-
Γιάννη στο τρίτο κουτάκι κάτω κάτω στο προφίλ σου, εισάγεις το url της εικόνας που έχεις ανεβασμένη στον Pathfinder.
-
Αυτό το URL ΔΕΝ ξέρω (και ούτε μπορώ να το βρώ!)
-
άνοιξε την εικόνα που θέλει, κάνε copy τη διεύθυνση και μετά paste το κουτάκι που γράφω πιο πάνω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άνοιξε την εικόνα που θέλει, κάνε copy τη διεύθυνση και μετά paste το κουτάκι που γράφω πιο πάνω.Το έκανα! Λίγο 'μεγάλο' όμως το αποτέλεσμα, δεν νομίζεις;
Τεσπα, θα ανεβάσω άλλη, μικρότερη .... -
άνοιξέ τη με ένα πρόγραμμα για .jpeg αρχεία (ACDSee, Irfanview κλπ.), κάντην resize σε μικρότερο μέγεθος, ξανά-ανέβασέ την στον ιχνηλάτη και ξανά μανά τα ίδια
ΕΔΙΤ: νόμιζα την ήθελες για avatar
αλλά το βρήκες μόνος σου έτσι κι αλλιώς -
Άθρωπος της πληροφορικής σου λέει ....
-
πάρτην από εδώ Γιάννη και κάνε παιχνίδι (save στον υπολογιστή σου και την ξανα ανεβάζεις):
-
Thanks! Πάντως δεν σημαίνει πως θα τα καταφέρω κιόλας!
-
δεξί κλικ πάνω στην εικόνα στο ποστ μου, save as κάπου στον υπολογιστή σου και την ανεβάζεις πάλι στον ιχνηλάτη. Μετά με την ίδια διαδικασία ([img]διεύθυνση της εικόνας στον ιχνηλάτη[/iμg] στην υπογραφή σου) καθάρισες.
ΕΔΙΤ: OOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
-
δεξί κλικ πάνω στην εικόνα στο ποστ μου, save as κάπου στον υπολογιστή σου και την ανεβάζεις πάλι στον ιχνηλάτη. Μετά με την ίδια διαδικασία ([img]διεύθυνση της εικόνας στον ιχνηλάτη[/iμg] στην υπογραφή σου) καθάρισες.Εντάξει, δεν είμαι και τοοοοοσο άχρηστος
Πάντως τελικά τα κατάφερα(ες). Όλα ΟΚ!
Άμα το κατέχω(εις) το άθλημα, ΟΛΑ γίνονται! -
ΕΔΙΤ: OOOOOOOOOOOOOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Εδιτ: Και άλλαξα και ΑΒΑΤΑΡ. Advanced user πλέον!
-
το είδα, το είδα
μιας και σου έμαθα τα περί επισύναψης φωτογραφιών, κανόνισε τώρα εσύ να με μάθεις να στρίβω τον κουλό!
-
Τι χάλι είναι αυτό σήμερα;
Το forum σέρνεται εντελώς. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Κάνει «μια ώρα» να ανοίξει κάθε σελίδα. -
το κάνει και αργά το βράδυ καμιά φορά Μανώλη, αλλά τέτοια ώρα περίεργο μου φαίνεται κι εμένα. Σέρνεται άγρια
μήπως έχεις forthnet aDSL?
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Άθρωπος της πληροφορικής σου λέει .......πάροχος υπηρεσιών σου λέει μετά!!!
-
το κάνει και αργά το βράδυ καμιά φορά Μανώλη, αλλά τέτοια ώρα περίεργο μου φαίνεται κι εμένα. Σέρνεται άγριαμήπως έχεις forthnet aDSL?
Όχι από ΟΤΕ. Αρχίζει όμως και φτιάχνει σιγά σιγά. Σε παρόμοια περίπτωση βράδυ παλιότερα μου είπαν ότι μπορεί να κάνει backup και για αυτό να σέρνεται. Τώρα όμως είναι μεσημέρι με 44 άτομα συνδεμένα!!!!!!
-
Επειδή από το σπίτι μπαίνω με 56k και το φόρουμ σε σχέση με κάποια άλλα αργεί να φορτώσει, θα πρότεινα τα παλιά θέματα να περαστούν σε μια βάση δεδομένων εκτός φόρουμ και να είναι δυνατή η ανάγνωση (κάτι σαν βιβλιοθήκη).
Έτσι θα ελαφρύνει ο server...
-
...τελικα εχει γινει πολυ της μοδας βιντεακια στο αβαταρ μεγεθους 400+ ΚΒ, ετσι ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...τελικα εχει γινει πολυ της μοδας βιντεακια στο αβαταρ μεγεθους 400+ ΚΒ, ετσι ??Εγώ διόρθωσα την υπογραφή μου...
-
Έχω στείλει ένα pm στον DAP εδώ και αρκετό καιρό (19-1) και το βλέπω ακόμα στα εξερχόμενα και όχι στα απεσταλμένα (και τον έχω δει να γράφει εντωμεταξύ, άρα μπήκε στο φόρουμ και θα έπρεπε να το έχει πάρει)... Του ξαναέστειλα ένα ακόμα για να επιβεβαιώσω ότι το πήρε, αλλά και πάλι παραμένει στα εξερχόμενα... Τι παίζει;;;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM