-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σήμερα έκανα λίγα μέτρα με ένα 307Κανονικο long term tst δηλαδη????
Παντως τα φρενα του ειναι πολυ δυνατα αλλα γραμμικα και ακουραστα.
Ρωτα για περισοτερα τον takinen που ειναι ενθουσιασμενος ,απο τα φρενα του τουλαχιστον, ΚΑΙ στην πιστα!!!!Ρε παιδια πως γινεται να απαντας σε πολλους ταυτοχρονα με παραθεσεις για να μην ποσταρω συνεχεια και με εκθετει και ο συνηθης υποπτος?????? (καλα απο σενα συνηθη υποπτε δεν περιμενω απαντηση για να εχεις τροφη για τα πικροχολα σχολια σου )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σήμερα έκανα λίγα μέτρα με ένα 307
Κανονικο long term tst δηλαδη????
Παντως τα φρενα του ειναι πολυ δυνατα αλλα γραμμικα και ακουραστα.
Ρωτα για περισοτερα τον takinen που ειναι ενθουσιασμενος ,απο τα φρενα του τουλαχιστον, ΚΑΙ στην πιστα!!!!Ρε παιδια πως γινεται να απαντας σε πολλους ταυτοχρονα με παραθεσεις για να μην ποσταρω συνεχεια και με εκθετει και ο συνηθης υποπτος?????? (καλα απο σενα συνηθη υποπτε δεν περιμενω απαντηση για να εχεις τροφη για τα πικροχολα σχολια σου )
Ναι τουλάχιστον 50.000 κμ έκανα !
Όταν λέω δυνατά εννοώ ότι πολύ απότομα έπιαναν πάρα πολύ...
όχι δεν φταίει το αυτοκίνητο που έχω εγώ και έχω συνηθίσει! γιατί οδηγούσα και το παλιό της φίλης μου (206) και δεν είχε καμία σχέση -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Όταν λέω δυνατά εννοώ ότι πολύ απότομα έπιαναν πάρα πολύ...sirgus, μήπως είχες αυτή την αίσθηση επειδή το φρένο του 307 δεν έχει τόσο μεγάλη νεκρή διαδρομή στην αρχή, όπως σε άλλα αυτοκίνητα; επίσης, μήπως τα τακάκια ήταν ολοκαίνουργια; ίσως να έπαιξε και αυτό κάποιο ρόλο... σε κάθε αυτοκίνητο πάντως πρέπει να οδηγήσεις κάποια χλμ προτού αποκτήσεις την αίσθηση των φρένων, γιατί πάντα διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο.
δες το και αλλιώς όμως: όσο πιο δυνατά τα φρένα τόσο πιο σίγουρος νιώθεις όταν πατάς το γκάζι. χε χε χε (σατανικό γέλιο)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Όταν λέω δυνατά εννοώ ότι πολύ απότομα έπιαναν πάρα πολύ...
sirgus, μήπως είχες αυτή την αίσθηση επειδή το φρένο του 307 δεν έχει τόσο μεγάλη νεκρή διαδρομή στην αρχή, όπως σε άλλα αυτοκίνητα; επίσης, μήπως τα τακάκια ήταν ολοκαίνουργια; ίσως να έπαιξε και αυτό κάποιο ρόλο... σε κάθε αυτοκίνητο πάντως πρέπει να οδηγήσεις κάποια χλμ προτού αποκτήσεις την αίσθηση των φρένων, γιατί πάντα διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο.
δες το και αλλιώς όμως: όσο πιο δυνατά τα φρένα τόσο πιο σίγουρος νιώθεις όταν πατάς το γκάζι. χε χε χε (σατανικό γέλιο)
Ακριβώς, λίγο παραπάνω να το πατήσεις και σταματάει!
Αν δεν το έχεις συνηθίσει κάνει εντύπωση
Πάντως δεν έχω οδηγήσει αυτοκίνητο με τόσο μικρή νεκρή διαδρομή!!! -
frixos εισαι 8ος μετα τον Superbilly 16V
MDVQ θα σε κανω κροκοδειλο και θα σε βαλω να χορεψεις και ρουμελιωτικα για να δεις ποιος κανει κουμαντο...
Sirgus Μιλαμε για peugeot....
-
[b]frixos[/b] εισαι 8ος μετα τον Superbilly 16V
[b]MDVQ[/b] θα σε κανω κροκοδειλο και θα σε βαλω να χορεψεις και ρουμελιωτικα για να δεις ποιος κανει κουμαντο...
[b]Sirgus[/b] Μιλαμε για peugeot....
Ε πάλι καλά που είμαι μέσα στην 10αδα, θα σκοπεύσω στο εγγύς μέλλον για καλύτερη θέση!!!!!!
-
gRAND ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
ΑΓΟΡΑΣΑ ΖΑΝΤΕΣ ΄΄ΜΑΜΑ΄΄ 16αρες, μόλις που είχαν βγει από 307cc ,μοντέλο ariane σε τιμή πρόκληση!!!!!!!!
Τρίτη πάμε Σπέγγο βάζουμε και F1 και ενημερώνω το κοινό για τις εντυπώσεις μου!!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
MDVQ θα σε κανω κροκοδειλο και θα σε βαλω να χορεψεις και ρουμελιωτικα για να δεις ποιος κανει κουμαντο...
Πότε??????....Που?????......Πως????....
Frixo περιμενουμε...
-
[b]MDVQ[/b] θα σε κανω κροκοδειλο και θα σε βαλω να χορεψεις και ρουμελιωτικα για να δεις ποιος κανει κουμαντο...
[u]Frixo[/u] περιμενουμε...
Πότε?=χθες το κονέ, σήμερα τις παρέλαβα!!!
Που?=από Βόλο, τις έβγαλαν από ένα mόλις αγορασμένο 307 cc για να βάλουν 17αρες!!!
Πως?=κο..φαρδια, μέσω του 206club!!!!!!!! -
Kala einai ta frena alla den tha symfwnhsw pws einai kai akourasta! Meta apo mish peripou wra se grhgorous rythmous me epenalamvanomena frenarismata niwthw thn diafora kai wres wres se strofes pou exw gnwsto breaking point niwthw pos den stamataw . Fysika den exw kai Focus RS etsi
-
Καλημέρα εις άπαντες,
θα συμφωνήσω με post προηγούμενου φίλου, που αναφέρει οτι η χρήση της μπάντας FM-AST (τι σημαίνει AST άραγε;) εξαλείφει τα προβλήματα απώλειας μνημών σταθμών στο RadioCD. Το δοκίμασα και εγώ, και 2 μέρες τώρα ΟΚ.
Σε άλλα νέα, πήγα στη LION για το ζουάν, καθώς στο αγαπημένο μου φόρουμ (εδώ βρε!) διάβασα οτι υπάρχει οριστική πια λύση. Τώρα μόνο μου φαίνεται οτι κάνει ένα τσούφ όταν πατώ το γκάζι απότομα από το ρελαντί. Θα τους το πάω να το κοιτάξουν, παντως το σκουίκ έφυγε, προς το παρόν (ας ελπίσουμε για το καλό όλων των 307κηδων ότι είναι οριστικό).Αφού είναι μόνιμη λύση, γιατι δεν κάνουν ανάκληση; Σίγουρα θα το φτιάχνουν στα μουλωχτά αν τους το πάς για άλλο σέρβις....αυτό που με εξέπληξε είναι οτι τουλάχιστον σε άλλο ένα συνεργείο δεν γνώριζαν για οριστική λύση....
Και πάλι καλημέρες!!!
Σπύρος Άνθης
-
Και μένα έτσι μου είχαν πει στο συνεργείο, όταν έιχα πάει να αλλαξω ζουάν για τρίτη φόρα, ότι βρέθηκε λύση. Και όντως μόλις πήρα το αμάξι απο το συνεργείο το ζουάν δεν έκανε θόρυβο. Δεν πρόλαβα να κάνω ούτε 5 χιλιόμετρα όμως και μετα απο λίγο άρχισαν τα κλαρίνα, η μάλλον τα σκουίκ σκουίκ. Και εντάξει το χειμώνα με κλειστό παράθυρο αντέχεται, αλλα το καλοκαίρι όμως είναι εντελώς σπαστικό. Εκτός αυτού στην γειτονία μου, με αναγνώριζαν απο τον ήχο του ζουαν. Τα βράδια αργά όταν έψαχνα να παρκάρω, καταλάβαιναν αμέσως ότι είμαι εγώ χωρίς να με βλεπουν.
-
Καλησπέρα παιδία καιρό έχω να πω κάτι τις
Εμένα πάλι το ζουαν το άλλαξα μια φορά μετά από μια εβδομάδα άρχισε να κάνει θόρυβο το άφησα να κάνη δεν ασχολήθηκα μαζί του όσο σπαστικό κι αν ήταν και μετά από ένα ταξιδάκι σταμάτησε και από τότε τίποτα εδώ κι ένα χρόνο τώρα !!! -
Ο χρήστης santhis έγραψε:
θα συμφωνήσω με post προηγούμενου φίλου, που αναφέρει οτι η χρήση της μπάντας FM-AST (τι σημαίνει AST άραγε;) εξαλείφει τα προβλήματα απώλειας μνημών σταθμών στο RadioCD. Το δοκίμασα και εγώ, και 2 μέρες τώρα ΟΚ.
καλό μήνα!
το δοκίμασα χτες, οι μνήμες όμως πάλι χάθηκαν
νομίζω ότι η λύση είναι να κλείνουμε το rcd έχοντας πρώτα επιλέξει το ραδιόφωνο...
-
Ευτυχώς το δικομου R/CD δεν έχει παρουσίαση τίποτα μέχρι τώρα φτου φτου είναι VDO ! Τώρα γιατί χάνει τις μνήμες είναι ένα καλό ερώτημα και μακάρι να βρεθεί λύση γιατί έχει τύχη και μετά από αλλαγή να κάνει το ίδιο !!Ελπίζω να βρεθεί γιατί το κάνη αυτό και τη φταίει !!
-
Hi all...
Καλό μήνα....
Χάθηκα ε...
Τι να κάνω... με χώσαν για τα καλά στην δουλειά στο μεταπτυχιακό μου
Μου λείψατε... σας διαβάζω όμως συχνά!
Εμένα πάντως πολύ σπάνια μου χάνονται οι μνήμες στο R/CD....
Πάλι ακούγεται το ζουάν... θα πάω να το φτιάξουν γιατί άρχισα να κυκλοφορώ και με ανοιχτά παράθυρα...Σε λίγο κλείνω και τα 25.000km...
Για την ώρα έχω αρχίσει να το σκέφτομαι να βάλω κανένα gps trip computer μιας και γυρνάω Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι...
Αν και απ΄οτι είδα είναι λίγο νωρίς για την χώρα μας...c.u...
-
Hello!
Ιδέα μου είναι ότι το πορτ-μπαγκάζ θέλει λίγη δύναμη για να κλείσει?
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
2-6 Ιουνιου.... Στη 'Ρουμελη'.... Με οτι τραβα η ορεξη σου!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Hello!Ιδέα μου είναι ότι το πορτ-μπαγκάζ θέλει λίγη δύναμη για να κλείσει?
Όντως θέλει λίιγο παραπάνω δύναμη για να κλείσει. Μου είχε φανεί περίεργο και εμένα γιατι σε ένα παλιο ibiza που οδηγούσα, το πορτ-μπαγκάζ έκλεινε πολύ χαλαρά. Φυσιολογικό είναι μην ανησυχείς.
P.s. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους
-
Αύριο το πρωί πάω να βάλω καινούργια ΄΄παπουτσάκια΄΄ F1, έχει κανείς αντίρρηση?
PEUGEOT FORUM