-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω παραγγείλει το νέο Peugeot 2008 Allure Hybrid 136 e-DCS6 αρχές Δεκεμβρίου 2024 με αναμενόμενη παραλαβή εντός Ιανουαρίου 2025. Η παραγγελία έγινε από αντιπροσωπεία της Λάρισας. Μετά από κάποια τηλ. που έκανα ο ίδιος με ενημέρωσαν σήμερα ότι αναμένουν από την προηγούμενη εβδομάδα το Τελωνείο για να το παραλάβουν. Τι ισχύει με την αναμονή σε αυτές τις περιπτώσεις; Μπορεί να είναι και ένας μήνας πχ.;Παρέλαβε κανείς άλλος το τελευταίο 2 μηνο; Επίσης θα μ'ενδιέφερε και κάποια κριτική σχετικά με το όχημα από κάποιον κάτοχο. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σας,
Με ενδιαφέρει η αγορά ενος μεταχειρισμένου Peugeot 20008 του 2016 και έχω μπερδευτεί με τους κινητήρες και τις εκδόσεις. Αν μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά θα ήταν τέλειο!
Με βάση την περιγραφή της αγγελίας πρόκειται για ένα Peugeot 2008 2016 1.2 Puretech 100 allure plus με 90bhp.
Απο όσο έχω ψάξει 90bhp δεν έβγαζε κανένας κινητήρας 1.2. Άρα η έχει γίνει λάθος στην αγγελία ή κάτι χάνω εγώ.
Διαβάζω επίσης για το πρόβλημα με τον ιμάντα χρονισμού και τα λάδια. Αυτό σε ποιο κινητήρα εμφανίστηκε;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!Μιχάλης
-
@mike1821 said in PEUGEOT FORUM:
Με βάση την περιγραφή της αγγελίας πρόκειται για ένα Peugeot 2008 2016 1.2 Puretech 100 allure plus με 90bhp.
Έχει κάνει λάθος , είτε ηθελημένα θέλοντας να κρύψει το γεγονός ότι φοράει τον ατμοσφαιρικό με τα 82 άλογα , πράγμα που σημαίνει ότι θα δυσκολεύεται αρκετά με το βάρος του αμαξώματος ( έτσι φαντάζομαι, δεν έχω επαφή) είτε άθελά του καθώς τότε θα φοράει τον αθάνατο πετρέλαιο 1600 με 90 άλογα και θα κινεί το βάρος του αρκετά καλύτερα.
Αν και πάλι καταγράφεται και νέο λάθος καθώς νομίζω ότι 90αρη πετρέλαιο σε φλ 2008 δεν υπάρχει.Όπως και να έχει μάλλον πολλά τα καμπανάκια για να κοιτάξεις κάπου αλλού.
PEUGEOT FORUM