-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το μήνυμα σφάλματος στον Mozilla Firefox είναι:
Fatal error: Call to undefined function: get_first_text() in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/home.php on line 20Προφανώς, καλείς την σελίδα που έχεις αποθηκευμένη στους σελιδοδείκτες σου, δηλαδή την http://www.4troxoi.gr/home/.
Και μένα δεν μου έφταιγε η 1.0.6 στο γραφείο, ούτε η 1.0.4 στο σπίτι, και ούτε βέβαια η 1.0.7 που πέρασα και στα δύο. (ΙΕ δεν αγγίζω πιά...)
Αφαίρεσε το /home, δηλαδή http://www.4troxoi.gr και θα ... φέξει! -
TakisB, απόλυτο δίκιο!!!
Με γλίτωσες από μπελάδες, γιατί που να αναβαθμίζω, όλο και κάτι άλλο θα χάλαγα!!!
-
TakisB, απόλυτο δίκιο!!!Με γλίτωσες από μπελάδες, γιατί που να αναβαθμίζω, όλο και κάτι άλλο θα χάλαγα!!!
Επαναλαμβάνω! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, είναι security fix!!!
-
Παίζει με την αναβάθμιση να το καταστρέψω και μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια χακεράδων!!
Γενικά αν εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όλα καλά, αλλά μετά οι αναβαθμίσεις και τα πατσάκια όλο και κάποιο κουσούρι αφήνουν...
Εκτός από τα λίνουξ!
-
Παίζει με την αναβάθμιση να το καταστρέψω και μόνος μου, χωρίς τη βοήθεια χακεράδων!!Γενικά αν εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα όλα καλά, αλλά μετά οι αναβαθμίσεις και τα πατσάκια όλο και κάποιο κουσούρι αφήνουν...
Εκτός από τα λίνουξ!
Κανε την αναβαθμιση και αν παει κατι στραβα δηλωνω υπευθυνα οτι ...........ο Krusenstern θα το ξαναφτιαξει .Εγω οσες φορες εκανα αναβαθμιση στο FF δεν ειχα κανενα προβλημα .
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Προφανώς, καλείς την σελίδα που έχεις αποθηκευμένη στους σελιδοδείκτες σου, δηλαδή την http://www.4troxoi.gr/home/.
Και μένα δεν μου έφταιγε η 1.0.6 στο γραφείο, ούτε η 1.0.4 στο σπίτι, και ούτε βέβαια η 1.0.7 που πέρασα και στα δύο. (ΙΕ δεν αγγίζω πιά...)
Αφαίρεσε το /home, δηλαδή http://www.4troxoi.gr και θα ... φέξει!Τελικά η λύση για τα περισσότερα προβλήματα είναι πολύ πιο προφανής απ΄ότι νομίζουμε.
Ευχαριστούμε Τάκη.
-
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΧ. 'Η τελευταία επίσκεψή σας ήταν στις 11/10/05 10:46:am' ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12...
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ USERNAME MOY...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΧ. 'Η τελευταία επίσκεψή σας ήταν στις 11/10/05 10:46:am' ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12...ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ USERNAME MOY...
Χάρη πρώτη κίνηση, άλλαξε password!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΠΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ FORUM, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΧ. 'Η τελευταία επίσκεψή σας ήταν στις 11/10/05 10:46:am' ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12...ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ USERNAME MOY...
Και σε μένα αλλά άλλαξα password και το έλυσα!Ισως να εφταιγε όμως και το ότι είχα την αυτόματη σύνδεση ενεργοποιημένη!!
-
Είναι δυνατή η αλλαγή nickname;
Το παρατήρησα σε ένα άλλο μέλος...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είναι δυνατή η αλλαγή nickname;Το παρατήρησα σε ένα άλλο μέλος...
Εξαρτάται... τι ομάδα είσαι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είναι δυνατή η αλλαγή nickname;Το παρατήρησα σε ένα άλλο μέλος...
Μόνο αν κάνεις νέο χρήστη!!
Πάω στοίχημα πως ο χρήστης που λες, ενώ άλλαξε όνομα, οι δημοσιεύσεις του ξεκινάνε και πάλι από το 0, σαν να είναι νέος χρήστης! -
Πάω στοίχημα πως ο χρήστης που λες, ενώ άλλαξε όνομα, οι δημοσιεύσεις του ξεκινάνε και πάλι από το 0, σαν να είναι νέος χρήστης!Πόσο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάω στοίχημα πως ο χρήστης που λες, ενώ άλλαξε όνομα, οι δημοσιεύσεις του ξεκινάνε και πάλι από το 0, σαν να είναι νέος χρήστης!Πόσο?
OEO;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
OEO;
E;;;
Τι ακριβώς είναι το δυσνόητο;
Αλλαγή ονόματος = Νέος χρήστης
Νέος χρήστης = ΜΗΔΕΝ δημοσιεύσεις αρχικά!Καλά κρασά!
-
OEO;
E;;;
Τι ακριβώς είναι το δυσνόητο;
Αλλαγή ονόματος = Νέος χρήστης
Νέος χρήστης = ΜΗΔΕΝ δημοσιεύσεις αρχικά!Καλά κρασά!
Πόσο πας στοίχημα?
Όχι τίποτε άλλο, μου λείπουν κάτι μπικικίνια για να μπω στους αγώνες... τα χέρια θα τα βρω αργότερα...
-
Να πάω στοίχημα ΣΕ ΤΙ;;;;;
Στο ότι αν γραφτεί ένας νέος χρήστης θα έχει ΜΗΔΕΝ δημοσιεύσεις;;;; Φυσικά και θα έχει ΜΗΔΕΝ, αφού ΜΗΔΕΝ έχει δημοσιεύσει!!!
Ευχαρίστως πάμε, αν και θα μείνεις και χωρίς αυτά που έχεις ήδη μαζέψει!!!
-
Να πάω στοίχημα ΣΕ ΤΙ;;;;;Στο ότι αν γραφτεί ένας νέος χρήστης θα έχει ΜΗΔΕΝ δημοσιεύσεις;;;; Φυσικά και θα έχει ΜΗΔΕΝ, αφού ΜΗΔΕΝ έχει δημοσιεύσει!!!
Ευχαρίστως πάμε, αν και θα μείνεις και χωρίς αυτά που έχεις ήδη μαζέψει!!!
Σε πάω στοίχημα τα έξοδα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν ράλλυ ότι κάποιος χρήστης μπορεί να αλλάξει όνομα και να συνεχίσει να postaρει (sic) χωρίς να μηδενιστούν οι **προηγούμενες **(edit - σόρρυ) δημοσιεύσεις του...
-
Κι εγώ θέλω μπικικίνια!!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Κι εγώ θέλω μπικικίνια!!!!
Εσυ έπεσες στην 'χύτρα' μικρός!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM