-
Παιδία εγώ θυμάμαι τότε που ήταν να πάρω το 307 είχα παέι σε γνωστή Peugeot στην Λεωφ. Πεντέλης. Ο τυπάς εκεί μου είχε πει πως αν το έπερνα απο εκει θα μου έκανε δώρο το ραδιοκασσετόφωνο!!!!!! και τα πατάκια!!!!!
ΥΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΦίλε Φρίξο αυτό με το φλας μου το είχε κάνει και εμένα μια φορά. Αναβόσβηνε σαν τρελό το αριστερό φλας. Αυτο που έκανα, ηταν πως άνοιξα το καπώ και πίεσα την φύσα του φλας, κατω δεξια όπως κοιτάς, και αυτό ήταν.
Είμαι expert ο μπαγάσας, και καλα
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Πες μας και εμάς που έφτιαξες το δικό σου,δεν μα λυπάσε?
Εμένα άρχισε να μου κάνει μαγκιές τώρα,μετά από 42.000 χλμ (26 μήνες κυκλοφορία)Δεν έχω Peugeot...
2 γνωστοί είναι .... Παπαδόπουλος και Ποπάυ -
Χωρις πλάκα και το δικο μου αριστερο φλας παθανει διαλλειψεις.
Στην αρχη φανταστηκα πως ειναι το λαμπακι και πηγα και το αλλαξα αλλα διαπιστωσα πως το παλιο δεν ηταν καμμενο και πως το καινουργιο δε αναβε επισης.
μετα εκανα την πονηρη σκεψη να αλλαξω τα ντουι των μπροστινων φλας μεταξυ τους αλλα και παλι δεν ειχε αποτελεσμα.
Ειναι καθαρα θεμα επαφης και μαλλον υπαρχει και καποια κατασκευαστικη ατελεια.
Τελικα εβαλα παλι το ντουι με το νεο λαμπακι στη θεση του αλλα δεν εσφιξα τελειως το βυσμα οποτε δουλευει μια χαρα εκτος και αν πεσω σε καμια λακουβα .
-
Μου το έκανε μόνο μία φορά το μροστινό δεξί φλας. Με μία σφαλιάρα στο κρύσταλλο (πλαστικό) του φαναριού επανήλθε και δεν το ξανάκανε.
Συμπέρασμα: το 307 είναι βιτσιόζικο!!! -
I'm Chandler Bing from Friends!
Take the Friends Quiz here.
created by stomps. -
Φιλε shadow διαβασα αυτα που ειχες γραψει για το ζουαν ...
Ο φιλος που σου το ειπε δουλευει σε επισημο συνεργειο η ειναι λυση που βρηκε μονος του και θα πρεπει να την ζηταμε εμεις να την εφαρμοσουνε??? -
Εμένα άρχισε να μου κάνει μαγκιές τώρα,μετά από 42.000 χλμ (26 μήνες κυκλοφορία)Δεν έχω Peugeot...
2 γνωστοί είναι .... Παπαδόπουλος και ΠοπάυΕπείδή δεν ξέρω κανέναν από τους 2 δεν μας λες και περιοχή τηλ κλπ
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
2 γνωστοί είναι .... Παπαδόπουλος και ΠοπάυΕπείδή δεν ξέρω κανέναν από τους 2 δεν μας λες και περιοχή τηλ κλπ
H εξάτμιση του 307 είναι περίπου έτσι και τη θέση του ΄ζουάν' θα πάρει ένα flexible γιά να γίνει κάπως έτσι.
Παναγιώτης Παπαδόπουλος 2109586781 Καλλιθέα
http://www.zapatinas.gr
Γιά τον ΠΟΠΑΥ δεν θυμάμαι τηλ. (αν και εκεί έχω φτειάξει τη δική μου ) , είναι στο Μοσχάτο -
Λοιπόν μάγκες διαβάστε τι συμβαίνει με το αριστερό φλας, μιας μιας και το μελέτησα καλά το ζήτημα.
Λοιπόν ο ανταπτορας καθώς βιδώνει έρχονται σε επαφή δυο ελάσματα έτσι ώστε να κλείσει κύκλωμα, από ότι φαίνεται από κατασκευαστικό λάθος τα ελάσματα αυτά (αρσενικό και θηλυκό) δεν ακουμπάνε καλά, με αποτέλεσμα την δημιουργία κάποιου βολταϊκού τόξου το οποίο με την σειρά του( μετά από χρήση κάποιου χρονικού διαστήματος) τρωει το ελασματακι το οποίο βρίσκεται στο φανάρι και δημιουργεί μια τρυπούλα. Φανταστείτε ότι το ελασματακι στο εσωτερικό του φαναριού είναι σαν γεμάτο Π, ε τώρα σκεφτείτε το με μια τρυπούλα στην μέση.
Έτσι λοιπόν για να το φτιάξω έβγαλα όλο το φανάρι (για να βγει πρέπει να κατέβει προφυλακτήρας και μάσκα) και με καλάι και άλλα ευγενή μέταλλα τώρα επιτέλους μπορώ να πω ότι δεν με έχει ξαναενοχλήσει.
Α!! ξέχασα να σας πω ότι πριν φτάσω στο στάδιο της πλήρης απραξίας του φλας, για μεγάλο χρονικό διάστημα έπρεπε να πιέσω τον ανταπτορα για να δουλέψει, δούλευε για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά με την πρώτη λακκούβα η και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, πάλι είχα τα ίδια.P.S. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη είναι το «ζουαν» είναι τελικά ο θόρυβος στην καμπίνα με ανοιχτό παράθυρο ή κάτι άλλο??
-
H εξάτμιση του 307 είναι περίπου έτσι και τη θέση του ΄ζουάν' θα πάρει ένα flexible γιά να γίνει κάπως έτσι.
Παναγιώτης Παπαδόπουλος 2109586781 Καλλιθέα
http://www.zapatinas.gr
Γιά τον ΠΟΠΑΥ δεν θυμάμαι τηλ. (αν και εκεί έχω φτειάξει τη δική μου ) , είναι στο ΜοσχάτοSorry που σε σκοτίζω πάλι, αλλά πως θα τον ψάξω, ως ΠΟΠΑΥ?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Sorry που σε σκοτίζω πάλι, αλλά πως θα τον ψάξω, ως ΠΟΠΑΥ?
http://www.popay-exhaust.com δεν λειτουργεί ακόμα αλλά θα δεις τη διεύθυνση
Και άλλοι 2 γνωστοί και ίσως πιό φθηνοί.
ΝΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
210 - 6010112 Αγ. Θέκλας 4Αγ. Παρασκευή, 15342,ΣΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞ. Μ
210 - 2811077 Ηρακλείου 480Ν. Ηράκλειο, 14122, ΑΘΗΝΑ -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλε shadow διαβασα αυτα που ειχες γραψει για το ζουαν ...
Ο φιλος που σου το ειπε δουλευει σε επισημο συνεργειο η ειναι λυση που βρηκε μονος του και θα πρεπει να την ζηταμε εμεις να την εφαρμοσουνε???Οχι δεν ειναι λυση που βρηκε μονος του.Αφου τον ρωτησα αν αυτο ειναι επίσημη λυση της Peugeot ,αυτος μου απαντησε καταφατικα.
Καντε ενα τηλεφωνακι,δεν χανετε τιποτα.
210-5544506 Peugeot Θεργιάκης (Ελευσίνα) -
Sorry που σε σκοτίζω πάλι, αλλά πως θα τον ψάξω, ως ΠΟΠΑΥ?
http://www.popay-exhaust.com δεν λειτουργεί ακόμα αλλά θα δεις τη διεύθυνση
Και άλλοι 2 γνωστοί και ίσως πιό φθηνοί.
ΝΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
210 - 6010112 Αγ. Θέκλας 4Αγ. Παρασκευή, 15342,ΣΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞ. Μ
210 - 2811077 Ηρακλείου 480Ν. Ηράκλειο, 14122, ΑΘΗΝΑok thanks~
-
Αυτο ειναι το ζουαν... Η ροδελα που φαινεται. Στο σχεδιο φαινεται και η θεση του στον σωληνα της εξατμισης. Αριστερα ο καταλυτης, δεξια το υπολοιπο κομματι της εξατμισης.
-
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
P.S. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη είναι το «ζουαν» είναι τελικά ο θόρυβος στην καμπίνα με ανοιχτό παράθυρο ή κάτι άλλο??
όχι, φίλε @ndy, εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε κάποιον αεροδυναμικό θόρυβο-βόμβο που μπαίνει στην καμπίνα με ανοιχτό το τζάμι. ο θόρυβος του ζουάν είναι ένα στιγμιαίο τρίξιμο, όπως περιέγραψε ο nikapos πιο πάνω, σαν να σέρνεις ελαστική σόλα σε καλογυαλισμένο παρκέ. θα το ακούσεις στα απότομα πατήματα γκαζιού ή συμπλέκτη με χαμηλή σχέση στο κιβώτιο.
-
Σήμερα πήγα σε μάντρες και ρώτησα πόσο πιάνει το αμάξι μου. Απογοητεύτικα, μόλις 11000euro, δηλαδή σε χέρι με το ζόρι 12000-12500euro.
Φανταστήτε ότι είναι μόλις 32 μηνών με 78000ΚΜ το 80% αυτών σε Εθνική.Επίσης ρώτησα για λάστιχα. Michelin Primacy 380euro.
-
Από Δευτέρα θα πάω και εγώ σε κανα εξατμισά να κοιτάξω για το ζουάν, γιατι τις τελευταιες μερες μου έχει σπασει τα νευρα, οταν ανοιγω το παραθυρο το ακουω συνέχεια, όλο σκουικ και σκουικ είναι. Θα σας κραταω ενήμερους
-
307 1.6 με 67000χλμ και χωρίς καμία μετατροπή, με μόνο επιβάτη τον οδηγό του και ρεζερβουάρ στο 1/6 -----> 1:20.46 στα Μέγαρα.
Πάρα πολύ καλός χρόνος ενώ το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να πάει πιο κάτω... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
307 1.6 με 67000χλμ και χωρίς καμία μετατροπή, με μόνο επιβάτη τον οδηγό του και ρεζερβουάρ στο 1/6 -----> 1:20.46 στα Μέγαρα.
Πάρα πολύ καλός χρόνος ενώ το θεωρώ υπερβολικά δύσκολο να πάει πιο κάτω...Και τι πιεση στα λαστιχα ομως;
Το 38-40 μπροστα πιστευω ειναι το ιδανικο. -
Με την ευκαιρία του ζουάν, σκέφτομαι να αλλαξω το τελικό της εξάτμισης. Με ενδιαφερει να κερδίσω σε εμφάνιση και σε ήχο, αλλα σε καμια περίπτωση να κάνει φασαρία. Απλώς να είναι αισθητή η παρουσία της με γλυκό ήχο. Επίσης δεν θα με πείραζε αν κέρδιζα κάτι απο το πιο ελέυθερο τελικο, αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα ηθελα να χάσω στις χαμηλές και στις ψηλές στροφές. Η μελιτζάνα μου είναι εντελώς μαμα, και η μόνη μηχανική μετατροπή που έχω κάνει είναι οι φυμέ μεμβρανες, οι οποίες μου εδωσαν 23.7 άλογα πάνω.
Τι μου προτείνετε, θα προτιμούσα καποιες επώνυμες εξατμίσεις μιας και δεν πολυσυμπαθω τις χειροποίητες.
Θενκ γιου βερι μουτς αντ χαβ ε ναης γουικ.
PEUGEOT FORUM