-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.Υποθέτω πως είναι το πρώτο στον κατάλογο εξουσιοδοτημένων Αττικής, όπως αναφέρεται στο site της Peugeot...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Υποθέτω πως είναι το πρώτο στον κατάλογο εξουσιοδοτημένων Αττικής, όπως αναφέρεται στο site της Peugeot...
ΛΑΘΟΣ! ΛΑΘΟΣ!!!
Βρίσκεται στη μέση περίπου του καταλόγου εξουσιοδοτημένων Αττικής!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ά παρεπιπτόντως ...δουλεύει σε σας η αυτόματη ρύθμιση της έντασης του RCD. Γιατί σε μένα ποτέ δεν έπαιξε...
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ autovolume on & οff. νομίζω ότι η συγκεκριμένη λειτουργία έχει διάφορες σκάλες, και από το εργοστάσιο το συγκεκριμένο effect βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό του. λέγεται ότι μπορείς να επέμβεις στην έντασή του μέσω του διαγνωστικού μηχανήματος που υπάρχει στα εξουσιοδοτημένα. δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις, στην επόμενη επίσκεψή σου για αλλαγή ζουάν
Χμμ. Δεν το έχω πεί εδω μέσα μέχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ έχω αλλάξει ζουάν ποτε Έχω το μόνο 307 που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ??
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Χμμ. Δεν το έχω πεί εδω μέσα μέχρι τώρα αλλά η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ έχω αλλάξει ζουάν ποτε Έχω το μόνο 307 που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ??Σκέφτομαι να σου στείλω φόρμα εγγραφής στο βιβλίο Guiness!!!
Σίγουρα πέτυχες το συλλεκτικό!!!
-
μεχρι στιγμής το ζουάν μου δεν εχει παρουσιασει προβλημα.. βεβαια ακομα εχω μονο 7.000 χμ και 4 μήνες, αλλά λέμε...
για το φίλο με το γκολφ, να δει πόσο πουλιέται στο αυτοτριτι, και να προσπαθησει να το πουλήσει σε ιδιώτη. συνήθως 1500-2000 πάνω από την τιμή που του δίνει η αντιπροσωπία, άρα βγάζει τη διαφορά για το 1.6
ενδεικτικά, αν θελήσει να βελτιώσει τον 1.4, θα πρέπει να δώσει πολλέ παραπάνω και δεν θα έχει και πάλι κινητήρα αντίστοιχο του 1.6
Εν ενάγκη θυσιάζεις όλα τα έχτρα (πίσω πόρτες, μεταλλικό χρώμα, ραδιοσιντι κλπ. Το δικό μου μου ήρθε στα 16.000 , απο τα οποία τα 700 ήταν το δέρμα. Επίσης, στον άτοκο διακανονισμό συνήθως πηρώνεις έξοδα φακέλου και σε υποχρεώνουν να κάνεις ασφάλιση σε αυτούς, αλλά αυτό είναι παράνομο και μπορείς να το αποφύγεις αν βάλεις τις φωνές. Μπορείς να τους απειλήσεις ότι θα ακυρώσει την παραγγελία αν δεν σ αφήσουν να το ασφαλίσεις όπου θες. Ψάξε στο carinsurance.gr, έχει διάφορες ασφαλιστικές.
Για το ραδιοσιντι δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις το αυτοκίνητο χωρίς, εμένα μου έκαναν μανούρα μέχρι να το δεχτούν.
παρεπιπτόντως το αυτοκίνητο το πήρα από τη dakar. επειδή από λάθος τους μου είχαν τοποθετήσει συναγερμό που δεν είχα παραγγείλει, μου τον έκαναν δώρο αντί για τα 30.000 χλμ δωρεάν σέρβις κι ανταλλακτικά. η dakar βρίσκεται στη μέση του καταλόγου κι είναι στο ελληνικό.
οσο μένουμε εδώ , τα ποστς μας χάνονται μέσα σε 200 σελίδες. συμφωνείτε απο 1/5 να πάμε στο 202club? -
παθητική τετραδιεύθυνση δεν νομίζω ότι έχουμε, μάλλον τη χάσαμε μαζί με τους υστερούντες βραχίονες και τους ράβδους στρέψης, αν και την τετραδιεύθυνση την έδιναν τα σινεμπλοκ. δεν είμαι σίγουρος, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
-
Παιδιά για άλλη μία φορά ζητάω την βοηθειά σας!!!!!!!!
[b]ΗELP[/b]Ψάχνω φωτογραφία του μοντέλου ζάντα arianne
Το site της peugeot δεν τις έχει!!!!
please help!!!! -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Επίσης, στον άτοκο διακανονισμό συνήθως πηρώνεις έξοδα φακέλου και σε υποχρεώνουν να κάνεις ασφάλιση σε αυτούς, αλλά αυτό είναι παράνομο και μπορείς να το αποφύγεις αν βάλεις τις φωνές.νίκο, δεν χρειάζονται καν φωνές. τους λες απλώς ότι **δεν **θα το αγοράσεις, και να δεις για πότε δέχονται να το ασφαλίσεις εσύ όπου θες... κάποιος (το ιν.κα. ίσως; ) πρέπει κάποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί πέφτει μεγάλο νταβατζιλίκι μεταξύ ασφαλιστικών και αντιπροσωπειών.
-
Μέσα στην επόμενη βδομάδα έρχεται επιτέλους το οικογενειακό μας 307!
(xt premium 1.6)
Σκεφτόμαστε να βάλουμε ζάντες αλουμινίου 15άρες και έχουμε κολλήσει:
Η peugeot δίνει τις δικές τις με 700e ενώ στην αγορά βρίσκεις από 550e.
Ζάντες BBS MOMO ή OZ βέβαια που θεωρητικά είναι καλύτερες, υπάρχουν με 700e περίπου απ' όσο έχω δει.Από την peugeot μας έχουν πει ότι οι δικές τους ζάντες είναι δοκιμασμένες και σε σεμινάρια που τους έχουν κάνει έχουν δει με τα μάτια τους ότι είναι πιο ανθεκτικές από καλές ζάντες του εμπορίου.
Συμφέρει να πάρουμε ζάντα peugeot ή να ψάξουμε σε BBS ή κάτι ανάλογο;
Επειδή το θέλουμε για πολλάααα χρόνια το αμάξι σκεφτόμαστε κάτι γερό...Γνώμες;
-
ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΜΙΣΙΕΣ ΤΙΣ 5ΚΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 16ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΛΑΣΤΙΧΟ 205-55-16
-
Μάλλον δεν τόνισα πολύ τη λέξη 'οικογενειακό' 307
Η peugeot έχει βγάλει ζάντες 15'' σαν του προηγούμενου GOLF (δηλαδή πεντάκτινες με κενές λωρίδες στις ακτίνες αν καταλαβαίνεις)Δεν πρόκειται να αλλάξουμε διαστάσεις ζάντας ή ελαστικών γιατί φαντάσου το σαν 'το αμάξι του μπαμπά'
Απλά δεν ξέρουμε αν θα προτιμήσουμε τις εργοστασιακές αλουμινένιες που μας έχουν εγγυηθεί για την ποιότητα, ή κάποιες καλές του εμπορίου
Παρένθεση: Τα μαμο-ελαστικά είναι καλά η θα θέλουν αλλαγή σε κανένα μήνα;
-
Φιλε alexx η Πεζω μπορει να λεει οτι θελει αλλα και εσυ με την σειρα σου να κανεις οτι θελεις.
Για ρωτα τους μηπως και το ζουαν που ειναι 'εγγυημενο' απο την Πεζω ειναι το καλυτερο η αν θες και παραπερα ο διακοπτης των φλας και οι πρωτοι πολλαπλασιαστες????
Οι ζαντες τους σιγουρα σου παρεχουν ενα μινιμουμ ποιοτητας (νομιζω οτι τις φιαχνει η dial παλια gotti) αλλα και σιγουρα βρισκεις τουλαχιστον ιδιες στο εμποριο.
Βαλε λοιπον οτι σου αρεσει και οτι σε συμφερει απο ενα επωνυμο κατασκευαστη και αστους να λενε τραγουδια Ρουμελιωτικα -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
αστους να λενε τραγουδια ΡουμελιωτικαΔεν το επιασα το υπονοουμενο....;
-
Κανενα υπονοουμενο.....Ειναι πολυ απλο κυριε μου.
Εκτιμουμε ιδιαιτερως την μουσικη παραδοση της Ρουμελης και αν ειναι να βαλουμε καποιο να πει εναι τραγουδι(πχ εγω λεω στην κορη μου' θα το φας και θα πεις και ενα τραγουδι'...) τον βαζουμε και λεει ενα ρουμελιωτικο αντι για ενα Ηπειρωτικο ας πουμε!!!!!
Εγινα κατανοητος τωρα????
Αληθεια εσεις γιατι ενδιαφερεστε??? -
**ΜΙΧΑΛΗ.... ΤΑ ΜΙ-ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!! ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΗΡΘΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ!
**1.MDVQ----------116+100=216+82=298
2.Hiluxboy--------103+78=181+76=257
3.nakata-------------51+46=97+22=119
4.ΤakisB---------------0+60=60+53=113
5.nikapos------------27+44=71+38=109
6.tazz----------------39+32=71+31=102Μεχρι την 115 σελιδα αυτη ειναι η 6αδα...
-
[b]ΜΙΧΑΛΗ.... ΤΑ ΜΙ-ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!! ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΗΡΘΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΝΟΜΙΖΩ!
[/b]1.MDVQ----------116+100=216+82=298
2.Hiluxboy--------103+78=181+76=257
3.nakata-------------51+46=97+22=119
4.ΤakisB---------------0+60=60+53=113
5.nikapos------------27+44=71+38=109
6.tazz----------------39+32=71+31=102Μεχρι την 115 σελιδα αυτη ειναι η 6αδα...
Φτου ρε γαμώτο και νόμιζα ότι ήμουν στο top 6 των αργόσχολων εδώ μέσα!!!
-
Σήμερα έκανα λίγα μέτρα με ένα 307
Τα φρένα του είναι υπερβολικά δυνατά ή εντυπωσή μου? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σήμερα έκανα λίγα μέτρα με ένα 307
Τα φρένα του είναι υπερβολικά δυνατά ή εντυπωσή μου?Είναι αρκετά καλά, τόσο που ταιριάζει καλύτερα το από το ( )
Δοκίμασε με περισσότερα μέτρα!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
[b]ΜΙΧΑΛΗ.... ΤΑ ΜΙ-ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ!!! ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΗΡΘΕΣΜηπως πρεπει να σου υπενθυμησω με ποιον θα εισαι το τριημερο του Ακροπολις και ποιος θα ειναι υπευθυνος για σενα!!!!!!
-
και τα φρένα είναι πολύ δυνατά, αλλά και τα μαμίσια λάστιχα κάτι λένε. διότι αλλιώς απλά θα γλύστραγε (οκ, θα έμπαινε το abs)
αν θες κάτι ανθεκτικό, μείνε με σιδερένιες ζάντες. προχθές έπεσα σε λακούβα και το κόστος να τις ισιώσω ήταν μόλις 15 ευρώ. Οι αλουμινένιες ζάντες δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από ομορφιά και άμα σπάσουν πας για καινούργιες.
δεν βλέπω κανένα να συμφωνεί να πάμε από αύριο στο 206club.gr. Να υπενθυμίσω ότι ο σύλλογός τους λέγεται σύλλογος φίλων Peugeot και δεν προσδιορίζει μοντέλο.
-
Νομιζεις!!!!!!
Πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε απλα θα μας παρει λιγο καιρο να το συνηθισουμε
Τo site ειναι υπο κατασκευη και δεν ξερουμε πως θα διαμορφωθει ακομα (εγω ηδη σου απαντησα στο 'οικογενιαρχες')
PEUGEOT FORUM