-
Αναχωρώ από Θεσ/νίκη σήμερα, μετά τις 2.30. Δεν είδα κάποια συγκεκριμένη πρόταση για το που θα βρεθούμε αλλά πιστεύω ότι θα αναγνωριστούμε όσοι βρεθούμε στα βουνά.
Οσοι δείτε μια ασπρη-μπλε Σουπερ-Τενερέ ή κάποιον με μπλουζάκι 4Τ-alfa romeo πείτε ένα γειά, εγώ θα είμαι.
Καλό αγώνα!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Την Παρασκευή θα είναι αρκετοί στην SSS στην κόκκινη κερκίδα. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα είναι οι παρακάτω:
cmarin, kkot, DAP, syele, kamil, sportageII, gvassilάλλοι 4 για την κόκκινη!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Την Παρασκευή θα είναι αρκετοί στην SSS στην κόκκινη κερκίδα. Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι θα είναι οι παρακάτω:
cmarin, kkot, DAP, syele, kamil, sportageII, gvassilάλλοι 4 για την κόκκινη!!!!
μόνο που νομίζω τελικά ότι αυτός που έβγαλε τα δικά μας πήρε πράσινη....
Αύριο θα ξέρω.... -
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΟΣΟΙ ΑΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΑ SMS ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΛΑΩ!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ. ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΟΣΟΙ ΑΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΑ SMS ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΛΑΩ!FORUMAΔΕΣ ΕΧΕΤΕ Νεα παρεα ,γιναμε περισσοτεροι(με εμενα ) θελω να μπω κι εγω στην παρεα σας (αν με θελετε) με αρεσουν οι αγωνες τους οποιους παρακολουθω χρονια.
-
Ο χρήστης yperagonon έγραψε:
FORUMAΔΕΣ ΕΧΕΤΕ Νεα παρεα ,γιναμε περισσοτεροι(με εμενα ) θελω να μπω κι εγω στην παρεα σας (αν με θελετε) με αρεσουν οι αγωνες τους οποιους παρακολουθω χρονια.
Καλώς τον!
Όπου δεις κάποιον να φοράει καπελάκι ή μπλουζάκι 4TForum ή έχει κάρτα 'Άτυπου Κριτή' μη διστάσεις να του μιλήσεις και να συστηθείς...
-
Κύριοι τα ψέματα τελείωσαν.
Ώρα να φάμε σκόνη
Εντός 2 ωρών ξεκινάει το δικό μου Ακρόπολις. Να περάσετε ΟΛΟΙ καλά, να προσέχουμε και να είμαστε όλοι πειθαρχημένοι. Ας κάνουμε το φετινό Ακρόπολις το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ. Με κάποιους απο εσάς θα τα πούμε στα βουνά και στα λαγκάδια, για τους υπόλοιπους ....... ελπίζω να βρεθούμε κάπου εκεί γύρω.
Όποιος βρεθεί στην εκκίνηση στο Ρεγγίνι (και τις 2 μέρες) και στον Α. Στέφανο (εφεδρικός πλοηγός γαρ) ας πέι ένα γειά. Διακριτικό του Forum θα υπάρχει και διάθεση για κουβέντα τεράστια.Ε ΡΕ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Κακές γλώσσες λένε ότι βγήκε έκτακτο ανακοινωθέν στην ευρύτερη περιοχή Πολυδρόσου με το εξής περιεχόμενο
'ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ! Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται επιδρομή άγνωστης βάρβαρης φυλής με την ονομασία Φορουμάδες. Από το φαινόμενο δεν απειλείται ο ανθρώπινος πληθυσμός της περιοχής, παρακαλείσθε όμως όπως προφυλάξετε με κάθε τρόπο τον πληθυσμό των αιγοπροβάτων σας ..... θεωρούνται ως άκρως επικίνδυνοι και φαγανοί. Η ομάδα υψηλού κινδύνου για τα ζωντανά σας αποτελείται απο κάποιους που ακούν στα παρακάτω άκρως περίεργα ονόματα kouk, syele, gvala, rallysport και ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ γνωστούς αγνώστους. Συνοδεύονται δε από 2 άκρως επικίνδυνες κυρίες με τους κωδικούς kamil & salome, χαρακτηριστικό των εν λόγω κυριών είναι ένα ηλεκτρονικό μαντζαφλάρι κοινός γνωστό και ως τσατσοτηλεφωνάκι. Παρακαλείσθε όπως λάβετε τα απαραίτητα μέτρα προς αντιμετώπιση του φαινομένου.'Αληθέυει .......... ???????????
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Κακές γλώσσες λένε ότι βγήκε έκτακτο ανακοινωθέν στην ευρύτερη περιοχή Πολυδρόσου με το εξής περιεχόμενο
'ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ! Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται επιδρομή άγνωστης βάρβαρης φυλής με την ονομασία Φορουμάδες. Από το φαινόμενο δεν απειλείται ο ανθρώπινος πληθυσμός της περιοχής, παρακαλείσθε όμως όπως προφυλάξετε με κάθε τρόπο τον πληθυσμό των αιγοπροβάτων σας ..... θεωρούνται ως άκρως επικίνδυνοι και φαγανοί. Η ομάδα υψηλού κινδύνου για τα ζωντανά σας αποτελείται απο κάποιους που ακούν στα παρακάτω άκρως περίεργα ονόματα kouk, syele, gvala, rallysport και σια. Συνοδεύονται δε από 2 άκρως επικίνδυνες κυρίες με τους κωδικούς kamil & salome, χαρακτηριστικό των εν λόγω κυριών είναι ένα ηλεκτρονικό μαντζαφλάρι, κοινός γνωστό και ως τσατσοτηλεφωνάκι. Παρακαλείσθε όπως λάβετε τα απαραίτητα μέτρα προς αντιμετώπιση του φαινομένου.'Αληθέυει .......... ???????????
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δημήτρη θα σε δω στην SSS Πολύδροσο....
Καλό αγώνα και καλό δρόμο! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δημήτρη θα σε δω στην SSS Πολύδροσο....
Καλό αγώνα και καλό δρόμο!Έγινε Κώστα
Ραντεβού στο μέσο της ειδικής δίπλα στην αριστερή παρατεταμένη πιατέλα.Καλό δρόμο !!
-
Βρε!!!Θα πάτε και εσεις στην SSS Πολύδροσο?!!Κοίτα σύμπτωση!!
Θα είμαι κι εγω!!Βρήκα μια κοπάνα που σε πάει ακριβώς δίπλα σε τριπλή σούβλα με αρνάκια,με ανηφορική κλίση προς κοκορέτσι!!Αλλο πράγμα!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βρήκα μια κοπάνα που σε πάει ακριβώς δίπλα σε τριπλή σούβλα με αρνάκια,με ανηφορική κλίση προς κοκορέτσι!!Αλλο πράγμα!!ξεχασες το χασιμο στις πατάτες
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Βρήκα μια κοπάνα που σε πάει ακριβώς δίπλα σε τριπλή σούβλα με αρνάκια,με ανηφορική κλίση προς κοκορέτσι!!Αλλο πράγμα!!
ξεχασες το χασιμο στις πατάτες
Οταν φθάσουμε εκει δεν θα υπάρχει πια το χάσιμο!!! Θα το έχουν 'φάει' τα γκρέιντερ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οταν φθάσουμε εκει δεν θα υπάρχει πια το χάσιμο!!! Θα το έχουν 'φάει' τα γκρέιντερ!!!μα και βέβαια, πως μπόρεσα να ξεχάσω την ύπαρξη του στέλιου...ουπς των γκρειντερ εννοούσα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Οταν φθάσουμε εκει δεν θα υπάρχει πια το χάσιμο!!! Θα το έχουν 'φάει' τα γκρέιντερ!!!
μα και βέβαια, πως μπόρεσα να ξεχάσω την ύπαρξη του στέλιου...ουπς των γκρειντερ εννοούσα
Δύυο τα πακετάκια για το Ρενακι!!! Αμα συνεχίσεις ετσι,θα πάρεις και road book!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δύυο τα πακετάκια για το Ρενακι!!! Αμα συνεχίσεις ετσι,θα πάρεις και road book!!!θα πάρω road book απο σένα και road to hell απο τον στέλιο, αμα το διαβάσει
-
Και εγώ κόκκινη την Παρασκευή. Θα τα πούμε εκεί.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Ώρα να φάμε σκόνη
Εντός 2 ωρών ξεκινάει το δικό μου Ακρόπολις.
Όποιος βρεθεί στην εκκίνηση στο Ρεγγίνι (και τις 2 μέρες) και στον Α. Στέφανο (εφεδρικός πλοηγός γαρ) ας πέι ένα γειά.Αρχίσαν τα όργανααααααααα!!!!!!!!!
Καλή λάσπη και καλή σκόνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε δω σίγουρα Ρεγγίνι! Θα έχω και προμήθειες (σαντουϊτς με αγριογούρουνα) για το δρόμο!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ώρα να φάμε σκόνη
Εντός 2 ωρών ξεκινάει το δικό μου Ακρόπολις.
Όποιος βρεθεί στην εκκίνηση στο Ρεγγίνι (και τις 2 μέρες) και στον Α. Στέφανο (εφεδρικός πλοηγός γαρ) ας πέι ένα γειά.Αρχίσαν τα όργανααααααααα!!!!!!!!!
Καλή λάσπη και καλή σκόνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα σε δω σίγουρα Ρεγγίνι! Θα έχω και προμήθειες (σαντουϊτς με αγριογούρουνα) για το δρόμο!!!!
Σάντουιτς??...Με αγριογούρουνο??...Ο Ηλίας που είναι??...Χθές δεν ήρθε, τώρα μας λές για σαντουιτς με (και καλά) αγριογούρουνο!!!!
Πάει ο Ηλίαααααςςςςς!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τελικα θα τα πουμε οργανωμενα το forum καπου στα βουνα ?
καλο σημειο θα ήταν η SSS (κοκκινη κερδικα)
cmarin, kkot, DAP, syele, kamil, sportageII, gvassilΑς δηλώσουν έδω όσοι θα βρίσκονται εκεί για να ξέρουμε....
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ
-
Γειά σας μικρά μου!!!
Καιρό έχω να σας δω, αλλά νομίζω ότι εμφανίστηκα στην κατάλληλη στιγμή!!!
Εύχομαι να περάσουμε όλοι ΤΕΛΕΙΑ σε αυτά τα Άγια Χώματα !!!
Θερμή παράκληση : Επειδή δεν έχω πάρει μαζί μου σχοινί, εάν με δει κανείς (βλ. σχετικό μπλουζάκι) να έχω κολήσει σε λασπουριά λόγω της ξεροκεφαλιάς της Salome και του φίλου της , παρακαλώ ας με πάρει μαζί του!! Θα έχω μαζί μου και την όμορφη αδερφή μου!!!
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ FORUMΑΔΩΝ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ