-
To έχω οδηγήσει ολοκαίνουριο το τρίφισο!Γι'αυτό και μιλώ εκ του ασφαλούς!Ας μην μονολογύμε και προσωποποιούμε τη συζήτηση όμως... ¨Αλλωστε δε με κάνει να έχω λιγότερο δίκιο!
-
Ελεος βρε παιδιά, σα μωρά κάνετε...
Διαγράφηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί...
(Moderator) -
Zeitmesser
-
Διαγράφηκαν προσωπικές αντιπαραθέσεις και χαρακτηρισμοί...
(Moderator) -
(Moderator) -
(Moderator) -
-
(Moderator) -
(Moderator) -
(Moderator) -
Ρε παιδιά μην το ξεφτίλίσουμε το θέμα για χάρη ενός
είχε πάρει ωραία τροπή μέχρι που ..... -
(Moderator) -
(Moderator) -
Να σταματησουν οι εχθροπραξιες!!!
Ενα πραγμα εχω να πω : Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye Rallye -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Ποιό άλλο να έβρισκα gatony?1 ) Γεωμετρία εμπρός και πίσω ανάρτησης.
2 ) Χαρακτηριστικά απόσβεσης και ελαστικότητας των επί μέρους σημείων της ανάρτησης.
3 ) Χρησιμοποίηση υστερούντων με ράβδους στρέψης και αντιστρεπτική πίσω.
4 ) Πλαίσιο με ακαμψία τέτοια που να βοηθάει πολύ στο στρίψιμο.
5 ) Μοτέρ!
6 ) Κλιμάκωση κιβωτίου και σχέση διαφορικού
7 ) Μικρό βάρος.
8 ) Πολύ καλά φρένα.
9 ) Άπειρες αγωνιστικές καταξιώσεις σε όλα τα επίπεδα.
10 ) Χαμηλή τιμή.
11 ) Μεγάλη κυκλοφορία ανταλλακτικών στο εμπόριο σε καλές τιμές. -
Αναφορικά με τη χαμηλή τιμή συμφωνώ κι εγώ!¨Αλλωστε είναι και ο κύριος λόγος προτίμησης από κάποιους!
-
Το οτι εχει χαμηλη τιμη ειναι αυτο που επιτρεπει σε εμας να αποκτησουμε αυτο το αυτοκινητο.
Δεν εχω αισθανθει ετσι σε αλλο αυτοκινητο...να χαιρεσαι που το οδηγεις, ακομη και μεσα στην κινηση(που λεει ο λογος ) Και δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας που του το πηρε ο μπαμπας του για δωρο που περασε στο πολυτεχνειο
Τωρα αν μερικοι θελουν να το 'θαψουν'...οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
Αλλωστε μου φτανουν οι γνωμες ανθρωπων που γνωριζουν πολυ καλα το αντικειμενο, και πανω απο ολες η δικη μου, που δεν εχει αλλαξει εδω και 3 χρονια -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Αναφορικά με τη χαμηλή τιμή συμφωνώ κι εγώ!¨Αλλωστε είναι και ο κύριος λόγος προτίμησης από κάποιους!Όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που έγραψα δεν ισχύουν; (Σίγουρα υπάρχουν και άλλα, απλά αυτά μου ήρθαν αμέσως και εντελώς πρόχειρα στο μυαλό)
Αν δεν συμφωνείς με κάτι, πρέπεί να δικαιολογήσεις τη γνώμη σου με επιχειρήματα. Αλλιώς, συγνώμη, αλλά η γνώμη σου δεν μετράει....
Περιμένω λοιπόν, 10 αντεπιχειρήματα. -
Να με συγχωρεί η χάρη σου takinen αλλά δεν απολογούμαι σε κανένα και για τίποτα!Αυτό έλειψε να δικαιολογηθώ κιόλας!Μήπως θέλεις να σου στείλω και κανένα αυτόγραφο?Επειδή εσύ έγραψες 10 επιχειρήματα(καλά έκανες) πρέπει εγώ να αντιπαρέλθω στα δικά σου?Να το κάνεις εσύ στο δικό μου μεγάλο,2-3 σελίδες πιο πριν
Φιλικά -
Και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις ή ανάλογο κλίμα περί των ικανοτήτων είτε του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είτε των εκάστοτε οδηγών του , σας παραθέτω την εξής εμπειρία , όπου πέρυσι μία ημέρα (2002) του Μαϊου , Σάββατο μεσημέρι με αρκετά έρημο δρόμο , στο ύψος της παλιάς παράκαμψης στη Μαλακάσα λόγω καταστροφής εδάφους(θυμάστε?) και συγκεκριμένα τόσο 1 χλμ πριν όσο και κατά τη διάρκειά της με τις αλλεπάλληλες στροφές, αρνητικές , τυφλές, κλειστές και με την κορύφωση της τελευταίας κλειστής δεξιάς που σε έβγαζε σε μία ευθειά πολλών χλμ, έφαγα το κίτρινο ραλί των δικών σας 'ελληνικών' 4Τ με το απλά αξιοπρεπές μου 1400αράκι Ιμπίθα και με βελτιώσεις στα σημεία (αμορτισερ-ελατήρια). Ήταν τόσο χαρακτηριστική η προσπάθεια ενός νεαρού με γυαλιά αν θυμάμαι (ίσως ηλίου) και με τα αυτοκόλλητα των 4Τ τουλάχιστον από τα αριστερά, που πάσχιζε κολλημένος από πίσω μου ήδη πρίν το άνοιγμα της παράκαμψης στα 150+ μέτρα να πλησιάσει αλλά μάταια και μόνο όταν βγήκα από την παράκαμψη και πέρασαν καμιά 15αριά δεύτερα με έφτασε με την καλύτερη αναλογία κιλών ανα ίππο, με πέρασε πολύ αργά και έκανε αμέσως δεξιά...δήθεν κοιτώντας κάτι, μάλλον θέλοντας να σταματήσουμε αυτά τα παιχνίδια ή μάλλον...για να φανεί έτσι!Η διαφορά της απόστασης μεταξύ μας ξεκίνησε στα 50 μέτρα και μέχρι το τέλος της παράκαμψης έφτασε τα 150+, απόσταση που ολοένα και μεγάλωνε και θα συνέχιζε αν...δεν έβαζαν τέρμα τα παιχνίδια μας οι ξεροί αριθμοί της ευθείας!
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για καλύτερο προσθιοκίνητο κτλ, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν αξίζει την αναφορά του στο τόπικ αυτό!Απλά γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα!
Το θέμα με τη διαφορά σε χρόνους στις στροφές συνεχίζεται και σε επιπολαιότητες στα λιμανάκια με ολοκαίνουριο τρίφισο αλλά πέφτει το επίπεδό μου και αυτό της συζήτησης και να με συγχωρείτε για τις τόσο μπλαζε συγκρίσεις. Απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους!Δεν ενδείκνυται για Ελλάδα με την άσφαλτό της και με την οδηγική αγένεια και άγνοια των νεαρών σε καρδιά και σώμα , που πολλές φορές προτείνει το περιοδικό 'σας'. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα στα 7 ατυχήματα γίνεται με συγκεκριμένο αμάξι, πολλά θανατηφότα έχουν ήδη γίνει, ενώ είναι και το αγαπημένο των φαναρτζήδων!Αν είναι για αγώνες και μόνο, ας το πάτε σε πίστα!Εδώ μιλάμε για δρόμο!Όχι για απόλυτους χρόνους!Αν τους ψάχνετε και μαζί με αυτούς και τους ξερούς αριθμούς, αναζητήστε τους στα...50,3 μέτρα απόσταση ακινητοποίησης(η ύψιστη ξεφτίλα) που απαιτεί ένα ραλί από τα 100 μέτρα με τα κατά τα άλλα...'αγωνιστικά' φρένα...ποδηλάτου σύμφωνα με το ΑΜS!Όταν το οδήγησα το διαπίστωσα και μόνος μου!
Για΄τί δεν αναφέρεστε σε κανένα καλό δίλιτρο Κλιό Williams,Peugeot 306 Race 2.0 ή σε καμιά Laguna 2.0 16V πρώτης γενιάς με τον εκπληκτικό της GT χαρακτήρα?
Το "καλύτερο" προσθιοκίνητο!