-
Δηλαδη το πορτμπαγκαζ ξεκλειδωνει απο το χειριστηριο με δικο του κουμπι ΚΑΙ απο καπου αλλου????
(για να ξερουμε τι θα παρουμε δηλαδη )
Διευκρινηστε το να μην κραταμε και τον Νικολα σε αγωνια για την μελλοντικη του οικογενειακη αγορα (οπως βλεπεις εμπιπτω στην περιπτωση...κακο σκυλι ψοφο δεν εχει ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δηλαδη το πορτμπαγκαζ ξεκλειδωνει απο το χειριστηριο με δικο του κουμπι ΚΑΙ απο καπου αλλου????Ανοιγει με το κουμπακι οπως σε ολα τα αυτοκινητα καθως επισης ανοιγει (και οχι μονο ξεκλειδωνει) και απο το χειριστηριο!
-
Χαιρετώ τους φιλους 307κηδες. Δυστυχώς θα σας αποχωριστώ για λίγο καιρό, μιας και καλούμαι να υπηρετήσω την μαμα πατρίδα στο 9 ΣΠ Καλαμάτας στις 25 Μαίου. Ελπίζω να έχει internet ( και καλα ) εκεί να μπορώ να μπαίνω στο
φορουμάκι.Καμια συμβουλή για το 307? Μιας και θα το έχω ακινητοποιημένο για κανα μήνα, τι να προσέξω?
Θενκ γιου βερι ματς εντ χαβ ε ναης σαμερ.
-
Superbilly αν έχεις πρόβλημα που να το παρκάρεις άφησε το στο γκαράζ μου, να το πηγαίνω που και που καμιά βόλτα μην χαλάσει η μπαταρία
Πρόβλημα: Μας απαντήσανε από Γαλλία για το κλειδί-χειριστήριο ότι δεν μπορούνε να μας βγάλουν άλλο copy!
Μαλάκες και έχω μείνει εγώ με τον πατέρα μου με απλό κλειδί...Λέτε μετά για απλά προβλήματα...
Εδώ δεν μπορούν να ελέγξουν τα μηχανήματα τους... αυτά κάνουν κουμάντοΕχει κάνει καμιά 500άρα χιλιόμετρα το πεζάκι μας, άντε να στρώσει να κατέβω λιμανάκια
-
το έβαλα στα Μέγαρα. εντυπώσεις στο 206club.gr
-
Ðñéí áðï áñêåôÝò óåëßäåò åß÷á áíáöåñèåß óå ðñüâëçìá ìå äéáêïðÝò üëïõ ôïõ öùôéóìïý (öþôá ðïñåßáò åí êéíÞóç ìå áñêåôÜ ÷ëì íýêôá).
ÔåëéêÜ ôï áõôïêßíçôï ðÞãå Ëáßïí ..
ÌåôÜ áðï õðüäåéîç Þ íá ôï ðþ êáëýôåñá áðáßôçóç äéêÞ ìïõ (ï áäåëöüò ìïõ Þôáí ëéãï ðñßí áñ÷ßóåé ôá @##@** ) áëëÜ÷ôçêå êáé ï ìï÷ëïäéáêüðôçò ôùí öëÜò ...
To áõôïêßíçôï Ýêáíå ìÝ÷ñé óôéãìÞò 300÷ëì íõ÷ôåñéíÜ åíôüò êáé åêôüò ðüëçò ÷ùñßò ðñüâëçìá .Åëðßæù íá óõíå÷ßóåé ÝôóéÕ.Ã1 ôï ãñÜöù ãéá íá ðëçñïöïñÞóù ïôé ïé áãáðçôïß öëáóïäéáêüðôåò ðïõ Ý÷ïõí êáé ôçí åõèýíç åëÝã÷ïõ ôïõ Öùôüò ãåíéêüôåñá óôï áõôïêßíçôï Þôáí ïé õðÝõèõíïé .Áò ôï Ý÷ïõí õðüøç üóïé _ìáêÜñé íá ìçí ôï áíôéìåôùðßóïõí ðïôÝ_Ýñèïõí óå áíôßóôïé÷ç èÝóç.
Õ.Ã2 Óêåöôåßôå áðëÜ ,üôáí Ý÷åôå ðñüâëçìá ,óõíçèùò ãëõôþíåé áðï ðïëý ðïíïêÝöáëï.
Õ.Ã3Ç ÇËÉÈÉÁ ÁÔÁÊÁ ÁÑ×ÉÌÇ×ÁÍÉÊÏÕ (ÐÑÏÓÐÁÈÙÍÔÁÓ ÍÁ ÌÁÓ ÄÉÊÁÉËÏÃÇÓÅÉ ÔÁ ÁÄÉÊÁÉÏËÏÃÇÔÁ ÊÁÉ ÍÁ ÑÉÎÅÉ ÔÏÕÓ ÔÏÍÏÕÓ)
**-ÎÝñåôå Ý÷ù êáé åãþ 2 307 êáé äåí ìïõ Ý÷ïõí âãÜëåé êáíÝíá ðñüâëçìá **
Ç áðÜíôçóç ìåôÜ ôçí äåõôåñç öïñÜ ðïõ ôï åðáíÝëáâå ??
-Ùñáßá äþóå ìáò Ýíá áðï ôá äéêÜ óïõ ðïõ äåí Ý÷ïõí ðñüâëçìá êáé ðÜñå áõôü!!
Ðåñéôôï íá óáò ðþ ïôé ç öÜôóá ôïõ Þôáí ãéá êïñíßæá ìåôá áðï áõôü...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πρόβλημα: Μας απαντήσανε από Γαλλία για το κλειδί-χειριστήριο ότι δεν μπορούνε να μας βγάλουν άλλο copy!
Μαλάκες και έχω μείνει εγώ με τον πατέρα μου με απλό κλειδί...πολύ περίεργο αυτό... μα καλά, δεν έχετε την ειδική καρτούλα, με βάση την οποία παράγεται αντίγραφο του χειριστηρίου; τότε τι μας τη δίνουν την κάρτα; και αν χάσετε το χειριστήριο;
-
Φιλε alexx δεν μπορω να καταλαβω πως εγω εχω δυο κλειδια και συ δεν μπορεις να εχεις????
Παρε ενα τηλ την Εψιλον στην Συγγρου 210/9238631 και ρωτα τους γιατι εγω εκει το εφιαξα(ισως να μην το κανουν στα καινουργια???τι λες και συ hiluxboy??)BAΣΙΛΑΚΗ ΜΑΣ!!!!
Καλη θητεια φιλε μου, κοιτα να περασεις οσο καλυτερα μπορεις και χεστο το 307.Δεν παθαινει απολυτως τιποτα για ενα μηνα(εγω το κινω πιο αραια!!!)
Κριμα που δεν συναντηθηκαμε να πραγματοποιησω και γω ενα ονειρο που εχω(ξερεις εσυ..).
Οταν με το καλο απολυθεις.Περιμενουμε συντομα νεα σου (παρε και ολη την συλλογη απο του σκαντζοχοιρους μαζι σου ...να εισαι σιγουρος οτι θα τους χρειαστεις....μονο μην τους ακους στην σκοπια!!!... ) -
Κι εμάς κάτι μας είπαν ότι μπορούμε να έχουμε 2 τηλε-κλειδιά και ΚΑΝΕΝΑ κανονικό. Αλλά επειδή είμαστε 3 για το αμάξι δεν μας βολεύει. Ετσι πρήξαμε τους αντιπροσώπους τεχνικά τμήματα κτλ, ακόμα και email στη Γαλλία...
Κατέληξαν στο ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν αντίγραφο, παρόλο που έχουμε την καρτούλα, γιατί λέει κάτι δεν μπορεί το μηχάνημα ή ο αν-εγκέφαλος του αμαξιού
Τα σχόλια δικά σας, εγώ θεωρώ ότι είναι μαλακία να έχεις απλό κλειδί και για λόγους πρακτικούς αλλά και λίγο για να νιώθεις και χλιδάτος (μάθαμε εμείς με παλιά αυτοκίνητα που και το απλό κεντρικό κλείδωμα ήταν διαφήμιση στον εξοπλισμό...)
Κάτι μας είπαν ότι και καλά στο μέλλον μπορεί να φτιάχνουν, ΠΑΠΑΡΙΕΣ
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
...θα σας αποχωριστώ για λίγο καιρό, μιας και καλούμαι να υπηρετήσω την μαμα πατρίδα στο 9 ΣΠ Καλαμάτας στις 25 Μαίου...Φίλε καλή θητεία, και καλά να περάσεις, όσο μπορείς!
Περιμένουμε νέα σου, τουλάχιστον εμείς οι 'γεροντότεροι' που ακούμε ότι έχει γίνει 'κολέγιο' ο στρατός... -
Superbilly εχεις και τις δικες μου ευχες για μια καλη θητεια, οσο για το 307 μη το φοβασαι, δεν παθαινει τιποτα! Μονο τα Fiat χαλανε και στην ακινησια!
-
Καλή θητεία... Κι εγώ του χρόνου το Φλεβάρη στην ίδια κατάσταση θα είμαι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλή θητεία... Κι εγώ του χρόνου το Φλεβάρη στην ίδια κατάσταση θα είμαι...Μη 'μαυρίζεις' από τώρα φίλε! 'Εχεις καιρό μπροστά σου!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλή θητεία... Κι εγώ του χρόνου το Φλεβάρη στην ίδια κατάσταση θα είμαι...
Μη 'μαυρίζεις' από τώρα φίλε! 'Εχεις καιρό μπροστά σου!
ούτε τώρα ούτε μετά, τάκη. όλα μέσα στο κεφάλι μας είναι. χαλαρώστε παιδιά, και θα το διασκεδάσετε δεόντως (βέβαια, αυτό το λέω τώρα, τρία χρόνια μετά το απολυτήριο, γιατί όταν ήμουν μέσα άλλα έλεγα )
καλή θητεία και καλοί πολίτες, παιδιά...
-
Τώρα εγώ τι να πω Τάσο, 20 χρόνια μετά...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τώρα εγώ τι να πω Τάσο, 20 χρόνια μετά...α ρε παλιοσειρά. respect. πέφτω και παίρνω...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τώρα εγώ τι να πω Τάσο, 20 χρόνια μετά...Δηλαδη συμμετειχες και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο;;;
Πλααακα κανω....
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δηλαδη συμμετειχες και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο;;;
Πλααακα κανω....
Πρωτον...το χιουμορ σου οπως τοσες φορες σου εχουμε τονισει ειναι κρυο
και
δευτερο...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δηλαδη συμμετειχες και στον 2ο Παγκοσμιο πολεμο;;;
Πλααακα κανω....
Πρωτον...το χιουμορ σου οπως τοσες φορες σου εχουμε τονισει ειναι κρυο
και
δευτερο...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑTι να πω για εσενα...; Εσυ πολεμησες στην Τροια, δεν εχεις καμμια σχεση με την κουβεντα μας!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
δεν εχεις καμμια σχεση με την κουβεντα μας!
Α...Ενταξει ειμαι τωρα......Ειπα και γω.....
PEUGEOT FORUM