-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
To τί γινεται στις τελευταιες σελιδες μελώμ του φορουμ δεν περιγραφεται.τι εννοείς;
-
Τα bot εννοεί
-
ερωτηση προς τους hacker του φορουμ
πως φτιαχνουμε-μικραινουμε μια φωτο για να τηνβαλουμε avatar??????
-
Φοτοσοπ... εκεί μπορείς να της δώσεις ΑΚΡΙΒΕΣ μέγεθος εύκολα.
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
ερωτηση προς τους hacker του φορουμπως φτιαχνουμε-μικραινουμε μια φωτο για να τηνβαλουμε avatar??????
δεν χρειάζεται το photoshop για τόσο απλή δουλειά.
κατέβασε το irfanview. Είναι δωρεάν. http://www.irfanview.com/
-
Kαι το φότοσοπ δωρεάν είναι.
Μη σου πω ολόκληρο το Αdobe Creative Suite...
-
Ερώτηση, έτσι από περιέργεια.
Έχει τύχει 2-3 φορές στον κατάλογο των on line χρηστών να δω έναν συγκεκριμένο χρήστη να αναγράφεται με λευκό χρώμα, σαν τον administrator δηλαδή.
Έχουμε δηλαδή πάνω από ένα account με δικαιώματα admin? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ερώτηση, έτσι από περιέργεια.
Έχει τύχει 2-3 φορές στον κατάλογο των on line χρηστών να δω έναν συγκεκριμένο χρήστη να αναγράφεται με λευκό χρώμα, σαν τον administrator δηλαδή.
Έχουμε δηλαδή πάνω από ένα account με δικαιώματα admin?Εγω αυτον βλεπω ετσι οπως λες http://www.4troxoi.gr/phpBB/profile.php ... le&u=22009
-
Είχα ρωτήσει και εγώ για αυτόν.
-
Στο προφιλ λεει οτι εχει τρια ποστ αλλα δεν τα δειχνει στην αναζητηση.
-
Είναι admin
-
Το βλέπουμε από το χρώμα Νίκο αλλά τελικά είμαστε περίεργοι.
Τα ποστ μπορεί να τα έχει κάνει σε κάποιο τμήμα του φόρουμ που τα απλά μέλη δεν έχουν πρόσβαση. (Υπόθεση κάνω μη βαράτε)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το βλέπουμε από το χρώμα Νίκο αλλά τελικά είμαστε περίεργοι.Τα ποστ μπορεί να τα έχει κάνει σε κάποιο τμήμα του φόρουμ που τα απλά μέλη δεν έχουν πρόσβαση. (Υπόθεση κάνω μη βαράτε)
Υπαρχει τετοιο τμημα στο φορουμ;
-
Δεν είμαι ειδικός αλλά σε αρκετά φόρουμ υπάρχει τέτοιο τμήμα.
-
Όσο μεγαλώνει ένα forum και πληθαίνουν οι moderators, χρειάζεται κάποιο μέρος για να τα λένε οι mods μεταξύ τους για καλύτερο συντονισμό.
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει κάτι τέτοιο και αυτό εδώ το forum.
Πάντως, καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση, και προσωπικά δεν περιμένω απάντηση σε αυτό. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι adminΤο φαντάστηκα, απλά είχα την εντύπωση οτι υπήρχε μόνο ένα account admin στο φόρουμ.
Σιδεροκέφαλος, να του πεις!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όσο μεγαλώνει ένα forum και πληθαίνουν οι moderators, χρειάζεται κάποιο μέρος για να τα λένε οι mods μεταξύ τους για καλύτερο συντονισμό.
Μου φαίνεται απίθανο να μην έχει κάτι τέτοιο και αυτό εδώ το forum.
Πάντως, καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση, και προσωπικά δεν περιμένω απάντηση σε αυτό.Κανείς δε περιμένει απάντηση.
Εξάλλου προηγείται η απάντηση (με πράξεις), πότε θα σουλουπωθεί το φόρουμ και θα πάψει να σέρνεται και να είναι έρμαιο των διαφόρων πορνοβοσκών του διαδικτύου. -
Πάντως πέρα από την πλάκα, τι παίχτηκε τελευταία με τις τσόντες; Έχουμε φλομώσει, ούτε το Αφροδίτη-Τρεις ταινίες Σεξ δεν έχει τόση.
-
Προφανώς, τα bots, ξεπέρασαν και το εμπόδιο της εισαγωγής αλφαριθμητικού κειμένου κατά την εγγραφή.
-
Μέχρι και στο** ''Τεχνικά θέματα-Βελτιώσεις''** έχουν ποστάρει τσόντες!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM