-
Οντως ρε γμτ.Περισσοτερες ειναι οι τσοντες,παρα οι δημοσιευσεις.Τι καταρρευση ειναι αυτη ρε.
-
Τελικά ο έρωτας είναι παντού
-
Μετά από ''φιλότιμες'' προσπάθειες τα bots βρήκαν επιτέλους τις **Μικρές **Αγγελίες και πλέον ποστάρουν (και) εκεί!
-
βρε παίδες τα bots ΔΕΝ κοιτάνε πού θα ποστάρουν, επιλέγουν ένα τυχαίο topic id >0 και όπου κάτσει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Xέσε μέσα... Πάντως νταξει, έχουμε για όλα τα γούστα, κανείς δεν μένει παραπονεμένος.και έχουν κ ευρηματικά username-σιδηρόδρομους....
-
Πραγματικά είναι ελεεινό αυτό που γίνεται με το σχολιασμό των αγγελιών.
Εφόσον ο κάθε κακόβουλος, εξυπνάκιας, καλοθελητής κλπ. που σχολιάζει δεν έχει τη διακριτικότητα (ή δεν του κόβει αρκετά) ωστε να μην το κάνει, πιστεύω οτι θα έπρεπε να γίνει ρύθμιση από τους υπεύθυνους του φόρουμ, ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα απάντησης στις αγγελίες.
Δεν είναι τόσο δύσκολο πιστεύω, μια μικρή ρύθμιση που θα διορθώσει ένα φαινόμενο πάρα πολύ ενοχλητικό, μέσα σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό forum.
Φιλικά
-
ναι αυτό γίνεται.
απλά δειτε το myphone.gr ...έχει κλειδώσει την απάντηση και σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείς μόνο με πμ. Πολύ καλό θα έλεγα.
-
καθαρά απο περιέργεια ... ποια λογική εξυπηρετεί το 'συνδεθείτε για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας ' από την 'κοινή' σύνδεση ...
thnx in advanvce
-
Στο ότι σε παίρνει απευθείας στην σελίδα με τα ΠΜ αντί στην κεντρική.
Αν και ούτε εγώ έχω βρει ιδιαίτερη λογική πίσω από αυτό, ειδικά σε σχέση με το χώρο που καταλαμβάνει -
Παλι παιζει προβλημα παιδια...
Απο το μεσημερι, δεν εχω δει ουτε λιγο πορνο, χωρια που σβηστηκαν και τα προηγουμενα.
Σοβαρα τωρα, παλι σερνεται...
Μηπως να κανατε οι πρωινοι ενα logout μπας και διαβασουμε και εμεις κανα post? -
Ξεσκίστηκα στις πασιέτζες... Πάλι έπεσε...
-
Could not delete old search id sessions DEBUG MODE SQL Error : 1030 Got error 127 from table handler DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1203885462 Line : 658 File : search.php
-
Το μάτιασαν το φόρουμ Κούκ βάλε την υπογραφή μου φαρδιά πλατιά στην πρώτη σελίδα
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 127 from table handler
DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1203885462
Line : 658
File : search.phpΚι εμενα τα ιδια λεει.
-
Έστρωσε πλέον!
-
Μέχρι την επόμενη πτώση.
-
εγω παντως απο το εξωτερικο (εμιρατα) σημερα ξανα μπηκα γενικα στο περιοδικο!!!! μετα απο ενα μηνα περιπου.... Εδω χουν λογοκρισια για χωρους με πορνο κ.λ.π. Ισως αυτο να μην αφηνε να μπω...... παντως ακομα σερνεται......
-
Εμένα μου έβγαζε νωρίτερα κάτι για Απάτσι και δεν με άφηνε να μπω.
Είδα ότι είχε μουλαρώσει και το παράτησα.
Τώρα μπήκα κανονικά,ούτε για Απάτσι μου ζήτησε,ούτε για Σιού,αλλά βλέπω ότι μάλλον δεν πάνε καλά τα πράγματα. -
Αλλάξαμε, κατ' αρχήν, server!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
εγω παντως απο το εξωτερικο (εμιρατα) σημερα ξανα μπηκα γενικα στο περιοδικο!!!! μετα απο ενα μηνα περιπου.... Εδω χουν λογοκρισια για χωρους με πορνο κ.λ.π. Ισως αυτο να μην αφηνε να μπω...... παντως ακομα σερνεται......δεν εχει πορνο ουτε καν λιγο μπουτακι...........
wagner thodorε πρπει να κανουμε κατι.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM