-
εμενα το ματι πεφτει αλλου
-
δεν εννοω οτι θα προσεξει κανεις πρωτα αυτες επειδη εχουν καλό/στυλατο αμαξι...
απλά εκει θα πεσει πιο γρηγορα το ματι...
αν δεις 2 γυναικες διπλα, και οι 2 ομορφες, αλλά τη μια ντυμενη με ρουχα που ξεσκονιζει το σπιτι και χωρις μακιγιαζ και την αλλη με φορεμα που αποκαλυπτει πολλα σημεια που θα πεσει πρωτα το ματι καποιου? -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ειλικρινά για ένα αμάξι έχω δει γυναίκες να κάνουν πλιτς κυριολεκτικά...
Ετσι είναι,τι έχουν δεί τα μάτια μου και τι έχουν ακούσει τ αυτιά μου......
Αλλά με την Ιταλίδα γίνεται περισσότερος χαμός.....θελουμε να διαβασουμε ιστοριες
παντως με 500 και με μινι και με Mito και με Suvlaki σε προσεχουν πολύ περισσοτερο απο ενα αλλο με πιο συμβατικο σχημα στα ιδια λεφτά...
αλλά γιατί να τις κατηγορούμε, και εμεις δε θα προσεχαμε καποια περισσοτερο με κανενα 500/putnto cabrio αντε και Mx-5 brera από ενα βαρετο εμφανησιακά 5d ceed, C4, BMW 1 κλπ κλπ , απλά εκει πεφτει κατευθειαν το ματι μας...Το ακριβο ,καλο αυτοκινητο, πανακριβο οπως θελετε ,ειναι μια υποσχεση για ανετη ,χλιδατη ζωη κατι που ονοιρευομαστε ολοι μας .γιατι λοιπον να κατηγορουμε τις γυναικες που κανουν κατι παρομοιο με μας .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ προσέχω τα βυζιά τους. Σόρυ κιόλας...δικος μου εισαι εσυ
-
Αμα πει και χρωμα-στυλ νυχιων θα ναι και δικος μου..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
θελουμε να διαβασουμε ιστοριες
Εχω πολλές αλλά μία είναι η πιό χαρακτηριστική.
Εχω πάει σε μιά συγκέντρωση με την 430 και προφανώς με πήραν μάτι.Μέσα κάποια στιγμή ενώ μου την έχει πέσει μία ασφυκτικά της λέω.Καλά αφού δεν μέ ξέρεις καθόλου μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλ@κ@ς.Και μου απαντά.Και τώρα με μαλ@κ@ με Fabia είμαι ....πρωτιμώ μαλ@κ@ με Ferrari.....
Αντε να βρείς επιχείρημα να απαντήσεις.....Ενας απο τους λογους που δεν κανω σχεσεις.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω πάει σε μιά συγκέντρωση με την 430 και προφανώς με πήραν μάτι.Μέσα κάποια στιγμή ενώ μου την έχει πέσει μία ασφυκτικά της λέω.Καλά αφού δεν μέ ξέρεις καθόλου μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος μαλ@κ@ς.Και μου απαντά.Και τώρα με μαλ@κ@ με Fabia είμαι ....πρωτιμώ μαλ@κ@ με Ferrari.....
Αντε να βρείς επιχείρημα να απαντήσεις.....Ενας απο τους λογους που δεν κανω σχεσεις.
έχεις fabia ??
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
έχεις fabia ??
Ειχα ενα κοκκινο καποτε.
Εφυγε νυχτα, μετα το πρωτο του μεγαλο σερβις.... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αντε να βρείς επιχείρημα να απαντήσεις.....H γυναικα αυτη εχει αποσυνδεσει το μαλακας απο το αυτοκινητο κ το συνδεει μονο με το αντρας .Αν λοιπον αυτη η γυναικα θεωρει ολους τους αντρες μαλακες πολυ λογικο μου ακουγεται αυτο που σου ειπε .
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
έχεις fabia ??
XAXAXAXA ΠΕ ΘΑ ΝΑ!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ασε τα κοιταω την τρυφερη καρδια αφου ολοι βυζια γουσταρουμε.. αλλιως θα γονιμοποιησεις καμια γυαλομουρα σταντε που αραζει σε βιβλιοπωλεια κ ακουει πυξ λαξ κ θα βγαλεις παιδακια σωστα γκρεμλινς κ αντε να βρουν ταιρι μετα. παρτο χαμπαρι οι μαγκες και οι ωραιες αξιζουν σεξακι καλο οι υπολοιποι βολευονται με κατι αποφαγια β' κατηγοριας αλλιως το ριχνουν στους τσακωμους fiat panda vs suzuki splash
αμα το ζητημα στις γκομενες ηταν το μυαλο δε θα βαζανε ολες ψευτικα βυζια κ αντε μην παω εκει, δε θα ξυριζαν καν τις μασχαλες τους... τι φλωροφλωριες μου τσαμπουνας.. εχεις βρει καμια τυπισσα κ σ'εχει βαλει στο βρακι της κ στο παιζει σοβαρη (κ η δικια μου τετοια μου λεει κ καθομαι σουζα αλλα εδω δεν ξερει τι γραφω ), σκασε με κανα λαντα να σου πω εγω.. καλα εισαι τωρα που το παιζεις αφ υψηλου κυριλας με το αουντι κ τη mastercard στην τσεπη.. μην κοροιδευεις τον εαυτο σου, αμα η γκομενα πειναει μπζηλε πειναει... ειναι ενστικτο οπως εσυ θα κοιταξεις τα ωραια βυζομπαλα κ οποιος λεει οχι ειναι χρονομετρης
ακρατος φασιστικος σεξισμος παντου και παντα λεμε
ζητω η μαχη των φυλωντουλ. δεν ειναι και πολυ μακρια απο μας
-
-
ζουμε στη λαθος χωρα
καθομαστε και ασχολουμαστε με το αν θα αρεσει στην ωραια? ελληνιδα γκομενα το αμαξι μας ενω αλλού εχει χιλιαδες ωραιες γκομενες
τωρα καταλαβαινω γιατι ο θειος μου καθε λιγο και λιγακι ανεβαινει Βουλγαρια και Ρουμανια, τι μ@λ@κας δεν τον λεω να με παρει μαζι του -
Άσχετα με το βιντεάκι όποιοι βγαίνουν έξω και ζουν λίγο τη φάση διαπιστώνουν ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων η ελληνίδα είναι μια πεινασμένη, κομπλεξικιά, επιδειξιομανής γκόμενα Για τον κάθε χαρακτηρισμό μπορώ να γράψω επιχειρηματολογία αλλά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά τοις πάσι
υ.γ. είναι και χαμηλοκ@λα , ψιλοπεπόνα φάση
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Άσχετα με το βιντεάκι όποιοι βγαίνουν έξω και ζουν λίγο τη φάση διαπιστώνουν ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων η ελληνίδα είναι μια πεινασμένη, κομπλεξικιά, επιδειξιομανής γκόμενα Για τον κάθε χαρακτηρισμό μπορώ να γράψω επιχειρηματολογία αλλά είναι χιλιοειπωμένα και γνωστά τοις πάσιυ.γ. είναι και χαμηλοκ@λα , ψιλοπεπόνα φάση
Κων
Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι μπορει να συμβαινει κ το αντιστροφο ,δηλαδη η μια συμπεριφορα να ειναι αποροια της αλλης . -
Το πράγμα είναι απλό. no mercy
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Το πράγμα είναι απλό. no mercyΜε παρεξηγησες ,δεν ηταν προσωπικος υπαινιγμος αν ηθελα να σου πω κατι τετοιο θα το ελεγα ευθεως
-
Ρε Γιώργη δεν είπα κάτι τέτοιο, δεν τρέχει τπτ Από πού το συμπέρανες βρε συ
-
Κανω κ λαθη Κων ,με παρεσυρε κ το εικονιδιο ,κανενα προβλημα .
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τουλ. δεν ειναι και πολυ μακρια απο μας
ειμαστε για εκει....
αααααααααλλος για το τρενο μαςςςςς
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)