-
Ευκαιρίας δοθείσης θα πάω και θα του δώσω και τους χαιρετισμούς. Χθες πήγα με κάτι φίλους Παλαιόχωρα. Στο γυρισμό πήγαμε μέσω Βουτά. Η διαδρομή της επιστροφής αρχικά φαινόταν να εξελίσσεται σε μεγάλη βαρεμάρα (στροφιλίκι μεν, αλλά με λακκούβες, κατσίκια και πολλά χώματα/γαρμπίλια), αλλά όταν περάσαμε το φαράγγι ανταμειφθήκαμε.
-
Ξαναπηγα στην Εθνική σημερα αλλά παλι τα ιδια. Περιμενα μισή ώρα...με το ρυθμό που ειχαν θα πρεπε να περιμενω αλλες 2. Για να δουμε αυριο...θα παω από τις 8 που ανοίγουν. Καλά, αλλη τράπεζα δεν υπήρχε? Η κω....εθνικη ειναι σπασιμο νευρων Μαστιγιο χρειάζονται εκει για να δουλεψουν
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ξαναπηγα στην Εθνική σημερα αλλά παλι τα ιδια. Περιμενα μισή ώρα...με το ρυθμό που ειχαν θα πρεπε να περιμενω αλλες 2. Για να δουμε αυριο...θα παω από τις 8 που ανοίγουν. Καλά, αλλη τράπεζα δεν υπήρχε? Η κω....εθνικη ειναι σπασιμο νευρων Μαστιγιο χρειάζονται εκει για να δουλεψουνΜήπως είναι πιο απλό να το κανονίσουμε μόλις έρθεις Αθήνα?Πάμε για καφέ...παίρνουμε και τα μπλουζάκια!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ξαναπηγα στην Εθνική σημερα αλλά παλι τα ιδια. Περιμενα μισή ώρα...με το ρυθμό που ειχαν θα πρεπε να περιμενω αλλες 2. Για να δουμε αυριο...θα παω από τις 8 που ανοίγουν. Καλά, αλλη τράπεζα δεν υπήρχε? Η κω....εθνικη ειναι σπασιμο νευρων Μαστιγιο χρειάζονται εκει για να δουλεψουν
Μήπως είναι πιο απλό να το κανονίσουμε μόλις έρθεις Αθήνα?Πάμε για καφέ...παίρνουμε και τα μπλουζάκια!!
Αμα ερθετε στην Χαλκιδικη, φερτα ρε καπτεν.... εχω απελπιστει μ αυτη την τραπεζα. Παντως αν ολα πανε καλά και παω για Κω κατα τέλος του μηνός, θα κανω μια σταση στην Αθηνα για να σας γνωρίσω.
Υ.Γ. θα προσπαθήσω και αυριο... -
Νικο kouk, σου εστειλα πμ για το μπλουζακι.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ετοιμο? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ετοιμο?Σπύρο,σήμερα ή αύριο παραλαμβάνω τα πρώτα μπλουζάκια (HUNTER,axios,apostolis,EMMANOYHL) και τα στέλνω!!
Είχες παραγγείλει?.. ..Γιατι δεν υπάρχεις στην λίστα!!!.. -
Επ !!!! Τα δικά μου ???
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Επ !!!! Τα δικά μου ???παράλειψη Γιώργο..και τα δικά σου!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ετοιμο?Σπύρο,σήμερα ή αύριο παραλαμβάνω τα πρώτα μπλουζάκια (HUNTER,axios,apostolis,EMMANOYHL) και τα στέλνω!!
Είχες παραγγείλει?.. ..Γιατι δεν υπάρχεις στην λίστα!!!..Ναι Νικο ειχα παραγγειλει στις 2/6.
Η παραγγελια ειναι στη σελ.7 αυτου του θεματος,τελευταια απαντηση κατω:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=3655&postdays=0&postorder=asc&start=90Tο μεγεθος απο large,καν'το XL.
-
Να με συγχωρείς Σπύρο.Μου ξέφυγε!!
Το μπλουζάκι που θέλεις κάνει 10 ευρώ.
Μπορούμε να το κανονίσουμε και όταν έρθεις Αθήνα για να αποφύγεις την ταλαιπωρία στις Τράπεζες αλλά και για...να πιούμε καφεδάκι!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είχες παραγγείλει?.. ..Γιατι δεν υπάρχεις στην λίστα!!!..Ειδοποίησε μας πότε θα τα παραλάβουμε. Άντε γιατί επειδή λείπουμε και οι δυο τα πρωινά, έχω βάλει σκοπιά την πεθερά μου από την Πέμπτη για να μην μας ξεφύγει ο ταχυδρόμος ή το courier.
-
Τα κατάφερα, τα κατάφερα.... οχι εγώ βεβαια, εστειλα τη φίλη μου σημερα και τα λεφτα κατατέθηκαν. Καπτεν σου στέλνω με pm τα στοιχεία μου και κανονισε.
-
Λοιπόν!!
Εχω εδω μπροστά μου...τα πρώτα μπλουζάκια!!!
Είναι του HUNTER (προτεραιότητα!!) δύο μπλουζάκια,του axios τρία μπλουζάκια και ενα καπέλλο και του EMMANOYHL δύο μπλουζάκια και ενα καπέλλο!
Δεν εχω κάποια στοιχεία του axios και του EMMANOYHL!!Τα περιμένω και... δρόμο!!
Πείτε μου αν θέλετε να τα στείλω πόρτα-πόρτα (8,90 ευρώ!!)Ψήνονται των...MAGIK,FanisF1,sakinen και apostolis(τα καπέλλα -2- είναι εδω!!)!
Συγγνώμη παιδιά για την καθυστέρηση,αλλά δεν πρόλαβα να δώσω και αυτά τα ονόματα και.....έφτιαξε αυτά και αύριο τα άλλα!!Παράκληση προς τα υπόλοιπα παιδιά!
Λόγω καλοκαιριού,ας το αφήσουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο!
Το μαγαζί εκει θα είναι!!Και η τιμή που μας εχει κάνει θα ισχύει!! -
Στις 27/7 θα είμαι Κρήτη, στο Ηράκλειο και στις 4/8 στα Χανιά. όποιος θέλει να τα κρατάω μαζί ας με ενημερώσει...(EMMANOYHL ακούς?)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στις 27/7 θα είμαι Κρήτη, στο Ηράκλειο και στις 4/8 στα Χανιά. όποιος θέλει να τα κρατάω μαζί ας με ενημερώσει...(EMMANOYHL ακούς?)Σωστος Κώστα!!!...Μανώλη να του τα δώσω?..Αν καταφέρω να τον βρώ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στις 27/7 θα είμαι Κρήτη, στο Ηράκλειο και στις 4/8 στα Χανιά. όποιος θέλει να τα κρατάω μαζί ας με ενημερώσει...(EMMANOYHL ακούς?)
Σωστος Κώστα!!!...Μανώλη να του τα δώσω?..Αν καταφέρω να τον βρώ!!
Από τις 18/7 έως τις 5/8 θα είμαι στο Τυμπάκι με την οικογένεια, αν πιστεύεις ότι μπορούμε να βρεθούμε από κοντά πάρε τα, είναι και μια ευκαιρία να γνωριστούμε. Νίκο συνεννοηθείτε, από μένα είναι οκ, μην υπολογίσεις το pm που σου έστειλα, τα καπελάκια δεν είναι δυο; Σου κατέθεσα 16 ευρό. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οκ θα τα βρούμε στο μέλλον με κάποια άλλη αγορά.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σωστος Κώστα!!!...Μανώλη να του τα δώσω?..Αν καταφέρω να τον βρώ!!
Από τις 18/7 έως τις 5/8 θα είμαι στο Τυμπάκι με την οικογένεια, αν πιστεύεις ότι μπορούμε να βρεθούμε από κοντά πάρε τα, είναι και μια ευκαιρία να γνωριστούμε. Νίκο συνεννοηθείτε, από μένα είναι οκ, μην υπολογίσεις το pm που σου έστειλα, τα καπελάκια δεν είναι δυο; Σου κατέθεσα 16 ευρό. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα οκ θα τα βρούμε στο μέλλον με κάποια άλλη αγορά.
Φυσικά δύο τα καπελλάκια Μανώλη!!Μέσα στο δέμα με τα μπλουζάκια!!
Θα τα δώσω στον Κώστα!!ΟΚ!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν!!
Είναι του HUNTER (προτεραιότητα!!) δύο μπλουζάκια,του axios τρία μπλουζάκια και ενα καπέλλο και του EMMANOYHL δύο μπλουζάκια και ενα καπέλλο!Συγγνώμη Νίκο για την διευκρίνιση που ζήτησα, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω νόμιζα ότι είτε έγινε λάθος, είτε δεν υπάρχουν διαθέσημα δυο και μου στέλνεις μόνο το ένα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Λοιπόν!!
Είναι του HUNTER (προτεραιότητα!!) δύο μπλουζάκια,του axios τρία μπλουζάκια και ενα καπέλλο και του EMMANOYHL δύο μπλουζάκια και ενα καπέλλο!Συγγνώμη Νίκο για την διευκρίνιση που ζήτησα, αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω νόμιζα ότι είτε έγινε λάθος, είτε δεν υπάρχουν διαθέσημα δυο και μου στέλνεις μόνο το ένα.
Εχεις δίκηο Μανώληηηηη!!! Λάθος πληκτρολόγησηηηηη!!!!
ΔΥΟ καπελλάκια στο 4......έφτασεεεεειι!!! -
OK
Μπλουζάκια!