-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και τώρα Η κόλαση!!][/size]
Aυτη τη φορα η κολαση θα περιμενει λιγο γιατι πας Παπιγγο και θα περασεις μεσα απο το χωριο μου!!!!!!
Την αλλη φορα ομως.............. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και βεβαια ειναι πιο γρηγορο. .
Ειναι πιο γρηγορο και απο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μπορντω 307????
Οχι βεβαια... το δικο σου φορα μπουζι ιριδιου! Που να το φτασει...;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Οχι βεβαια... το δικο σου φορα μπουζι ιριδιου! Που να το φτασει...;
Ειπα και γω......
Τι τα πλερωσαμε τα πολυτιμα μεταλλα.... -
Παληκάρια χαιρετώ, και εύχομαι καλό καλοκαίρι, γιατί σαν καλό μαθητούδι τέλειωσα με τα γραπτά μου και παίρνω δυο βδομάδες άδεια, που περιλαμβάνει ταξιδάκια, παραλία, φραπεδιές, ολίγη κηπουρική, και πολλή αποτοξίνωση από πληκτρολόγια και οθόνες...
Καλά χιλιόμετρα! -
Καλες διακοπες φιλε Τακη ....και στα δικα μας....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλες διακοπες φιλε Τακη ....και στα δικα μας....Με το καλό... και σβέλτα μπορντώ χιλιόμετρα Μιχάλη!
-
Τι ωραια που περναμε εμεις οι φοιτητες....
Καλη ξεκουραση Τακη!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
και τώρα Η κόλαση!!
Aυτη τη φορα η κολαση θα περιμενει λιγο γιατι πας Παπιγγο και θα περασεις μεσα απο το χωριο μου!!!!!!
Την αλλη φορα ομως..............Ωραίο το χωριό σου Μιχάλη....και ακόμα πιο ωραία συνολικά η περιοχή! Εχασες!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίο το χωριό σου Μιχάλη....και ακόμα πιο ωραία συνολικά η περιοχή! Εχασες!!!Eσεις ειχατε χασει τοσο καιρο που δεν ειχατε παει!!!!
Εγω 30 χρονια τωρα, σχεδον το εχω βαρεθει και καλοκαιρι κατεβαινω Κρητη που εχει σπιτι η γυναικα μου.
Παω πανω αρχες Νοεμβρη που φιαχνουμε τσιπουρα.
Εκει σε θελω μαγκα μου να εισαι!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εκει σε θελω μαγκα μου να εισαι!!!!Δέχομαι εγώ την πρόσκληση! Με βολεύει το Νοέμβρη, είναι τα γενέθλιά μου!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δέχομαι εγώ την πρόσκληση! Με βολεύει το Νοέμβρη, είναι τα γενέθλιά μου!
Eυχαριστως να ερθεις αφου ομως πρωτα τελειωσεις την εργασια σου με την ισοσταθμηση!!!
Αν μεχρι τοτε δεν το εχεις κανει θα σε δεχτω στα τσιπουρα ΑΛΛΑ.......
ΘΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ...ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Eυχαριστως να ερθεις αφου ομως πρωτα τελειωσεις την εργασια σου με την ισοσταθμηση!!!
Αν μεχρι τοτε δεν το εχεις κανει θα σε δεχτω στα τσιπουρα ΑΛΛΑ.......
ΘΑ ΣΕ ΠΟΤΙΣΩ ΜΕ ΠΡΩΤΟΡΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ...ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!!ΟΧΙΙΙΙΙ! Οχι πρωτορακί!!!! Από μεθαύριο κιόλας πέφτω με τα μούτρα στη μελέτη!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ωραίο το χωριό σου Μιχάλη....και ακόμα πιο ωραία συνολικά η περιοχή! Εχασες!!!
Eσεις ειχατε χασει τοσο καιρο που δεν ειχατε παει!!!!
Εγω 30 χρονια τωρα, σχεδον το εχω βαρεθει και καλοκαιρι κατεβαινω Κρητη που εχει σπιτι η γυναικα μου.
Εκει σε θελω μαγκα μου να εισαι!!!!Πάντως (με το μπορντω) θα σου παίρνει πάααααρα πολύ ώρα για να φτάσεις εκει πάνω...ε Μιχάλη??!!! (η κόλαση που λέγαμε!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως (με το μπορντω) θα σου παίρνει πάααααρα πολύ ώρα για να φτάσεις εκει πάνω...ε Μιχάλη??!!! (η κόλαση που λέγαμε!!)Διατηρω ακομα για λιγο την ψυχραιμια μου και δεν απαντω οπως αρμοζει σε διαφορους τυχαιους απο δω μεσα
Και μαλιστα σκεφτομαι να τους δωσω το ηχηρο ραπισμα που τους αναλογει
εκει που τους ποναει......ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
[και για οσους εχουν ασθενη μνημη αυτο που θα τους περναει θα ειναι το θρυλικο 307 του mdvq.(που να προλαβετε να το δειτε κακομοιρηδεεεες)Κανενας σας δεν εχει αναρωτηθει αραγε τι να σημαινει το vq στο 'παρατσουκλι'????]
Διαβαζε εσυ(ξερεις ποιον εννοω..)
Ηθελα να ηξερα που κρυβεται η Λαμιωτικη σαυρα που μου κανει τον φιλο
και ταχατες με υποστηριζει...Λες να υπαρχει και καλοκαιρινη ναρκη εκτος απο την χειμερια???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.. σημαινει το vq στο 'παρατσουκλι'????....
εχμ.... very quick ?!?!? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κανενας σας δεν εχει αναρωτηθει αραγε τι να σημαινει το vq στο 'παρατσουκλι'????]εεεε, να πω, να πω; μήπως...'very quiet'????
όσο για τον kouk, ξέρω πολύ καλά γιατί δεν θα πάρει τελικά το 407: κάποιος του είπε ότι δεν βγαίνει από το εργοστάσιο στο απόλυτο αγωνιστικό χρώμα επιδόσεων, το bleu recife.
-
παιδια γεια σας,εχω ενα 307 xsi και σας ανακαλυψα πριν απο λιγο!την πεζουμπα την εχω ενα χρονο σχεδον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!εχω βαλει σκουπα green και εξατμιση ολοκληρη μετα τον καταλυτη με τελικο gr N!γενικα εχει ανεβει πολυ η δυναμη σε ολες τισ στροφες!!
Α και κατι ασχετο¨, γινετε ποτε ποτε καποια συναντηση οσων εχουν 307????? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
.. σημαινει το vq στο 'παρατσουκλι'????
....
εχμ.... very quick ?!?!?Virtually quick εννοείς. H vastly qonsuming!
-
Ο χρήστης panikos83 έγραψε:
παιδια γεια σας,εχω ενα 307 xsi και σας ανακαλυψα πριν απο λιγο!την πεζουμπα την εχω ενα χρονο σχεδον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!εχω βαλει σκουπα green και εξατμιση ολοκληρη μετα τον καταλυτη με τελικο gr N!γενικα εχει ανεβει πολυ η δυναμη σε ολες τισ στροφες!!
Α και κατι ασχετο¨, γινετε ποτε ποτε καποια συναντηση οσων εχουν 307?????Μόνο με σκούπα και εξάτμιση έχει ανέβει πολύ η δύναμη?
Για δώσε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες και πρώτα από όλα πως μπήκε η σκούπα? -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κανενας σας δεν εχει αναρωτηθει αραγε τι να σημαινει το vq στο 'παρατσουκλι'????]
εεεε, να πω, να πω; μήπως...'very quiet'????
όσο για τον kouk, ξέρω πολύ καλά γιατί δεν θα πάρει τελικά το 407: κάποιος του είπε ότι δεν βγαίνει από το εργοστάσιο στο απόλυτο αγωνιστικό χρώμα επιδόσεων, το bleu recife.
Τι να λέμε τώρα Τάσο?!! Το πέτυχες ακριβώς!!Αλλά μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι άλλο 307 και άλλο 407....!!!
Οσον αφορά σε διάφορους που θέλουν (απο οτι ακούω) μια εβδομάδα για να βαλουν ελεύθερο φίλτρο στο μπορντώ τους...ένα εχω να πω..!!!
Ξ'ερω τι σημαίνει το vq....αλλά δεν το λέω!!!
Παρεπιμπτόντως το συγκεκριμένο μπορντώ έχει άδεια απο το λιμεναρχείο?
PEUGEOT FORUM