-
Μου έχει συμβεί και έμενα, έχει να κάνει με τα cookies, κοίτα να μην είναι απενεργοποιημένα.
-
Πολύ σωστό, ευχαριστώ!!
Μου κάνει εντύπωση, ήμουν σίγουρος πως τα έχω ενεργοποιημένα, αφού μπορούσα να κάνω λογκίν!!
-
Είναι η τρίτη φορά που η ''υπογραφή'' μου εμφανίζεται αρχικά και μετά δεν''παίζει''..
υπάρχει κάποιο πρόβλημα; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είναι η τρίτη φορά που η ''υπογραφή'' μου εμφανίζεται αρχικά και μετά δεν''παίζει''..
υπάρχει κάποιο πρόβλημα;Λειτουργεί σίγουρα το link που την έχεις βάλει?
Έχεις ενεργοποιήσει στο προφίλ σου τα BBcodes?
Ανεβασέ την σε ένα από αυτά τα siteshttp://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=13504
για σιγουριά.
-
Τώρα λειτουργεί τα bbcodes είναι ενεργοποιημένα,μάλλον με το site από όπου προέρχεται,έχει να κάνει.Βασικά είμαι ψιλοάσχετος και με τα του υπολογιστή και δεν ξέρω να ψάξω μόνος μου
Σ'ευχαριστώ cmarin. -
Φίλε GTI να με συμπαθάς, αλλά όσο ωραία και να είναι η υπογραφή σου, είναι 200KB. Δυστυχώς κάποιοι μπαίνουμε ακόμη με 56k
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φίλε GTI να με συμπαθάς, αλλά όσο ωραία και να είναι η υπογραφή σου, είναι 200KB. Δυστυχώς κάποιοι μπαίνουμε ακόμη με 56kΚι εγώ με 56κ μπαίνω.Επειδή δεν ξέρω,αν πιστεύεις ότι δημιουργεί πρόβλημα λόγω ''όγκου'' στο φόρουμ την βγάζω τώρα κιόλας.Έπειδή είναι ωραία,γι'αυτό την έβαλα κι εγώ να την δει ο dimsabas και να χαρεί
Krus σοβαρά αν δημιουργεί πρόβλημα πέστο μου.
-
Βασικά επειδή τώρα πρέπει να βγω πες μου εσύ και την βγάζω το βράδυ.
-
το πακετο ειναι να την κατεβασεις μια φορα.
μετα μενει local
βεβαια καλυτερα να την μικραινες/ελαφρενες λιγακι.. -
Μια σωστή αναζήτηση **ΔΕΝ **έχω κάνει.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα κλειδιά, AND, OR κτλ...;;;
π.χ. αναζητώ το θέμα: 'TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM'.
Τί πατάω;
-
Eγώ τώρα τελευταία δεν παίρνω e mail κάθε φορά που έχω προσωπικό μήνυμα και δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις.
-
Ιδού τι είδα προσπαθώντας να απαντήσω σε μήνυμα!
http://www.4troxoi.gr/forum/privmsg.php
Γενικό Λάθος
Ran into problems sending Mail. Response: 553 5.3.0 ... No such user
DEBUG MODE
Line : 152
File : smtp.phpΑυτό το No such user μου αρέσει, μιας και έκανα ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο μήνυμα που μου είχε σταλεί!!
-
Πήρα σήμερα 2 e-mail για πμ, ακολούθησα το σύνδεσμο και ... τπτ.
'Δεν έχετε νέα μηνύματα'. Τελικά τι γίνεται, έχω ή δεν έχω;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πήρα σήμερα 2 e-mail για πμ, ακολούθησα το σύνδεσμο και ... τπτ.'Δεν έχετε νέα μηνύματα'. Τελικά τι γίνεται, έχω ή δεν έχω;
Eixες αλλα ο αποστολέας τους το μετάνιωσε...
Ελειπα για ένα δεκαήμερο εκτός Ελλάδας και μπήκα χτες για πρωτη φορά στο φόρουμ όπου και είδα ένα θέμα σχετικά με μια επιστολή διαμαρτυρίας για την μη αρση της ασυλίας του Στυλιανίδη μετά από τροχαία παράβαση. Βλέπω που λες τις ημερομηνίες... 3/11, 4/11, 7/11... δεν πήγε το μάτι μου στο ρημάδι το 04!!!! πρόσφατο είναι, λέω, το θέμα οπότε πριν καν φτάσω στο τέλος του, σου στέλνω το πρώτο πμ για να βάλεις και το δικό μου όνομα στην επιστολή διαμαρτυρίας (άκου τώρα). Καταλαβαίνω μετά τη μλκία μου και σου στέλνω δεύτερο πμ επανόρθωσης. Αργότερα είδα οτι τα μηνύματα δεν είχαν φτάσει στα απεσταλμένα και ήταν ακόμα στα εξερχόμενα οπότε και τα έσβησα και τα δύο για να γλιτώσω το ρεζίλι, το οποίο τελικά μάλλον δεν το γλίτωσα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τα έσβησα και τα δύο για να γλιτώσω το ρεζίλι, το οποίο τελικά μάλλον δεν το γλίτωσαΓιατι ρε Χρήστο?? Εγω βρίσκω την εξομολόγηση σου συγκινητική!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τα έσβησα και τα δύο για να γλιτώσω το ρεζίλι, το οποίο τελικά μάλλον δεν το γλίτωσα
Γιατι ρε Χρήστο?? Εγω βρίσκω την εξομολόγηση σου συγκινητική!!!
Κι εγώ, κι εγώ.
-
Ναι μες στο δάκρυ είστε και οι δύο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι μες στο δάκρυ είστε και οι δύο.Μην το συζητας Φραγκίσκο!!
Ηταν μια καταθεση καρδιας! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι μες στο δάκρυ είστε και οι δύο.
Μην το συζητας Φραγκίσκο!!
Ηταν μια καταθεση καρδιας!Έτσι συγκινούμεθα ημείς, ρε. Γελαστά.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μια σωστή αναζήτηση **ΔΕΝ **έχω κάνει.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τα κλειδιά, AND, OR κτλ...;;;
π.χ. αναζητώ το θέμα: 'TEXNIKA ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM'.
Τί πατάω;
Kάποιος να βοηθήσει;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM