-
Ε, ότι έχει μεγάλη κατανάλωση έχει... Σε λάδι και βενζίνη.
Μιχάλη, μην τους αφήνεις να σε πειράζουν παιδί μου, δείξτους εσύ.
-
Η γιορτη κραταει 40 ημερες.Μεχρι τοτε θα δειξω την μεγαλοψυχια που αρμοζει σε ενα κατοχο 307.
Αλλα αν συνεχιστε να με προκαλειτε τοτε θα βαλω στην ακρη τις τυπικουρες και θα σας κονιορτοποιησω παλιοχαρακτηρες!! -
Μεγαλοψυχία το λένε τώρα ρε Νίκο?!! ..
Καλά βρε Μιχάλη!!Εχεις δίκηο!
Παλιοχαρακτήρες είμαστε που παίζουμε με τον πόνο σας!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
θα δειξω την μεγαλοψυχια που αρμοζει σε ενα κατοχο 307.Παναγιτσα μου...βοηθαμε να κανω πραγματικοτητα αυτα που γραφω!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
θα δειξω την μεγαλοψυχια που αρμοζει σε ενα κατοχο 307.
Παναγιτσα μου...βοηθαμε να κανω πραγματικοτητα αυτα που γραφω!!!
Αμηηηην...!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
θα δειξω την μεγαλοψυχια που αρμοζει σε ενα κατοχο 307.
Παναγιτσα μου...βοηθαμε να κανω πραγματικοτητα αυτα που γραφω!!!
Αμηηηην...!!!
Φτηνές δικαιολογίες!!...Εμείς όμως σαν καλοί Χριστιανοί είδατε ε?..Μιλιά δεν βγάλαμε!!!..Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε!!! Ούτε για ζουάν είπαμε...ούτε για μπορντώ είπαμε!!!ΤΙΠΟΤΑ!!! Τάφος!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φτηνές δικαιολογίες!!...Εμείς όμως σαν καλοί Χριστιανοί είδατε ε?..Μιλιά δεν βγάλαμε!!!..Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε!!! Ούτε για ζουάν είπαμε...ούτε για μπορντώ είπαμε!!!ΤΙΠΟΤΑ!!! Τάφος!!!Λέγε πάντα αυτό που μπορείς να κάνεις και.....
κάνε πάντα αυτό που λές!!Για να δουμε, θα κρατηθεις κι'αλλο και δεν θα πεις τιποτα...;;;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Φτηνές δικαιολογίες!!...Εμείς όμως σαν καλοί Χριστιανοί είδατε ε?..Μιλιά δεν βγάλαμε!!!..Στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε!!! Ούτε για ζουάν είπαμε...ούτε για μπορντώ είπαμε!!!ΤΙΠΟΤΑ!!! Τάφος!!!
Λέγε πάντα αυτό που μπορείς να κάνεις και.....
κάνε πάντα αυτό που λές!!Για να δουμε, θα κρατηθεις κι'αλλο και δεν θα πεις τιποτα...;;;
Χρμφφ...Γκνγκμφφφ...!!!!Κρατιέμαιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
exei αρχισει μια κουβέντα για βελτίωση του 307 στο
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... 3&start=80επισης ανακοινωθηκε το εξης:
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 Π.Μ.
ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΑΔΙΟΥ BEACHVOLLEY ΚΑΙ TAE KWON DO
(Απέναντι από τον Ιππόδρομο, στο Parking της Μαρίνας)
Η είσοδος είναι από την Λ. Ποσειδώνος!Λεπτομέρειες και Χάρτης εντός ολίγου...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
12:00 - 13:00 -> Αφιξη των Μελών
13:00 - 13:15 -> Δημιουργία Σχηματισμού για την φωτογράφηση
13:15 - 14:00 -> Φωτογράφηση
14:30 - Τέλος -> Αναχώρηση για τα Βλάχικα όπου θα γίνει Γαλατικό Γεύμα.NA MHN ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... c&start=60 -
Αλλαγή μπαταρίας με μία Αγγλικής προέλευσης (δεν θυμάμαι μάρκα )κλειστού τύπου και ιδιών προδιαγραφών 50,00 €.
Γιατί?
Μα τι πιο απλό, άφησε ο Πατερούλης μου ανοικτό το εσ. φως για 24 μόνο ωρίτσες ανοικτό!!!!
Τέλος πάντων!!!! -
Hello παίδες!
Στα 307 στο πίσω τζάμι, είναι κλασικό που το πιτσιλιστίρι πετάει ΤΟΣΟ πολύ νερό?
-
Χρησιμοποιείται και ως ψύκτης ενίοτε...
Δεν ξέρω όμως αν τα έχουν ελέγξει για κάδμιο ή ότι σκατά ψάχνουν -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Hello παίδες!Στα 307 στο πίσω τζάμι, είναι κλασικό που το πιτσιλιστίρι πετάει ΤΟΣΟ πολύ νερό?
Το πολύ είναι σχετικό, εξαρτάται με τι συγκρίνεις!
Το πίσω τζάμι του 307 στη βροχή μαζεύει πολύ υλικό, γι'αυτό θέλει καλό πλύσιμο!
Αν συνυπολογίσεις και 1,5 σχεδόν τ.μ. εμπρός παρμπρίζ, καταλαβαίνεις γιατί το δοχείο 'πιτσιλιστηρίων' χωρά 4 λίτρα! -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Μα τι πιο απλό, άφησε ο Πατερούλης μου ανοικτό το εσ. φως για 24 μόνο ωρίτσες ανοικτό!!!!Καλα δεν υπαρχει μια λειτουργια που οταν εχεις αφησει κατι ανοικτο στο μισαωρο τα κλειναι ολα απο μονο του και σου βγαζει και μια ενδειξη στο ταμπλω 'economy mode'???
Η δεν λειτουργει με το εσωτερικο φως???(παντως με το ραδιοcd λειτουργει σιγουρα)Εγω παω για τριτη αλλαγη οθονης και ξαναεσπασε το συρματοσχοινο που τραβαει το καθισμα εμπρος!!!!
Επισης μου εκανε και το εξης για δευτερη φορα.
Οταν μετα απο μια βδομαδα ακινησιας το εβαλα μπρος και μετα απο βροχη μου δουλευε για λιγη ωρα με τρεις κυλινδρους και μετα ολα καλα...
Σας το εχει κανει ποτε?????? -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Hello παίδες!
Στα 307 στο πίσω τζάμι, είναι κλασικό που το πιτσιλιστίρι πετάει ΤΟΣΟ πολύ νερό?
Το πολύ είναι σχετικό, εξαρτάται με τι συγκρίνεις!
Το πίσω τζάμι του 307 στη βροχή μαζεύει πολύ υλικό, γι'αυτό θέλει καλό πλύσιμο!
Αν συνυπολογίσεις και 1,5 σχεδόν τ.μ. εμπρός παρμπρίζ, καταλαβαίνεις γιατί το δοχείο 'πιτσιλιστηρίων' χωρά 4 λίτρα!Ναι οκ, απλά πετάει ΠΟΛΥ νερό ρε παιδί μου!
Σαν να αδειάζεις ποτήρια με νερό!!!
-
Παναγίτσα μου βοήθα με να αντέξω και να μην γράψω τίποτα που θα στενοχωρήσει τους φίλους μου!!!
Για την αντιγραφή:MDVQ!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οταν μετα απο μια βδομαδα ακινησιας το εβαλα μπρος και μετα απο βροχη μου δουλευε για λιγη ωρα με τρεις κυλινδρους και μετα ολα καλα...
Σας το εχει κανει ποτε??????Επειδή δεν ξέρω ρωτάω....αλλά πως το ξέρεις ότι δούλευε με τους 3?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σας το εχει κανει ποτε??????Επειδή δεν ξέρω ρωτάω....αλλά πως το ξέρεις ότι δούλευε με τους 3?
Αν παίζει bit-άτο κομμάτι και δεν παίζει το subwoofer, το καταλαβαίνεις;
Ένα τέτοιο πράγμα!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα δεν υπαρχει μια λειτουργια που οταν εχεις αφησει κατι ανοικτο στο μισαωρο τα κλειναι ολα απο μονο του και σου βγαζει και μια ενδειξη στο ταμπλω 'economy mode'???
Η δεν λειτουργει με το εσωτερικο φως???(παντως με το ραδιοcd λειτουργει σιγουρα)Νομίζω πως λειτουργεί μόνο με το ηχοσύστημα και φώτα εσωτερικά-εξωτερικά με τους διακόπτες στο off.
Έμεινα από μπαταρία πέρυσι γιατί άφησα τα φώτα αναμένα νομίζοντας ότι θα σβήσουν μόνα τους επειδή συνήθως τα έχω στο αυτόματο άναμα-σβήσιμο. Τα είχα ανάψει όμως από το διακόπτη...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παναγίτσα μου βοήθα με να αντέξω και να μην γράψω τίποτα που θα στενοχωρήσει τους φίλους μου!!!Ο συνήθης ( κακούλης ) ύποπτος!
PEUGEOT FORUM