-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γνωστος μου πηρε peugeot 207.ισχυριζεται οτι εχει τον κινητηρα 1.6 125 αλογα...ασχετο αν εχει τασια και ταμπουρα στις πισω ροδες και αν εχει λαστιχο 185....πες οτι ειναι το 75αρι..δν ειναι κακο...ασε που στον καθενα λεει διαφορετικη ιπποδυναμη και μαλιστα στην κοπελα μου που τυχαινει να ειναι φιλη του ειπε''το απλο ειναι μωρε,με τα 130 αλογα''
Δεν ειναι φιδεμπορας ,απλα ειναι ξεχασιαρης!!!
Λες το παιδι?? παντως ετσι φαινονται οι φιδεμπορες...καθε φορα λενε και αλλη εκδοχη μιας ιστοριας..
-
Παθολογικός ψεύτης είναι αυτός.
Κανόνισε ένα 'δείπνο ηλιθίων', με την κοπέλα σου δασκαλεμένη για τις διαφορές και απόλαυσε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παθολογικός ψεύτης είναι αυτός.Κανόνισε ένα 'δείπνο ηλιθίων', με την κοπέλα σου δασκαλεμένη για τις διαφορές και απόλαυσε.
θα το φροντισω...
-
-Tι μηχανακια και βλακειες, εγω κανω endo με το βανακι της εταιριας
-Αντε ρε απο εκει1!!!
-Ναι ρε σου λεω....-----> http://www.youtube.com/watch?v=O8DqqrRo ... re=related' target='_blank
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
άμα λάχει πετάει και σούζες
http://www.youtube.com/watch?v=xLVQtK04lig' target='_blankκάπως έτσι?
http://www.youtube.com/watch?v=GRWYtIN- ... re=related
(κάνει μπροστινή σούζα στα 0:31 ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανόνισε ένα 'δείπνο ηλιθίων',
ρε συ, την ψάχνω παντού αυτήν την ταινία κ δεν την βρίσκω
τουλάχιστον ο τίτλος της στα αγγλικά ή στα γαλλικά;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Κανόνισε ένα 'δείπνο ηλιθίων',
ρε συ, την ψάχνω παντού αυτήν την ταινία κ δεν την βρίσκω
τουλάχιστον ο τίτλος της στα αγγλικά ή στα γαλλικά;;
Le dîner de cons
http://www.imdb.com/title/tt0119038/ -
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Με θεόμακρη πέμπτη, ευνοϊκό άνεμο και με καλή αεροδυναμική γίνεται... Για το Tipo τουλάχιστον. Για το Matiz, μάλλον σε γκρεμό.
Έλα που έχω και video όμως???
Και θεομακρη 5η...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είσαι κακοπροαίρετος, γιατί δε το πιστεύεις το παιδί.
Εγώ στο κόλτ έχω βάλει τάπα κάρτερ και βίδες στη πίσω ανάρτηση από evo και 5 ίππους κέρδισα και τα κράτημα βελτιώθηκε.+1. Αποδειξη για αυτο ειναι τα αναριθμητα Ε36 και Ε46 που πανε 300+ αλογα με ενα σηματακι Μ3 πισω... (αντε και με καμια εξατμιση και κανενα bodykit).
Το καλυτερο παντως ειναι γνωστος μου με Ε46 316, που την επεφτε σε μια Βουλγαρα σε ενα μπαρ και της εψηνε να την παει βολτα με το 'εργαλειο'. 'Αν δεν ειναι Μ3 εγω δεν μπαινω' του λεει και πηγε και χρεωθηκε και κανει δυο δουλειες για να ξεχρεωσει το Μ3 (το οποιο και στουκαρε κιολας). Η Βουλγαρα δεν μπηκε ποτε στο Μ3.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Εγώ στο κόλτ έχω βάλει τάπα κάρτερ και βίδες στη πίσω ανάρτηση από evo και 5 ίππους κέρδισα και τα κράτημα βελτιώθηκε.+1. Αποδειξη για αυτο ειναι τα αναριθμητα Ε36 και Ε46 που πανε 300+ αλογα με ενα σηματακι Μ3 πισω... (αντε και με καμια εξατμιση και κανενα bodykit).
Λάθος, αυτό είναι καγκουριά, ενώ στου tazio το...ψυγείο είναι βελτίωση!
-
Ασχετο, αλλα δείτε εδω το τέρας...!!
http://www.youtube.com/watch?v=MDU5BU_q ... re=related
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λάθος, αυτό είναι καγκουριά, ενώ στου tazio το...ψυγείο είναι βελτίωση!
-
Τώρα θυμήθηκα κάτι που είχα ακούσει σε ένα μαντρά που είχα πάει - γνωστός μου - σε ένα υποψήφιο πελάτη που ήθελε Yaris 1100. Tου εξηγούσε κανονικά τα extra του σε τί κατάσταση είναι το αμάξι και μάλιστα του είπε και τιμή για το 1100!!!!
Μιλάμε δλδ ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!!!! Θα μου πείτε τώρα καλά και ο άλλος ήταν τελείως στόκος άρα τα ήθελε κι αυτουνού ο 'ποπός' του -
Οκ να πω και τα φίδια μου
Αστα να πάνε ήμασταν με το focus rs και στρίβαμε στα λιμανάκια αλλά πέταγε κωλο γιατί έχει φθαρμένα μπροστά ελαστικά.(Σε γνωστό βελτιωτή)
Αυτό το Hyundai είναι 1500 κ.εκ. 10 βαλβιδο έτσι?
(ναι με το σύστημα 2,5 βαλβίδες ανά κύλινδρο)(μια βροχερή μέρα)
-γιατί άργησες?
-Έχει σαπίσει ένα λαστιχάκι στο καπό και περνάνε νερά στην μηχανή
-και λοιπόν?
-περίμενα να ζεσταθούν τα ρεύματαΑ ναι ξέχασα
ένας είναι ο γνήσιος φιδεμπορας: -
Σε συνάντηση συμμαθητών του Δημοτικού τις προάλλες, παλιός συμμαθητής που έχει συνεργείο λέει:
Προχθές ήρθε στο μαγαζί μια Porsche για service.
Ρωτάω εγώ: Ποιο μοντέλο?
Απαντάει: Το τελευταίο.
Ναι, ποιό απ' όλα? Το Carrera, το Cayman, το Boxster?
Ναι ναι, το Boxer λέει!Ωραία λέω εγώ από μέσα μου..
Λοιπόν, Λάδια φίλτρα, 2,300 €. 300 € εργατικά και τα υπόλοιπα τα ανταλλακτικά...
-
Πρόσφατα άκουσα, οτι το κουμπί Sport είναι θαυματουργό και κάνει παπάδες. (σε Fiat Panda 100)
---αυξάνει τους ίππους στο αμάξι
---μεταβάλλει τον κυβισμόΕξεπλάγην με την τεχνολογία του Gruppo.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
---μεταβάλλει τον κυβισμό
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
---αυξάνει τους ίππους στο αμάξι
Αυτό πάει και έρχεται, σε κανένα GP Abarth θα μπορούσε προσωρινά να αυξάνει τη πίεση του τούρμπο. Όχι όμως στο ...Panda! (φανταστικό αμαξάκι κατά τα άλλα)
---μεταβάλλει τον κυβισμό
...εδώ όμως...
-
Κομβος Λαϊνοπουλου - Χαλκιδα σε ... 20 λεπτα.
Και μαλιστα επεμενε. -
Με Jimny λαστιχα με τακουνια 75% off road στον κομβο αεροδρομιου Θεσ/νικης με 120χλμ.Και οχι μονο μια φορα.Συχνα πυκνα. .(οποιος γνωριζει το σημειο με πανω απο 80 σε μαζευουν απο τις μπαρες ακομα και αν εισαι με EVO 10αρι!!!!!!!!!!)
ΦΙΔΙΑ!