-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ 62200ΚΜκαι στα 65000 κανω σερβις.Λοιπόν ακούω για τακακια ακούω για δίσκους στα 50000κμ που εκανα σερβις δεν μου είπε για αλλαγή τακάκια όταν τον ρώτησα μου είπε πως ειναι καλά!στα 50000κμ και καλά γινεται;φίλε νακάτα, τι να σου πω, η φίλη μου στο 1400άρι της έχει αλλάξει δύο φορές τακάκια, κι έχει κάνει 35.000 χλμ!
Δεν πατάω ευκολα το φρένο συνήθως κατεβάζω ταχύτητες λέτε να ζούνε γιαυτόν τον λόγω;Τι αλλαγή να κάνω τώρα στα 65000κμ που χρειάζεται επειγόντως;
να αλλάξεις δίσκο ίσως;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΚΑΚΙΑ?ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΕΤΣΙ?ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 215 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΕΙΧΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
-
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ: 10euro
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ: 8euro
ΦΙΛΤΡΟ Α/C: 15euro
ΤΑΚΑΚΙΑ: 45euro
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ: 120euro
ΜΠΟΥΖΙ: 25euroΕκεί περίπου παίζουν οι τιμές τους....
-
-----------------------ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ--------------------------
1.MDVQ----------116+100=216
2.Hiluxboy--------103+78=181
3.nakata-------------51+46=97
4.tazz----------------39+32=71
5.nikapos------------27+44=71
6.Superbilly 16V----38=32=70
7.ΤakisB---------------0+60=60
8.samael-------------9+35=44
9.frixos--------------18+23=41
10.Dev--------------27+13=40Οπως βλεπετε ο MDVQ κραταει την πρωτια και μεγαλωνει σταδιακα τη διαφορα απο τον 2ο! Η καταταξη ειναι μεχρι και την 80 σελιδα. Απο τα νεα μελη καταφερε μονο ο TakisB να μπει στο top ten. Οι υπολοιποι υπομονη μεχρι την επομενη καταμετρηση! Μεχρι τοτε γραφετε οσο μπορειτε.... χωρις καταχρησεις και υπερβολες βεβαιως, βεβαιως!
Το αθροισμα βγαινει απο το συνολο των δημοσιευσεων μεχρι και την 42η σελιδα και προστιθεται σε αυτο το νουμερο ο αριθμος των δημοσιευσεων απο την 43 εως και την 80.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
---ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ---Ανδρέα στατιστική σπουδάζεις;
-
κατσε ρε αντρεα, θα μας τρελλάνεις... πώς τα έβγαλες αυτά? δεν πιστεύω να τα μέτρησες με το χέρι... αν ναι, δεν βλεπω να πουλιώνται πολλά pug στη Λαμία...
-
Άλλο θέμα άλλο ποστ (να ανεβω λιγο και στην κατάταξη)
Χθες βγήκα βόλτα μένα φιλαράκι που έχει το 1.4
Έπαθε την πλάκα της ζωής του με τη διαφορά του κινητηρα. Η πλάκα είναι ότι από τα 2000 ευρώ διαφορά που είχαν τα 2 μοντέλα, τα 1100 τα έδωσε για μεταλλικό χρώμα και εξοπλισμό XS.Ισχυρίζεται ότι στο δικό του μοντέλο (Ιαν 2001) το αντισπιν ηταν στανταρ. Δεν ξέρω στο δικό του, πάντως στο δικό μου δεν είναι. Επίσης τον είχαν ταλαιπωρήσει τα γνωστά προβλήματα νεότητας, φλασ και πολ/στης.
Έχει πάθει και το εξής... κάποιο μ***πανο του έκοψε με κόφτη τον υαλοκαθαριστήρα του οδηγού. Στην εψιλον βγήκαν οι τεχνικοί και το χάζευαν. Μιλάμε του είχαν κόψει το μπράτσο χαμηλά, εκεί που βγαίνει από το καπό, έκοψαν και το ελατήριο. Μιλάμε για μεγάλη καφρίλα.
-
τρίτο (και τελευταίο για την ώρα ποστ) Λιμανάκια
χθες το βράδυ βγήκα βόλτα λιμανάκια. Με 3000 στο κοντέρ είπα να ξεκ***λώσω λίγο. Τα λάστιχα ούτως ή άλλως δεν τα βλέπω να κρατάνε για πολύ, ειδικά μετά τα 100 χμ με αλυσίδες, οπότε ούτε κι αυτά λυπάμαι...
Λοιπόν, το αυτοκίνητο έχει να δώσει πολλά σε επίπεδο απόλαυσης, έχει γκάζι, φρένο (οκ, το είπαμε) κρατήματα και συμπεριφορά.
Το τιμόνι είναι λίγο μουδιασμένο αλλά συνηθίζεται, το ηλεκτρικό γκάζι δεν καταλαβαίνω να έχει υστέρηση, η ουρά είναι ακλόνητη (δυστυχώς). Καλά, είμαι κι εγώ λίγο κουλός, έχω πολλά να μάθω, αλλά για να γυρίσω την ουρά μόνο με χειρόφρενο το έχω καταφέρει. Επόμενη δοκιμή θα είναι να κάνω καμιά πλατεία - στην ηλιούπολη έχει αρκετές - οπότε θα είναι και το τελικό τεστ για την ουρά. Πάντως ο ήχος του κινητηρα είναι πορωτικός και το ίδιο φυσικά και το σκούξιμο του ελαστικού όταν πλησιάζει τα όρια πρόσφυσης. Α! Τα δερμάτινα είναι χλιδή, αλλά χάνουν σε στήριξη. Είναι αδιανόητο να οδηγήσεις σβέλτα χωρίς ζώνη (οκ, και χωρίς τα δερμάτινα ζωνη φοράμε, αλλα λεμε τώρα).
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Ισχυρίζεται ότι στο δικό του μοντέλο (Ιαν 2001) το αντισπιν ηταν στανταρ.είχαν ποτέ τα 307 αντισπίν σπάνταρ; δεν το νομίζω... και αν δεν κάνω λάθος, το 307 κυκλοφόρησε αρκετά μετά τον ιανουάριο του 2001...
άσχετο, αλλά το 307 μου σήμερα έχει γενέθλια, κλείνουμε χρόνο. γίνονται δεκτά δώρα (δίλιτρα μοτέρ, 17άρες κ.λπ.) με e-mail φυσικά
-
Γραφουμε τωρααααα.....(Μπας και χασω την πρωτια!!!)
Λαζαρε αν ειναι στην Εγνατια τα χλμ τοτε οκ.Και 150000 χλμ μπορουν να κρατησουν.
Ο κυριος hiluxboy νομιζω οτι σπουδαζει ψυχολογια και γιαυτο προσπαθει με καθε τροπο να μου σπασει το ηθικο πραγμα αδυνατον για ενα μουλαρι σαν και εμενα....
Το ειπαμε και το ξαναπαμε κυριε nikapos...
Γυρναει και παραγυρναειιιιιιιι......
(Αν εβλεπες κατω απο την γεφυρα στην Αμφιθεας με φρενο το γυρισα για παρτυ σου για να δεις οτι γυρναει (μεχρι στο πεζοδρομιο πηγα να πεσω!!) αλλα εσυ ...... -
Καλημέρα σας!
οκ, θα θυμάστε την συζήτηση σχετικά με τα προστατευτικα στις πίσω φούσκες. Λοιπον, σήμερα όταν είχα φτάσει στη δουλειά, και παρκαρα ο μισός πάνω σε πεζοδρόμιο, είπα να του ρίξω μια ματιά. ΟΙ ΦΟΥΣΚΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. Λοιπον, δεν ξέρω ποιος από εσάς ήρθε και μου τις κόλλησε, αλλά ευχαριστώ.
Είναι το νέο 307 με βιονικό σύστημα επούλωσης. Τα τακάκια μου σίγουρα δεν τα έχω αλλάξει επειδή παχαίνουν μόνα τους!!! -
Ρε παιδια που ειναι ο dev,kkot και tm.
Σκιαχτηκαν και αποχωρησαν???? -
Ειδες Σπυρο τι παθαινει οποιος ειναι στο τοπικ του 307....
Οχι για να δεις που τοσο καιρο ποσταριζες αλλου....Τι καταλαβαινες τοτε???
Ενω εδω μεχρι και αυτοδιορθωση βλαβων εχουμε....
Περαστε κοσμεεεεεεεε -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Hiluxboy έγραψε:
---ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ---Ανδρέα στατιστική σπουδάζεις;
Οχι... εξυπηρετηση πελατων!
κατσε ρε αντρεα, θα μας τρελλάνεις... πώς τα έβγαλες αυτά? δεν πιστεύω να τα μέτρησες με το χέρι... αν ναι, δεν βλεπω να πουλιώνται πολλά pug στη Λαμία...
Με το χερι... Δεν πηρε πανω απο μιση ωρα και το εκανα και με ευχαριστηση! Ηξερα οτι θα βγει πάλι ο Μιχαλης πρωτος και πως θα τον εξεθετα!!!
-
λοιπον, με μπριζωσες...
δεν ειπα οτι δεν γυρναει, ειπα οτι εγω δεν τα καταφερα...
σημερα θα δοκιμασω σε πλατεια και τα λεμε απο αυριο...για οσους δεν διαβαζουν το μανιουαλ:
η εταζερα οταν αφαιρεθει μπορει να τακτοποιηθει πισω απο τα πισω καθισματα. λεπτομερεια αλλα χρησιμο.
εκτος απο τους υαλοκαθαριστηρες, και τα φωτα μπορουν να ενεργοποιηθουν για λιγο μετα το σβησιμο του κινητηρα (follow me home)
κατω απο το καθισμα του συνοδηγου μπορουμε να βαλουμε ενα μικρο πυροσβεστηρα και τριγωνο
Στο ντουλαπακι εχει ειδικη θεση για μπουκαλι 1,5 λτ, κερματα (2), - καλα για καρτες στυλο γυαλια τα βρηκατε και μονοι σαςτα λαμπακια πισω τα εχει αλλαξει κανεις? δεν μου εχουν καει αλλα ο φιλος μου λεει οτι για να αλλαχτουν θελει τροπο...
-
πολυ ενεργους μας βλεπω σημερα... αλλα ο μιχαλης ειναι μακρυα!! η τριτη θεση ομως δεν εχει κριθει!!! γραφτε, γραφτε!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
πολυ ενεργους μας βλεπω σημερα... αλλα ο μιχαλης ειναι μακρυα!! η τριτη θεση ομως δεν εχει κριθει!!! γραφτε, γραφτε!Τον Μιχαλη δεν τον περναμε που να χτυπιομαστε!
Αλλωστε η νεα καταταξη θα βγει απο τις δημοσιεσεις μεχρι και την 120η σελιδα για να ειναι αντικειμενικα τα αποτελεσματα, μιας και θα ειναι μεγαλυτερο το δειγμα απο το οποιο θα εξαχθουν! Απλη λογικη ειναι, δεν θελει γνωσεις στατιστικης! Με απανωτα post για 2 ημερες δεν κανεις τιποτα... Πρεπει να αντεχεις και στο χρονο! Κατι σαν peugeot δηλαδη!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
[
Τον Μιχαλη δεν τον περναμε που να χτυπιομαστε!!
Αυτο μας ελειπε...!!!
Εξαλλου πως θα δινω την ανειπωτη χαρα στη σιχαμερη σαυρα να με διασερνει κατ εξακολουθηση -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε παιδια που ειναι ο dev,kkot και tm.
Σκιαχτηκαν και αποχωρησαν????ΠΑΡΩΝ!!!
χαθηκα, γιατι εμπλεξα με το καρτακι και τρεχω και δεν φτανω!!
Λοιπον, για να μη νομιζετε οτι ειστε οι μονοι που εχετε προβληματα με το ζουαν, αλλαγη ζουαν στα 20.000 χθες! (ν' ανησυχω, γιατρε μου??)
κατα τα αλλα μου περναν κατι τρελλες ιδεες να το πουλησω το ρημαδι και να παρω κανενα ανοιχτο! καλη η ηλιοροφη αλλα .... λίγη!! -
τώρα που έχει βγει 307 cc, σου επιτρέπουμε να πάρεις... - αυτό με τα 180 άλογα βέβαια...
μιλώντας για cc πάντως, σε σχέση με τα παλιά κάμπριο μου τη σπάει που το παρμπριζ απεχει μονο 10-15 εκατοστα απο το κουτελό μου.
PEUGEOT FORUM