-
Ο χρήστης salome έγραψε:
(και όσοι , λέω τώρα μπορεί να τύχει και κάτι δεν μπορεί, δεν έρθουμε στο Παραλληλοδρόμιο?)χρυσό μου μην άνχεσαι, αφού θα υπάρξει και δεύτερη 'μπούκλα' μετά το Ακρόπολις, για όσους δεν μπορέσουμε να πάμε το Σάββατο στις 31/5...
-
ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ID ΜΟΥ ΣΤΟ T-SHIRT?
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ID ΜΟΥ ΣΤΟ T-SHIRT?Αν γίνει Yannis-CRC θα χωρέσει
-
Δύο και για μένα. Μπλέ και μαύρο με το ID μπροστά. Μέγεθος XXXXXL
Και ένα Small ή το μικρότερο παρακαλώ με τα λογότυπα για τον Junior (μπαμπά εμένα γιατί δεν μου πήρες??)
-
Δύο και για μένα παρακαλώ. Ένα μπλέ με λογότυπο μπροστά και ένα μπλέ με λογότυπο πίσω.
-
Μου φαίνεται πως τα μπλουζάκια θα γίνουν νέα μόδα γι'αυτό το καλοκαίρι.
Μας βλέπω να παραγγέλνουμε και άλλα και να τα φοράμε συνέχεια,ξέρετε λερώνεται το ένα φοράμε το άλλο!!!!!!
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Μου φαίνεται πως τα μπλουζάκια θα γίνουν νέα μόδα γι'αυτό το καλοκαίρι.Μας βλέπω να παραγγέλνουμε και άλλα και να τα φοράμε συνέχεια,ξέρετε λερώνεται το ένα φοράμε το άλλο!!!!!!
...ναι θα το πούμε στο prive, ότι θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι....
-
μόλις έριξα μια γρήγορη ματιά στο ποιοί έχουν παραγγείλει μπλουζάκια και παρατήρησα, οτι οι kouk και syele δεν έχουν αναφέρει τίποτε, μην είναι γιατι δεν θέλουν να μάθουμε τι μέγεθος θα παραγγείλουν
-
ένα και για μένα παρακαλώ...
μαύρο small
με το ID πίσω.τι έγινε με την αντικαταβολή που λέγατε???
-
Εγώ θα ήθελα 2, χρώματος μπλε, χωρίς το ID.
Όσο για τα μεγέθη, το ένα το θέλω M και το άλλο L
-
Δυο XL και για μένα ένα μπλε και ένα άσπρο με το ID πίσω
-
Θέλω ένα λευκό
Μέγεθος L, ID μπροστά -
Δύσκολα τα πράγματα ...
Αν έπρεπε να παραγγείλω μπλουζάκια για να τα φορέσω στο 49ο θα ήταν σίγουρα μεγέθους medium. Φέτος και μετά από τόσα τσιμπούσια (βλέπε Μάνδρα, Κισσός, Καλυψώ, κτλ) βάλε 1 large Λευκό με απ όλα (ID μπρος και Πίσω) και βλέπουμε ...
Έφτασεεεεεε ....
Τα λέμε στα βουνά ... και μέχρι τότε ... καλή αναμονή !
-
Θα ήθελα να παραγγείλω 2 μπλουζάκια λευκά. Μέγεθος Large με το ID πίσω.
-
Εγω θα ηθελα 1 XL μαυρο με το ID πισω.
Ευχαριστω
-
ΟΚ παιδιά, η κατάσταση έχει ως εξής:
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει παραγγελίες για 103 μπλουζάκια αξίας περίπου 900 Ευρώ!Όπως καταλαβαίνετε, αφενός δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουμε αυτά τα λεφτά και αφετέρου το κατάστημα δεν μπορεί να δεχτεί παραγγελίες τέτοιου μεγέθους αν δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρωθεί.
Μετά από τη συζήτηση πολλών εναλλακτικών λύσεων καταλήξαμε στο εξής
Οι φίλοι/ες από Αθήνα θα πρέπει πρώτα να μας δώσουν τα λεφτά που τους αντιστοιχούν και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην παραγγελία. Αυτό μπορεί να γίνει στο παραλληλοδρόμιο για όσους βρεθούν εκεί ή μετά από συνάντηση που μπορεί να κανονίσουμε (ας πούμε για καφέ) ή στο Ακρόπολις αν βρεθούμε. Στη συνέχεια και όταν είναι έτοιμα τα μπλουζάκια θα τους δώσουμε τη διεύθυνση για να περάσουν να τα παραλάβουν.
Για τους φίλους εκτός Αθηνών μπορεί, ή να παίξει το παραλληλοδρόμιο ή επειδή είναι λίγοι να τα πληρώσουμε εμείς και μετά τους τα στέλνουμε με έξοδα του παραλήπτη ή να παρακαλέσουμε το κατάστημα να τα στείλει με αντικαταβολή
Για τους φίλους του εξωτερικού να περιμένουμε να γυρίσουν στην πατρίδα και αφού μας ειδοποιήσουν να κάνουμε την παραγγελία.
Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική των ταχυδρομικών επιταγών στο όνομα ενός από εμάς αλλά αυτή έχει πρόσθετα έξοδα από 2 ευρώ και πάνω ανάλογα με το ποσό που θα στείλετε. Αυτό το τελευταίο είναι το προτιμότερο, αλλά και το πιο κοστοβόρο.
Σας αναφέρω το κόστος ανά περιοχή και ανά κατηγορία ποσού σε ΕΥΡΩ:
ΑΘΗΝΑ
Από 7 Ευρώ οι gvassil
Από 10 Ευρώ οι peugeot1425
Από 14 Ευρώ οι Go_for_Pole, io9, gvala, mzac
Από 17 Ευρώ οι kamil, Jeepakias, kyan, tm, cmarin, BTS, takinen, maf, gatony, tsilis, fiatcoupe20v, deggman, cpp
Από 20 Ευρώ οι kkot, sheep
Από 24 Ευρώ οι angel13
Απο 27 Ευρώ οι rallysport, alman310, tom
Από 30 Ευρώ οι Euripides,
Από 31 Ευρώ οι Pinatsis,
Από 34 Ευρώ οι DAP,
H salome 51 Ευρώ μαζί με mavrogati & calibratorEKTOΣ ΑΘΗΝΩΝ (σε Ευρώ)
HUNTER 20
EMMANOYHL 20
apostolis 27
MAGIK 21
FanisF1 10
thvarveris 7
barout 10οι GeorgeTabs & Fanis75, ο πρώτος όταν ξαναπάρει άδεια, ο δεύτερος όταν έρθει στην Ελλάδα
Αν έχετε καμμια καλύτερη ιδέα να μας την πείτε (πλην κατάθεσης σε τραπεζικό λογ/μο)...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Από 20 Ευρώ οι kkotΟκ θα είμαι στο παραλ/μιο αλλα μπορούμε και στην SSS μιας και θα είμαστε οι περισσότεροι στην κόκκινη κερκίδα.. από ότι 'βλέπω'
-
Νά τολμήσω νά κάνω τώρα παραγγελία;
Λοιπόν 1 τεμάχιο ΧΧΧΧΧL λευκό καί 1 τεμάχιο L μπλέ (γιά τόν διάδοχο πού έμοιασε τού μπαμπά ;;;;; του)
ID ποσώς ενδιαφέρει πού! ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!Γιά κάθε βδομάδα καθυστέρησης παραλαβής παρακαλώ νά προστίθεται και ένα Χ ( )Νίκο άν χρειαστεί διεύθυνση αποστολής στόν ΟΤΕ Ιωαννίνων 28 Οκτωβρίου 4 45444 Γιάννινα -
Να χαιρετήσω και πάλι το forum μιας και γράφω σπάνια κάποια μυνήματα αλλά προσπαθώ να τα παρακολουθώ όλα. Μάλιστα προσπάθησα να έρθω και στο 1ο Kart challence αν και απρόσκλητος για το χαβαλέ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ετσι και αλοιώς όμως θα έτρεχα μόνος μου για να βγώ τελευταίος μιας και τα κιλά μας είναι άνευ συναγωνισμού. Ελπίζω να τα πούμε στο 2ο.
Ελπίζω να μην έχω καθυστερήσει πολύ για να κάνω και εγώ την παραγγελία μου όσο αφορά τα μπουζάκια.
- Λευκό με λόγότυπο πίσω
- Μπλέ με λογότυπο πίσω
Αν μπαίνει και μπροστά το λογότυπο δεν θα με πείραζε.
Μέγεθος εννοείτε XXL.
Argir
-
1.Eνα μπλε με το id μπροστα
2.Ενα λευκό με id πίσω
Μεγεθος large
Μπλουζάκια!