-
Ο χρήστης tm έγραψε:
.... my sympathies ...Ευχαριστώ φίλε και μακριά από σένα...
-
Λυσσάξατε ρε σεις! Μην τύχει και μας ξεφύγει κουβέντα!
Δε μασάω ρε, είχα Ami 8 στα νιάτα μου! Και όταν βιαζόμουν έπαιρνα το παπί! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Λυσσάξατε ρε σεις! Μην τύχει και μας ξεφύγει κουβέντα!
Δε μασάω ρε, είχα Ami 8 στα νιάτα μου! Και όταν βιαζόμουν έπαιρνα το παπί!Καλά αυτό δεν είναι επιχείριμα, και Πόρσε να έχεις υπάρχουν περιπτώσεις που το παπί είναι πιο γρήγορο
-
Είδα εχθές μια ελληνική ταινία με τον Νίκο Ρίζο ως σοφέρ. Σ'ένα στενό διασταυρώνεται με μια Citroen 'βάτραχο'.
Τσακώνονται για το ποιος πρέπει να κάνει πίσω κι ο Ρίζος φωνάζει στον οδηγό του 'βατράχου':
'Ίσα ρε που ήρθες να μας κάνεις το μάγκα με τη σιδερώστρα σου'. -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Εκτός αντιπροσωπείας ρώτησες ??Από βδομάδα θα το ελέγξει και ο εξάδελφος-φανοποιός για γνωμοδότηση.
Πάντως σήμερα, που ήμουν με το δεξί χέρι στο τιμόνι και το αριστερό στο συνεχές πασπάτεμα της ταπετσαρίας της οροφής, όλα καλά, υγρασία μηδέν.
Στο σπίτι που γύρισα το έψαξα ενδελεχώς, τίποτα, αν και έβρεχε... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα εχθές μια ελληνική ταινία με τον Νίκο Ρίζο ως σοφέρ. Σ'ένα στενό διασταυρώνεται με μια Citroen 'βάτραχο'.
Τσακώνονται για το ποιος πρέπει να κάνει πίσω κι ο Ρίζος φωνάζει στον οδηγό του 'βατράχου':
'Ίσα ρε που ήρθες να μας κάνεις το μάγκα με τη σιδερώστρα σου'.Στο CITROEN forum αγαπητέ Μάνο, στο CITROEN forum,
εκεί, στα αγαπητά και πειραχτήρια 'ξαδέλφια'! -
Πέρα από την πλάκα Τάκη...είναι δύσκολο να μπει νερό,αν η οροφή τραβηχτεί καλά για να κλείσει!
Στο 206 αυτό εχω κάνει και δεν έχω (ακόμα) πρόβλημα,ούτε με την τελευταία νεροποντή!!!ΥΓ Chrmes έχεις δίκηο σε ξέχασα!! ...και ο sirgus δίκηο θα έχει!! ...αλλά ο olympios εχει μαμά που κάνει τέλειο ραβανί!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλά αυτό δεν είναι επιχείριμα, και Πόρσε να έχεις υπάρχουν περιπτώσεις που το παπί είναι πιο γρήγοροΝαι, πράγματι, τις πέρναγα 'σαν σταματημένες' στην αντιπροσωπεία στο Χαλάνδρι, και στο πάρκινγκ της εταιρίας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πέρα από την πλάκα Τάκη...είναι δύσκολο να μπει νερό,αν η οροφή τραβηχτεί καλά για να κλείσει!
Στο 206 αυτό εχω κάνει και δεν έχω (ακόμα) πρόβλημα,ούτε με την τελευταία νεροποντή!!!Είναι ηλεκτρική Νίκο! Τι να κάνω, να της τραβήξω... τα αυτιά;
-
...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...αλλά ο olympios εχει μαμά που κάνει τέλειο ραβανί!!!.....κι η δικιά μου την καλύτερη καρυδόπιτα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Ίσα ρε που ήρθες να μας κάνεις το μάγκα με τη σιδερώστρα σου'.Τιμη και δοξα στον φιλο μας το Μανο
-
Αγαπητοι φιλοι και..... πολυαγαπητοι φιλοξενουμενοι,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
Μιχαλης.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
...αλλά ο olympios εχει μαμά που κάνει τέλειο ραβανί!!!
.....κι η δικιά μου την καλύτερη καρυδόπιτα
Ωπ!!! Στο επόμενο φαγοπότι είσαι εθελοντής επίτιμος καλεσμένος!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Στο 206 αυτό εχω κάνει και δεν έχω (ακόμα) πρόβλημα,ούτε με την τελευταία νεροποντή!!!Είναι ηλεκτρική Νίκο! Τι να κάνω, να της τραβήξω... τα αυτιά;
Κι εμένα ηλεκτρική είναι Τάκη!! (πσσσσ...τεχνολογία λέμε!!)
Σπρώξε όσο μπορείς από την πίσω μεριά μέχρι να κλείσει καλά!!!
Φαντάζομαι ότι είναι όπως του 206 και εξέχει από τον ουρανό του αυτοκινήτου!!! (δεν θυμάμαι ρε γμτ πως είναι η ηλιοροφή του 307!) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...δεν θυμάμαι ρε γμτ πως είναι η ηλιοροφή του 307!...Καμμία σχέση με την ηλιοροφή του 206. Είναι κλασσική ηλιοροφή, όταν είναι κλειστή, ακολουθεί την γραμμή της οροφής, όπως βλέπεις εδώ. Ευχαριστώ για την συμβουλή πάντως, φίλε! Καλή χρονιά!
-
Καλή χρονιά να έχουμε!
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Επειτα απο 1800Κμ σε 8 ημερες επεστρεψα στη ρουτινα.
Επιεικως απαραδεκτα στη βροχη τα Μichelin Primacy. Eιναι δευτερη φορα που το αναφερω αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση. Στις στροφες της Μηλιας-Μετσοβο, Γιαννενα-Ηγουμενιτσα πηγαινα σαν παπια, το αμαξι εφευγε σχεδον σε καθε στροφη αν το πιεζες ελαφρως, βεβαια εβρεχε αρκετα, (σημ. τα λαστιχα ειναι ολοκαινουργια (8000κμ) και δουλεμενα σε αυτοκινητοδρομο).
-
first of all
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
70 euroπουλα για το συρματοσχοινο καθησματος οδηγου(μονο το εξαρτημα), πολλα δεν ειναι??
-
first of all
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
70 euroπουλα για το συρματοσχοινο καθησματος οδηγου(μονο το εξαρτημα), πολλα δεν ειναι??
Φυσικά και είναι πολλά ,αλλά έχεις άλλη λύση?
PEUGEOT FORUM