-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...οχι αυτά που πρέπει!!!
αγαπητέ νίκο, αν νομίζεις ότι δεν έχουμε καταλάβει το σαμποτάζ που επιχειρείς να διαπράξεις, αυξάνοντας με τις δημοσιεύσεις σου τις σελίδες του τόπικ ώστε να φτάσει αισίως στις 199 και μετά να το κλειδώσεις, όπως δήλωσες πρόσφατα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος
(περίμενε τουλάχιστον να φτάσει στις...307, και μετά το κλειδώνεις εορταστικά)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν θα γράψω...όχι...δεν θα γράψω!!!
δεν θα απαντησω....δεν θα απαντησω......
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...οχι αυτά που πρέπει!!!
αγαπητέ νίκο, αν νομίζεις ότι δεν έχουμε καταλάβει το σαμποτάζ που επιχειρείς να διαπράξεις, αυξάνοντας με τις δημοσιεύσεις σου τις σελίδες του τόπικ ώστε να φτάσει αισίως στις 199 και μετά να το κλειδώσεις, όπως δήλωσες πρόσφατα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος
(περίμενε τουλάχιστον να φτάσει στις...307, και μετά το κλειδώνεις εορταστικά)
Ευγε φιλε μου Τασο που αποκαλυψες επιτελους το δολιο καταπτυστο και σατανικο σχεδιο του ραδιουργου αυτου τυπου......
-
Ε λοιπόν...μέχρι εδω...θα μιλήσω!!!
Βρε εγω εχω ραδιούργο σχέδιο? (εχω...αλλά λέμε τώρα)!!
Που όποιο νέο μέλος μπει,ανοίγουν 10 σελίδες με προβλήματα??!!!
Μια το ζουάν,μια η οθόνη,μια το κιβώτιο,μια οι λεβιέδες στις πόρτες,μια η μανιβέλα....!!!
Και μετά κάνετε πανηγύρι γιατι ο Τάκης κατάφερε να περάσει τα 200!!!
Και ναι....το θέμα θα αυτοκλειδωθεί!!!Στις 199 σελίδες!!! (σιγα μην το κάνω και μετά με κυνηγάνε 10 307άρια να μου πιούν το αίμα!!)
Εκτός αν ο ψυχολόγος (nolympios) πει οτι σας χρειάζεται για την υποστήριξη σας!!! -
Ε λοιπόν...μέχρι εδω...θα μιλήσω και εγω!!!
Βρε ο kouk εχει ραδιούργο σχέδιο? (εχει...και το παραδεχεται)!!
Που όποιο νέο μέλος μπει,ανοίγουν 10 σελίδες με προβλήματα και περιμενει να δει τι θα πει ο Μιχαλης μπας και του κανει πλακα??!!!
Μια το ζουάν,μια η οθόνη,μια το κιβώτιο,μια οι λεβιέδες στις πόρτες,μια η μανιβέλα... Ολα τον πειραζουν!!!
Και μετά κάνουμε πανηγύρι γιατι ο Τάκης κατάφερε να περάσει τα 200!!!
Αντε και στα δικα μας!Και ναι....το θέμα θα αυτοκλειδωθεί!!!Στις 199 σελίδες!!! (σιγα μην το κάνει και μετά τον κυνηγάνε 10 307άρια και ενα Hilux να του πιούν το αίμα!! - που θα του το πιουν....)
Aν ο ψυχολόγος (nolympios) πει οτι θα παρει peugeot θα σημαινει οτι λογικευτηκε!!! -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
τάκη, πώς είναι η...ζωή μετά τα 200;Αεράτη Τάσο! Αεράτη και... ψαρωτική για τους παπούδες με τα κομπρεσέρ στην αριστερή (C200)...
-
Και για όποιον δεν κατάλαβε τι έγινε, να επαναλάβω ότι ότι το μπλέ recife xsi μου έπιασε 205 στον Σείριο...( με έχει διορίσει αντικαταστάτη του γι αυτήν την εβδομάδα ο Λάζαρος-Nakata-307ΚΙΑΣ).
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και για όποιον δεν κατάλαβε τι έγινε, να επαναλάβω ότι ότι το μπλέ recife xsi μου έπιασε 205 στον Σείριο...( με έχει διορίσει αντικαταστάτη του γι αυτήν την εβδομάδα ο Λάζαρος-Nakata-307ΚΙΑΣ).δΙΟΡΘΩΣΕΤΟΚΑΙ ΣΥΜπΛΗΡωΣΕ ΠΩ¦ΕΙνΑΙ ΚΑΤηΦορΙΤΣΑ!!!
-
[quote='TakisB'] το μπλέ recife xsi μου έπιασε 205 στον Σείριο..quote]
Και το μπορντω xs μου 210 στο ιδιο ακριβως σημειο........
(να μην γραψεις.....οχι.....να μην γραψεις...... )
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Και για όποιον δεν κατάλαβε τι έγινε, να επαναλάβω ότι ότι το μπλέ recife xsi μου έπιασε 205 στον Σείριο...( με έχει διορίσει αντικαταστάτη του γι αυτήν την εβδομάδα ο Λάζαρος-Nakata-307ΚΙΑΣ).
δΙΟΡΘΩΣΕΤΟΚΑΙ ΣΥΜπΛΗΡωΣΕ ΠΩ¦ΕΙνΑΙ ΚΑΤηΦορΙΤΣΑ!!!
ΠΡοspαΘΟ αLLa σΤΡαMPOYLHΞΑ ΤΑ ΔΑxtylA MOu... kAI DEN ΘΑ ΜΠΟΡΩ NA πΑΤΑΟ ΤIN kORNA Και ΘΑ ΜΟΥ ΦTAIΗ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!
-
Ρε τώρα που πήρα φόρα...θα γράψω μέχρι να στραμπουλήξουν και τα δικά μου δαχτυλάκια!!!
Και που να σας πω ότι ΕΧΩ Peugeot!!!!!!!!!!!Axaxaxaxa!!...206 βέβαια αλλά έχω!!!
Και ναι...για τον Μιχάλη το κάνω!!!Που ψάχνει τις ΚαΤηφΟρΙτΣεΣ για να περάσει τα 200...ΕΦΟΣΟΝ εχει ούριο άνεμο!!!
Και παρεπιμπτόντως...εκείνο το άγιο παιδί τον n_olympios τι τον κάνατε? Στραμπούληξε τα χέρια του...στους αγνώνες απο το πολύ γράψιμο??!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και που να σας πω ότι ΕΧΩ Peugeot!!!!!!!!!!!Axaxaxaxa!!...206 βέβαια αλλά έχω!!!Το υποψιαζόμασταν, αλλά μια και φανερώθηκε, να το επισημοποιήσουμε!
Καλωσόρισες φίλε kouk στην παρέα μας!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και που να σας πω ότι ΕΧΩ Peugeot!!!!!!!!!!!Axaxaxaxa!!...206 βέβαια αλλά έχω!!!
Το υποψιαζόμασταν, αλλά μια και φανερώθηκε, να το επισημοποιήσουμε!
Καλωσόρισες φίλε kouk στην παρέα μας!
Επάνω λέει 307!!!...Αλλο το τέρας-σουπερ-ντούπερ-ουάου 206...και άλλο το 307 (ειδικά ενα μπορντώ!!...θα σκάσει τελικά,δεν θα σκάσει??!! )
Καλως σας βρήκα βέβαια....αλλά μην με καλέσετε για φοντανάκι και εμφανιστεί κανένας Hilux ή κανένας tazz με μπουρί σόμπας ετσι??!!!
-
Aν ο ψυχολόγος (nolympios) πει οτι θα παρει peugeot θα σημαινει οτι λογικευτηκε!!!Καλά, τώρα μάθατε ότι ο kouk έχει 206? Πέρσι ψόφησε, φέτος μύρισε (και όχι, παραδόξως δεν αναφέρομαι στο μπορντώ 307)...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλως σας βρήκα βέβαια....αλλά μην με καλέσετε για φοντανάκι και εμφανιστεί κανένας Hilux ή κανένας tazz με μπουρί σόμπας ετσι??!!!Σκουποξυλο θελεις! Το μπουρι σομπας τι να το κανουμε...; Δεν ποναει!
Kαι δεν θα σας ξαναπω για το ασημι 407 στο ιδιο ακριβως σημειο...
-
Kαι δεν θα σας ξαναπω για το ασημι 407 στο ιδιο ακριβως σημειο...Το οποίο παρεπιπτόντως δεν το πρόλαβα...
-
Καλως σας βρήκα βέβαια....αλλά μην με καλέσετε για φοντανάκι και εμφανιστεί κανένας Hilux ή κανένας tazz με μπουρί σόμπας ετσι??!!!
Σκουποξυλο θελεις! Το μπουρι σομπας τι να το κανουμε...; Δεν ποναει!
Kαι δεν θα σας ξαναπω για το ασημι 407 στο ιδιο ακριβως σημειο...
Ελεγα μήπως το πηγαίνατε σε τίποτα αιματοποσίες!!!
Οχι μην μας ξαναπείς...το πιστεύουμε!Αλήθεια με πόσα μπωφόρ άνεμο εγινε το ρεκόρ?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οχι μην μας ξαναπείς...το πιστεύουμε!Αλήθεια με πόσα μπωφόρ άνεμο εγινε το ρεκόρ?!!Εγινε με τοσα οσες θα ειναι και οι ωρες σου εδω μεσα αν συνεχισεις ετσι!
Hiluxboy έγραψε:
Kαι δεν θα σας ξαναπω για το ασημι 407 στο ιδιο ακριβως σημειο...Το οποίο παρεπιπτόντως δεν το πρόλαβα...
Εγω σε περιμενα!
-
Οχι μην μας ξαναπείς...το πιστεύουμε!Αλήθεια με πόσα μπωφόρ άνεμο εγινε το ρεκόρ?!!
Εγινε με τοσα οσες θα ειναι και οι ωρες σου εδω μεσα αν συνεχισεις ετσι!
Τόσα πολλά??!!! Δεν μετράει...δεν μετράει!!Πάνω απο 2 μέτρα το δευτερόλεπτο δεν μετράει!!!
ΥΓ Ρε παιδιά ενα ημιφορτηγό με κάτι αγριεμένους τύπους που πάρκαρε κάτω απο το γραφείο εχει καμμιά σχέση με εσάς??!!! Ενα αστείο κάναμε ρε παιδιά...γκούπ...οχι με το φτυάρι ρε Μιχάλη...γκάπ..!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τόσα πολλά??!!! Δεν μετράει...δεν μετράει!!Πάνω απο 2 μέτρα το δευτερόλεπτο δεν μετράει!!!.................................................................................................................
Εισαι απειρος...!
PEUGEOT FORUM