-
Και περυσι καποιος ... βιασε ενα κοτοπουλο, δεν αποτελει τον ορισμο.
Μεμονωμενα περιστατικα υπαρχουν παντα και παντου.Κωνσταντινε, ναι οι εποχες ειναι δυσκολες κλπ κλπ
αλλα πιστευεις οτι η σημερινη κορη κατευθυνεται απο το σπιτι ;
Εκει εξω αναπτυσσεται το ειναι τωνε -
Στο σπίτι γίνεται σχεδόν όλη η δουλειά Γιάννη. Εκεί είναι το πρόπλασμα. Το μήλο σχεδόν πάντα πέφτει κάτω από τη μηλιά καμιά φορά πάει και δίπλα στην κερασιά αλλά σπάνια
-
Μαλλον εχω αλλη εικονα στο μυαλο μου.
Εχω πιο κοντα το 'ασε με ρε μανα' παρα το 'εχεις δικιο, ο Γιαννης δεν ειναι ωραιος αλλα εχει τζιπ'.Οποιος φυσικα νομιζει οτι το σωστο θα ηταν να μην κοιταζουν καθολου την οικονομικη κατασταση εμων
πλαναται ...
Με το καλο να ισχυει φυσικα και το αντιθετο. Επιλογες.Οπως ανεφερες, η σημερινη κατασταση απαιτει καποια οικονομικη ευχερεια.
Κι αυτο δεν αποτελει δικαιολογηση αλλα αναγκαιο κακο. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εμένα προσωπικά τα πίρσινγκ και τα τατου μου αρέσουν αλλά σε πουτ@νίδια και όχι στην κοπέλα μου. Όχι ότι αν έχει κάτι διακριτικό θα με απωθήσει αλλά δεν τρελαίνομαι (φτιάχνομαι).Οι ελληνίδες πλέον προσέχουν τον αυτό τους και είναι όμορφες αλλά:
-πολλές έχουν μλκισμένο χαρακτήρα και τουπέ
-νομίζουν ότι είναι μοναδικές και ας είναι και σαύρες+10000
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εμένα προσωπικά τα πίρσινγκ και τα τατου μου αρέσουν αλλά σε πουτ@νίδια και όχι στην κοπέλα μου. Όχι ότι αν έχει κάτι διακριτικό θα με απωθήσει αλλά δεν τρελαίνομαι (φτιάχνομαι). Οι γυναίκες είναι όπως μάθουν. Αν οι μαμάδες περνάνε τη νοοτροπία 'βρες έναν μλκ@ να του τα φάς', τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτά θα κάνουν. Εγώ προσωπικά γυναίκα που θα μου πει τι αμάξι έχεις κλπ θα της δώσω τον πούλο από την αρχή. **Εκτός αν έχεις τη νοοτροπία πήδα τις όλες και έχει η ζωή, οπότε από μένα πάσο! **μην ασχολειστε με τις γυναικες ,απλως π@δ@χτε τες.
Tα ισοπέδωσες όλα για άλλη μια φορά.
ετσι ειναι η ζωη
-
μαματε γιατι χανομαστε
-
-
Εγώ προσωπικά γυναίκα που θα μου πει τι αμάξι έχεις κλπ θα της δώσω τον πούλο από την αρχή
Θες να μου πεις ότι αν γνώριζες μια φοβερή γκόμενα και σου έλεγε 'Πώπω τι ωραίο το γκάμπριο που έχεις κλπ' θα της έλεγες να κατέβει από το αμάξι;
Για να το κάνω ακόμα πιο ρεαλιστικό, αν σου έλεγε 'Καλό το mx5 αλλά τρελαίνομαι για Boxster' -και εννοείται ήθελε να σου κάτσει- πάλι θα της έλεγες να πάρει τον πούλο;
Τι λέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................
Οι γκόμενες λένε ότι θένε. Αν στην τελική σε γουστάρει κάποια άστη να λέει και το Πιστεύω ή τον εθνικό ύμνο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ προσωπικά γυναίκα που θα μου πει τι αμάξι έχεις κλπ θα της δώσω τον πούλο από την αρχή
Θες να μου πεις ότι αν γνώριζες μια φοβερή γκόμενα και σου έλεγε 'Πώπω τι ωραίο το γκάμπριο που έχεις κλπ' θα της έλεγες να κατέβει από το αμάξι;
Το αντίθετο δεν έγραψε;
-
Έπιασα και την αντίθετη περίπτωση. Αν του καθόταν στην τελική στα τσιλιβιθρόνια του ότι και να λεγε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να το κάνω ακόμα πιο ρεαλιστικό, αν σου έλεγε 'Καλό το mx5 αλλά τρελαίνομαι για Boxster' -και εννοείται ήθελε να σου κάτσει- πάλι θα της έλεγες να πάρει τον πούλο;
Τι λέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........................
Οι γκόμενες λένε ότι θένε. Αν στην τελική σε γουστάρει κάποια άστη να λέει και το Πιστεύω ή τον εθνικό ύμνο.εμενα μια κοπελα (γνωριζομασταν πριν γινει κατασταση) μου ελεγε οτι της αρεσουν τα 106
Ε, ακομα μαζι ειμαστε...χαθηκε να ειχα παρει ενα suck-so?
-
καλους απογονους
-
Τι να πω βρε παιδιά.Κάποτε με είχε δει απο μακριά ενα μοντέλο του ΑΝΤ1 στην περιοχή μου -δράσης-και ηξερε το φιλαράκι μου και πήρε δήθεν για το φίλο μου και μου ζήτησε ραντεβού
Οκ της λέω .Με ρωτάει με τι θα την πάρω και της λέω ,,,βέσπα ,,,
Εμπρός λέω ,,,παρακαλώ,,,,
Βεσπα μου λέει,,,
Βεσπα της λέω.Εντάξει μου λέει θα σε πάρω με το δικό μου (boxter) ,,δεν πειράζει!
Οκ λέω.
Η κοπέλα γούσταρε τρελά για την κορμάρα μου και παρ'ολο που είχα βέσπα (λόγο βλάβης αυτ/του) μου έκανε άααααααααλλα κόλπα και ας μην ανέβηκε στην βέσπα.
Παρεπιπτοντος ήταν η Μις ,,,,,,κάποιου νησιου (ψωνάρα ) του '96 ,,,΄'97 ,,αν θυμάμαι καλά! -
Ρε συ...ενα τραβελι εβγαλε βιβλιο με τους εραστες της (το εβλεπα χτες σε ενα μεταμεσονυκτιο ποιοτηκο καναλι), βγαλε και εσυ ενα με τα μοντελοκαυλομουνα που εχεις παρει (απο οτι θυμαμαι εχεις ξαναπαρθει με κορμια αξιομνημονευτα) να χεστεις στο ταλαρο!
-
O σκύλος αφιερώνει σήμερα
-
ρε μπακουρι με το που εκανες συνδεση αμεσως εδω απαντησες;
-
,,,,,,Ήταν μια και μοναδική περίπτωση που μου συνέβει.Εγω την έπεφτα πάντα με αποτυχίες και επιτυχίες.
Είχα ρέντα δε λέω! Μπορώ να γράψω παρα πολλές ιστορίες στα 15 χρονια μου στα στεκια της Αθήνας.
Το θέμα είναι ότι οταν γουστάρει η γυναίκα και γουστάρει πραγματικά εναν αντρα θα βρεί λύση και για αυτοκίνητο και χωρίς αυτοκίνητο.
Μικρός θυμάμαι που δεν είχα ουτε ποδήλατο μου είπε το 'μωράκι μου ' τότε,,,,,,,πάρε και κανα παπάκι βρε ανθρωπέ μου ,με πονεσαν οι γάμπες! ,,,,,
Ο επόμενος απο μένα είχε ΧΤ 50ρι.!
Με έφαγε! -
Nταξ ρε, ζμπουτσας φαντασου να ειχες κανα μιλιτρεσεντο τοτε και να εμπαινες σε τπτ κλικες με τρελα γκομενακια, και να γινοσουνα κοκακιας κλπ κλπ
-
Έχεις δίκιο .
Παντος όλα ηταν στα πόδια μου χωρίς να ενδώσω ,,,ευτυχώς! ,,,
Τελικά άλλα πήρα για μην σαλτάρω !
Γυναίκες σου λέει !
Αλλη με ρώταγε για τον μισθό ,άλλη τι αμάξι έχω,άλλη αν μένω στα Πατησια η στη Σαρωνίδα (τουλάχιστον),άλλη αν έχω αλλο συνάδελφο (πιο φραγκάτο) και άλλη αν μετράω την ψ,,,,,,, μου με πασέτο η με την παλάμη!
Και αλλες θα σου πουν οτι δεν εχουν φαει ποτε κοκορετσι (Deree College)
Και τι αμάξι έχεις ,,,, -
Kαι δεν την ταισες το δικο σου κοκορετσι?
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)