-
-
...EΝΑ link που να εξηγει τα νεα συμβολα ( 4Τ , i* , *= ...ktl ) που ειναι πριν απο τον τιτλο του τοπικ και θελουν να δειξουν την ύπαρξη νεας δημοσίευσης κτλ
Μενι θανκσ ..
-
Παρότι έχουν περάσει τόσες μέρες, ακόμα δυσκολεύομαι να βρω ποιες είναι οι νέες δημοσιεύσεις
-
Oταν σε ενα ποστ βαλεις URL τοτε γραφει απο μονο του 'target='_blank' target='_blank' (μαλλον οταν πατησεις προεπισκοπηση πρωτα)
Πχ http://www.in.gr/' target='_blank' target='_blank
http://www.sport-fm.gr/' target='_blank' target='_blank -
Eπισης ποιο πρεπει να ειναι το μεγε8ος της υπογραφης σε pixels και Kb?
Mπορεις να κανεις report τους moderators για καταχρηση εξουσιας η επιδεικτικη συμπεριφορα? -
Υπαρχει επιλογη το quick reply να ειναι παντα ενεργοποιημενο;
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Mπορεις να κανεις report τους moderators για καταχρηση εξουσιας η επιδεικτικη συμπεριφορα?... report σε ποιον ...? θες να πεις πως όπως το ρεπορτ σε ενα ποστ μέλους οδηγείται (προφανώς ) στα pm του μοδ .... εαν το ρεπορτ σε ενα ποστ του μοδ , οδηγείται στα pm του αντμιν ?
Ενδιαφερουσα ερωτηση ... ( αν και φατνταζομαι την απαντηση ...οχι)
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Mπορεις να κανεις report τους moderators για καταχρηση εξουσιας η επιδεικτικη συμπεριφορα?
... report σε ποιον ...? θες να πεις πως όπως το ρεπορτ σε ενα ποστ μέλους οδηγείται (προφανώς ) στα pm του μοδ .... εαν το ρεπορτ σε ενα ποστ του μοδ , οδηγείται στα pm του αντμιν ?
Ενδιαφερουσα ερωτηση ... ( αν και φατνταζομαι την απαντηση ...οχι)
Αν δουλεύει η αναφορά όπως κάπου αλλού που ξέρω, τότε αυτή εμφανίζεται σε μια περιοχή που έχουν πρόσβαση οι mods, αλλά όχι οι χρήστες.
Όπως και να έχει, γιατί όχι; -
Γιατί να μην γίνεται δλδ;
-
Ξαναβρήκα την αναζήτηση και την ημερομηνία!!!!
-
Καθάρισα τα cookies, τη λανθάνουσα μνήμη, κτλ και πλέον έχω αυτό
Αλλού 4Τ, αλλού το παλιό σήμα...
-
Εγω το σημα 4Τ το εχω στην κεντρικη σελιδα και μονο οπου υπαρχουν μη αναγνωσμενα τοπικ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί να μην γίνεται δλδ;...esy εισαι μοδ ... πεσ μας λοιπον , γινεται ?
( προσωπικα δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα ... ακαδημαικη - για μενα - η συζητηση )
-
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το πρόβλημα ποιό είναι ακριβώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το πρόβλημα ποιό είναι ακριβώς;Δεν ειναι προβλημα ...απλα το μελος 'xtkz' ζητα να μαθει εαν εσας σας ελεγχει καποιος ( φανταζομαι οτι εκει το παει ...τεσπα εγω εκει το παω ) ή εαν σας εμπιστευονται πληρως ( με οτι μπορει να σημαινει )
Πχ ,,,μου την λες εσυ ασχημα και με προσβλητικο τροπο , εγω θεωρω οτι δεν σου εδωσα το δικαιωμα και κανω report το ποστ σου . Δηλαδη ζητώ να εξεταστει . Εαν αυτη η αιτηση καταλαγει σε σενα ... 'ζητω το εθνος'
Ποιος ελεγχει την συμπεριφορα ενος μοδ ( εαν ειναι σωστη ή λαθος δεν μας ενβδιαφερει ) ...οι υπολλοιποι mods ? ... ο transglobal koukomod ... ...o admin ?
Για μενα ειναι καθαρα διαδικαστικο ... λοιπον πια ειναι η διαδικασια
υγ ... δεν ξερω εαν η ερωτηση εχει να κανει με το κλειδωμα των 'παρελασεων' ...ξαναλεω οτι δεν με νοιαζουν τα λοιπα του θεματος
-
όταν κάνεις report, πάει σε ένα μέρος που το βλέπουν όλοι οι Mod
αν νομίζεις ότι σε ενοχλεί η συμπεριφορά ενός mod, τότε στέλνεις pm σε κάποιον global ή στον admin.
(αυτό συμβαίνει στα περισσότερα forum, και υποθέτω είναι το ίδιο κ εδώ)
-
Αλλάξτε σας παρακαλώ αυτό 4Τ που αναβοσβήνει συνεχώς, γιατί μου έχει παίξει τα νεύρα, και όχι μόνο εμένα φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eπισης ποιο πρεπει να ειναι το μεγε8ος της υπογραφης σε pixels και Kb?200χ100.
Ποιος ελεγχει την συμπεριφορα ενος μοδ ( εαν ειναι σωστη ή λαθος δεν μας ενβδιαφερει ) ...οι υπολλοιποι mods ? ... ο transglobal koukomod ... ...o admin ?
Για μενα ειναι καθαρα διαδικαστικο ... λοιπον πια ειναι η διαδικασια ;
mods: memberlist.php?mode=group&g=8' target='_blank
global mods: memberlist.php?mode=group&g=5' target='_blank
admins: memberlist.php?mode=group&g=6' target='_blank
Η διαδικασία μεταξύ των mods, global mods και admins είναι άκρως δημοκρατική πάντως. Η αναφορά σου να είσαι σίγουρος ότι θα συζητηθεί μεταξύ όλων και θα αποφασιστεί επί αυτής από όλους. Ισότιμα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καθάρισα τα cookies, τη λανθάνουσα μνήμη, κτλ και πλέον έχω αυτόΑλλού 4Τ, αλλού το παλιό σήμα...
Προφανώς το 'παλιό σήμα' παραμένει εκει που έχεις κάνει κάποια δημοσίευση (περιλαμβάνει άλλωστε πάντα το αστεράκι οπως θα παρατηρήσεις). Το 4Τ είναι εκει που δεν έχεις ποστάρει ποτέ....Θα υποθέσω λοιπόν, πως κάποιος που έχει εστω και μια δημοσίευση σε όλα τα τόπικ της πρωτης σελίδας πχ, μιας θεματικής ενότητας ('Αντίλογος' ας πούμε), δεν βλέπει ποτέ το 4Τ....Οσους σας ενοχλεί το αναβοσβήνον 4Τ, ποστάρετε αβέρτα...!!!!! Μη χανετε χρόνο !!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Eπισης ποιο πρεπει να ειναι το μεγε8ος της υπογραφης σε pixels και Kb?
200χ100.
Moνο στην προηγουμενη σελιδα υπαρχουν 2 υπογραφες που υπερβαινουν συτο το οριο.
Οσον αφορα στην ερωτηση μου περι αναφορας των mods εγινε κα8αρα ενημερωτικα, κα8ως προσωπικα δεν με εχει 'ενοχλησει' κανεις. Ωστοσο δε μου αρεσει να βλεπω χρωματιστα γραμματα στα ποστ αλλων (δεν μιλαω για τα edits) τη στιγμη που 8α μπορουσαν να κανουν δημοσιευση. Εμενα πχ 8α με ενοχλουσε να επεμβουν στο ποστ μου κ υστερα να κλειδωσουν κ το τοπικ στερωντας μου τη δυνατοτητα να απαντησω.
Συγκεκριμενα τωρα, μου εχει κανει ασχημη εντυπωση ενας mod ο οποιος 8α μπορουσε κατα την ταπεινη μου αποψη να κανει τη δουλεια του πιο διακριτικα.Αυτα
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM