-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχω στείλει ένα pm στον DAP εδώ και αρκετό καιρό (19-1) και το βλέπω ακόμα στα εξερχόμενα και όχι στα απεσταλμένα (και τον έχω δει να γράφει εντωμεταξύ, άρα μπήκε στο φόρουμ και θα έπρεπε να το έχει πάρει)... Του ξαναέστειλα ένα ακόμα για να επιβεβαιώσω ότι το πήρε, αλλά και πάλι παραμένει στα εξερχόμενα... Τι παίζει;;;Μάλλον τιγκάρισε ο χώρος του...
-
μπα... μου συνέβη κι εμένα αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό. Kαι ο παραλήπτης δεν είχε γεμάτο inbox.
-
O πατέρας πήρε ένα άλλο pm που το έστειλα, αλλά τον περιμένουν άλλα δύο στα εξερχόμενά μου... Το πρώτο δεν το πήρε, το δεύτερο το πήρε και το τρίτο δεν το πήρε... Τι παίζει;;;
Επίσης υπάρχει και ένα τρίτο pm στα εξερχόμενα που ακόμα να αποσταλεί...
-
καλησπέρα,
επιλέγω μια θεματική ενότητα και επιστρέφοντας στις βασικές επιλογές μου εμφανίζει όλα τα θέματα ως read... συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό? -
Παιδες,εχω ενα προβλημα που δεν εχει να κανει με το φορουμ,αλλα με τον υπολογιστη μου.
Σημερα εβαλα το Φαιαρφοξ και...εχασα τους τονους.
Στο πληκτρο που ειχα τους τονους,βγαινουν κατι διαλυτικα ΝΑ!!!
Δηλαδη:
Αντ΄΄ι γι΄΄α τ΄΄ονους,γρ΄΄αφω πι΄΄α ΄΄ετσι.
ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!! -
Δοκίμασε άλλα πλήκτρα για να βρεις που είναι τώρα ο τόνος!
Μόλις τον βρεις...ρίξτου ντουμπλέ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παιδες,εχω ενα προβλημα που δεν εχει να κανει με το φορουμ,αλλα με τον υπολογιστη μου.
Σημερα εβαλα το Φαιαρφοξ και...εχασα τους τονους.
Στο πληκτρο που ειχα τους τονους,βγαινουν κατι διαλυτικα ΝΑ!!!
Δηλαδη:
Αντ΄΄ι γι΄΄α τ΄΄ονους,γρ΄΄αφω πι΄΄α ΄΄ετσι.
ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!!Πρώτη επιλογή: Γράφε χωρις τόνους!
Δεύτερη επιλογή: Πήγαινε Tools-Options-Languages-Add (Greek) και ανεβασέ την πρώτη στη σειρά. Ίσως βοηθήσει. -
Α μπράβο φίλε gvala
-
Λεει:
Αρχειο,Επεξεργασια,προβολη,Μεταβαση,σελιδοδεικτες,εργασιες και βοηθεια.
Που να παω; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λεει:
Που να παω;Εργασίες ->Επιλογές ->Γλώσσες ->Προσθήκη
-
Π΄΄αλι το ΄΄ιδιο κ΄΄απταιν μου!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Π΄΄αλι το ΄΄ιδιο κ΄΄απταιν μου!!!Δοκίμασες άλλα πλήκτρα?
-
Τα παντα.
ΤΖΙΦΟΣ!!! -
Από τον Internet explorer γράφεις κανονικά;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Από τον Internet explorer γράφεις κανονικά;Γιαννη,δεν μπορω να ανοιξω πια τον εξπλορερ.
Ξερω-ξερω!!!Ειμαι ΓΑΤΑ!!! -
Εκκίνηση -> εκτέλεση -> γράψε 'iexplore'. Θα ανοίξει
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λεει:
Ανδρέα μετά από αυτό, μονό κλικ στο 'Greek [el]' και μετακίνησέ το στην κορυφή. Τέλος, διάλεξε Greek ISO ως default character encoding και ΟΧΙ greek windows.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λεει:
Ανδρέα μετά από αυτό, μονό κλικ στο 'Greek [el]' και μετακίνησέ το στην κορυφή. Τέλος, διάλεξε Greek ISO ως default character encoding και ΟΧΙ greek windows.
Έκανα τις δοκιμές αυτές στο PC μου και δεν μπόρεσα να αναπαράγω το πρόβλημα
-
δεν κατάφερες να κάνεις ό,τι λέω, ή δεν κατάφερες να μην μπορείς να βάλεις τόνους όπως ο Αντρέας???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν κατάφερες να κάνεις ό,τι λέω, ή δεν κατάφερες να μην μπορείς να βάλεις τόνους όπως ο Αντρέας???To δεύτερο!
Πήγα και έβγαλα τα ελληνικά, άλλαξα και codepage αλλά τίποτα! Όλα δουλεύουν μια χαρά!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM