-
χωρις φαντασια το πισω μερος..........
-
Παράξενο να μείνει μόνο στην αγορά της Κίνας, το 306 υπήρχε και εδώ σε έκδοση sedan και μάλιστα ήταν αρκετά πετυχημένο...
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Πως σας φαινεται το sedan; .
Σαν ασχημο παλιο Γιαπωνεζικο Μακρυα απο μας .....
-
Μια λαμπρή μέρα για τους 307κηδες ξημέρωσε!!!!
βρήκα 1 τουλάχιστον μαγαζί που φέρνει τις ζάντες - αντίγραφο των Ariane (έτσι δεν λέγονται;) του XSI.
550 Ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ, η 4αδα. οι αντίστοιχες στην πεζώ έχουν 780.
Πάω να τις φορέσω το Σάββατο μάλλον. Ψήνεται κανείς για μαζική έκπτωση;
Α, και επίσης, μιας και σας 'έφτιαξα' όμορφα, τη γνώμη σας για κάτι:
Michelin Pilot Primacy ή Continental PremiumContact;
H υπάρχει κάποιο καλύτερο all-round λάστιχο, για κάθε εποχή;
Εγώ έχω βάλει από τον Ιούνιο GOODYEAR F1 GSD3 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος, βέβαια δεν έχω μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με τα ΄΄μαμά΄΄ (που δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν).
Σχετικά με τις ζάντες για να το ΄΄παίξω΄΄ και λίγο άνετος έχω βάλει τις ariane με [b]400€ [/b]από 307cc που τις ξήλωσε χωρίς να τις έχει πατήσει για να βάλει 17αρες, μιλάμε για μεγάλη .....φαρδια -
Φρίξο τι έγινε με το fault του κομπιούτορα;
Δεν μας είπες νέα ρε φίλε!
-
Σήμερα το πρωί θα ξαναπάω και σας ενημερώνω παιδιά, έχω και βοήθεια εκ των έσω πλέον,αλλά θα την χρησιμοποήσω ώς απέλπιδα προσπάθεια,είδωμεν
-
Σήμερα το πρωί θα ξαναπάω και σας ενημερώνω παιδιά, έχω και βοήθεια εκ των έσω πλέον,αλλά θα την χρησιμοποήσω ώς απέλπιδα προσπάθεια,είδωμεν
-
Μια λαμπρή μέρα για τους 307κηδες ξημέρωσε!!!!
βρήκα 1 τουλάχιστον μαγαζί που φέρνει τις ζάντες - αντίγραφο των Ariane (έτσι δεν λέγονται του XSI.
550 Ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ, η 4αδα. οι αντίστοιχες στην πεζώ έχουν 780
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 5 ΚΤΙΝΕΣ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ?
-
Νικαπε τι εγινε ρε το σάιτ των αδελφων 206???
για λεγε..για λεγε...????? -
Καλημέρα σας!
ναι, ειναι οι 5ακτινες, που φορά και το 307 CC. Αλλά δεν είναι οι γνήσιες ομως!
550
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Νικαπε τι εγινε ρε το σάιτ των αδελφων 206???
για λεγε..για λεγε...?????http://www.206club.gr/flash/index.html
Το κλείσανε το μαγαζί τα μικρά μας αδέλφια;
Μήπως ετοιμάζουν κάτι άλλο;
-
Ο καθένας με τον πόνο του και εγώ με το fault μου.Λοιπόν φρέσκα νέα, τελικά έσβησε χτες, αφού μας έφαγε καμιά ώρα στο pc ψάχνοντας ένα ένα τα κομμάτια του κινητήρα μέσω του προγράμματος .Στην αρχή έδειχνε ότι είχε πρόβλημα ο αισθητήρας του ABS του μπροστινού δεξιού τροχού, τελικά το πρόβλημα ήταν μία λανθασμένη ένδειξη για το καύσιμο την οποία την έσβησε και μετά δεν εμφανίστηκε ξανά, είδωμεν
-
Ως πρώην μέλος του 206club έχω να πω πως το κλείσανε οι κακούργοι!!!
Επείδη το club αυτό νομιμοποιήθηκε και αναγνωρίστηκε ως αθλητικό σωματείο, νομίζω ότι θα το κλείσουν για το ευρύ κοινό και στο forum θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη που πληρώνουν κανονικά τις συνδρομες.
Βέβαια δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό. Ο καιρός θα δείξει.Τα πρώην μέλη της Θεσσαλονίκης ετοιμάζουν ένα άλλο forum - club, το PRC club, από τα αρχικά Peugeot, Renault, Citroen Club. Αυτό όμως είναι άσχετο με την ιστορία του 206club.
-
Φίλε Δημήτριε, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!
Επιπλέον, καλωσόρισες!
Τάκης
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Φίλε Δημήτριε, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!Επιπλέον, καλωσόρισες!
Τάκης
Καλώς σας βρήκα, μεγαλύτερα (πλην όμως βραδύτερα) αδέλφια μου!!!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Φίλε Δημήτριε, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!
Επιπλέον, καλωσόρισες!
Τάκης
Καλώς σας βρήκα, μεγαλύτερα (πλην όμως βραδύτερα) αδέλφια μου!!!
Δεν αντιλέγω!
Τα 'γεροντόπαχα' βλέπεις!
-
Πάντως για τα πυράκια έχω να πω τα εξής.
Το δικό μου του έδινε και καταλάβαινε από την πρώτη μέρα που πήρα το αμάξι, είτε με απλή είτε με super αμόλυβδη. Γενικά πολύ σπάνια χρησιμοποιώ απλή αμόλυβδη. Το έχω καλομάθει στις 100άρες...
Από τότε που έκανα αναβάθμιση λογισμικού (στην Lion) το φαινόμενο έχει μειωθεί πάρα πολύ. Μου το παρουσιάζει όταν θερμανθεί πολύ ο κινητήρας (π.χ. οδήγηση μέσα σε πόλη)
Πάντως επειδή με προβλημάτισε πολύ το θέμα, ρώτησα πολλούς μηχανικούς, προσπάθησα να βγάλω και 'γω ένα συμπέρασμα.
Αυτό που λένε οι μηχανικοί είναι ότι δεν πρέπει να το φοβάμαι, αφού ο κινητήρας δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτά. Μου λένε ότι το καύσιμο μείγμα που δεν πρόλαβε να καεί σκάει στα τοιχώματα και ακούγεται αυτός ο ήχος...
Εγώ νομίζω ότι πρόκειται για προαναφλέξεις, δηλαδή ανάφλεξη πριν τον σπινθήρα. Αυτού του είδους η ανάφλεξη ολοκληρώνεται πιο γρήγορα και δεν είναι τόσο προοδευτική όσο η κλασική καύση. Ωστόσο δεν είναι κρουστική για τον κινητήρα. Μπορεί στον εγκέφαλο να υπάρχει τέτοια ρύθμιση, που σε συνδυασμό με την παρουσία καυσαερίων στις χαμηλές στροφές (λόγω του overlap) να εμφανίζεται εν γνώση τους το φαινόμενο αυτό. Η ύπαρξή του συνδέεται με την αντιρύπανση.
Τα κλασικά πυράκια (που εξάλλου έχουν και πιο τραχύ ήχο. Ο ήχος που ακούμε εμείς είναι ένα πολύ απαλό τσικ - τσικ) είναι αυτανάφλεξη που εμφανίζεται μετά τον σπινθήρα. Τα κλασικά πυράκια είναι κρουστικά (και καταστροφικά). Εμφανίζονται όμως συνήθως σε μεγάλα φορτία. Ή όσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο, τόσο μεγαλύτερη και η πιθανότητα να εμφανιστούν.
Σε εμάς εμφανίζεται ο θόρυβος πάντα σε μικρά πατήματα του γκαζιού και σχεδόν ποτέ στα μεγάλα πατήματα.Εξάλλου με τόσα πυράκια έπρεπε ο κινητήρας (τουλάχιστον ο δικός μου) να είχε καταστραφεί. Απεναντίας όμως είναι ακμαιότατος, με επιδόσεις μάλλον καλύτερες από τις ανακοινωθείσες... Επίσης δεν υπάρχει απολύτως καμιά ένδειξη για φθορές ή καταπόνηση (55.700 km).
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Πάντως για τα πυράκια έχω να πω τα εξής...Κι εγώ τα άκουγα στην αρχή. Μετά τη δεύτερη αναβάθμιση λογισμικού, δεν υπάρχει το φαινόμενο πλέον, εδώ και 40.000 χλμ. από τα 47.000 περίπου που έχω. Βενζίνη χρησιμοποιώ V-Power σχεδόν παντού και πάντα.
-
Δευτέρα, 4/10/2004 8:30
Το 206club επανέκαμψε! Με νέο τίτλο, μακροβιότερο ( Peugeot Sport Club)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ößëå ÄçìÞôñéå, åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôçí ðëçñïöüñçóç!
ÅðéðëÝïí, êáëùóüñéóåò!
ÔÜêçò
Êáëþò óáò âñÞêá, ìåãáëýôåñá (ðëçí üìùò âñáäýôåñá) áäÝëöéá ìïõ!!!
Äåí áíôéëÝãù!
Ôá 'ãåñïíôüðá÷á' âëÝðåéò!
Äþóå þò õðáßôéï ôïí Êouk ,ãéá ôçí áýîçóç ôïõ 'âÜñïõò' åßíáé îÝíïò äÜêôõëïò ðïõ áðïóêïðåé óôçí ìåßùóç ôùí éêáíïôÞôùí ôïõ 307
PEUGEOT FORUM