-
Φουλ συνθετικά και αλλαγή στα 10.000 χλμ;
Μηχανή είναι αυτή ή φριτέζα;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΤΙ ΛΕΤΕ>?
-
Λαζαρε ηρεμησε...
Στα περιπου 100000 χλμ που εχεις λογικο ειναι να τσιμπισει λιγο λαδακι ειδικα οταν το αφηνεις και τοσο πολυ.Οπως σου ειπα ειναι λαθος να κρατας τα λαδια τοσο πολυ στην Ελλαδα.Γνωμη μου να τα αλλαξεις και να κανεις πιο συχνες αλλαγες.
Αν τωρα δεν θες να τα αλλαξεις συμπληρωσε(νομιζω οτι μεσα στο βιβλιαρακι καπου γραφει οτι πρεπει να τα κοιτας καθε τοσο) και τα αλλαζεις στο σερβις.
Και παντα τα ιδια λαδια που εχεις μεσα για συμπληρωμα. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πέταμα του κουτιού του πνίχτη, ελευθέρωση της εισαγωγής του αέρα με μετατροπή του κάτω μέρους του φιλτροκουτιού, φυσικά φίλτρο ελευθέρας (εγώ είχα K&N) και βελτίωση της απόκρισης στις χαμηλές με ακίνδυνη επέμβαση στο ηλ. γκάζι.
Καμμια φωτο?????Μονος σου τα εκανες ολα η χρειαζεται και μαστορα???
Το κανουμε και μεις????Λεπτομερεις με το ηλεκ. γκαζι???
Γιατι μας κρατας σε αγωνια?????
Να σε παρακαλεσουμε θες?????
Οριστε.....
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ!!!!!!Δεν το έκανα μόνος μου, αλλά ένας φίλος μου χομπίστας που τον κυνήγαγα πολύ καιρό να δεήσει να ασχοληθεί.Από ότι κατάλαβα δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνει από μας, αν θέλεις βέβαια και χωρίς να μπλέξω εγώ στην μέση τον ρωτάω αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με το θέμα.
Παντως εγώ σήμερα του κάνω δυναμομέτρηση για να δω τι παίζει και στα νούμερα, είμαι όμως πολύ αισιόδοξος γιατί όπως ανάφερα έχω δει μεγάλη διαφορά, δεν το πίστευα να πω την αλήθεια.
Τώρα σχετικά με το ηλ γκάζι από ότι μου είπε έβαλε 1 μηχανικό τέρμα για την προφόρτιση της πεταλούδας και το έψαξε πολύ μέσω lap-top για την ρύθμιση της καλύτερης θέσης του tps -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
και το έψαξε πολύ μέσω lap-top για την ρύθμιση της καλύτερης θέσης του tpsΩχ....οχι απο αυτο ευχαριστω δεν θα παρω ειδικα στο δικο μου αυτοκινητο!!!
Ασε Δημητρη μαλλον εχω πεση σε Monday car και μαλιστα φιαγμενο απο Γαλλο που ειχε μαλωσει την Κυριακη το μεσημερι με ολη του την οικογενεια και το βραδυ ηπιε 3 μπουκαλια κρασι Βουργουνδιας για να πνιξει το πονο του !!!Περιμενουμε νεα για την δυναμομετρηση.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
και το έψαξε πολύ μέσω lap-top για την ρύθμιση της καλύτερης θέσης του tps
Ωχ....οχι απο αυτο ευχαριστω δεν θα παρω ειδικα στο δικο μου αυτοκινητο!!!
Ασε Δημητρη μαλλον εχω πεση σε Monday car και μαλιστα φιαγμενο απο Γαλλο που ειχε μαλωσει την Κυριακη το μεσημερι με ολη του την οικογενεια και το βραδυ ηπιε 3 μπουκαλια κρασι Βουργουνδιας για να πνιξει το πονο του !!!Περιμενουμε νεα για την δυναμομετρηση.
Καλό!!!!!!
Πάντως σε εμένα τα πάντα είναι άψογα και δεν μιλάμε για κανέναν σκιτζή, παιδεύτηκε πολύ, μιλάμε για κανένα 4ωρο on στο lap-top και σταματημένο και εν κινήσει..... -
κύριοι, γιατί προσπαθείτε να βελτιώσετε το...τέλειο;
παρ' όλα αυτά, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω ότι το 307 club όχι μόνο εκπροσωπήθηκε επάξια στην κοπή της πίττας του φόρουμ από τρία μέλη του, αλλά είχε επιτυχία 100% στην κλήρωση, και το κυριότερο, επέδειξε σπάνια μεγαλοψυχία, καθώς ένας από τους τυχερούς της παρέας προσέφερε το δώρο του σε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου της θυγατρικής μας
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
κύριοι, γιατί προσπαθείτε να βελτιώσετε το...τέλειο;παρ' όλα αυτά, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω ότι το 307 club όχι μόνο εκπροσωπήθηκε επάξια στην κοπή της πίττας του φόρουμ από τρία μέλη του, αλλά είχε επιτυχία 100% στην κλήρωση, και το κυριότερο, επέδειξε σπάνια μεγαλοψυχία, καθώς ένας από τους τυχερούς της παρέας προσέφερε το δώρο του σε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου της θυγατρικής μας
Μαλλον τα βλέπεις λάθος τα πράγματα. Το δωρο έγινε σε ένδειξη σεβασμου προς τους εκπροσώπου της πρωτοποριακής φίρμας του γκρούπ
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω ότι το 307 club όχι μόνο εκπροσωπήθηκε επάξια στην κοπή της πίττας του φόρουμ από τρία μέλη του, αλλά είχε επιτυχία 100% στην κλήρωση...3,5 μέλη Τάσο, ήταν και ο μικρός μου που κέρδισε κι αυτός ημερολόγιο WRC και μου έφαγε τ'αυτιά όλη την ημέρα για την ατυχία του, να μην κερδίσει το PS2 με την τιμονιέρα...
ΥΓ.: Επίσης μου έφαγε τ'αυτιά με την 430 του Βωβού και το STI του 0-100-0 των 4Τ. Πως κάνουν έτσι αυτά τα παιδιά μόλις δουν φτερούγα...
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΠΟΛΥ ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΤΙ ΛΕΤΕ>?Λάζαρε αν δεν βγάζει περίεργο χρώμα στα καυσαέρια, και εξακολουθείς να τελικιάζεις στην Εγνατία, είναι φυσιολογική η κατανάλωση λαδιού, λόγω θερμοκρασιών και αναθυμιάσεων.
RTFM: Ελέγχουμε τη στάθμη λαδιού και συμπληρώνουμε πάντα από το ίδιο.
Όσο για τα χιλιόμετρα αλλαγής λαδιών, ο κατασκευαστής προτείνει κάθε 15.000, άρα κάθε 10.000 χλμ. με full συνθετικά είναι λογικές οι αλλαγές πιστεύω, εκτός αν το 'στήνεις' σε καθημερινή βάση.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
καθώς ένας από τους τυχερούς της παρέας προσέφερε το δώρο του σε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου της θυγατρικής μαςΕπισης να συμπληρωσουμε οτι ο εν λογω κυριος εχει και σπανια τυχη γιατι ο λαχνος προσφερθηκε πριν την κληρωση ενδοοικογενιακως και το μελος ευγενεστατα αρνηθηκε την προσφορα(θα ειπε μεσα της η κοπελα 'σιγα μην παρω λαχνο απο τον καντεμη!! ).
Και επισης να ματασυμπληρωσουμε ο ο υπερτυχερος συνοδηγησε με το πιο καλο αυτοκινητο της εκδηλωσης και με τον πιο θεαματικο οδηγο!!!Τωρα τα περι σεβασμου κλπ απο τους κατοχους της ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ μας ,ανηκουν στην σφαιρα του παραλογου οπως ηδη θα εχετε αντιληφθει αγαπητοι κατοχοι του ΓΝΗΣΙΟΥ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΠΑΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ!ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 307 200 ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ 215 ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ! ΚΟΦΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ?...ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΕΓΩ
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τωρα τα περι σεβασμου κλπ απο τους κατοχους της ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ μας ,ανηκουν στην σφαιρα του παραλογου οπως ηδη θα εχετε αντιληφθει αγαπητοι κατοχοι του ΓΝΗΣΙΟΥ
Μα, φυσικό δεν είναι? Ο σεβασμός κερδίζεται, κύριοι!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τωρα τα περι σεβασμου κλπ απο(ΠΡΟΣ) τους κατοχους της ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ μας ,ανηκουν στην σφαιρα του παραλογου οπως ηδη θα εχετε αντιληφθει αγαπητοι κατοχοι του ΓΝΗΣΙΟΥ
Μα, φυσικό δεν είναι? Ο σεβασμός κερδίζεται, κύριοι!
Ρε τι εισαι συ ???
Ουτε ενα λαθος δεν μπορουμε να κανουμε....
Τωρα που το εσιαξα τι εχεις να σχολιασεις??? -
Το σημαντικότερο λάθος το έκανες (για δεύτερη φορά) πριν από 2 χρόνια περίπου...
Αφού το πρώτο είχε το στοιχειώδες φιλότιμο και αυτοκτόνησε πέφτοντας στα νερά του Κηφισσού, δεν έπρεπε να θυμηθείς τη σοφή παροιμία: 'το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού' ?
-
καλησπερα
εγινα κατοχος ενος 307 1.4 εδω και μια εβδομαδα και αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα:
μολις γυρναω τη μιζα καποιες φορες -οχι παντοτε- αρχιζει να ακουγεται ενας ηχος (παρομοιος με αυτον της πορτας) την στιγμη που παρουσιαζεται η σταθμη του λαδιου στον υπολογιστη (ειναι ολα 'μηδενικα' αρα οκ)...δεν αναβει καποια ενδειξη στο ταμπλω...(ακουγεται 2-3 φορες και μετα σταματαει)
τι μπορει να συμβαινει???
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
καλησπεραεγινα κατοχος ενος 307 1.4 εδω και μια εβδομαδα και αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα:
μολις γυρναω τη μιζα καποιες φορες -οχι παντοτε- αρχιζει να ακουγεται ενας ηχος (παρομοιος με αυτον της πορτας) την στιγμη που παρουσιαζεται η σταθμη του λαδιου στον υπολογιστη (ειναι ολα 'μηδενικα' αρα οκ)...δεν αναβει καποια ενδειξη στο ταμπλω...(ακουγεται 2-3 φορες και μετα σταματαει)
τι μπορει να συμβαινει???Καλωσόρισες!
Όταν λες 'ήχος σαν της πόρτας' εννοείς τον ήχο του μοτέρ του παραθύρου; Αν είναι αυτό, ακούγεται η αντλία βενζίνης, άρα απόλυτα φυσιολογικό. Αν εννοείς τον ήχο από το κλείσιμο της πόρτας, να το πας στο σέρβις για έλεγχο.
-
δεν εχει σχεση με την πορτα...
οπως λες, μαλλον η αντλια βενζινης θα ειναι...απλα δεν το ειχα ξανακουσει και μου εκανε εντυπωσηThanx
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όταν λες 'ήχος σαν της πόρτας' εννοείς τον ήχο του μοτέρ του παραθύρου; Αν είναι αυτό, ακούγεται η αντλία βενζίνης, άρα απόλυτα φυσιολογικό. Αν εννοείς τον ήχο από το κλείσιμο της πόρτας, να το πας στο σέρβις για έλεγχο.
Ρε Τακη νομιζω οτι θα αρχισω να σου φερνω σε σενα το Πεζω να του βρισκεις τις βλαβες!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το σημαντικότερο λάθος το έκανες (για δεύτερη φορά) πριν από 2 χρόνια περίπου...Εξισου σημαντικο λαθος ειναι και το οτι σε εχω φιλο μου
Στο αυτοκινητο κολησες τωρα????
Εξαλλου Μιχαλης και σοφια εχουν εκ διαμετρου αντιθετους δρομους!!! (τωρα κοροϊδευω ...εμενα!!!)
PEUGEOT FORUM