-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω παω για τριτη αλλαγη οθονης...Γκαντεμιά, ή κάποια υπέρταση καίει την οθόνη;
...και ξαναεσπασε το συρματοσχοινο που τραβαει το καθισμα εμπρος!!!!
Όταν τραβάς το κάθισμα Μιχάλη, φρόντισε να μην έχεις φάει σπανάκι!
Μήπως 'βρίσκει' σε κάποιο κοφτερό λαμάκι του σκελετού και τρίβεται;Οταν μετα απο μια βδομαδα ακινησιας το εβαλα μπρος και μετα απο βροχη μου δουλευε για λιγη ωρα με τρεις κυλινδρους και μετα ολα καλα...
Σας το εχει κανει ποτε??????Προφανώς πολύ υγρασία... Μου έτυχε μια-δυο φορές, βροχερά Σαββατοκύριακα, στα βουνά του Hilluxboy, αλλά έστρωσε μόνο του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Μέχρι να στρώσει όμως δούλευε σαν... 504 diesel!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Επειδή δεν ξέρω ρωτάω....αλλά πως το ξέρεις ότι δούλευε με τους 3?Οταν ενα μοτερ δουλευει με τρεις εχει χαρακτηριστικο ηχο....
Καλα ...μπορει να ηταν και με δυο δεν παιρνω ορκο...με τεσσερις ομως με τιποτα... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
... Μου έτυχε μια-δυο φορές, βροχερά Σαββατοκύριακα, στα βουνά του Hilluxboy, αλλά έστρωσε μόνο του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Μέχρι να στρώσει όμως δούλευε σαν... 504 diesel!Ωχ...εβαλε τα βουντου σε ενεργεια ο γρουσουζης....Ρε μεχρι εδω κατω φτανει η ενεργεια του....Φτου φτου φτου Παναγιτσα μου(εσυ η ιδια που βοηθας και τον ΑΛΛΟ να μην σταξει το φαρμακι του )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
... Μου έτυχε μια-δυο φορές, βροχερά Σαββατοκύριακα, στα βουνά του Hilluxboy, αλλά έστρωσε μόνο του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Μέχρι να στρώσει όμως δούλευε σαν... 504 diesel!
Ωχ...εβαλε τα βουντου σε ενεργεια ο γρουσουζης....Ρε μεχρι εδω κατω φτανει η ενεργεια του....Φτου φτου φτου Παναγιτσα μου(εσυ η ιδια που βοηθας και τον ΑΛΛΟ να μην σταξει το φαρμακι του )
Όταν τάλεγα εγώ με κοροιδεύατε πάρτε τώρα κι εσείς μια πλεξούδα (σκόρδα) να μάθετε
-
Ρε σεις!....Μήπως έχετε πρόβλημα με κάποιον αισθητήρα (θερμοκρασίας ή πυκνότητας αέρα) και γι' αυτό σας το παρουσιαζει!?!
Μήπως είναι σαν να είναι μπουκωμένο?
'Ακούει' στο γκάζι?
Αν ανεβάσετε στροφές 'καθαρίζει'?!!Μιλάει η πείρα τώρα!!
-
kala re παιδια, το εχετε εντελως γραμμενο το psclub. εμενα ομως? ουτε ενα σχολιο για τη δημοσιευση της συνάντησης? ήταν κι εκει ένα παιδι που δουλευει σε εξουσιοδοτημένο και το τουμπανιαζει το 307 του.
οι υπολοιποι δε, ρωταγαν αν θελετε να πατε κι εσεις απο τα μέρη τους. μου είπαν ότι σκέφτοντιαι το ενδεχόμενο να ανοιξουν καινουργια ομαδα θεματων σχετικη με 307 αλλα απο εδω δεν βλέπω κανενα ενδιαφερον...οσο για τον κοσμο που μαζευεται εκει, δεν διαφερει και πολύ από τον εδώ. κάθε καρυδιάς καρύδι. επισης τα παιδια κανουν κινησεις για να αναγνωριστει το κλαμπ επισημα απο την πεζω.
στη φωτογραφιση ειχαμε μαζευτει 30 αυτοκινητα, ολα 206 εκτος απο 3 307, ενα 206cc ki ena rc, ki ena rallye
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
kala re παιδια, το εχετε εντελως γραμμενο το psclub. εμενα ομως?Eσενα σε αγαπαμε και το ξερεις!!
Αλλα τι να σου γραψουμε???οτι δεν θα 'ρθουμε???
Ασε που αυτες τις συναντησεις με τελειως αγνωστα προσωπα δεν τις πολυγουσταρω κιολας.
Εδω τουλαχιστον με τοσα που εχουμε γραψει ειναι περιπου σαν να ξερει ο ενας τον αλλο.
Εξαλλου εγω προσωπικα γραφω και εκει -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω παω για τριτη αλλαγη οθονης
Τι προβλημα παρουσιαζει η οθονη;
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
... Μου έτυχε μια-δυο φορές, βροχερά Σαββατοκύριακα, στα βουνά του Hilluxboy, αλλά έστρωσε μόνο του σε λιγότερο από 1 λεπτό. Μέχρι να στρώσει όμως δούλευε σαν... 504 diesel!
Ωχ...εβαλε τα βουντου σε ενεργεια ο γρουσουζης....Ρε μεχρι εδω κατω φτανει η ενεργεια του....Φτου φτου φτου Παναγιτσα μου(εσυ η ιδια που βοηθας και τον ΑΛΛΟ να μην σταξει το φαρμακι του )
Όταν τάλεγα εγώ με κοροιδεύατε πάρτε τώρα κι εσείς μια πλεξούδα (σκόρδα) να μάθετε
Ματόχαντρο, εικόνισμα και σκόρδο μόνιμα στο ντουλαπάκι, και το μοτέρ βελούδο, σαν εξακύλινδρο!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
kala re παιδια, το εχετε εντελως γραμμενο το psclub...
οι υπολοιποι δε, ρωταγαν αν θελετε να πατε κι εσεις απο τα μέρη τους. μου είπαν ότι σκέφτοντιαι το ενδεχόμενο να ανοιξουν καινουργια ομαδα θεματων σχετικη με 307 αλλα απο εδω δεν βλέπω κανενα ενδιαφερον...
...οσο για τον κοσμο που μαζευεται εκει, δεν διαφερει και πολύ από τον εδώ...Νικόλα γειά!
Πέρασα από την Auto-Moto-Exelixis και μίλησα με τα παιδιά του PSClub αρκετή ώρα, με τον Τάσο ( Sidobre ) και τους άλλους. Την Κυριακή ήμουν έτοιμος να κατέβω παραλία, αλλά χτύπησε τα παιδιά μια ίωση και το γύρισα νταντά...Δημοσίευσα στο PSClub και την πρόθεσή μας να διαμαρτυρηθούμε εγγράφως στη Βουλή για το θέμα του βουλευτή που ήρθε στη δημοσιότητα πρόσφατα, και μπορείς να διαβάσεις τις απόψεις εκεί ( ...όχι πολλές...)
Παρεπιπτόντως, η επιστολή διαμαρτυρίας από εδώ έφυγε ήδη, όπως μπορείς να διαβάσεις στα περί αυτοκίνησης...Ανάμεσα στα άλλα, μελέτησα και το θέμα Βελτίωση για 307 1.6 16V. Ομολογώ πως προβληματίστηκα... γράψε-σβήσε και πάει η παρεξήγηση σύννεφο, και moderator μέσα... Μου έχει δοθεί η εντύπωση πως λείπει η σοβαρότητα, ή για να το ελαφρύνω λίγο, μάλλον περισσεύει η παιδικότητα... Ίσως πάλι να κάνω λάθος και να έχω παρεξηγήσει καταστάσεις... Anyway, θα συνεχίσω να παρακολουθώ το PSClub, μέχρι να με πείσει...
Αλήθεια, ποιός ήταν ο 'τουμπανιασμένος'; Ο touristas-Αργύρης;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Επισης μου εκανε και το εξης για δευτερη φορα.
Οταν μετα απο μια βδομαδα ακινησιας το εβαλα μπρος και μετα απο βροχη μου δουλευε για λιγη ωρα με τρεις κυλινδρους και μετα ολα καλα...
Σας το εχει κανει ποτε??????Επειδή δεν ξέρω ρωτάω....αλλά πως το ξέρεις ότι δούλευε με τους 3?
Κωστα μην φοβάσαι το Αμί αποκλείεται να δουλέψει με τρεις κυλίνδρους
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κωστα μην φοβάσαι το Αμί αποκλείεται να δουλέψει με τρεις κυλίνδρουςΚαλό!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
..........Ματόχαντρο, εικόνισμα και σκόρδο μόνιμα στο ντουλαπάκι, και το μοτέρ βελούδο, σαν εξακύλινδρο!I say no more!!!!
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Oταν την χτυπαει ο ηλιος και ζεσταθει δεν μου δειχνει καλα τα νουμερα.
Η για να γινω πιο κατανοητος οταν ανεβαζω την ενταση και βγαζει αυτη την μπαρα σε μερικα σημεια φωτιζεται σε αλλα ειναι σαν να εχουν καει στοιχεια της οθονης.Στην προηγουμενη οταν την βαρουσε ο ηλιος γινοτανε τοσο φωτεινη που δεν εβλεπες τιποτα παρα ενα πορτοκαλι πραγμα!!!!
Οταν εχει χαμηλη θερμοκρασια ολα καλα......
Προφανως ειναι μια ελλατωματικη παρτιδα και μου βαζουν κομματια απο αυτη οποτε το προβλημα παραμενει....
Να δουμε ποτε θα πετυχω το καλο κομματι.... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Hello παίδες!Στα 307 στο πίσω τζάμι, είναι κλασικό που το πιτσιλιστίρι πετάει ΤΟΣΟ πολύ νερό?
ναι....
αν θες να αδειάσεις το νερό, πλύνε μια φορά το πίσω τζάμι!!!
και η δικιά μου πιτσιλίστρα πετάει ένα πεντόκιλο νερό σε κάθε 'ψέκασμα'.... -
Ο χρήστης dalikeris έγραψε:
Hello παίδες!
Στα 307 στο πίσω τζάμι, είναι κλασικό που το πιτσιλιστίρι πετάει ΤΟΣΟ πολύ νερό?
ναι....
αν θες να αδειάσεις το νερό, πλύνε μια φορά το πίσω τζάμι!!!
και η δικιά μου πιτσιλίστρα πετάει ένα πεντόκιλο νερό σε κάθε 'ψέκασμα'....Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να είναι στα πλαίσια αστείου!Γιατι αλλοιώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόσο κόλλημα με τα 307!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Oταν την χτυπαει ο ηλιος και ζεσταθει δεν μου δειχνει καλα τα νουμερα.
Η για να γινω πιο κατανοητος οταν ανεβαζω την ενταση και βγαζει αυτη την μπαρα σε μερικα σημεια φωτιζεται σε αλλα ειναι σαν να εχουν καει στοιχεια της οθονης.Στην προηγουμενη οταν την βαρουσε ο ηλιος γινοτανε τοσο φωτεινη που δεν εβλεπες τιποτα παρα ενα πορτοκαλι πραγμα!!!!
Οταν εχει χαμηλη θερμοκρασια ολα καλα......
Προφανως ειναι μια ελλατωματικη παρτιδα και μου βαζουν κομματια απο αυτη οποτε το προβλημα παραμενει....
Να δουμε ποτε θα πετυχω το καλο κομματι....Αν τα προβληματα παρουσιαζονται μονο οταν ζεστενετε υπερβολικα απο τον ηλιο τοτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα της οθονης
ολες οι οθονες αυτου του τυπου χανουν τις ενδειξεις τους αν τις χτυπαει ο ηλιος για πολη ωρα και οταν κρυοσουν τις ξαναεμφανιζουν
Αν η οθονη ειναι κρυα και καποια στοιχεια δεν εμφανιζονται δοκιμασε να την πιεσεις ελαφρα απο το πανω η κατω μερος αν τα στοιχεια εμφανιστουν
τοτε ειναι πιθανο να εχουν χαλαρωσει καποιες βιδες η κατι αλλο που συγκρατουν το τζαμι της οθονης -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Αν τα προβληματα παρουσιαζονται μονο οταν ζεστενετε υπερβολικα απο τον ηλιο τοτε δεν νομιζω να ειναι προβλημα της οθονης
Δεν εχω ακουσει αλλο φιλο απο δω μεσα με αυτο το προβλημα..
ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ????
(και στο αλλο το 307 που ειχα δεν ειχε τετοιο προβλημα!!Ειχε βεβαια αλλα!!!) -
Σε μένα δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα καμμία οθόνη. Δεν είναι βέβαια ποτέ στον ήλιο, παρά μόνο όταν κινείται...
-
Οταν ενεργοποιειτε τον πισω υαλοκαθαριστηρα στο 307 αυτος δουλευει απο την αρχη διακοπτομενα ή στην αρχη κανει καποιες συνεχομενες κινησεις και μετε συνεχιζει διακοπτομενα;;;;
PEUGEOT FORUM