-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και να σκεφτείς ότι δεν ήμουν εγώ μέσα
λοιπόν, τα πρωινα 10-12 έχει πάντα το φόρουμ 40-45 χρήστες και το μεσημέρι σχεδόν πάντα πάνω από 45. Το απόγευμα ξεπερασε πολλές φορές το 50 μέσα σε 4 ώρες! Προβλέπω μέσα στον επόμενο μήνα νέο ρεκόρ! Είναι όλα μαζί τα παραπάνω (νέες παρουσίες , ΣΟΑΑ, WRC, Alfa)Και 369 χρήστες με πάνω από 100 δημοσιεύσεις!!!Πολύς κόσμος!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
λοιπόν, τα πρωινα 10-12 έχει πάντα το φόρουμ 40-45 χρήστες και το μεσημέρι σχεδόν πάντα πάνω από 45. Το απόγευμα ξεπερασε πολλές φορές το 50 μέσα σε 4 ώρες! Προβλέπω μέσα στον επόμενο μήνα νέο ρεκόρ! Είναι όλα μαζί τα παραπάνω (νέες παρουσίες , ΣΟΑΑ, WRC, Alfa)Και 369 χρήστες με πάνω από 100 δημοσιεύσεις!!!Πολύς κόσμος!!!
ακόμη, 53 χρήστες με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις, ενώ το κλειστό κλαμπ του πεντοχίλιαρου μετρά μόλις 3μέλη, και σύντομα και τον GeorgeTabs.
-
Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα μηπως μπορουμε να κανουμε λιγο πιο ευκολη την 'Αναζητηση';
Εννοω, μηπως μπορουμε να εχουμε επιλογη αν θελουμε η αναζητηση να γινει αποκλειστικα σε επικεφαλιδες θεματων ή/και ξεχωριστα στο περιεχομενο τους.
Ετσι θα μπορουμε ευκολοτερα, νομιζω,να βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα μηπως μπορουμε να κανουμε λιγο πιο ευκολη την 'Αναζητηση';
Εννοω, μηπως μπορουμε να εχουμε επιλογη αν θελουμε η αναζητηση να γινει αποκλειστικα σε επικεφαλιδες θεματων ή/και ξεχωριστα στο περιεχομενο τους.
Ετσι θα μπορουμε ευκολοτερα, νομιζω,να βρισκουμε αυτο που ψαχνουμε.Το κακό είναι ότι ακόμα και αν βρεις το θέμα στο οποίο υπάρχει η λέξη που ψάχνεις, δεν ξέρεις σε ποια σελίδα είναι.
Ή δεν κάνω εγώ κάτι σωστά?
-
Ο χρήστης 4TForum έγραψε:
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 36 μέλη, 3 μη ορατοί και 7 επισκέπτες [ Διαχειριστής ] [ Συντονιστής ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 62, στις 21/01/05 3:06 pmΤέτοια ώρα κι όμως.....!!!! Οξεία Φορουμίτιδα είναι?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
46 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 36 μέλη, 3 μη ορατοί και 7 επισκέπτες [ Διαχειριστής ] [ Συντονιστής ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 62, στις 21/01/05 3:06 pmΤέτοια ώρα κι όμως.....!!!! Οξεία Φορουμίτιδα είναι?!!!
στο είχα πει αν θυμάσαι. Όσο περνάει ο καιρός, τα νούμερα θα ανεβαίνουν γεωμετρικά! (δηλαδή όχι ακριβώς, με εξάρσεις και υφέσεις ας πούμε καλύτερα)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
στο είχα πει αν θυμάσαι. Όσο περνάει ο καιρός, τα νούμερα θα ανεβαίνουν γεωμετρικά! (δηλαδή όχι ακριβώς, με εξάρσεις και υφέσεις ας πούμε καλύτερα)
Οντως!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οντως!!!Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οντως!!!το double-posting συμβάλλει σε αυτήν την αύξηση πρέπει να συμπληρώσω...
-
-
ακόμη, 53 χρήστες με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις, ενώ το κλειστό κλαμπ του πεντοχίλιαρου μετρά μόλις 3μέλη, και σύντομα και τον GeorgeTabs.
Σήμερα, ή να το αφήσω για αύριο;
-
Πρόβλημα με φίλο που θέλει να εγγραφεί στο Forum μας. ¨Έκανε χθες την αίτηση αλλά ούτε μήνυμα για ενεργοποίηση ούτε τίποτα. Φυσικά δεν μπορεί να κάνει εισαγωγή αλλά και σε προσπάθειες να ξανά κάνει την αίτηση μην τυχών και είχε κάποιο λάθος η πρώτη γι αυτό και δεν έχει απάντηση του βγαίνουν μηνύματα ότι το ψευδώνυμο χρησιμοποιείται και όταν βάζει παρεμφερές ότι το email χρησιμοποιείται από άλλο χρήστη!!!! Τι μπορεί να γίνεται βρε παιδιά ας βοηθήσει όποιος ξέρει.
-
Μηπως εκανε εγγραφη με ελληνικα και ξενα γραμματα και ξεχασε πως το ειχε γραψει;
-
Μα αφού όταν προσπαθεί να μπει γράφει το ψευδώνυμο του με αγγλικά και του βγάζει ότι δεν έχει γίνει ενεργοποίηση ή δεν υπάρχει το όνομα. Επίσης όταν προσπαθεί να ξανά στείλει την αίτηση και γράφει το ψευδώνυμο του βγάζει ότι χρησιμοποιείται αυτό το όνομα!!!!
-
το φόρουμ 'σέρνεται' σήμερα ή ιδέα μου είναι?
-
Φαντάζομαι θα έχει ξαναειπωθεί....
Πώς κάποιοι βάζουν, για avatar, φωτό μεγαλύτερη των 80 Χ 80 pixels ?
Π.χ. 120 Χ 120 κτλ..... -
Αν θυμάμαι κάποιος έχει βιντεάκι στο ΑΒΑΤΑΡ, και είχαν πει πως το κάνει λινκ από αλλού...
-
Δεν είναι βιντεάκι αλλά gif! Βασικά το πως γίνεται να βάλουν μεγαλύτερο άβαταρ από 80x80 ούτε και εγώ το καταλαβαίνω
-
με λινκ για άλλη σελίδα. 80χ80 max είναι αυτά που αποθηκεύονται τοπικά στον σέρβερ.
-
με λινκ για άλλη σελίδα. 80χ80 max είναι αυτά που αποθηκεύονται τοπικά στον σέρβερ.Yes!
-
Ερώτηση: έχω ένα jpeg στο briefcase του Pathfinder ..... Ποιό είναι το link για να το εμφανίσω στο Forum;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM