-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πολύ δεν είναι?
Δεν κοπανάει Τάκη?!
Εχεις δοκιμάσει χαμηλότερες πιέσεις?Να πω την αλήθεια, είναι κομμάτι σφιχτό, το έχω δοκιμάσει και με 32 παντού, όπου γλυκαίνει αρκετά. Δεν ξερω βέβαια στα 32 τι παίζει με τις φθορές.
Συνήθως βάζω 34. (Σπίτι, κρύο πάντα, έτσι; ) -
Κυριε Ανδρεα επειδη διακρινω μια μικρη συγχιση στο μυαλο σας θα προσπαθησω να ειμαι αναλυτικοτερος:
Οταν γραφω ιδια κυβικα δεν εννοω τις οδηγικες σας ικανοτητες(την πικρη ηττα που δεχτηκα στα μερη σας θα την αντποδωσω καποια μερα στο δικο μου μερος) αλλα στην ικανοτητα σας να πατα τε βαθια το γκαζι πραγμα που το κανει και η μικρη μου κορη.ΑΛΛΑ,
ΟΣΟ βαθια και να το πατησετε ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα καμμια, να μας προσπερασετε.
Απλα σας θυμιζω για να φρεσκαρω την μνημη σας οτι το δικο σας ειναι 2,2 ενω το δικο μας 1,6.
Δεεεν ακουσα....τι ειπατε?????? -
Μόνο προσοχή στο βαθύ πάτημα του γκαζιού....κόβονται ντίζες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μόνο προσοχή στο βαθύ πάτημα του γκαζιού....κόβονται ντίζες!!!Παααααλι προβλημα η BMW ?!?!?!?
Ασχετο.. Προτεινω μολις φτασει το τοπικ στη σελιδα 307, να σταματησει και να ανοιξει το part II!
-
Νεότερα περί ελαστικών: Τα Continental είναι ΑΘΟΡΥΒΑ, γλυκύτατα σε αίσθηση, αναδεικνύουν και πάλι τις φρενάρες μας, και από αίσθηση τιμονιού, θυμήθηκα το 106!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κυριε Ανδρεα επειδη διακρινω μια μικρη συγχιση στο μυαλο σας θα προσπαθησω να ειμαι αναλυτικοτερος:
Οταν γραφω ιδια κυβικα δεν εννοω τις οδηγικες σας ικανοτητες(την πικρη ηττα που δεχτηκα στα μερη σας θα την αντποδωσω καποια μερα στο δικο μου μερος) αλλα στην ικανοτητα σας να πατα τε βαθια το γκαζι πραγμα που το κανει και η μικρη μου κορη.ΑΛΛΑ,
ΟΣΟ βαθια και να το πατησετε ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα καμμια, να μας προσπερασετε.
Απλα σας θυμιζω για να φρεσκαρω την μνημη σας οτι το δικο σας ειναι 2,2 ενω το δικο μας 1,6.
Δεεεν ακουσα....τι ειπατε??????Να κανουμε ομως αυτη τη συγκριση σε στυλ αγωνα των πρωταθλητων... Να εχει κ χωμα η υποθεση ωστε να μπορεσω να σου πω ξεκαθαρα το ποσα παϊδια εχεις!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ý÷åé ôý÷åé íá ðçãáßíåé áñêåôÞ þñá áðü ðßóù óáò Peugeot 407??? Óá íá ìå êõíçãïýóå Ýíá ïñèÜíïé÷ôï óôüìá íá ìå êáôáðßåé Ýíéùèá
Ï÷é ...ðïôå....
Åéìáóôå ðéï ãñçãïñïé áðï áõôïõò.Äåí ìðïñïõí ïõôå íá ìáò äïõí!!!!... ÌÝ÷ñé íá ôï äéáâÜóåé ï hiluxboy ...
Ôï åéäå ï hiluxboy êáé ìïõ åéðå íá óáò åõ÷çèù ÊÁËÇ ×ÑÏÍÉÁ!!!
Åðßóçò êáé ìå õãåßá ðÜíù áð'üëá
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Να κανουμε ομως αυτη τη συγκριση σε στυλ αγωνα των πρωταθλητων... Να εχει κ χωμα η υποθεση ωστε να μπορεσω να σου πω ξεκαθαρα το ποσα παϊδια εχεις!!!Eπιμενεις ακομα για αυτη την κοντρα?????
Εγω για να ειμαι ειλικρινης τη φοβαμαι λιγο γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει μεχρι και καμμια τουμπα να φας!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Να κανουμε ομως αυτη τη συγκριση σε στυλ αγωνα των πρωταθλητων... Να εχει κ χωμα η υποθεση ωστε να μπορεσω να σου πω ξεκαθαρα το ποσα παϊδια εχεις!!!
Eιμενεις ακομα για αυτη την κοντρα?????
Εγω για να ειμαι ειλικρινης τη φοβαμαι λιγο γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις μπορει μεχρι και καμμια τουμπα να φας!!!!Και τουμπα και τουλουμπα!!! Απο τις μεγαλες...
-
Παλληκάρια με τα 307, θα έρθετε το Σάββατο στα Μέγαρα για την πίττα;
Εγώ θα είμαι εκεί, και νομίζω πως θα είναι και ο Μιχάλης (MDVQ). -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
και νομίζω πως θα είναι και ο Μιχάλης (MDVQ).Χωρις το 307 ομως(ειναι ΠΑΛΙ συνεργειο)
-
Καλησπέρα παίδες!
μετά από πολύ καιρό, ξαναγράφω.
σχετικά με τα λάστιχα, σε παλαιότερα posts είχα αναφερθεί στην τρομερή ταλαιπωρία μου με Michelin Pilot Primacy και ζάντες απομίμηση Arianne.
Λοιπον, τα λάστιχα τα έδωσα πίσω μισή τιμή όπως όπως, ενώ πήρε τις ζάντες στο ακέραιο, μιας και σίγουρα θα τις ξαναπουλούσε.
Ξανά πίσω στις σιδερένιες 195/65/15 και πάλι σε Continental PremiumContact.
Όλα άψογα. Κανένα τρέμουλο, και αίσθηση στο αυτοκίνητο συνολικά σαν να είναι καινούριο. Γλυκιά αίσθηση, όπως προείπε κάποιος εδώ! Και με γραπτή εγγύηση 4 ετών από την αντιπροσωπεία της Continental στην Ελλάδα.
Η ταλαιπωρία προήλθε από το κατάστημα Μερκούρη-Κουτσοδήμα στα Λιόσια. Πολύ πρόθυμοι και για τεστ-drive για να βρούμε το πρόβλημα, αλλά υποψιάζομαι οτι το ζαντολάστιχο ήταν ελαττωματικό εξ αρχής, και τα λάστιχα Michelin που μου πούλησαν ήταν τελικά πατημένα, αλλά...άντε να το αποδείξεις... Δεν δίνει ούτε την εγγύηση που του δίνει κανονικά η αντιπροσωπεία, αφού τα φέρνει και από αλλού. Δεν το αρνήθηκε αυτό. Συνολική ταλαιπωρία 2 μήνες. Ίσως έκανα πολύ λιγότερο, αν ήξερα τα δικαιώματά μου και έτρεχα το θέμα περισσότερο.
Τι να πώ, ίσως ήμουν απλά άτυχος και δεν φταίει το μαγαζί :-)))
Γενικά, αφού άλλοι δίνουν εγγύηση (π.χ. Μόσχος στον Αγ. Δημήτριο), γιατί να πάς αλλού; Οι τιμές είναι οι ίδιες έτσι και αλλιώς.
φιλικά,
Σπύρος
(χαιρετισμούς στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στο φόρουμ (ξέρει αυτός! )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
και νομίζω πως θα είναι και ο Μιχάλης (MDVQ).
Χωρις το 307 ομως(ειναι ΠΑΛΙ συνεργειο)
Τι είχαμε, τι χάσαμε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι είχαμε, τι χάσαμε...
Την ησυχια μας
-
Hello!
Μία επίγουσα ερώτηση... κάθε πότε αλλάζετε μπροστά τακάκια στα 307 σας?Τα άλλαξα στα 30000 και τωρα (50000) μου λένε οτι δεν βγάζουν μέχρι το επόμενο service. Να τα αλλάξω?
thnx,
Μπάμπης -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Hello!
Μία επίγουσα ερώτηση... κάθε πότε αλλάζετε μπροστά τακάκια στα 307 σας?Τα άλλαξα στα 30000 και τωρα (50000) μου λένε οτι δεν βγάζουν μέχρι το επόμενο service. Να τα αλλάξω?
thnx,
ΜπάμπηςΜπάμπη ακριβώς τα ίδια και με μένα!
Τα άφησα, και θα τα τσεκάρω πάλι γύρω στα 55.000. Άλλαξα τα πίσω στα 50.000.
-
Β Ε Λ Τ Ι Ω Θ Η Κ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αλλαξες αυτοκίνητο?
-
Αλλαξες αυτοκίνητο?
Οχι, απλά βελτίωσα τα αγαπημένο μου 307
-
Τι βελτίωση έκανες??? Πες μας και εμας που ψαχνόμαστε
PEUGEOT FORUM