-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eβαλες και δεν την βγάζει?ναι
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μήπως έβαλες λινκ της σελίδας και όχι συγκεκριμένα της φωτογραφίας;οχι απο τις ιδιοτητες της φωτο εβαλα το link
-
Σαν thumbnail τη βγαζει μονο
-
ουφ εβγαλα ακρη
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τρομερα αργο σημερα!!!Renault Clio ?
-
Ερωτηση:
Γιατι οταν σε ενα τοπικ παταμε το λινκ 'Επισκόπηση προηγούμενης/επομενης Θ.Ενότητας' μας παει στο πρωτο ποστ της προηγουμενης/επομενης Θ.ενοτητας και οχι στο πρωτο 'μη αναγνωσμενο' ποστ της;Στο φορουμ που ειμαι αντμιν μας παει στο πρωτο μη αναγνωσμενο και το βρισκο εξαιρετικα πρακτικοτερο
Εχω μεσανυχτα απο προγραμματισμο οποτε αν δε γινεται, μπορειτε απλα να μου πειτε δε γινεται
-
Όλα γίνονται. Υπομονή λίγο ακόμα!
-
Νίκο ότι και να γίνει το τριμπούρδελο το πολύ πολύ να γίνει μπουρδέλο. Σωστό όμως δε θα γίνει.
ΔΕΝ αναφέρομαι στους διαχειριστές γιατί και εσείς κάνετε ότι μπορείτε με τα μέσα που σας διατίθενται.Η είδηση είναι πλέον πότε δε σέρνεται το φόρουμ κι όχι πότε σέρνεται.
Το γιατί δε το ξέρω και δεν είναι και δουλειά μου να το ξέρω.
Ξέρω όμως ότι φόρουμ με υποπολλαπλάσιο αριθμό μελών και αριθμό δημοσιεύσεων ανά ημέρα δεν αντιμετωπίζουν τόσα πολλά προβλήματα ταχύτητας και όχι μόνο.Ο αντίλογος θα πει ότι τζάμπα είναι δε πληρώνεις ώστε να έχεις απαιτήσεις κι αν δε θες δε μπαίνεις.
Σωστό από μια άποψη αλλά όχι απόλυτα.
Οι συζητήσεις που πιθανόν να παρακολουθώ (και όλοι μας εδώ μέσα) έχουν γίνει και με τη δική μου συνδρομή μέσω των ποστ.
Αν δε μπορεί ο ιδιοκτήτης του φόρουμ να το στηρίξει ας πάρει την απόφαση να το γκρεμίσει και να το ξαναχτίσει, ΑΝ θέλει φυσικά να συνεχίσει να το έχει και δε το αμελεί εσκεμμένα οπότε γράψτε λάθος για τα παραπάνω. -
Υπομονή Φράνκι
-
στον server μην ξεχνάτε ότι είναι μόνο το forum, υπάρχουν κι άλλα που ανεβάζουν το load, και κάτι να μην είναι σωστό το εκτοξεύει στα ύψη. π.χ. ένα query να μην είναι σωστό, ή κάποια πεδία να μην είναι indexed στη βάση δεδομένων ή να χρειάζεται optimization, ανεβάζει δραματικά το load
-
Σφαίρα πάει τώρα. Πριν μισή ώρα δεν μπορούσα καν να μπω.
-
'Περιεργο' τοπικ στον 'Αντιλογο' κατα λαθος πατησα ελπιζω να μην ειχε κανα 200 ιους......οποιος βιαζεται σκονταφτει!
-
Προσοχή θέλει σε κάτι τέτοια...
-
πάλι κανα anal & orgy θα είναι...πήξαμε από τέτοια...
-
.... ειναι πραγματικα κριμα , ενα τόσο ενδιαφερον φορουμ να ειναι τοσο ευαλωτο και τοσο βαρυ.
Λιγα χρηματα θα μπορουσαν να πιασουν τοπο ...
-
Καλά ρε παιδιά πραγματικά διερωτώμαι. Παρακολουθώ τόσο καιρό το forum και τις περισσότερες φορές ο server σας σέρνεται κυριολεκτικά. Οι 4Τ είναι τόσο φτωχοί που δε μπορούν να διαθέσουν κάτι παραπάνω για ένα καλύτερο server? Αυτό το χάλι δε το έχω δει σε κανένα άλλο site μέχρι τώρα.... Και κάντε και κάνα upgrade στο λογισμικό του site κάποτε. Εάν τυχόν κάνεις edit σε κάποιο ποστ σου κολλάει και τέλος! Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, σόρρυ!
-
Είστε βιαστικοί, αν περιμένετε (αρκετά) γίνεται η δουλειά σας.
-
Είδες που τα ξέρει ο Λεωνίδας...Leon for mod
-
Χαλάει την πιάτσα αυτός.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είστε βιαστικοί, αν περιμένετε (αρκετά) γίνεται η δουλειά σας.κατά τον ταζιο παίζεις και 2 πασιέντζες...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM