- Aλλαγή στο ελατήριο εξάτμισης επειδή έτριζε
- Μια φορά έμεινα από σκουπίδι στην βενζίνη που μου το μπούκωσε και δεν έπερνε με τίποτα μπροστα. Πάντως η οδική βοήθεια ήρθε αμέσως
Το μόνο που παραμένει είναι ο συντονισμός στις 2500 rpm
-
Nαμαι και γω.
307 xs διπορτο 1,6 μπορτνω.Αθηνα.
Για το παλιο ΒΑΡΙΕΜΑΙ να γραφω προβληματα.Το καινουργιο εχει κανει 1800 χλμ και προς το παρον σχεδον τιποτα.Μπραβο φιλε nakata για την ιδεα επρεπε να το ειχαμε κανει νωριτερα.Με pm και με κινητα (το εχω κανει ηδη με nakata)μπορουμε να εχουμε πιο ουσιαστικη επαφη και να λεμε και πραγματα που δεν γραφονται στο forum. -
για τον συντονισμο που λες το εχουν ψαξει εγω υποψιαζομαι χωρισ να ειμαι σιγουροσ ουτε μηχανικοσ ειμαι αλλα ουτε μπορω να κανω διαγνωση με τα λεγομενα σου να βοηθησω θελω γιατι ξερω τι περνας.......εμενα μου το εκανε οταν η μηχανη ερχοταν στα οπα της που λενε απο 4000 στροφες και επεφτε εκει γυρω στισ 2500 ακουγοταν ενα τρανταγμα!εσυ το λες συντονισμο....ισως να λεμε το ιδιοπραγμα αν εχεις εγγυηση αλλαξε ολο το κατω συστημα καταλυτη και εξατμιση και καζανακι αυτο μου ειχαν κανει!το ιδιο ειχε παρουσιαστει και σε καποια κοματια 206!Αυτα αλλα μπορει να λεμε ομως διαφορετικα πραγματα .....
-
Καλημερα στους 307κιδες. Λοιπον εχουμε και λεμε:
307 1,6 xs 3πορτο
Μπλε recife
Αγορασμενο 1/11/01
36000 εως τωρα.
Ερωτηση. Καθε ποτε αλλαζετε τακακια?
Ιδεα. Δεν κανουμε κανενα site ξεχωριστο? Ειναι πολυ δυκολο? -
ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ(ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΗΣ ΕΙΜΑΙ ) ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ...ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ !ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;
-
Tι after market ανταλακτικα χρησιμοποιειτε??εχει βαλει κανεις τιποτα αλλο εκτος απο τα δικα του.Εβαλα λαδια silkolene pro4 10/40,βαλβολινες yacco ημισυνθετικες μπουζι ND iridium και φιλτρο αερος custom.Λαδια και βαλβολινες εντυπωσιακες διαφορες ,φιλτρο και μπουζι ελαχιστες.Ισως κανουν την διαφορα σε τελικη αλλα δεν δοκιμασα ακομα.Επισης εχω ζαντες Tecknomagnisio 16' και λαστιχα Avon 205/55/16.Κρατημα φρενα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι με τα δικα του δεν το ειχα ζορισει,επιδοσεις ακριβως οι ιδιες.Σε λιγο θα βαλω 17'(ειναι ηδη αγορασμενα και περιμενω να το στρωσω λιγο ακομα) και θα σας πω τη γνωμη μου. Αληθεια πως το στρωσατε το δικο σας και για ποσα χλμ???
-
Με το που μπηκα μέσα στρώθηκε απο μόνο του, είμουν καινούριος οδηγός και ήταν το πρώτο μου αμάξι Μέχρι τα 5000km δεν ανέβαινα πάνω από τις 3500 στροφές, από εκέι και ύστερα του δίνω και καταλαβένει όσο μπορώ.
-
Ελπιζω να συμφωνειτε οτι εαν προερχεσαι απο μικροτερο και πιο αδυνατο αυτοκινητο δεν υπαρχει λογος να ζορισεις τον κινητηρα ( για το 1.6 μιλαω). Και μεχρι τις 4000 στροφες να το στρωνεις εχεις ηδη καλες επιδοσεις και μετα απο εκει και πανω κοντραρεις μεχρι και POLO 1.6 GTI! Αληθεια σας λεω με το ζορι μου εφυγε μιση καροτσα
-
Και ΑΝ, λεω ΑΝ, προερχεσαι απο μεγαλυτερο?????
-
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΟ 1.6 GTI?122 ALOGATA?AN EINAI ETSI RE PAIDIA ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΡΑΜΕ ΣΗΦΟΥΝΑ?ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΦΑΓΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΟΛΑΚΙΑ 1.6 ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΡΙΑΚΑ.....ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ 147 122 ΑΛΟΓΑ !!!!
-
Σιφουνα δεν πηραμε αλλα σιγουρα το πραγμα ειναι σβελτο και με πολυ καλες ενδιαμεσες επιταχυνσεις(λογω κοντου σαζμαν).Ομως αγαπητοι φιλοι στην εθνικη και ειδικα στις τελικες αν δειτε κανενα 1,2-1,4(οποιασδηποτε μαρκας) και σας πλησιαζει αρχιστε το κλεφτικο το σφυριγμα και την παραδοσιακη cool συμπεριφορα που εχουν ολοι οι κατοχοι 307!!!! γιατι η ξεφτιλα ειναι βαρια και δεν αντεχεται.Με το παλιο μου 307 που του επινα το αιμα ειχε 185 ευκολα 190 δυσκολα στα 195 μουλαρωνε και μια φορα σε γκρεμο ειχα δει στο κοντερ κοντα στα 210.Ενω με το πρωην lancer 1.3(για το γκαζια που ελεγα παραπανω) ειχα σε οποιαδηποτε ευθεια 200.(παντα στο κοντερ).Παντως αμα πιασει καμμια ανηφορα και τιποτα στροφιλικι δυσκολα θα ακολουθησει οτιδηποτε της κλασης του(θα αρχισουμε νομιζω τις κουτουλιες με το αλλο club των πονεμενων 147.Τουλαχιστον εμεις εχουμε αυτογνωσια αυτοι ειναι πονεμενοι και δεν το ξερουν>> )
-
θα αρχισουμε νομιζω τις κουτουλιες με το αλλο club των πονεμενων 147.Τουλαχιστον εμεις εχουμε αυτογνωσια αυτοι ειναι πονεμενοι και δεν το ξερουν>> )
ΑΥΤΟ ΔΕΝ Τ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Α3 ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΓΝΑΤΙΑ 200 ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ -
Λαζαρε αν διαβασεις το topic τους θα το καταλαβεις.Χτυπαει σε κανενα καμμια ταχυτητα στο σαζμαν??στο παλιο χτυπουσε στο αναβασμα απο 2-3 στο καινουργιο στο κατεβασμα απο 3-2.τι να κανω τωρα ??να αρχισω τα γελια η τα κλαματα???
-
οταν λες χτυπαει τι εννοεις?
PEUGEOT FORUM