-
υπαρχει καποιο προβλημα σημερα
μεχρι πριν λιγο δεν εμφανιζε το φορουμ????
-
Ναι, καποιο προβλημα υπηρχε το πρωι οχι μονο για το φορουμ αλλα για ολο το site των 4Τ
-
πάλι 15 λεπτά πίσω το ρολόι του φόρουμ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πάλι 15 λεπτά πίσω το ρολόι του φόρουμ!Ειχε φάει άγριο κόλλημα ο server κατά τις 02:00 το πρωί
Αν και ήταν εκτός πάνω από τέταρτο μπορεί να οφείλεται σε αυτό. -
Η επιλογή 'επιστροφή στην κορυφή' κάτω από το όνομα κάθε μέλους προστέθηκε τώρα ή εγώ τόσο καιρό απλά δεν την είχα δει?
-
Το δεύτερο!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το δεύτερο!!! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Το δεύτερο!!!
Μην το σκέφτεσαι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Η επιλογή 'επιστροφή στην κορυφή' κάτω από το όνομα κάθε μέλους υπήρχε ή εγώ τόσο καιρό απλά δεν την είχα δει?Εγώ διαφωνώ!!!
ΔΕΝ είναι το δεύτερο, είναι το ΠΡΩΤΟ!!!!!!!!Μετά τον οφθαλμίατρο πέρνα και από σαρδαμολόγο!!!
(πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς, έτσι;; ΚΑι η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια σα βλήμα όλο σκρολάριζα και τώρα που το είπες το πρωτοπρόσεξα ο ΜακΓΚΑΒΕΡ!!! )
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η επιλογή 'επιστροφή στην κορυφή' κάτω από το όνομα κάθε μέλους υπήρχε ή εγώ τόσο καιρό απλά δεν την είχα δει?
Εγώ διαφωνώ!!!
ΔΕΝ είναι το δεύτερο, είναι το ΠΡΩΤΟ!!!!!!!!Μετά τον οφθαλμίατρο πέρνα και από σαρδαμολόγο!!!
(πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς, έτσι;; ΚΑι η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια σα βλήμα όλο σκρολάριζα και τώρα που το είπες το πρωτοπρόσεξα ο ΜακΓΚΑΒΕΡ!!! )
Οπότε να κλείσω ραντεβού και για τους 2 μας?
Τώρα πρόσεξα και το 'σαρδαμ' -
Στους 2 ο τρίτος δώρο;;;
Αν είναι όλο και κάποιον θα ΒΡΟΥΜΕ (αρκεί να τον ΔΟΥΜΕ!!!) -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στους 2 ο τρίτος δώρο;;;
Αν είναι όλο και κάποιον θα ΒΡΟΥΜΕ (αρκεί να τον ΔΟΥΜΕ!!!)Άσε τον τρίτο. Αφού το λέει και το λαικό άσμα...
'Εμείς οι δύο πάμε πακέτο,
κατάλαβέ το κατάλαβέ το' -
Χιώτικο είναι το άσμα;;;
(βάλε κανένα παλτό μην κρυώσεις, είμαστε ΕΚΤΟΣ θέματος και είναι και Δεκέμβρης!!! )
-
Μεγάλη 'διακοπή' είχαμε σήμερα τι έγινε;
-
Μόλις τώρα διάβασα για την οριστκή αποβολή του firebro. Εδώ που τα λέμε καιρός ήταν, καθώς ήταν προκλητικότατος. Ερωτώ τώρα: Το 'οριστική αποβολή' δεν είναι λίγο ουτοπικό για ένα χώρο σαν το φόρουμ, όπου ο firebro μπορεί άνετα να ξαναμπεί ως 'Κωλοκοτρώνης' ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσει κανείς ότι κάποιος σαν αυτόν δεν θα ξαναμπει με άλλο nick?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ερωτώ τώρα: Το 'οριστική αποβολή' δεν είναι λίγο ουτοπικό για ένα χώρο σαν το φόρουμ, όπου ο firebro μπορεί άνετα να ξαναμπεί ως 'Κωλοκοτρώνης' ? Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσει κανείς ότι κάποιος σαν αυτόν δεν θα ξαναμπει με άλλο nick?Η διαδικασια θα επαναληφθει μεχρι να βαρεθει ο Κωλοκοτρώνης.
-
γινεται στο forum να προστεθει 'Αναζητηση μεσα σε τοπικ'???
-
Για Χριστούγεννα ετοιμαζόμουν, Ανάσταση κάναμε!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
γινεται στο forum να προστεθει 'Αναζητηση μεσα σε τοπικ'???Εννοείς μέσα σε συγκεκριμένο τόπικ, έτσι? Όχι, μπορείς όμως με τo AND να βάλεις μία συγκεκριμένη λέξη από τον τίτλο και μετά αυτό που θέλεις να ψάξεις. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό από το συγκεκριμένο θέμα.
-
Mε αφορμή πρόσφατη συζήτηση περί των δημοσιεύσεων που γίνονται σε μια μέρα στο φόρουμ, απλά να αναφέρω ότι από χθες τα μεσάνυχτα ως τώρα, σε διάστημα 24 ωρών, δημοσιεύτηκαν ~1000 ποστ (περιθώριο σφάλματος +- 10)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM