-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν χρειαζεται τρυπημα.... Γινεται με κολλα η δουλεια!
οκ...Ετοιμασε κολλα και αεροτομη...Χρωμα και ημερομηνια τοποθετησης γνωριζεις!!
Μολις πληροφορηθηκα κοστολογιο.....Ακυρωσετο!!!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ
ΤΟ XS 1.6 AΣΗΜΙ ΤΡΙΠΟΡΤΟ ΜΕ 68.000ΚΜ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΕΓΝΑΤΙΑ!ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΤ 1.8 ΜΕ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑΤΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΦΕ ΓΚΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ?ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2001,ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΖΟΥΑΝΙΤΙΔΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΚΟΥΩ ΤΙΜΕΣ ...ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ....ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ! -
10.000 eyrw περιπου???
-
Χαίρεται κύριοι...
Το όνομά μου είναι Σωτήρης από Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής είμαι 29 ετών και είμαι ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας Η/Υ και όχι μόνο...
Καθώς και πρώην κάτοχος ενός 206 Quicksilver που δυστυχώς διαλύθηκε μετά από ατύχημα με δυσάρεστες συνέπειες σε εμένα.
Τώρα μερικούς μήνες μετά δηλώνω ευτυχής κάτοχος ενός 307 Xs 1.4 16v με 5 πόρτες και με μόλις 4.500χλμ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το νέο μου μωρό!!!
Βέβαια είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και αμέσως πέφτω με τα μούτρα στο διάβασμα...για να μάθω περισσότερα. -
Φιλε Σωτηρη καλως ηρθες στην παρεα μας αλλα μην βιαστεις να πεσεις με τα μουτρα στο διαβασμα γιατι θα απογοητευτεις.......μολις ενας φιλος απο εδω μεσα εχει σαν το δικο σου και αυτος ψαχνει....παρεα!!!
-
Ο χρήστης sotamax έγραψε:
...Σωτήρης από Νέα Μουδανιά... ευτυχής κάτοχος ενός 307 Xs 1.4 16v...Καλορίζικο και καλωσόρισες Σωτήρη!
-
tazz Δημοσιεύθηκε: 06/05/04 9:49 Θέμα δημοσίευσης:
frixos έγραψε:
Τώρα οι μάσκες στα φώτα, είναι εκτός peugeot και κοστολογούνται 50€ + βάψιμο (μπαίνουν κολλητές).λοιπόν, περί ορέξεως και αισθητικής, κολοκυθόπιττα, όπως λένε, όμως επίτρεψέ μου να σε ρωτήσω:
τι ακριβώς σε χαλάει στα φώτα του 307 και θες να τα αλλάξεις; είναι όμορφα αισθητικά (οκ, υποκειμενικό), δυνατά (αντικειμενικό), και οποιαδήποτε παρέμβαση τέτοιου είδους θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα και στους δύο τομείς. μερικές φορές αυτή η μανία με το tuning μάς οδηγεί να υιοθετούμε λύσεις που δεν προσφέρουν και πολλά, πέρα από τη διαφοροποίηση, που από μόνη της δεν θα έπρεπε να είναι κίνητρο μετατροπών, αν δεν συνοδεύεται και από πρακτικότητα ή κάτι άλλο.
κάτι μου λέει ότι αν το αυτοκίνητο ερχόταν από το εργοστάσιο με τα 'φρυδάκια' αυτά, τώρα θα αναρωτιόσουν πώς βγαίνουν και πόσο θα σε χρέωνε για αυτή τη δουλειά ο κάθε master-of-disaster-tuning φαναρτζής.
Σωστά δεν έχεις και άδικο περί υποκειμενικού και μη,δεκτές όλες οι απόψεις!!!
Για αυτό ρωτάω και την παρέα, για να δω αντιδράσεις κλπ
Αλήθεια έχεις διαπιστώσει ότι τα εμπρός φανάρια μας είναι πλαστικά? -
H εργοστασιακη αεροτομή πόσο πάει βρε παιδιά? Εννοώ μαζί με το βάψιμο
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
H εργοστασιακη αεροτομή πόσο πάει βρε παιδιά? Εννοώ μαζί με το βάψιμοΑγορά, βαφή και τοποθέτηση, (βιδωτή στην πόρτα, την έχει δεί ο Μιχάλης στα Μέγαρα) 220 €, τον 07/2002...
Μετά βέβαια, θα ψάχνεις για κοντή κεραία, μια και η 'μαμίσια' θα βρίσκει στην αεροτομή,
κάθε φορά που θα ανοίγεις πίσω...Και η κοντή κεραία έχει κάπως χειρότερη λήψη...
Λύση που έχω δεί: Πριν τη βαφή και τοποθέτηση της αεροτομής, δημιουργία εγκοπής για να μην ακουμπά η κεραία!
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Αλήθεια έχεις διαπιστώσει ότι τα εμπρός φανάρια μας είναι πλαστικά?
Εγω παντως το διαπιστωσα πολυ πικρα οταν τα....πληρωσα
Βασιλη 'προδοτη' πες τι εγινε και δω με την αλλαγη εξατμισης να χαρουν και τα αλλα παιδια!!!!Τι θα γινει τελικα θα αρχισουμε την μετακομιση?????
-
Αχχχ όταν τα εγραφα εγώ δεν με προσέχατε. http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=1515/
Με την αλλαγη του τελικού καζανακίου με ένα άλλο πιο ελεύθερο, σταμάτησα να έχω τον συντονισμό στις 2800 στροφές. Εξαφανίστηκε εντελώς και δεν τον έχω ξανακούσει. Πρωτου αλλάξω τελικο τον άκουγα καθημερινά. Οπότε είμαι πεπεισμένος πως για τον συντονισμο ένοχος είναι το τελικό καζανακι, οχι της τουαλετας, της εξάτμισης. -
Αχχχ όταν τα εγραφα εγώ δεν με προσέχατε. http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3699&postdays=0&postorder=asc&start=1515/Hint: μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο μικρό εικονίδιο πριν από τη λέξη 'Δημοσιεύτηκε' και να επιλέγετε το 'copy shortcut' ή 'αντιγραφή συντόμευσης', έτσι φτιάχνετε δεσμό για το ακριβές post, αντί της σελίδας ολόκληρης. Ετσι δε χρειάζεται να ψάχνουμε σε ποιο post αναφέρεστε.
Χρησιμοποίησα πληθυντικό επειδή αναφερόμουν γενικά.
-
Ήμουν με την 'μαμά' διάσταση 195-65-15.
Τα λάστιχα ήταν τα άθλια Yokohama V500..(μακριά από μας) τα οποία όμως ήταν αρκετά φαγωμένα λόγω της πρώτης επίσκεψης στα Μέγαρα.
Έτσι αντικατέστησα μόνο το εμπρός αριστερό (του οδηγού) με τη ρεζέρβα, δηλαδή το Θεϊκό Continental που φόραγε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Του έβαλα και 39 πίεση και το αυτοκίνητο δούλευε ρολόι!
195 -50 πιστεύω πως θα είναι τέλεια διάσταση για το αυτοκίνητο!
Πιθανόν έτσι να περνούν οι φυστικιές με 3η!ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ Α539 YOKOHAMA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Λύση που έχω δεί: Πριν τη βαφή και τοποθέτηση της αεροτομής, δημιουργία εγκοπής για να μην ακουμπά η κεραία!Ετσι βγαινουν τωρα.... Μονο στην αρχη τις βγαζανε χωρις εγκοπη. Οποτε δεν ειναι πατεντα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
για τη μετακόμιση να πω ότι εγώ έχω πάει ήδη, το σπίτι εδώ δεν θα το κλέισω αλλά κάποια στιγμή θα σταματήσω να παρακολουθώ αυτό το τόπικ.
Έχω ήδη ανοίκσει 2 θέματα, ένα γενικό για 307 κι ένα για ζουάν. Υπάρχει και μια συνάντηση νοτίων προαστίων (και όχι μόνο) για το σάββατο στις 14.00 στο ολύμπικο και θα προσπαθήσω να πάω.
περισσότερα στο http://www.206club.gr/forum κι αν έχετε δυσκολία να βρείτε τα αντίστοιχα τόπικσ, κάντε αναζήτηση με συγγραφέα την αφεντιά μου nikapos
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Λύση που έχω δεί: Πριν τη βαφή και τοποθέτηση της αεροτομής, δημιουργία εγκοπής για να μην ακουμπά η κεραία!
Ετσι βγαινουν τωρα.... Μονο στην αρχη τις βγαζανε χωρις εγκοπη. Οποτε δεν ειναι πατεντα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Μάλλον φταίει ότι το πρωτοείδα ως πατέντα, και μάλιστα κακοστοκαρισμένη, σε 307 σταθμευμένο στο Λεβέντη, το καλοκαίρι του 2002!
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ Α539 YOKOHAMA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ
\
Τα Α539 δεν έχουν καμία σχέση με τα V500. Είναι όντως πολύ καλά λάστιχα σε κάθε περίπτωση. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως είναι μαλακά και έτσι δεν αντέχουν για πάρα πολλά χιλιόμετρα. Πάντως η μικρότερη διάρκεια ζωής αξίζει τον κόπο για το έξτρα κράτημα που προσφέρουν και φυσικά είναι και αρκετά φθηνά.
-
Για το θέμα της μετακόμισης:
Δεν μπορώ να πώ ότι με συγκινεί ιδιαίτερα. Έχω μπεί αρκετές φορές στο 206 club, και ομολογώ ότι διαβάζω αξιόλογα posts αρκετά σπανιότερα από ότι εδώ... Να έρθουν οι άλλοι, να μην έρθουν οι άλλοι, ο σύλλογος, το σωματείο, το έτσι, το αλλιώς...
Θα εξακολουθήσω να επισκέπτομαι το 206club, μέχρι να με πείσει...
Μέχρι τότε θα έχω βάση μου το 4Τ forum...
-
Αχχχ όταν τα εγραφα εγώ δεν με προσέχατε.Βασιλη ειμαι ασυγχωρητος
Οχι τιποτε αλλο ειχα αναπτυξει και ολοκληρη θεωρια για το αν στο μελλον αυτο βγαλει καμμια κρυφη ζημια........και μπλα μπλα μπλα....
Πηρες το dvdA των purcupines και αν ναι απο που???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αχχχ όταν τα εγραφα εγώ δεν με προσέχατε.
Βασιλη ειμαι ασυγχωρητος
Οχι τιποτε αλλο ειχα αναπτυξει και ολοκληρη θεωρια για το αν στο μελλον αυτο βγαλει καμμια κρυφη ζημια........και μπλα μπλα μπλα....
Πηρες το dvdA των purcupines και αν ναι απο που????To dvd-a των Porcupine Tree υπάρχει Εδω!
Δεν το έχω πάρει ακόμα μιας και αποφάσισα να αναβαθμίσω το ηχητικό σύστημα που έχω σπίτι, το οποίο είναι low budget. Θα το πάρω όμως σύντομα
PEUGEOT FORUM