-
Άλλα στρατιωτικά φίδια:
-
Δύο φαντάροι είχαν επίσκεψη στη σκοπιά από εκδιδόμενες γυναίκες. Έγινε νταραβέρι και τις πήγαν λίγο παράμερα. Έσκασε όμως έφοδος. Τον ένα΄ν που είχε αποθέσει όλα τα περιττά για να κάνει δουλειά τον έσκισαν, τον άλλον όμως δεν τον τιμώρησαν γιατί .... είχε περασμένο το όπλο στην πλάτη.
-
Ένας τυπάς στα ΤΘ πήρε το άρμα ('παπάκι' μεταφοράς προσωπικού) και πήγε για τσιγάρα στην πόλη. Έφαγε πάνω από 100 μέρες φυλακή.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
- Ένας τυπάς στα ΤΘ πήρε το άρμα ('παπάκι' μεταφοράς προσωπικού) και πήγε για τσιγάρα στην πόλη. Έφαγε πάνω από 100 μέρες φυλακή.
Καλό αυτό !!!
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
- Ένας τυπάς στα ΤΘ πήρε το άρμα ('παπάκι' μεταφοράς προσωπικού) και πήγε για τσιγάρα στην πόλη. Έφαγε πάνω από 100 μέρες φυλακή.
Καλό αυτό !!!
ξερω μερικους που θα μπορουσαν να το κανουν!!!
-
Ερώτηση.
Το μπάινω με 160 χιλιόμετρα στην Κ8 των Μεγάρων, πάει εδώ ή σε άλλο θέμα; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση.
Το μπάινω με 160 χιλιόμετρα στην Κ8 των Μεγάρων, πάει εδώ ή σε άλλο θέμα;Σιγά ρε φιλαρακί πως κάνεις έτσι, ένας φίλος μου με την καινουργια Porche GT2 μπήκε με 220
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Ερώτηση.
Το μπάινω με 160 χιλιόμετρα στην Κ8 των Μεγάρων, πάει εδώ ή σε άλλο θέμα;Σιγά ρε φιλαρακί πως κάνεις έτσι, ένας φίλος μου με την καινουργια Porche GT2 μπήκε με 220
Ότι μπήκε δε το αμφισβητώ, το ότι βγήκε όμως ...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση.
Μπήκε στο δίπλα οικόπεδο
-
Ερώτηση.
Μπήκε στο δίπλα οικόπεδο
Έγινε κι αυτός οικοπεδούχος δηλαδή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ερώτηση.
Μπήκε στο δίπλα οικόπεδο
Έγινε κι αυτός οικοπεδούχος δηλαδή.
Ναι κοιτά, βασικά την GT2 την πείρε γιατί άλλος φίλος του του είπε φιλαρακι με αυτην αγοραζεις και οικοπεδα....
Το θεμα ειναι οτι τωρα ψαχνει για οικοπεδο στο κολωνακι αλλα δεν βρισκει χωρο να πιασει τα 220 που χρειαζοντε για τετοια αγορα... -
Όταν είμουν 13 χρονών αποφάσισα να πάρω ένα Ζετάκι (όχι την Mακρυπούλια) το άλλο το μηχανάκι.Πάω λοιπόν σε γνωστό φιδέμπορα φίλο μου και του το ανακοινώνω.
Μου λέει λοιπόν, το δικό μου το έφερα από την Ν.Υορκή, εκεί μένει ο θειός μου και τον επισκέπτομαι συχνά και τα ζετάκια είναι πολυ φτηνά γιατι τα έχουν για να κυκλοφορουν στα μωλ.
Πήγα λοιπόν και το αγόρασα αλλά δεν με αφησαν να το βαλω στο αεροπλανο και ετσι το εφερα με καραβι. Καθως λοιπόν πηγαινα στο λιμανι της Ν.Υορκης και βιαζομουν μην χασω το καραβι καθως το επομενο περναγε την αλλη βδομαδα μπηκα σε ενα στενο σοκακι αναποδα για να κοψω δρομο!
Και εκει που πηγαινα τελικιασμενος με 120 χλμ ξαφνικα πεταγετε μπροστα μου μια νταλικα απο αυτες τις μεγαλες τις αμερικανικες στα 20 μέτρα. Χεστηκα μιλαμε, κοιταω αριστερα, κοιταω δεξια χωρος πουθενα. Τελικα πεφτω κατω και η νταλικα περναει απο πανω μου.Απλα ρισπεκτα!!
Φαντάζομαι ύφος όταν τα'λεγε αυτά..
Έχε χάρη που βαριέμαι να γράφω αλλά αργότερα ίσως κάνω τον κόπο -
γνωστος μου με σαξο vts 1.6 ειχε παει βολτα με Μ5 και οδηγουσε ο Ιαβερης.
περασανε στο πεταλο μετα οσα... και μετα στην κατηφορικη αριστερη μετα την κατντινα στριψανε με 270 ή 290, δεν θυμαμαι ακριβως!!!!ο ιδιος τυπος οταν αλλαξα το κιτρινο 106 και πηρα το μαυρο που ηταν ακομη μαμα του ελεγα να ανοιξουμε και ολο εβρισκε δικαιολογιες, μαλιστα μου ελεγε με σιγουρια οτι τ ασαξο εχουν κοφτη στις 6800!!!! και οχι στις 7250 που εχουν τα 106....
''σ εμενα πας να τα πεις αυτα που το εχω 3 χρονια???? εγω του πινω το αιμα καθε μερα λες να μην ξερω????'
2 μερες μετα ειπε σε κοινο γνωστο μας οτι τελικα ο κοφτης ειναι στις 7250. ρε παιδι μου του επινε το αιμα 3 χρονι ακια δεν υξερε που ειναι ο κοφτης! -
Aς περιοριστούμε μόνο σε αυτοκινητιστικά φίδια που είναι και ο σκοπός του θέματος. Αν αρχίσουμε για τα πάντά, καήκαμε. Άλλωστε το θέμα βρίσκεται στην Αυτοκίνηση.
-
ειπα κατι που δεν ειχε σχεση με αυτοκινηση?
-
Ο χρήστης orestis_me έγραψε:
ειπα κατι που δεν ειχε σχεση με αυτοκινηση?Η παρατήρηση ήταν γενική και όχι για σένα Ορέστη. Έγινε γι αυτούς που άρχισαν για το στρατό. Απλά μπήκε κάτω από εσενα.
-
μα λεω κι εγω....
τοσο φιδια ηταν αυτα που εγραψα???? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλό αυτό !!!
Εχω παρει την σκουπιδιαρα απο την 124ΠΒΕ και πηγα στην Τριπολη για τυροπιτες
-
Δεν διαφωνώ αλλά να περάσει ένα F16 κάτω από τον Ισθμό, θέλει πολλά Ωα!
Όχι λογο επικυνδινότητας αλλά κυριώς λόγο του ότι ο συγκεκριμένος πιλοτός μάλλον θα καταληξεί να πετάει ψεκαστικά μετά.Πού να δεις (τα διάβαζα στην 'Πτήση' αυτού του μηνός) τι κάνανε τα ακροβατικά σμήνη που είχαμε... Να ξεκινάνε δυο F-84 ένα από κάθε άκρη του διαδρόμου σε αντίθετες κατευθύνσεις λες και παίζουν chicken και να απογειώνονται ταυτόχρονα, να μη χαμπαριάζουν από χαμηλές νεφώσεις, να έχουν ως κατώφλι για το πρόγραμμά τους μέχρι και τα 10 (!!!) πόδια... Παλαβοί τελείως, αλλά και χεράδες απ'τους λίγους.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aς περιοριστούμε μόνο σε αυτοκινητιστικά φίδια που είναι και ο σκοπός του θέματος. Αν αρχίσουμε για τα πάντά, καήκαμε. Άλλωστε το θέμα βρίσκεται στην Αυτοκίνηση.Απο 'μένα 'ξεστράτισε' η κουβέντα από τα αυτοκινητιστικά φίδια και συγγνώμη, αλλά από τη μία ήθελα να δημοσιεύσω όλο το 'ερπετηλίκι' του παλίκαρου, και από την άλλη δεν ήθελα να ανοίξω καινούργιο θέμα γι'αυτό (Φίδια στον αντίλογο ας πούμε ) και μια και είχε (έστω και λίγο) αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον το έριξα εδώ.
-
Τώρα θυμήθηκα και το άλλο...
Και εκει που την πη^&*σα ώρες της ρίχνω κι ένα Π0%^$#
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλό αυτό !!!
Εχω παρει την σκουπιδιαρα απο την 124ΠΒΕ και πηγα στην Τριπολη για τυροπιτες
φερτην πισω ρε....
σε ψαχνουν? θα φαμε 10 μερες Φ
ΦΙΔΙΑ!