-
Το Σαββατο δεν θα έρθω τελικά στο παρ/μιο αλλά οποιαδήποτε στιγμή κανονίζουμε να βρεθούμε να σας δώσω τα χρήματα.
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να τα έχουμε στο Ακροπολις ή έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα αργήσουν?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να τα έχουμε στο Ακροπολις ή έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα αργήσουν?
H απάντηση είναι οριστική και είναι...ίσως!!!
-
Ένα λευκό, ΧΧL, με τα γράμματα πίσω όλα μικρά, δηλαδή christos m. Γίνεται ?
-
Με αντικαταβολή αν τά στείλει τό κατάστημα,νομίζω οτί θα είναι καί τό καλύτερο.
Αλλά καί με ότι τρόπο άλλο θέλετε,δέν θά πώ όχι.Υ.Γ.Μέ τά αυτοκόλλητα,κάνετε καμμία κίνηση;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά καί με ότι τρόπο άλλο θέλετε,δέν θά πώ όχι.Υ.Γ.Μέ τά αυτοκόλλητα,κάνετε καμμία κίνηση;
Συμφωνώ απόλυτα και έχω την ίδια ερώτηση.
Γιατί όμως όχι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των χρημάτων που κοστίζουν τα μπλουζάκια μαζί με τα έξοδα αποστολής, ώστε να μας παραδώσουν τα ΕΛΤΑ τα πακετάκια στα σπίτια μας; Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα και έχω την ίδια ερώτηση.
Γιατί όμως όχι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό των χρημάτων που κοστίζουν τα μπλουζάκια μαζί με τα έξοδα αποστολής, ώστε να μας παραδώσουν τα ΕΛΤΑ τα πακετάκια στα σπίτια μας; Δεν υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης.
Είναι θέμα επιβάρυνσης παιδιά!
Οι τράπεζες ζητούν 3 ευρώ προμήθεια!!!!Κρίμα δεν είναι για αντικείμενα αξίας 15 ευρώ να πληρώσουμε 3 ευρώ καπέλλο??!!
Για αυτό ψάχνουμε φθηνώτερες λύσεις!
Για όσους μπορούν θα δοθεί ραντεβού στο μαγαζί για παραλαβή/πληρωμή.
Οι υπόλοιποι θα πάρετε pm με στοιχεία για αποστολή της επιταγής.
Αναμείνατε!
Για Ακρόπολις δεν προλαβαίνουμε!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για Ακρόπολις δεν προλαβαίνουμε!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
(Μετά από το ένθετο, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα)
μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ξαναμπαίνω μεχρι την Δευτέρα
-
εντάξει νίκο, την ξεφορτωθήκαμε, λέγε τώρα
να ρωτήσω εγω κάτι άλλο;αν πάμε μεμονωμένα στο μαγαζί, όσοι μένουμε ή δουλεύουμε στα πέριξ, θα μπορούμε να ψωνίσουμε απευθείας; έχετε δώσει σε δισκέτα τί ακριβώς θέλουμε; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εντάξει νίκο, την ξεφορτωθήκαμε, λέγε τώρα
να ρωτήσω εγω κάτι άλλο;αν πάμε μεμονωμένα στο μαγαζί, όσοι μένουμε ή δουλεύουμε στα πέριξ, θα μπορούμε να ψωνίσουμε απευθείας; έχετε δώσει σε δισκέτα τί ακριβώς θέλουμε;Θα σε σκίσειιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρά.
Θα πάω απο το μαγαζί με την λίστα των ονομάτων για να φτιάξουμε ενα-ενα τα μπλουζάκια.Είναι αρκετή δουλειά και την Πέμπτη φεύγω για Λαμία για να παραλάβω το αγωνιστικό αφου είμαι εφεδρικός πλοηγός!!
Οπότε δεν προλαβαίνω να το κάνω.
Ναι,στο μαγαζί υπάρχει το λογότυπο του forum.
Οποιος θέλει μπορεί να πάει και μόνος του να φτιάξει το μπλουζάκι του αρκει να μας το πει για να τον βγάλουμε απο την λίστα!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι αρκετή δουλειά και την Πέμπτη φεύγω για Λαμία για να παραλάβω το αγωνιστικό αφου είμαι εφεδρικός πλοηγός!!Nα σε δω μέσα σε ειδική με το φορτηγό (δεν το εύχομαι βέβαια, γιατί θα σημαίνει πρόβλημα) και θα γελάω πολλές μέρες..
-
ευχαριστώ και καλωσήρθες. Καλά να περάσεις και ελπίζω να μην παραμείνεις εν εφεδρεία (αν ειναι να δημιουργήσουμε κανά 'θέμα' ώστε να χρειαστούν οι εφεδρείες, στείλε pm, τιμαί λογικαί)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είναι αρκετή δουλειά και την Πέμπτη φεύγω για Λαμία για να παραλάβω το αγωνιστικό αφου είμαι εφεδρικός πλοηγός!!
Nα σε δω μέσα σε ειδική με το φορτηγό (δεν το εύχομαι βέβαια, γιατί θα σημαίνει πρόβλημα) και θα γελάω πολλές μέρες..
Λέω να πάρω το Micra!!! Το γέλιο βέβαια..γέλιο!!Γελάτε εσείς το πρωί και θα γελάω εγω το βράδυ...στο φαί!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι αρκετή δουλειά και την Πέμπτη φεύγω για Λαμία για να παραλάβω το αγωνιστικό αφου είμαι εφεδρικός πλοηγός!!
Nα σε δω μέσα σε ειδική με το φορτηγό (δεν το εύχομαι βέβαια, γιατί θα σημαίνει πρόβλημα) και θα γελάω πολλές μέρες..
Λέω να πάρω το Micra!!! Το γέλιο βέβαια..γέλιο!!Γελάτε εσείς το πρωί και θα γελάω εγω το βράδυ...στο φαί!!!!
Αν ειναι να γελας χωρις να τρως δεκτον.Για το αντιθετο ,παρακαλω θεους και δαιμονες να μην μας τυχει.
-
Καμμιά φωτογραφεία δέν θά δούμε,έτσι γιά να έχουμε μιά ιδέα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα σε σκίσειιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σοβαρά.
Θα πάω απο το μαγαζί με την λίστα των ονομάτων για να φτιάξουμε ενα-ενα τα μπλουζάκια.Είναι αρκετή δουλειά και την Πέμπτη φεύγω για Λαμία για να παραλάβω το αγωνιστικό αφου είμαι εφεδρικός πλοηγός!!
Οπότε δεν προλαβαίνω να το κάνω.
Ναι,στο μαγαζί υπάρχει το λογότυπο του forum.
Οποιος θέλει μπορεί να πάει και μόνος του να φτιάξει το μπλουζάκι του αρκει να μας το πει για να τον βγάλουμε απο την λίστα!!ενταξει, αλλα δε μας ειπες ποιο ειναι το μαγαζι! τελος παντων ελπιζω να τα πουμε με chemic αυριο στο παραλληλο και να κανονισουμε αν ειναι να παρουμε την πρωτη φουρνια για 'παρτυ' μας :-Ρ
(κουλα μ' ακους? πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!)
-
Το κατάστημα είναι Αγίας Παρασκευής και Αριστοτέλους (5 μέτρα μέσα στην Αριστοτέλους) στο Χαλάνδρι.
Το λογότυπο είναι εκει.
Αν κάποιος θέλει να το φτιάξει,μπορεί.Αρκει να πει οτι είναι απο το 4ΤΦόρουμ!
Να το γράψει μόνο εδω ωστε να τον βγάλουμε απο την λίστα!Αν πάρετε το δικό σας μπλουζάκι και βάλετε επάνω το λογότυπο,τότε η χρέωση είναι 3 Ευρώ!
-
Άψογα!Είναι κοντά στο σπίτι μου,άρα θα πάω μόνος μου....Σ΄ευχαριστώ πολύ Kouk
-
ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΣΕ SMALL ME TO ID MOY ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
[list:32j2ioeh]Eνα ασπρο small με το λογοτυπο πισω[/list:u:32j2ioeh][list:32j2ioeh]Και ενα μαυρο extralarge με το λογοτυπο εμπρος[/list:u:32j2ioeh]
-
Εγω ήδη πήρα (ο μπαμπάς μου δηλαδή μου πήρε) ενα medium!!!
Μαίρη,Ρένα γειά σας!!
Μπλουζάκια!