-
ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ?
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ... -
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Έίναι μια πολύ καλή ιδέα. Τέλεια ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα παιδιά που είναι εκτός Αθηνών. Το 'προεδρείο' ελπίζω να κανονίσει κάτι !!!
-
Τουλάχιστον οι 4TF Ατυποι θα έχουμε όλα τα τηλέφωνα των υπολοίπων. Οπότε σίγουρα θα βρεθούμε επάνω!!..Ξέρετε τώρα...την ώρα του φαγητού!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
την ώρα του φαγητού!Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ: το θέμα γυρίζει στο φαγητό στο 3ο post! Τελικά έχει δίκιο ο DAP!
-
Σίγουρα θα κανονίσουμε να βρεθούμε. Οταν έχουμε κατασταλάξει όμως για τις ειδικές που θα δούμε και για τις ώρες που πιθανότατα θα είμαστε στο SP.
Δυστυχως οι αποστάσεις είναι μεγάλες και θα είναι λίγο δύσκολα φέτος. Εμας μας βλέπω μόνο Κυριακή, ίσως και Σαββατο βραδυ αργά που θα μετακινηθούμε προς τα πάνω.
(Μήπως να μεταφέρουμε το θέμα στην ενότητα του Ακροπολις?)
-
Προτείνω συνάντηση 4TF την Παρασκευή στην SSS στην Λιλαία και το Σάββατο το απόγευμα στο SP.
-
(Να μετακινηθεί το θέμα στο 'Ακρόπολις')
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προτείνω συνάντηση 4TF την Παρασκευή στην SSS στην Λιλαία και το Σάββατο το απόγευμα στο SP.Συμφωνώ και εγώ !!!
Και στο Shakedown υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούμε που θα είναι πιο χαλαρα τα πράγματα (για όσους μπορέσουν και πάνε φυσικά)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προτείνω συνάντηση 4TF την Παρασκευή στην SSS στην Λιλαία και το Σάββατο το απόγευμα στο SP.Πολύ καλή ιδέα!! Καταγράφηκε!!!!
-
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΣΧΥΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΦΡΟΝΡΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΗ. ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!!!!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΣΧΥΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΦΡΟΝΡΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΗ. ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!!!!TI LETE GIA TO MAYROLITHARI (TELOS PAVLIANH) STHN PARATETAMENH ARISTERI ? PREPEI NA MAS HORAEI OLOUS
MIA ALLI PROTASI POU THETO PROS SIZITISI EINAI META THN SSS RANTEVOU STI SOUVALA (POLYDROSO) .KOUK TO EPIASES TO YPONOOUMENO ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΙΣΧΥΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΘΑ ΦΡΟΝΡΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΗ. ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ ΣΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠ!!!!!!
TI LETE GIA TO MAYROLITHARI (TELOS PAVLIANH) STHN PARATETAMENH ARISTERI ? PREPEI NA MAS HORAEI OLOUS
MIA ALLI PROTASI POU THETO PROS SIZITISI EINAI META THN SSS RANTEVOU STI SOUVALA (POLYDROSO) .KOUK TO EPIASES TO YPONOOUMENO ?Να βάλω στοίχημα ότι κάποια ταβέρνα θα έχει εκεί κοντά????
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
MIA ALLI PROTASI POU THETO PROS SIZITISI EINAI META THN SSS RANTEVOU STI SOUVALA (POLYDROSO) .KOUK TO EPIASES TO YPONOOUMENO ?
Αχ ρε DAP!!! Η συνάντηση στην SSS είναι για να κανονιστεί που θα πάμε μετά....
Ορίστε, έχουμε ήδη μία πρόταση, περιμένουμε κι άλλες. -
Πεμπτη πρωϊνή Παύλιανης θα είμαστε εκει, οποτε το Μαυρολιθάρι βολεύει εκτος αν παμε μετά Ελάτεια οποτε θα πρεπει να τρέχουμε για να προλάβουμε.
Ξέρει κανεις απο αποστάσεις τι παίζει?
Πολύδροσσο επίσης βολεύει γιατί Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή βράδυ μένουμε εκει. Τι εστι Σουβάλα? Για εμας που δεν ξέρουμε και πρέπει να μάθουμε?
-
Πιστεύω ότι η καλύτερη ημερομηνία για να βρεθούμε όλοι και να μαθουμε ποιοι είμαστε, είναι το Σαββατο απόγευμα στην Υπερειδική (πρίν ή μετά).
Ισως κάποιες θέσεις αποκλειστικά forumαδων, αν μπορεί κάποιος να το οργανώσει. Και λέω Σαββατο γιατί είναι η μέρα που μπορούν οι πιο πολλοί.
Εγώ βέβαια θα είμαι από πέμπτη (shakedown). Αλλα δεν ξέρω πως θα γνωρίσω τους άλλους forumαδες και πως αυτοί εμένα.
Οπότε επανέρχομαι στην αρχή της πρότασης. Ακουω.....η αρχή του forum μπορεί να κάνει κάτι? -
Οταν πλησιάσουν οι μέρες σίγουρα θα γίνει κάτι.Αλλά σαν ανακοίνωση περισσότερο.
Τα τηλέφωνα θα είναι ανοιχτά,οπότε θα μπορούμε να το κανονίσουμε σχετικά εύκολα.
Νομίζω οτι συγκεκριμένο ραντεβού για όλους θα είναι δύσκολο.
Αλλά στην SSS όσοι είμαστε ας έχουμε καπελλάκι ή κάτι άλλο του 4TF να γνωριζώμαστε μεταξύ μας! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πεμπτη πρωϊνή Παύλιανης θα είμαστε εκει, οποτε το Μαυρολιθάρι βολεύει εκτος αν παμε μετά Ελάτεια οποτε θα πρεπει να τρέχουμε για να προλάβουμε.Ξέρει κανεις απο αποστάσεις τι παίζει?
Πολύδροσσο επίσης βολεύει γιατί Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή βράδυ μένουμε εκει. Τι εστι Σουβάλα? Για εμας που δεν ξέρουμε και πρέπει να μάθουμε?
Παύλιανη - Ελάτεια η απόσταση είναι γύρω στα 40-45 χλμ. Βάλε κίνηση και τα σχετικά και κανόνισε αναλόγος.
Σουβάλα ..... είναι μια avant garde γκαλερί στο Πολύδροσο με έργα κυρίως με βουκολικό θέμα.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Απλως για να κανω τον πολυξερο και τον πολυταξιδεμενο,εβαλα και το παλιο ονομα του Πολυδροσου.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUMΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ