-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Paidia eiste sigouroi oti ftaei to sterofwniko ?
An balei kapios kalis piotitas ixia den 8a yparxei simantiki beltiwsi ?
Exw balei sto mati kati MB-QUART me 250euro me topo8etisi + dwrean monwsi stis portes.Ο MDVQ κατι ειχε παλεψει με ηχεια αλλα δεν ειχε αποτελεσμα γιατι οι πορτες γινανε woofer!
Μιχαλη, δεν ειναι πεταμενα λεφτα τα 225... Μπορεις να τα κανεις κουνιες, οπως στη διαφημηση της uniroyal με τον πιθηκο πριν αρκετα χρονια! Θα ειναι αναπαυτικοτατες λογω πλατους...
Ισως και εγω να εβαζα 225 αλλα φοβαμαι τα νερα τον χειμωνα. Οσο βροχινο και να ειναι το λαστιχο παραμενει 225! Ηκαθημερινη διαδρομη του αυτοκινητου το χειμωνα περιλαμβανει 6Km βρεγμενη αθλια ασφαλτο και 6Km ασφαλτοστρωμενων λιμνων! Δεν θα βοηθουσε το 225...Εβαλα φρυδακια στους θολους μαζι με αποστατες στους τροχους 8mm. Ειναι διακριτικοτατα και θεωρουνται ομορφα απο οσους τα εχουν δει. κοστισανε γυρω στα 300euro τοποθετημενα. Μια ενδεικτικη φωτο!
-
-
Γαμάτες φωτογραφίες. Κυρίως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι υπέροχο. Μπροστά δεν μου άρσε που έβγαλε το σήμα της Peugeot.
Παιδιά επειδή όπως είπα πριν θα βάλω και εγώ ζάντες αλουμινίου (επιτέλους) ποιές ζάντες σας αρέσουν (απο peugeot). ?? Οι πεντάκτινες είναι πολύ καλές !
Πόσο πάνε περίπου οι 17 άρες (θα βάλω πάντως 205 λάστιχα γιατί τα 225 πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολή) -
Γυρω στα 1100euro χωρις να ειμαι σιγουρος! Τη θεωρω ως την ιδανικη ζαντα για αυτο το αυτοκινητο και δεν το συζητω για οτιδηποτε αλλο...
205/50/17 και ασε τον MDVQ να κανει πατιναζ... -
Ο χρήστης Dev έγραψε:
An balei kapios kalis piotitas ixia den 8a yparxei simantiki beltiwsi ? Exw balei sto mati kati MB-QUART me 250euro me topo8etisi + dwrean monwsi stis portes.Αν κανει αναβαθμιση στα ηχεια σου, κρατωντας την ιδια πηγη, σιγουρα θα ακουσεις καποια διαφορα! (μπορει να σου φανει η μερα με τη νυχτα!) Προσοχη, ομως. Χωρις να ειμαι ειδικος στα στερεοφωνικα ή να εχω δικο μου μαγαζι, οταν χρειαστηκε να βαλω στερεοφωνικο στο αυτοκινητο μου, τα ειχα ψαξει και αν ριξεις μια ματια στο site της MB-QUART, θα δεις οτι εχει πολυ καλα ηχεια, αλλα για να παιξουν χρειαζονται ενισχυτη, αλλιως η πηγη σου δε θα μπορει να τα οδηγησει σωστα! Αποτελεσμα θα δωσεις λεφτα και δε θα ακουσεις κατι! Αν δε, εχουν και crossover τοτε, χαιρετισματα! Δωσε λιγη προσοχη στην επιλογη σου, για να εχεις σωστο αποτελεσμα! Μια βολτα σε καποια εξειδικευμενα καταστηματα θα σε βοηθησει να κανεις καποια σωστη επιλογη!
Χαιρετω! -
Οι εμπειριες μου απο ζαντες και ηχεια εχουν ως εξης:
Ηχεια που εβαλα ηταν σκετη απογοητευση γιατι αφενος το cd δεν μορουσε να τα οδηγησει και οταν με το ραδιο επιανε μια αξιοπρεπη ενταση κουδουνιζανε οι πορτες απο το μπασο.Στο καινουργιο 307 που πηρα και του αφησα τα ιδια εχει σαφως πιο ισορροπημενο ηχο και ισως λιγο καλυτερο ηχο απο το παλιο και αυτο (αν δεν ειναι ιδεα μου) πρεπει να οφειλετε σε διαφορετικη παρτιδα ηχειων.Οποτε η αλλαζουμε ολο το συστημα η αφηνουμε το εργοστασιακο.
Ζαντες εβαλα τις tecnomagnesio(η καπως ετσι) μοντελο detroit και αυτο γιατι τις βρηκα πολυ πιο φτηνες απο της Peugeot κατα την γνωμη μου πολυ πιο ωραιες και απο τις ελαχιστες (ισως οι μονες στην αγορα) που δεν θελουν αποστατες(ειναι ειδικα για 307).Λαστιχα την πατησα και εβαλα τα υπερβολικα για 307 225/45/17 που οπτικα ειναι τελεια αλλα και εχει κοψει σε επιδοσεις και το τιμονι εχει βαρυνει και κατι περιεργα κανει το υδραυλικο.Βεβαια απο την αλλη εχεις δωρεαν πατιναζ στο βρεγμενο(ζηλεια-ψωρα hiluxboy )καλυτερα φρενα και ελαχιστο σπιναρισμα.Παντως και εγω σε πρωτη ευκαιρια θα βαλω 205/50/17.Αεροτομη πισω εχει βαλει κανενας????Εγω εχω παρει μια αλλα δισταζω να την βαλω....Τουλαχιστον λειτουργικα ειναι ενταξει???? -
Τα 9 στα 10 307 που κυκλοφορουν στην περιοχη μου εχουν αεροτομη, οπως και εγω! Εχει ωραιο οπτικο αποτελεσμα και τιποτα αλλο...
-
Καλημέρα σε όλους και
ΒΟΗΘΕΙΑ
Ρε παιδιά στις πόσες στροφές μπαίνει ο κόφτης στο 307 1.6. Ρωτάω γιατι χτές στην Εθνική και σε προσπέραση μπήκε στο δικό μου στις 5800 και κόντεψα να δώ τον Χριστό φαντάρο.
Το έλεγξα πάλι μετά στο σπίτι και όντως εκεί μπαίνει ενώ το κόκκινο στο στροφόμετρο είναι στις 6500. Όλα αυτά χωρίς καμμία άλλη ένδειξη.
Πήρα τηλέφωνο την Lion και θα τους το πάω την Παρασκευή να το δούν αλλά έλεγα μήπως έχει τύχει και σε κανέναν άλλο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Εξαρτάται.
Με 1η,2η, 3η και 4η ταχύτητα μπαίνει στις 6500
Με 5η μπαίνει νωρίτερα (κάπου στις 5800)... -
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Εξαρτάται.
Με 5η μπαίνει νωρίτερα (κάπου στις 5800)...Και πως το καταφερε η peugeot αυτο; Δεν νομιζω να εχει το σαζμαν αισθητηρα για το ποια σχεση εχεις επιλεξει ωστε να μεταβαλει τον κοφτη...
Beachbum απο τελικη πως πας; θεωρω οτι με κοφτες στις 5800 δεν θα περνα τα 200Km/h...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εξαρτάται.
Με 5η μπαίνει νωρίτερα (κάπου στις 5800)...Και πως το καταφερε η peugeot αυτο; Δεν νομιζω να εχει το σαζμαν αισθητηρα για το ποια σχεση εχεις επιλεξει ωστε να μεταβαλει τον κοφτη...
Beachbum απο τελικη πως πας; θεωρω οτι με κοφτες στις 5800 δεν θα περνα τα 200Km/h...
200 τι είναι αυτό??
Ξέχασα βέβαια να πώ ότι έχω το 1.6 SW, οπότε τέτοια νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας. Χωρίς να έχω σπάσει το αμάξι έχω δεί 180.Δεν πιστέυω πάντως να είναι η τελική του SW ΄και πολύ παραπάνω απο αυτά
-
(((((((Είμαι κάποιος τακτικός αναγνώστης σας που είχα την ατυχία να είμαι κάτοχος από τους πρώτους του Peugeot 307 1600 cc του καλύτερου αυτοκίνητου τις περσινής χρονιάς
Είχα συνεχόμενα προβλήματα σε διάφορα μέρη του αυτοκίνητου δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες (υπάρχουν στοιχεία ) αυτό που ζητώ είναι η δημοσιεύσει του γράμματος αυτού για οποίους κατόχους δυσαρεστημένους του ίδιου αυτοκίνητου (μοντέλου ) να πληροφορηθούν ότι μετά από ενάμισι και πλέον χρόνο ταλαιπωρίας στις αντιπροσωπείες και δικηγορικά γραφεία βρέθηκε τρόπος να μπορεί ένας άτυχος αγοραστής να δικαιωθεί νομικά . Δεν έχει σημασία από πού είστε η από πού πήρατε το αυτοκίνητο αν έχετε προβλήματα επικοινωνήστε στα τηλεφωνά γιατί πολλοί είναι καλύτερα από έναν
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 641019 και 6938999788
Αθανάσιος Καρυπίδης
Εφόσον ταλαιπωρείστε όπως και εγώ και τα προβλήματα του αυτοκίνητου σας δεν τελειώνουν και πιστέψτε με εγώ ταλαιπωρούμαι 2 χρόνια ασταμάτητα με αλλαγή μπροστινού συστήματος διαφόρων άλλον εξαρτημάτων αλλαγή φλάντζα κεφαλής που οι περισσότεροι μπορεί να έχετε διαρροή και να μην το ξέρετε αφού έχω συναντήσει πολλούς πικραμένους ιδιοκτήτες με πολλά προβλήματα έψαξα και βρήκα όπως έχω γράψει σε ένα γράμμα μου στα περιοδικά νόμιμο τρόπο να δώσουμε τα αυτοκίνητα μας πίσω μετά από δικαστικοί απόφαση να αποζημιωθούμε στο ακέραιο τα χρήματα μας χωρίς να μετράει ι παλαιότητα ή ο αριθμός τον χιλιόμετρων απλός πρέπει να είμαστε ένας αριθμός γύρο στα 10 αυτοκίνητα για να πετύχουμε τον στόχο μας 100 % με διάγνωσης εμπειρογνωμόνων και δικηγόρο ο οποίος έχει κερδίσει το ίδιο δικαστήριο για 11 πελάτες του ιδιοκτήτες γερμανικών αυτοκίνητων και αποζημιώθηκαν ακόμα και για τυχόν ανταλλακτικά που αναγκάσθηκαν να πληρώσουν γιατί δεν καλυπτόταν από την εγγύηση έχτρα από τα λεφτά του αυτοκίνητου τους
Οποίος λοιπόν σκέφτεται να επωφεληθεί από τον τρόπο που πρωτινό και με κόπο ανακαλύψαμε επικοινωνήστε μαζί μας είμαστε ήδη τέσσερις
Όσοι πιστοί προέλθετε είναι καλύτερα
Τηλ. επικοινωνίας 2310641019 και 6938999788 ))))))Τι έγινε παιδιά με τα 307 όλοι είστε ικανοποιούμενοι ? τα ζοαν σας είναι καλά ? οι θόρυβοι από σύστημα διεύθυνσης , τα πλαστικά δεν τρίζουν ? οι πόρτες δεν ακούγονται ? τα καντράν και τα φανάρια δεν θολώνουν ? φλάντζες κεφαλής και θερμοστάτη αλλάζουμε ? δίσκους πλατό και πολλά αλλά . εγώ σας έστειλα 2 γραμματακια σε όλα τα περιοδικά και στις σελίδες τους για δυναμική νομική αντίδραση κατά τις Peugeot η οποία φτιάχνει το 307 μου τα τελευταία 2 χρόνια κάθε μήνα χωρίς αποτέλεσμα . Βρέθηκε ο τρόπος δικαίωσης μας επικοινωνήστε μαζί μου καρυπιδης Αθανάσιος 2310641019 κιν 6938999788
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Εξαρτάται.
200 τι είναι αυτό??
Ξέχασα βέβαια να πώ ότι έχω το 1.6 SW, οπότε τέτοια νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας. Χωρίς να έχω σπάσει το αμάξι έχω δεί 180.Δεν πιστέυω πάντως να είναι η τελική του SW ΄και πολύ παραπάνω απο αυτά
θεωρησα οτι εμπαινε η 5η στους κοφτες...
-
Nai eimaste efxaristimenoi...
Se posa posts 8a to grapseis...? -
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Nai eimaste efxaristimenoi...
Se posa posts 8a to grapseis...?Πες τα Χρυσόστομε!!!!
-
Τι θα λεγατε να συγκεντρωναμε τις τελικες των 307 μας ωστε να βγαλουμε ενα μεσο ορο; Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι γινεται. Πιστευω οτι με 10 μετρησεις θα εχουμε μια καλη εικονα της πραγματικοτητας. Αναλαμβανω να τα συγκεντρωσω μεσω pm και να τα δημοσιευσω ολα μαζι ωστε να μη στελνουμε ο καθενας ενα ξερο νουμερο και γεμιζουμε το πολυαγαπημενο μας topic.
Τελικη σε πραγματικη ευθεια...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Τελικη σε πραγματικη ευθεια...
190 στο κοντέρ σε πραγματική ευθεία
(307 1.6 xs 5θ, 50000χλμ, η πρώτη σοδειά που κυκλοφόρησε εδώ) -
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΑΣ!!!
takinen: 190Km/h
MDVQ: 190+Km/h
Hiluxboy: 190Km/h
Δεχομαι με pm τις τελικες των υπολοιπων ωστε να συμπληρωνω το συγκεκριμενο post!
-
Γεια σας,
Εχω ενα Peugeot 307 XS 1.6 και θελω να αλλαξω τις ζαντες που εχει απο το εργοστασιο. Εχω σκεφτει να αλλαξω διασταση και να βαλω 16αρα. Αλλαζοντας ομως διασταση θα πρεπει να αλλαξω και λαστιχα και να βαλω 205/55/16.
Κανοντας αυτη την αλλαγη θα αλλαξει η συμπεριφορα του αυτοκινητου προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο (αυξηση καταναλωσης, μεγαλυτερη υδρολισθιση κλπ);
Βεβαια εχω σκεφτει να αλλαξω μονο τις ζαντες παραμενοντας στην διασταση που εχει απο το εργοστασιο (15αρα). Αυτο βεβαια το σκεφτομαι μονο και μονο λογω του κοστους.
Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη λυση;
-
Ο χρήστης p307 έγραψε:
Γεια σας,Εχω ενα Peugeot 307 XS 1.6 και θελω να αλλαξω τις ζαντες που εχει απο το εργοστασιο. Εχω σκεφτει να αλλαξω διασταση και να βαλω 16αρα. Αλλαζοντας ομως διασταση θα πρεπει να αλλαξω και λαστιχα και να βαλω 205/55/16.
Κανοντας αυτη την αλλαγη θα αλλαξει η συμπεριφορα του αυτοκινητου προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο (αυξηση καταναλωσης, μεγαλυτερη υδρολισθιση κλπ);
Βεβαια εχω σκεφτει να αλλαξω μονο τις ζαντες παραμενοντας στην διασταση που εχει απο το εργοστασιο (15αρα). Αυτο βεβαια το σκεφτομαι μονο και μονο λογω του κοστους.
Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη λυση;
Καλωσηρθες!!! Αρνητικο δεν θα δεις κανενα βαζοντας 205/55/16. Μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις θα ειναι εμφανης αλλα μη σε απασχολει. Το τιμονι θα γινει λιγο πιο αμεσο λογω χαμηλοτερου προφιλ και τελος θα εχεις ενα πολυ ωραιο αισθητικο αποτελεσμα. Τα 15' αφησε τα μονο για το θεμα του κοστους οπως ειπες αλλα δεν αξιζει... Κανε υπομονη να αλλαξεις ζαντες και λαστιχα μαζι!
PEUGEOT FORUM