-
Αντε πάμε πάλι...
Αυτοκόλλητα 4Τ forum, μικρά και διακριτικά (γιατί ρε, ντρέπεσαι? ) υπήρχαν στην κοπή της πίτας, και για όσους δεν πήραν θα συνεννοηθεί ο Πρόεδρος για να βρούμε από τα υπολλείμματα.
-
Οχι δεν ντρεπομαι αλλα εχω ηδη ενα μεγαλο αυτοκολλητο GRC στο παρμπριζ,2 μικροτερα κατω απο τα φλας και θα ηθελα 2 μικρουλια 4Τ φορουμ με ασημι γραμματα στα πισω παραθυρα...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Οχι δεν ντρεπομαι αλλα εχω ηδη ενα μεγαλο αυτοκολλητο GRC στο παρμπριζ,2 μικροτερα κατω απο τα φλας και θα ηθελα 2 μικρουλια 4Τ φορουμ με ασημι γραμματα στα πισω παραθυρα...Κι εγώ!!! Θέλω κι εγώ αυτοκόλλητα
Πρόεδρε κανόνισε τι θα γίνει μ'εμάς τους ξεχασμένους
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Κι εγώ!!! Θέλω κι εγώ αυτοκόλληταΠρόεδρε κανόνισε τι θα γίνει μ'εμάς τους ξεχασμένους
Κάπταιν,κάνόνισε καί γιά εμάς τούς φτωχούς!!!
-
Δωστε αυτοκολλητα(μικρα-διακριτικα 4Τ forum)στον λαο...
Χρηστοοοοοοοο θελω και ενα αυτοκολλητακι του gtc by the way... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κι εγώ!!! Θέλω κι εγώ αυτοκόλλητα
Πρόεδρε κανόνισε τι θα γίνει μ'εμάς τους ξεχασμένους
Κάπταιν,κάνόνισε καί γιά εμάς τούς φτωχούς!!!
Φίλε Νίκο και για μας τους απομακρυσμένους.
Χωρίς πλάκα τώρα αν υπάρχουν φύλαξε μου ένα να μου το δώσεις χέρι με χέρι όταν έρθω να σας δω από κοντά. Σε κανά μήνα μάλλον αν όλα πάνε καλά.
-
Τ-Shirts τελος?
-
παιδια αν ειναι για αυτοκολητο θα ηθελα και εγω ενα πως θα γινει να το προμηθευτουμε;
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
παιδια αν ειναι για αυτοκολητο θα ηθελα και εγω ενα πως θα γινει να το προμηθευτουμε;Είτε θα πάς απο τις Τεχνικές Εκδόσεις και θα ζητήσεις είτε θα έρθεις σε μια απο τις συναντήσεις μας να πάρεις!!
-
Επηδη ειμαι ψυλο ασχετος οταν λες τεχνικες εκδοσεις; ειναι καποιος εκδοτικος οικος ; και που βρισκεται. Αν ειμαι Αθηνα θελω να ερθω. Δεν εχω ερθει και πιστευω θα ειναι ωραια. αλλα το αυτοκολητο θα ηθελα να το παρω οσο πιο γρηγορα γινεται για αυτο και ρωταω
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Επηδη ειμαι ψυλο ασχετος οταν λες τεχνικες εκδοσεις; ειναι καποιος εκδοτικος οικος ; και που βρισκεται. Αν ειμαι Αθηνα θελω να ερθω. Δεν εχω ερθει και πιστευω θα ειναι ωραια. αλλα το αυτοκολητο θα ηθελα να το παρω οσο πιο γρηγορα γινεται για αυτο και ρωταωΤεχνικές Εκδόσεις είναι οι 4Τροχοί!!
-
http://www.technicalpress.gr/el/
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.
Ηλιουπόλεως 2-4
& Κασσιόπης
Υμηττός 172 37
Αθήνα
Τηλ: (+30 210) 9792500
Fax: (+30 210) 9792528
e-mail:
info@technicalpress.gr
Εκδίδουν τα εξής περιοδικά:
4TPOXOI
ΗΧΟΣ EIKONA
ΠΤΗΣΗ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΓΕΥΣΗ ΖΩΗΣ
ΓΕΥΣΗ-ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ
YACHTS MOTOR &
SAILING,
ενώ κυκλοφορούν
ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ και
ΒΙΒΛΙΑ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επηδη ειμαι ψυλο ασχετος οταν λες τεχνικες εκδοσεις; ειναι καποιος εκδοτικος οικος ; και που βρισκεται. Αν ειμαι Αθηνα θελω να ερθω. Δεν εχω ερθει και πιστευω θα ειναι ωραια. αλλα το αυτοκολητο θα ηθελα να το παρω οσο πιο γρηγορα γινεται για αυτο και ρωταω
Τεχνικές Εκδόσεις είναι οι 4Τροχοί!!
Προεδρε τι ειναι αυτα που λες ?Και αν ειναι ψιλοασχετος και με τους 4Τροχους ?
-
Να περάσει το Σεπτέμβριο διαβασμένος καλύτερα.......
Μέχρι τότε θα πέφτουν ξαφνικά διαγωνίσματα γνώσεων και αν είναι καλά διαβασμένος τότε το συζητάμε.
Pilot σου λέει κάτι Έτσι για αρχή.
Φιλικά Άγγελος.
-
ουπς σορρυ
ηληκρινα δεν το ειχα πρωσεξη μεχρι τωραΕλπιζω στο επομενο τεστ να περασω και να μην μηνω μεταξεταστεος
-
Παρεπιπτοντος μωλις ειδα την ορθογραφια μου
Χειροτερα δεν θα μπωρουσα να γραψω
Μπλουζάκια!