-
Γειά σας παιδιά,
ένας συνάδελφος στη δουλειά, ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού στο 3πορτο 307 μου, την άφησε να κοπανήσει στο τέρμα της, και φυσικά μου έκανε γούβα στην πόρτα χτυπώντας σε κολωνάκι... είχα παρκάρει έτσι ώστε να μην έβρισκε με τίποτα, παρα μόνο αν την πίεζες πέρα από το όριο της ουσιαστικά...αφήστε...
(το έκανε επίτηδες)...τελοσπάντων,Πήρα προσφορά 120 Ευρώ από την Κόνδωρ, στην Κηφησίας. Σαν συνεργείο / φαναρτζίδικο τι λέει;
ευχαριστώ,
Σπύρος
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΑΤΙΕς ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ....Η ΚΟΠΕΛΑ ΨΙΛΗ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΤΟΥΠ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ...ΒΓΑΙΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ....ΕΒΡΑΖΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ .ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΞΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!90 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΑΤΙΕς ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ....Η ΚΟΠΕΛΑ ΨΙΛΗ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΤΟΥΠ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ...ΒΓΑΙΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ....ΕΒΡΑΖΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ .ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΞΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!90 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙΕγω την αλλη φορα ειχα βαλει μεσα στο Hilux μια φοραδα και οταν πηγε να ανοιξει την πορτα μου εκοψε το stop απο μεσα μου εβραζα αλλα αν της ελεγα τιποτα θα με κλωτσουσε το παλιαλογο το πηγα και ηρθαν και μου ειπαν με αλλους πως γυρνας και οτι δεν αξιζει αυτη η πορτα να γινει και πως να αλλαξς με το stop και την κοπελα γιατι μου ειχε ζητησει 20ευρω με πολλα στο προγραμμα αλλα χαλασε το προγραμμα και το προγραμμα ηθελα επαναπρογραμματισμο... Απ’οτι θυμαμαι!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω την αλλη φορα ειχα βαλει μεσα στο Hilux μια φοραδα και οταν πηγε να ανοιξει την πορτα μου εκοψε το stop απο μεσα μου εβραζα αλλα αν της ελεγα τιποτα θα με κλωτσουσε το παλιαλογο το πηγα και ηρθαν και μου ειπαν με αλλους πως γυρνας και οτι δεν αξιζει αυτη η πορτα να γινει και πως να αλλαξς με το stop και την κοπελα γιατι μου ειχε ζητησει 20ευρω με πολλα στο προγραμμα αλλα χαλασε το προγραμμα και το προγραμμα ηθελα επαναπρογραμματισμο... Απ’οτι θυμαμαι!
Καλός ο σουρεαλισμός, αλλά δυσνόητος.
Τι κατάλαβα (!): Μια κοπέλα-κένταυρος κλώτσησε κι έκοψε κάποιο καλώδιο για το stop ή έσπασε το stop της πόρτας και στο συνεργείο είπαν ότι το πρόγραμμα της κοπέλας δεν ήταν καλό, αλλά με 20 ευρώ τι να ζητήσεις, δεν παίρνεις καλύτερα πρόγραμμα για το αυτοκίνητο, πιο χρήσιμο θα είναι, αλλά κι αυτό μούφα βγήκε.... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγω την αλλη φορα ειχα βαλει μεσα στο Hilux μια φοραδα και οταν πηγε να ανοιξει την πορτα μου εκοψε το stop απο μεσα μου εβραζα αλλα αν της ελεγα τιποτα θα με κλωτσουσε το παλιαλογο το πηγα και ηρθαν και μου ειπαν με αλλους πως γυρνας και οτι δεν αξιζει αυτη η πορτα να γινει και πως να αλλαξς με το stop και την κοπελα γιατι μου ειχε ζητησει 20ευρω με πολλα στο προγραμμα αλλα χαλασε το προγραμμα και το προγραμμα ηθελα επαναπρογραμματισμο... Απ’οτι θυμαμαι!
Καλός ο σουρεαλισμός, αλλά δυσνόητος.
Τι κατάλαβα (!): Μια κοπέλα-κένταυρος κλώτσησε κι έκοψε κάποιο καλώδιο για το stop ή έσπασε το stop της πόρτας και στο συνεργείο είπαν ότι το πρόγραμμα της κοπέλας δεν ήταν καλό, αλλά με 20 ευρώ τι να ζητήσεις, δεν παίρνεις καλύτερα πρόγραμμα για το αυτοκίνητο, πιο χρήσιμο θα είναι, αλλά κι αυτό μούφα βγήκε....Δεν καταλαβα εγω τι εγραψα, θελεις να καταλαβεις εσυ; Ασυναρτησιες αλλα παντα με σωστη συνταξη!
-
Παιδιά, η Κόνδωρ δεν έχει φαναρτζίδικο. Το έχουν πάει κάπου, σε κάποιο δικό τους αλλού. Κάπου στα Πατήσια!!!!
Απλά για να ξέρετε.
!#$^@#$%^)*(#!.
-
Παιδιά λίγες ερωτήσεις:
Πόσα δυναμομετρημένα άλογα έχει το 307 1.6;
Έχει τον ίδιο κινητήρα και ρυθμίσεις με το 206;
Το 307 μας έχει κάνει 4000χλμ μόνο, πότε λέτε να ανοίξει πλήρως; Οι δικοί μου πάνε οικονομικά, μόνο εγώ το ξεμπουκώνω.
Ευχαριστώ
-
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΑΤΙΕς ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ....Η ΚΟΠΕΛΑ ΨΙΛΗ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΡΜΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΤΟΥΠ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ...ΒΓΑΙΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ....ΕΒΡΑΖΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΑ .ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΞΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!90 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ
Ανδρέα, δεν έχεις το θεό σου...
Να προσέχεις τα βράδια στις γωνίες...
-
Σου εχω πει τοσες φορες να προσεχεις τις παρεες σου!!!!!!
Και ειδικα αυτες που βαζεις στο αυτοκινητο σου!!!! -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Παιδιά λίγες ερωτήσεις:**1)**Πόσα δυναμομετρημένα άλογα έχει το 307 1.6;
**2)**Έχει τον ίδιο κινητήρα και ρυθμίσεις με το 206;
3)Το 307 μας έχει κάνει 4000χλμ μόνο, πότε λέτε να ανοίξει πλήρως; Οι δικοί μου πάνε οικονομικά, μόνο εγώ το ξεμπουκώνω.
- 118 σε ενα που μετρησαν στους 4Τ
- νομιζω πως με τα καινουργια ναι
- ποτέ,ετσι οπως το πανε οι δικοι σου.!!!
-
Γεια σου αθανατη ελληνική επαρχία! Άκου φοράδα!
Μια φορά που είχα μια γκόμενα στο τουτου και την άφησα σπίτι της παρκάροντας στην αριστερή πλευρά, άνοιξε την πόρτα χωρίς να κοιτάξει και κόντεψα να μείνω χωρίς πόρτα. ευτυχώς αυτός που ερχόταν πρόλαβε και φρέναρε κι έτσι γλύτωσα. την πόρτα, όχι το εγκεφαλικό...Ενός φίλου με 307 3Θ του άνοιξε την πόρτα η κοπελιά και της έφυγε, κάπου στην σαμοθράκη νομίζω, ενώ φυσούσε δαιμονισμένα. Η πόρτα κοπάνισε κι αυτός ακομα κοπανάει την κοπέλα!!
Αν έχει βρει σε νεύρο τώτε χλωμή η βεντούζα. Τα φαναρτζίδικα είναι μεγάλη ιστορία, πρέπει να πέσεις σε καλιτέχνη για να σου κάνει καλή δουλειά. Νομίζει κανείς ότι η φαναρτζοδουλειά δεν είναι τίποτα αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν το χρώμα μιας και με τον καιρό αλλάζει κι επιπλέον είναι δύσκολο να βγει ομοιόμορφη βαφή. Στην Έψιλον που είχα πάει το 106 δεν είχα μείνει ευχαριστημένος. Είχε μπιμπικια που είναι θέμα καθαριότητας του συνεργείου και προσοχής του φαναρτζή.
Στη Μεταμόρφωση είχα βρει έναν καλό που μου είχε φτιάξει μια λακούβα στην πόρτα με 60 ευρώ κι είχε κάνει πολύ καλή δουλειά.
Ξέρω κι έναν άλλον στον Πειραιά που είνα καλλιτέχνης, αλλά είναι και ψιλοαπατεώνας. Δεν τον συστήνω, αν κι άλλοι πίνουν νερό στ όνομά του. Θα ψάξω το τηλ. αυτού στη μεταμόρφωση να το ποστάρω..Το C4 to ειδατε? το ειδα σε φωτό κι έπαθα μ..νόπλακα!!! Μόνο που τους βγήκε λίγο βαρύ. κάνει άλλο 1 δευτερόλεπτο 0-100 από το δικό μας. Πάντως από εμφάνιση σκίζει , είναι διαφορετικό από γκολφ, 307, αστρα, κορόλλα που μου φαίνονται όλα μια κοψιά, κι επιπλέον δεν έχει το χάλι του μεγκάν που προκειμενου να πρωτοτυπίσει πετάει ένα κώλο σαν της σουλτάνας της φωφώς!!!
τις καλημέρες μου στην παρέα..
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Το C4 to ειδατε? το ειδα σε φωτό κι έπαθα μ..νόπλακα!!! Μόνο που τους βγήκε λίγο βαρύ. κάνει άλλο 1 δευτερόλεπτο 0-100 από το δικό μας. Πάντως από εμφάνιση σκίζει , είναι διαφορετικό από γκολφ, 307, αστρα, κορόλλα που μου φαίνονται όλα μια κοψιά, κι επιπλέον δεν έχει το χάλι του μεγκάν που προκειμενου να πρωτοτυπίσει πετάει ένα κώλο σαν της σουλτάνας της φωφώς!!!τις καλημέρες μου στην παρέα..
Για προσεχε λιγο τα γουστα σου...
-
Το C4 to ειδατε? το ειδα σε φωτό κι έπαθα μ..νόπλακα!!! Μόνο που τους βγήκε λίγο βαρύ. κάνει άλλο 1 δευτερόλεπτο 0-100 από το δικό μας. Πάντως από εμφάνιση σκίζει , είναι διαφορετικό από γκολφ, 307, αστρα, κορόλλα που μου φαίνονται όλα μια κοψιά, κι επιπλέον δεν έχει το χάλι του μεγκάν που προκειμενου να πρωτοτυπίσει πετάει ένα κώλο σαν της σουλτάνας της φωφώς!!!
τις καλημέρες μου στην παρέα..
Για προσεχε λιγο τα γουστα σου...
Μην τον ακούς, καλά τα λες.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Το C4 to ειδατε? το ειδα σε φωτό κι έπαθα μ..νόπλακα!!!ήταν παρκαρισμένο χτες το βράδι κάτω από το σπίτι μου. οι φωτογραφίες τελικά το αδικούν πολύ: αισθητικά ανώτερο από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην κατηγορία...
-
Παιδία πριν από λίγο διαπίστωσα ότι το συρματόσχοινο που βρίσκεται στο κάθισμα του οδηγού και το ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να μπαίνουν οι πίσω επιβάτες έχει φθαρεί σε επικίνδυνο βαθμό , πολλά συρματάκια έχουν κοπεί.
Ξέρει κανένας εάν είναι δυνατό να αντικατασταθεί το συρματόσχοινο? -
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Παιδία πριν από λίγο διαπίστωσα ότι το συρματόσχοινο που βρίσκεται στο κάθισμα του οδηγού και το ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να μπαίνουν οι πίσω επιβάτες έχει φθαρεί σε επικίνδυνο βαθμό , πολλά συρματάκια έχουν κοπεί.
Ξέρει κανένας εάν είναι δυνατό να αντικατασταθεί το συρματόσχοινο?Ναι, αλλάζει!
Ο Μιχάλης (MDVQ) έχει αλλάξει 2 φορές... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ναι, αλλάζει!
Ο Μιχάλης (MDVQ) έχει αλλάξει 2 φορές...Στο δικο μου(στο καθισμα του συνοδηγου) δεν ειχε κοπει η φθαρει ,ειχε ξεκομπλαρει απο τη θεση του!!!
Και να σκεφτειτε οτι παντα οταν το ανοιγω τραβαω λιγο προς τα πισω την πλατη γιατι με αυτον τον τροπο τραβιεται πολυ πιο ευκολα το συρματοσχοινο
Παντως το τελικο αποτελεσμα ειναι το ιδιο ...
Το καθισμα δεν ανοιγει!!!!!
Πρεπει να το ανοιξεις απο το μοχλο που εχει κατω και πλαγια με αποτελεσμα να μην ανοιγει απο την μερια του οδηγου (εκτος αν εισαι ο Τιραμολα η το παιδι λαστιχο) και φυσικα να χανει τη ρυθμιση του.
Η πλακα ειναι οτι στο 106 εχει μοχλουδακι και απο την μερια του οδηγου και ετσι μπορεις να το ανοιξεις ευκολα χωρις ακροβατικα!!
Και κατι αλλο...
Κοιταχτε στα αυτοκινητα σας αν εχει φουσκωσει πουθενα η ταπετσαρια στις πορτες ....εμενα σε καποιο σημειο εχει φουσκωσει και θα μου την αλλαξουν στην εγγυηση.
Επισης ριχτε και μια ματια στην μοκετα...σε μερικα σημεια δεν εχει καλη εφαρμογη και τρυπαει με το παραμικρο...και αυτη αλλαχτηκε στην εγγυηση
Μου φαινεται οτι μαλλον πιο οικονομικα θα τους ερχοταν αν μου αλλαζαν ολοκληρο το 307!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μου φαινεται οτι μαλλον πιο οικονομικα θα τους ερχοταν αν μου αλλαζαν ολοκληρο το 307!!!!
Μου έρχεται να πω μια κακία, αλλά αντιστέκομαι στον πειρασμό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου φαινεται οτι μαλλον πιο οικονομικα θα τους ερχοταν αν μου αλλαζαν ολοκληρο το 307!!!!
Μου έρχεται να πω μια κακία, αλλά αντιστέκομαι στον πειρασμό!
Γκρμφφ...γκμχχχ..κι εγωω...κι εγωω!!!
-
Μιχάλη νομίζω ότι το προσέχεις πολύ το αυτοκίνητο γι αυτό το έχεις κακομάθει. Σου έχει κάνει όλα τα κουλά, ειδικά αυτό με το συρματόσχοιναο πια τι να πω? πάντως όντως το 106 είχε καλύτερο σύστημα απλά ήταν πιο δύσκολο να το βρουν αυτοι που δεν ήξεραν.
Πήγα χθες και την οδήγησα το C4 στην Αμφιθέας
Πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα, καλή συμπεριφορά,(αν και πολύ μαλακό για τα γούστα μου) ωραίοι χώροι αλλά δείχνει κάπως πιο φτωχή μέσα από το 307.Το οποίο 307, με αυτά που βλέπω έχω την εντύπωση ότι το πήρα τσάμπα! 16.000 με δερμάτινα καθίσματα, κι ας έκανα κάποιες παραχωρήσεις σε εξοπλισμό. Όταν βλέπω τα 1.400 να φτάνουν 18-20.000 ....
η τιμή του c4 180αριού απίστευτη. Είναι δυνατόν? ίδια λεφά με το RC?
Τους βγήκε μάλλον λίγο βαρύ ή αλλιώς κάτι έχουν κάνει λάθος με τη διαβαθμιση του κιβωτίου καθώς παρόλο που έχει αεροδυναμικό συντελεστή .28 και σαφώς μικρότερη μετωπική επιφάνεια από το 307 είναι πολύ πιο αργό (άλλο 1'' για 0-100)
Σας αφήνω να περάσετε καλά τώρα, πάω για ΠΣΚΔ λουτρά αριδαίας. (κάπου πάνω από την έδεσσα)
Όσο για τον Ιανουάριο προγραμματίζω λατινική αμερική, αλλά θα τα ξαναπούμε ως τότε...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου έρχεται να πω μια κακία, αλλά αντιστέκομαι στον πειρασμό!Φιλε Μανο σαφως μεσα απο τα γραπτα σου εχω καταλαβει οτι εισαι τυπος με χιουμορ και σου αρεσει ο χαβαλες οπως και μας εδω μεσα.
Δεν πιστευω να εισαι και συ κολημενος με τα Οπελ οπως ο interland που νομιζει ο κατακαημενος οτι τα Οπελ ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα του κοσμου γιατι τοτε θα ερθω στη δυσαρεστη θεση να σας ασναφερω οτι τα Κορσα κοβουν για πλακα τους ιμαντες εκκεντροφορου και τιναζουν μετα απο δυο χρονια τους εγκεφαλους.
Ο απεναντι συναδελφος στο γραφειο δουλευε στην Οπελ για καμμια διετια και μου εχει διηγηθει αρκετες ιστοριες γεματες πικρα και δακρυα απο τα Οπελ.
Απλά δεν ειναι δουλεια μου να υποστηριζω η να κατηγορω καμμια εταιρεια γιατι ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ για να αγορασω τα προιοντα τους και εχω απαιτησεις απο τον εκαστοτε κατασκευαστη που ειμαι κατοχος αυτοκινητου του να μην με ταλαιπωρει και να σεβεται την επιλογη μου.
Απλα ηθελα να ηξερα τι θα γραφατε αν υπηρχε το φορουμ πριν μερικα χρονια οταν η Οπελ εβγαζε τα ανεκδιηγητα Καντετ και Ρεκορντ.
Αλλα οι ανθρωποι συνηλθανε και τωρα βγαζουν πολυ καλα αυτοκινητα που δεν αποκλειεται στο μελλον να ειναι η επομενη επιλογη μου.
Και φυσικα δεν θα καλυψω ποτε και κανενα κατασκευαστη για κανενα ελλατωμα που τυχον θα βγαλει στα χερια μου το αυτοκινητο του γιατι οπως ειπα ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
PEUGEOT FORUM