-
Ε...αλλαξε κουτελο ρε Νικολη αμα ζοριζεσαι.....
(Κατι ελεγες για ρακες σου υπενθυμιζω..... ) -
Όχι MDVQ δεν πέθανα !!!! ΖΩΩΩΩ
Απλά έμπλεξα με την εξεταστική !!!!!!
Μετά την εξεταστική θα επαναφέρω το θέμα περι site γιατί το γράψατε όλοι στα @@Άσχετο. Τον τελευταίο καιρό, οδηγόντας σε κρύα άσφαλτο και σε χιόνια διαπίστωσα το πόσο μου λείπει το traction control...
Συγκεκριμένα μου λείπει το antispin και ένα μπλοκέ διαφορικό (δοκιμάστε να ξεκινήσετε όταν η μία ρόδα πατάει άσφαλτο και η άλλη χιόνι και να πρέπει να ανέβετε και πάνω στην άσφαλτο...)
Μπορεί να μπεί ESP μέτα ?????
Έστω και μη peugeot ???? -
Για το ESP δεν ξερω αλλα η εταζιερα για να χωρεσει μαλλον πρεπει να κοψεις απο τα καθισματα το μισο τους παχος.Ποτε δεν καταφερα να την βαλω(την εταζιερα πονηροι)στη θεση που λεει το manual και να ειναι και οι πλατες τελειως οριζοντιες.Δυστηχως κανω το αμαρτημα να κουβαλαω καθημερινα πραγματα με το αμαξακι μου που και για φορτηγακι τελικα λεει πολυ.140 ζευγαρια παπουτσια ειναι καλα?
-
Οκ βρε dev ομιζα οτι ειχες πιει τιποτα τσιπουρα και βρισκοσουνα σε αφασια τοσο καιρο
Για το site μην περιμενεις πολλα απο τους κοπριτες απο δω μεσα
(και να σκεφτεις οτι τουλαχιστον 3 απο δαυτους ειναι κομπιουτεραδες.Δεν αναφερω ονοματα αλλα αν με προκαλεσουν θα τους εκθεσω δημοσιως και ανεπανορθωτα )
140 ζευγαρια παπουτσια???Ουτε ο Λαζοπουλος δεν ειχε τοσα πολλα στο θεατρο που επαιζε την 'Κυριακη των παπουτσιων' -
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
140 ζευγαρια παπουτσια ειναι καλα?εξαρταται το νουμερο!
Μπηκα μεσα στο 307cc και εχω να πω το εξης 'ωραιο αμαξι, εμενα δε μ'αρεσει' !! Ειναι εκτος φιλοσοφιας για μενα! Τι με νοιαζει να πηγαινω βολτα και να εχω χωρο για αλλους 2 πισω ??? Μεγαλα παιδια ειμαστε, να παρουν ενα ρημαδι αυτοκινητο να κανουν τη δουλεια μας!
-
λοιπον, με μπριζωσες...
δεν ειπα οτι δεν γυρναει, ειπα οτι εγω δεν τα καταφερα...
σημερα θα δοκιμασω σε πλατεια και τα λεμε απο αυριο...για οσους δεν διαβαζουν το μανιουαλ:
η εταζερα οταν αφαιρεθει μπορει να τακτοποιηθει πισω απο τα πισω καθισματα. λεπτομερεια αλλα χρησιμο.
εκτος απο τους υαλοκαθαριστηρες, και τα φωτα μπορουν να ενεργοποιηθουν για λιγο μετα το σβησιμο του κινητηρα (follow me home)
κατω απο το καθισμα του συνοδηγου μπορουμε να βαλουμε ενα μικρο πυροσβεστηρα και τριγωνο
Στο ντουλαπακι εχει ειδικη θεση για μπουκαλι 1,5 λτ, κερματα (2), - καλα για καρτες στυλο γυαλια τα βρηκατε και μονοι σαςτα λαμπακια πισω τα εχει αλλαξει κανεις? δεν μου εχουν καει αλλα ο φιλος μου λεει οτι για να αλλαχτουν θελει τροπο...
ΒΕΒΑΙΩΣ.............
Εγω έχω αλλάξει το πίσω αριστερά του φρένου πριν από 10 ημέρες και πλήρωσα το εξωφρενικό ποσό των 0,60 ευρώ.
Και για να την ΄΄σπάσω΄΄ στους καρμοίριδες της αντ/πειας πλήρωσα με 50άρικο έτσι για να ψάχνουν 15 λεπτά για ρέστα -
-
ok, το επιασα το υπονοουμενο, παμε στην αντιπροσωπεια για να αλλαξουμε λαμπακια...
-
Τελικα εμπλεξα με αλλα κι αλλα και δεν εκανα πλατειες χθες. Επιπλεον ειμαι στην ευτυχη θεση να χρησιμοποιω ενα πολο 1.4 για αυτοκινητο πολης (μεχρι να παρει ποδι και να αντικατασταθει μαλλον απο τζιμνυ) και κραταω το 307 για εκδρομες και για γρηγορες βραδυνες βολτες. Οποτε το 307 δεν κυκλοφορει καθημερινα. Πριν μου την πεσετε, να πω οτι το πολο ειναι με τα 75 αλογα κι εχει απιστευτα μικρη καταναλωση.
-
Η θέση αυτή της εταζέρας είναι με τα καθίσμετα όρθια. μπαίνει πίσω από την πλάτη τους. Μπαίνει πολύ εύκολα, τη γυρίζεις μπρος πισω και την κατεβάζεις όπως ανεβαιναν τα στορια των παλιων σεκρετερ (τι ειπα τώρα... κινεζικα, ετσι αντρέα?) Εναλακτικα , ξεκουμπώνεις τα πίσω καθίσματα, τακτοποιεις την εταζερα πισω τους και τα ξανακουμπώνεις. Τι αλλο να πω? να φτιαξω gif για να το δειτε?
-
Το μανιουαλ λέει ότι η εταζέρα μπορεί να τακτοποιηθεί και πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, αλλα αυτό ακόμα μου διαφεύγει.
-
Για το σαιτ, επιμενω οτι θα επρεπε να είναι υποσαιτ σ ενα γενικοτερο πεζοφιλο σαιτ, καθως εχουμε να μαθουμε πολλά από τους ραλλακηδες και τους 206ακηδες που ειναι καιρο στην πιατσα, για να μην πω για τους 205άκηδες και 306άκηδες. Η εξειδικευση έχει και τα θετικά της και τ αρνητικά της.
-
Αντρέα την άλλη φορά μέτρα και τις λέξεις του κάθε ποστ, αλλιώς θα το σπάσω το ποστ στα 6 για να ανεβω στην κατάταξη!!!!
-
Για κουλουμα τι προγραμματίζετε? για μενα παιζουν 2 ιδεες, Γαλαξείδι και Ρέθυμνο. Βλέπουμε...
-
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
- Για κουλουμα τι προγραμματίζετε? για μενα παιζουν 2 ιδεες, Γαλαξείδι και Ρέθυμνο. Βλέπουμε...
Ναυπακτος! (ουτε λογος για Πατρα, βεβαιως - βεβαιως!!!)
μαλιστα θα βρισκομαι εκει σημερα το βραδυ ή αυριο το πρωι! (μπας και γλυτωσω λιγη κινηση, γιατι θα γινεται προσκυνημα αυτες τις μερες πατρα, ρε γαμωτο... ) -
to αλλο ΣΚ εχει ριτσώνα... ετσι για μια ιδέα...
-
Εγώ έχω αλλάξει 2 φορές το πίσω δεξί φως πορείας. Άλλαξα επίσης το ζουάν προχτές για μια ακόμη φορα, και σήμερα άρχισε πάλι τα δικά του. Δεν με ενοχλεί πλέον. Κατά κάποιο διεστραμένο τρόπο, έχει αρχίσει να μαρεσει το σκουίκ σκουίκ του ζουάν. Όπως περνάει ο άλλος με την εξάτμιση που κάνει θόρυβο, έτσι περνάω και εγώ με το ζουάν
-
- Για κουλουμα τι προγραμματίζετε? για μενα παιζουν 2 ιδεες, Γαλαξείδι και Ρέθυμνο. Βλέπουμε
Γαλαξείδι ε????????
Εχει κάτω στο λιμάνι ένα ωραίο Ιταλικό με λευκές καρέκλες που φτιάχνει φοβερά λαγκουϊνια!!!!!!!!! -
Ρε παιδιά με αυτό το ζουάν δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα!ακουγότανε και τώρα τιποτις!Τι έπαθε βαρεθηκε;Ειδε ότι συμβιβάστηκα και σταματησε;Μαλλον κάτι τέτοιο συμβαινει!Ξερετε πρέπει να είμαι πρωτοπόρος στην αλλαγή του 5 φορές εσείς?
-
Εγώ το έχω αλλάξει 4 και παω για 5. Στην πεμπτη έχει jack pot και κερδιζω μια τρύπια εξάτμιση απο την Peugeot
-
Καλημέρα σε 'ολους σας και καλό τριήμερο.
Τις δισκόπλακες θα τις αλλάξω (μαμα) στις 85000Κμ, έχουν μισό χιλιοστό 'δόντι' αλλά δεν έχουν στραβώσει, βέβαια πάντα το αυτοκίνητο το πλένω με κρύα φρένα και προσπαθώ να αποφεύγω τις λακούβες με νερό οταν ειναι ζεστά τα φρένα. Τακάκια (μαμα) έχω αλλάξει μία φορά στις 45000Κμ, (κάνω ελάχιστα Κμ στην πόλη).
Το ζουάν ευτυχώς από την αλλαγή στα 60000Κμ έχει σταματησει να σκούζει, το σπρεϋ γράσο της Wurt φαίνεται οτι έφερε αποτέλεσμα αλλά θα δούμε μόλις πίασουν οι ζέστες, (μία αλλαγή).
Ποιά η γνώμη σας για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου. Κάνω 30000Κμ το χρόνο. Άλλοι μου λενε πως τώρα που πλησιάζω τις 85000Κμ πρέπει να σκέφτομαι να το πουλήσω, εγώ νομίζω πως πρέπει να το κρατήσω εως τις 240000Κμ (8 χρόνια), πιστεύω οτι απροβλημάτιστα θα τα καταφέρεί τουλάχιστον από πλευράς κινητήρα. Βέβαια θα χρειαστει και η ανάλογη συντήρηση: δισκο-πλατό, αμορτισέρ, συνεμπλόκ, ακρόμπαρα και τα λοιπά απρόβλεπτα....
-
Αρα λοιπον και παλι μαγκας...που δεν το αλλαζα τοσο καιρο
ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
...η γνώμη σας για την αντικατάσταση του αυτοκινήτου...Φίλε 'ΝΙΠΑ' αν το αυτοκίνητο το βαρέθηκες και αντέχει η τσέπη σου το αλλάζεις όποια στιγμή θέλεις. Διαφορετικά αν δεν σου δημιουργεί προβλήματα το κρατάς και το συντηρείς όπως πρέπει.
Και στα 240.000 μας λές πως πάει να μαθαίνουμε και μεις τι μας περιμένει!
Καλό τριήμερο!
-
Περί εξορμήσεων: Καλό ταξίδι σε όσους φύγουν και εύχομαι να περάσουν καλά. Όσο με αφορά, ήταν τόσο φριχτά κουραστική εβδομάδα που έχω παραγγείλει ορό και καθετήρα ώστε τίποτα να μη με αναγκάσει να σηκωθώ από το κρεβάτι μου πριν από τις 6.30' το πρωί της Τρίτης!
ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
-
Καλό τριήμερο σε όλους ¨
Και για να το πω και στην γλώσσα του ζουάν που μόνο οι ιδιοκτήτες ενός 307 μπορουν να καταλάβουν : σκουικ σκουικ σκουικ σκουιιιιιιιιιιιιικκκ. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Φίλε 'ΝΙΠΑ' αν το αυτοκίνητο το βαρέθηκες και αντέχει η τσέπη σου το αλλάζεις όποια στιγμή θέλεις. Διαφορετικά αν δεν σου δημιουργεί προβλήματα το κρατάς και το συντηρείς όπως πρέπει.Και στα 240.000 μας λές πως πάει να μαθαίνουμε και μεις τι μας περιμένει!
Καλό τριήμερο!
Και εγώ σ'αυτό προσανατολίζομαι. Ευχαριστώ πάντως.
-
Καλησπέρα σε όλους και εύχομαι να περάσατε (περνάτε) μια όμορφη κι ευχάριστη Καθαρά Δευτέρα.
Επανέρχομαι μετά απο αναγκαστική αγρανάπαυση λόγω βλάβης καρμπυρατέρ (δικού μου και ουχί του αυτοκινήτου που ως γνωστόν δεν έχει) με μια αρκετά χρηστική πληροφορία νομίζω.
Κάποιος φίλος είχε ρωτήσει για adaptors και MP3 players για το υπάρχον R/CD του 307. Στο παρακάτω link θα βρείτε την περιγραφή ενός ΜP3 player με 80 Gb σκληρό δίσκο συμβατό με πάρα πολλά factory installed R/CDs.
http://www.dension.com/index.dw?oldal=2&nyelv_id=2είναι το DMP3A στη σελίδα το οποίο εγκαθίσταται χρησιμοπιώντας την είσοδο για cd changer του εγκατεστημένου R/CD.
Ακολουθώντας το link για factory fit θα βγείτε σε μια σελίδα με όλες τις μάρκες και επιλέγοντας peugeot θα δείτε με ποιά RCD είναι συμβατό και ποιός adaptor χρειάζεται.Επειδή το έψαξα λίγο παραπάνω φαίνεται να είναι καλό, και έρχεται και με βάση για το PC, ο σκληρός βγαίνει απο το σύστημα, κολλά στη βάση του PC αντιγράφετε περίπου 1000 CD's (!!!) και τάχετε μαζί σας. Το μόνο που με εμποδίζει να το παραγγείλω είναι το κουστούμι των περίπου 450 λιρών(!!!) που πωλείται.
Και πάλι καλησπέρα,
PEUGEOT FORUM