-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
εχω αλλαξει απο:
Γαλλικο σε ιαπωνικο σε ιταλικο σε ιταλικο σε ιαπωνικο σε γαλλικοΤι να πουμε τωρα; Τα ειπες μονοσ σου!!!
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Η διαφορα μεταξυ της φτηνης εκδοσης 1.6 και αυτης που μαλλον επιλεγω 1.4 Leader ειναι 1300 ευρω που δεν τα διαθετω δυστυχως αυτη την στιγμη.Αν μου κανει καλυτερη τιμη στο Golf που θα παρει το ξανασκεφτομαι.Φίλε anemar, χωρίς να θέλω να κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, σκέφτηκες ότι πουλώντας το Golf σου σε ιδιώτη, μπορείς να πιάσεις καλύτερη τιμή;
Συμφωνώ και γώ απόλυτα με τη σειρά μου με τον Τάσο, αν μπορείς, πάρε το 1.6! -
Tι αμαρτίες έχω κάνει στην ζωή μου?
Μετά από 700 χλμ απόλυτης ηρεμίας το βρωμερό ΄΄ποντίκι΄΄ άρχισε πάλι να κάνει σκουίκ - σκουίκ, τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!! -
Σήμερα κατάφερα να βρω χρόνο και να αλλάξω ένα ακόμα ζουάν!
Και κάτι που έχω παρατηρήσει σχετικά με τις μνήμες του radioCD της Clarion:
Χάνει κάποιες φορές τη μνήμη του τελευταίου σταθμού που άκουγα πριν επιλέξω σαν πηγή το CD ή τη CDιέρα και κλείσω το ηχοσύστημα ενώ παίζει CD.
Δεν χάνεται μνήμη αν παίζει ραδιόφωνο όταν το κλείνω.
Λογικό επακόλουθο λοιπόν, πριν το κλείσω, αν ακούω CD, το γυρίζω σε ραδιοφωνικό σταθμό και μετά το κλείνω. Δεν έχασα πάλι καμμιά μνήμη! -
Η Lion άρχισε να κλείνει τη βρύση!
Ενώ μέχρι πρό καιρού έλεγε στα εξουσιοδοτημένα, 'αλλάξτε ότι χρειάζεται', τώρα τους 'ζορίζει' να είναι 'σφιχτοί' στις αλλαγές εντός εγγύησης!
Μου το είπαν οι μηχανικοί σήμερα στο εξουσιοδοτημένο του Γκάλλο που πήγα για την αλλαγή του ζουάν (στην εγγύηση...) όταν παραπονέθηκα για τα αμορτισέρ που μου άλλαξαν πριν από 15.000 χλμ περίπου. και έχουν γίνει πάλι χάλια... ('ματζουνιάσανε' ή 'παπαριάσανε', για το σχετικό θέμα περί αυτοκινητιστικής argot...)
Έχετε ακούσει κάτι σχετικό; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
όταν παραπονέθηκα για τα αμορτισέρ που μου άλλαξαν πριν από 15.000 χλμ περίπου. και έχουν γίνει πάλι χάλια... ('ματζουνιάσανε' ή 'παπαριάσανε', για το σχετικό θέμα περί αυτοκινητιστικής argot...)τάκη, τι σημαίνει 'ματζουνιάσανε'; ποια είναι τα συμπτώματα;
-
Τάσο καλημέρα!
Τα αμορτισέρ έχουν χάσει την αρχική τους αίσθηση. Μαλάκωσαν, το αυτοκίνητο κουνάει περισσότερο, χτυπάνε λίγο και το κυριότερο, δεν βάζουν τη δύναμη του αυτοκινήτου σωστά στο δρόμο! Ξεκινάς στο φανάρι λίγο πιο γρήγορα απ'ότι συνήθως και αντί να σπινάρει, χοροπηδάει ο τροχός! Όχι τραγικά, αλλά για μένα πολύ ενοχλητικά! Προσανατολίζομαι σε σετ ελατηρίων/αμορτισέρ Bilstein, με χαμήλωμα περίπου 3 cm, όταν βρω χρήμα! Τα Bilstein τα είχα βάλει στο 106, και είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά!
Αγορά και τοποθέτηση στο γνωστό μας μαγαζί, μου είπαν γύρω στα 800€, αλλά έχω μια πηγή, ως γνήσιος Έλλην, όπου σίγουρα θα τα βρω φθηνότερα, οπότε θα πάω στη Χαλκηδόνα μόνο για τοποθέτηση... -
MDVQ Σύνολο δημοσιεύσεων: 466
TakisB Σύνολο δημοσιεύσεων: 170
Hiluxboy Σύνολο δημοσιεύσεων: 563
tazz Σύνολο δημοσιεύσεων: 195
frixos Σύνολο δημοσιεύσεων: 120
nikapos Σύνολο δημοσιεύσεων: 281
SuperBilly16V Σύνολο δημοσιεύσεων: 141
nakata Σύνολο δημοσιεύσεων 190 -
Διατηρω την ψυχραιμια μου μεχρι να επιβεβαιωθουν τα αποτελεσματα
ΜΕΤΑ..?????
Βρες τρυπα να κρυφτεις....(Ξερει αυτος.....)
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Μετά από 700 χλμ απόλυτης ηρεμίας το βρωμερό ΄΄ποντίκι΄΄ άρχισε πάλι να κάνει σκουίκ - σκουίκ, τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!Ρε φιλε και το πληρωσες και χρυσο στον τυπακο......
τον πηρες κανα τηλεφωνο?????τι εχει να πει????
κριμα ρε γαμωτο -
Μετά από 700 χλμ απόλυτης ηρεμίας το βρωμερό ΄΄ποντίκι΄΄ άρχισε πάλι να κάνει σκουίκ - σκουίκ, τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!Ρε φιλε και το πληρωσες και χρυσο στον τυπακο......
τον πηρες κανα τηλεφωνο?????τι εχει να πει????
κριμα ρε γαμωτοΟχι ακόμα, έχω πήξει με τις δουλειές στο γραφείο και δεν έχω προλάβει, εξάλλου δεν θα τον πάρω τηλέφωνο, αλλά θα πάω από εκεί εντός της εβδομάδας, από το τηλ τι να του πω, τι να μου πει?
Η πλάκα είναι ότι σήμερα το πρωϊ παρόλο που ζεστάθηκε καλά το τουτού δεν έκανε κανένα θόρυβο το ζουάν!!!! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάσο καλημέρα!Τα αμορτισέρ έχουν χάσει την αρχική τους αίσθηση. Μαλάκωσαν, το αυτοκίνητο κουνάει περισσότερο, χτυπάνε λίγο και το κυριότερο, δεν βάζουν τη δύναμη του αυτοκινήτου σωστά στο δρόμο! Ξεκινάς στο φανάρι λίγο πιο γρήγορα απ'ότι συνήθως και αντί να σπινάρει, χοροπηδάει ο τροχός! Όχι τραγικά, αλλά για μένα πολύ ενοχλητικά! Προσανατολίζομαι σε σετ ελατηρίων/αμορτισέρ Bilstein, με χαμήλωμα περίπου 3 cm, όταν βρω χρήμα! Τα Bilstein τα είχα βάλει στο 106, και είχε μεταμορφωθεί κυριολεκτικά!
Αγορά και τοποθέτηση στο γνωστό μας μαγαζί, μου είπαν γύρω στα 800€, αλλά έχω μια πηγή, ως γνήσιος Έλλην, όπου σίγουρα θα τα βρω φθηνότερα, οπότε θα πάω στη Χαλκηδόνα μόνο για τοποθέτηση...τάκη, η αλήθεια είναι ότι στις εκκινήσεις ούτε εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. ίσως να φταίει το ότι το αυτοκίνητο φοράει 15άρες ζάντες, αλλά υπάρχει μια έντονη τάση σπιναρίσματος - και μη φανταστείς ότι του κάνω τίποτα τρελές εκκινήσεις με 6000 στροφές και απότομο άφημα συμπλέκτη. το σετ για το οποίο μιλάς υποθέτω πως δεν είναι ρυθμιζόμενο, σωστά; τσέκαρα το site της bilstein, υπάρχουν απ' ό,τι είδα δύο εναλλακτικές για το 307. επειδή τέλος του μήνα σκέφτομαι να κάνω κι εγώ τη μεγάλη κίνηση, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο group buy, όπως είχε προτείνει παλιότερα και ο μιχάλης, και να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πλευράς τιμής...
-
Τάσο το σπινάρισμα οφείλεται περισσότερο στην επιφάνεια του δρόμου και στα λάστιχα.
Το θέμα τιμών θα το ψάξω...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα κατάφερα να βρω χρόνο και να αλλάξω ένα ακόμα ζουάν!Και κάτι που έχω παρατηρήσει σχετικά με τις μνήμες του radioCD της Clarion:
Χάνει κάποιες φορές τη μνήμη του τελευταίου σταθμού που άκουγα πριν επιλέξω σαν πηγή το CD ή τη CDιέρα και κλείσω το ηχοσύστημα ενώ παίζει CD.
Δεν χάνεται μνήμη αν παίζει ραδιόφωνο όταν το κλείνω.
Λογικό επακόλουθο λοιπόν, πριν το κλείσω, αν ακούω CD, το γυρίζω σε ραδιοφωνικό σταθμό και μετά το κλείνω. Δεν έχασα πάλι καμμιά μνήμη!Καλημέρα παίδες,
Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε ότι χάνει τους σταθμούς??Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι όταν έχω ενεργοποιημένο το RDS ή/και το TA και ο σταθμός για κάποιο λόγο δεν έχει αυτές τις υπηρεσίες (ή προσωρινά δεν τις παρέχει) αρχίζει να σκανάρει όλη τη μπάντα. Με το που βγάζω τα RDS και TA off συνέρχεται. Αυτό εννοείτε?? Καί αν είναι αυτό μήπως τελικά δεν είναι πρόβλημα του ραδιοφώνου αλλα συνδυασμός ρυθμίσεων/σταθμού?? Ά παρεπιπτόντως ...δουλεύει σε σας η αυτόματη ρύθμιση της έντασης του RCD. Γιατί σε μένα ποτέ δεν έπαιξε...
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Ά παρεπιπτόντως ...δουλεύει σε σας η αυτόματη ρύθμιση της έντασης του RCD. Γιατί σε μένα ποτέ δεν έπαιξε...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη διαφορά μεταξύ autovolume on & οff. νομίζω ότι η συγκεκριμένη λειτουργία έχει διάφορες σκάλες, και από το εργοστάσιο το συγκεκριμένο effect βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδό του. λέγεται ότι μπορείς να επέμβεις στην έντασή του μέσω του διαγνωστικού μηχανήματος που υπάρχει στα εξουσιοδοτημένα. δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις, στην επόμενη επίσκεψή σου για αλλαγή ζουάν
-
Καλημέρα παίδες,
Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε ότι χάνει τους σταθμούς??Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι όταν έχω ενεργοποιημένο το RDS ή/και το TA και ο σταθμός για κάποιο λόγο δεν έχει αυτές τις υπηρεσίες (ή προσωρινά δεν τις παρέχει) αρχίζει να σκανάρει όλη τη μπάντα. Με το που βγάζω τα RDS και TA off συνέρχεται. Αυτό εννοείτε?? Καί αν είναι αυτό μήπως τελικά δεν είναι πρόβλημα του ραδιοφώνου αλλα συνδυασμός ρυθμίσεων/σταθμού??
[/quote]
Και μένα μου έκανε το ίδιο μέχρι που έβαλα ως προεπιλεγμένη μπάντα το FMAST αντί για FM1 -FM2 Από τότε δεν μου παρουσίασε κανένα από τα προβλήματα σκαναρίσματος κτλ
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Το ερωτημα μου εχει ως εξης:Να το παραγγειλω χωρις ραδιο-CD?Το λεω αυτο γιατι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα εδω στο forum.Για το 1.6 μου ειπε ο πωλητης ειναι μειον 210 ευρω.Για το 1.4 που θελω πιθανολογω θα ειναι εκει περιπου.Με 200 ευρω πιστευω παιρνω καλυτερο συστημα απο το εμποριο.Τι λετε?Βεβαια θα χασω το χειρισμο απο το τιμονι και τις ενδειξεις στην οθονη,πραγμα που δεν θεωρω και τοσο μειονεκτημα.Οταν προσπαθούσα να πείσω τη Citroen να μου φέρουν το VTS χωρίς radiocd, δεν άκουγαν τίποτα...
Εδώ όμως υπάρχει ένα περίεργο θέμα. Πιστεύω ότι τα 200€ είναι μικρή διαφορά, αν βάλουμε σε αυτά το κόστος της πηγής και των μεγαφώνων. Για κάτι καλό (και όχι βέβαια κορυφαίο) θα πρέπει να υπολογίσεις το λιγότερο 120-150€ για μπροστινά μεγάφωνα, ενώ μια καλή πηγή μπορείς να βρεις με 200-250€. Οπότε ανεβαίνει το κόστος. Φυσικά θα μου πεις ότι τα εργοστασιακά θα τα αλλάξεις κάποια στιγμή... Αν όμως (λέω, αν) το ότι έχει το εργοστασιακό ηχοσύστημα βοηθήσει στη μεταπώληση?
-
kalispera paidia!eimai katoxos tou 307 me ton neo 16valvido kinitira sta 1.4lt.thelo na rotiso an to amaksaki mas exei pathitiki tetradieythinsi i' mporo aneta kai afova na to kseskiso sta xeirofrena xoris fovo???
-
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
-
Γεια σας παιδιά. Έπαθα μεγάλη πλάκα με γνωστό συνεργείο Peugeot στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και προειδοποιώ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ και ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ αυτό το συνεργείο.
Έχω 1400αρι 307 και το Σεπτέμβριο έπαθε ένα μίνι-σοκ αύξησης θερμοκρασίας για άγνωστο μέχρι στιμής λόγο, με αποτέλεσμα ο δείκτης να πάει στα κόκκινα και να βγει η ένδειξη να σταματήσω το αυτοκίνητο. Μετά από τηλ. επικοινωνία με το εν λόγω συνεργείο, ελέγχω για υγρά, το δοχείο άδειο, το γεμίζω νερό και το πηγαίνω για έλεγχο. Μου λένε ότι το αμάξι δε δείχνει να χάνει και να το παρακολουθώ. Βλέπω ότι κάθε 30-35μέρες χάνει 2 δάχτυλα νερό. Ακολουθούν ΕΞΙ επισκέψεις σε μηνιαία βάση κατά τις οποίες αλλάζονται ισάριθμα ανταλλακτικά: κολλάρο, δοχείο, σωλήνας, τάπα, αισθητήρες (2). Την τελευταία, έχω αρχίσει να τα παίρνω γιατί ενός έτους αυτοκίνητο χάνει από ΕΞΙ σημεία και πάλι χάνει νερο??? Σουρωτήρι είναι??? Μου φέρονται με τον χειρότερο τρόπο, ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ για να μιλήσουν για το αυτοκίνητό μου, μου λένε ότι τα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (είμαι 26 χρονών + τεχνοκράτης) και μου ζητάνε να το αφήσω μέσα στο Πάσχα για παρακολούθηση. Φυσικά το πήγα σε άλλο συνεργείο στο Μοσχάτο, όπου δήλωσα απώλεια υγρών ΧΩΡΙΣ να αναφέρω τα γεγονότα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Οι άνθρωποι με παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε δύο ώρες, με ρωτάνε αν το αυτοκίνητο είχε πιάσει κόκκινα, κι όταν λέω το Σεπτέμβρη μένουν κόκκαλο. Γιατί? Γιατί το αμάξι είχε ΚΑΨΕΙ ΦΛΑΝΤΖΑ από τότε, κολύμπαγε ο κινητήρας στη μούργα και το νερό, είχε ραγίσει τον καταλύτη και γενικά είχε ζημιές κόστους 1800 ευρώ, χωρίς εργασία. Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν μέσα στην εγγύηση, κι οι κύριοι από Ελληνικό θα παρακαλάνε το Θεό να μη με είχαν γνωρίσει. Τους έχω ήδη αναφέρει στη LION με στοιχεία, αποδείξεις, κλπ. και με περιμένουν κι αυτοπροσώπως.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!
PEUGEOT FORUM