-
Μου έρχεται email ότι έχω pm και δεν βλέπω τίποτα!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μου έρχεται email ότι έχω pm και δεν βλέπω τίποτα!!!!!Κώστα,email έρχεται όταν υπάρχει απάντηση σε δημοσίευσή σου!Ετσι νομίζω!Μπορείς να τσεκάρεις οτι υπάρχει όντως απάντηση σε δημοσίευση?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου έρχεται email ότι έχω pm και δεν βλέπω τίποτα!!!!!
Κώστα,email έρχεται όταν υπάρχει απάντηση σε δημοσίευσή σου!Ετσι νομίζω!Μπορείς να τσεκάρεις οτι υπάρχει όντως απάντηση σε δημοσίευση?
Ναι οκ για τις δημοσιεύσεις αλλά και για pm
Αλλά δεν βλέπω pm
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin & kyan
από πιό δίκτυο μπαίνετε?
internet hellas, τώρα όλα είναι οκ
Μιά από τα ίδια έχω 4 μέρες να συνδεθώ με το φόρουμ και με όλα τα sites των ΤΕ. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Internet Hellas και TE. Αυτή την στιγμή εγώ δανειστεί αλλη συνδεση (HOL) για να μπω από το σπίτι.
-
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!
γιατι;;
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!γιατι;;
Μήπως βγήκε απο τις επιλογές στο προφίλ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εγω δεν εχω το pop up window που με ειδοποιει για τα πμ!!!!!
γιατι;;
Μήπως βγήκε απο τις επιλογές στο προφίλ?
οχι το εχω ελεγξει ξανα και ξανα.
αυτο που εχω απενεργοποιησει [παλαιοτερα ομως] ειναι η ειδοποιηση με email!!!!μηπως τα ''πνιγει'' το internet security του McAfee που εχω ;;;
ομως το εχω αρκετο καιρο και μονο τωρα μετα απο τις διακοπες που επεστρεψα μου το κανει χωρις να αλλαξω τιποτα στις ρυθμισεις.
εκτος εαν αλλαξε κατι χωρις να το γνωριζω απο τα updates που αυτοματα εγιναν μολις μπηκα μετα απο ενα μηνα ξανα στο ιντερνετ.
υπαρχει τετοια περιπτωση αραγε και αν ναι τι πρεπει να γινει για να εχω παλι την ενημερωση με pop up window;;;;;;;
καμμια συμβουλη;
-
Κατα καιρούς εχω διάφορα προβλήματα με το PC Αλέξανδρε!Κολλάει,δεν μπαίνει στο Διαδίκτυο κλπ κλπ..μέχρι που δεν έγραφε Ελληνικά στο Φόρουμ!
Ο Nikos_Bugs_R μου έστειλε ενα πρόγραμμα,το Ad-aware που με έσωσε!
Πολλά προγράμματα βρίσκονται στον δίσκο μας χωρίς να το γνωρίζουμε!
Ισως να σε βοηθήσει αυτό! -
για να δουμε!!!!
ευχαριστω παντως!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin & kyan
από πιό δίκτυο μπαίνετε?
internet hellas, τώρα όλα είναι οκ
Με το που γύρισα από διακοπές(31/8 ) η πρώτη μου κίνηση ήταν να μπώ στο forum(σύνδεση με internet hellas) αλλά από τότε τώρα πριν από μισή ώρα κατάφερα να συνδεθώ.
Όπως είπε και ο kyan για σύνδρομο στέρησης το κόβω....
-
Βρήκαμε την άκρη για το πρόβλημα στο routing ανάμεσα στην Internet Hellas και στην Techlink. Πιστεύω ότι να μην επαναληφθεί. Μήπως κάποιος έχει πρόβλημα και από άλλο παροχέα;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Βρήκαμε την άκρη για το πρόβλημα στο routing ανάμεσα στην Internet Hellas και στην Techlink. Πιστεύω ότι να μην επαναληφθεί. Μήπως κάποιος έχει πρόβλημα και από άλλο παροχέα;Ευχαριστούμε πολύ, λίγο ακόμη και θα τρέχαμε στους ψυχίατρους...
-
Μια βοήθεια βρε παιδιά. Πως μπορούμε να βρούμε κάποιον φίλο για να του στείλουμε ας πούμε μήνυμα? Μέσω της λίστας μελών? Πως γίνεται η αναζήτηση? Χρειάστηκε να βρω κάποιο φίλο για pm και έψαχνα σελίδα σελίδα μέχρι να τον βρω. Δεν υπάρχει κάτι ποιο εύχρηστο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μια βοήθεια βρε παιδιά. Πως μπορούμε να βρούμε κάποιον φίλο για να του στείλουμε ας πούμε μήνυμα? Μέσω της λίστας μελών? Πως γίνεται η αναζήτηση? Χρειάστηκε να βρω κάποιο φίλο για pm και έψαχνα σελίδα σελίδα μέχρι να τον βρω. Δεν υπάρχει κάτι ποιο εύχρηστο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.Πηγαίνει στα μηνύματα, πατάς νέο μήνυμα (new post) και στο username υπαρχει επιλογή 'Εύρεση username'. Ανοιγει άλλο παραθυράκι και μπορεί να βάλει την αρχή του username και μέτα * (αστεράκι - wildcard). Θα σου βγάλει όλους που αρχίζουν από την επιλογή σου.
-
Ευχαριστώ πολύ Κώστα, με γλίτωσες από πολλή βαβούρα.
-
Μια ερώτηση ακόμα. Αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα σε δυο η περισσότερους από τους φίλους μας στο Forum, πως μπορείς να το κάνεις με μια αποστολή. Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ατζέντα ώστε να κάνεις μαζικές αποστολές μηνυμάτων?
-
Μια ερώτηση ακόμα. Αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα σε δυο η περισσότερους από τους φίλους μας στο Forum, πως μπορείς να το κάνεις με μια αποστολή. Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ατζέντα ώστε να κάνεις μαζικές αποστολές μηνυμάτων?Δεν γίνεται Μανώλη!!
-
Μια ερώτηση ακόμα. Αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα σε δυο η περισσότερους από τους φίλους μας στο Forum, πως μπορείς να το κάνεις με μια αποστολή. Υπάρχει τρόπος να φτιάξεις ατζέντα ώστε να κάνεις μαζικές αποστολές μηνυμάτων?Τώρα μου λύθηκε η απορία...
-
Μανώλη γίνεται και παραγίνεται!Αρκεί να είσαι λίγο ευέλικτος...
Λοιπόν όταν τελειώσεις το μήνυμά σου και πατήσεις 'αποστολή' και σταλεί, πατάς 2 φορές ή γενικά όσες χρειαστεί το 'πίσω' και πάς στο σημείο που τέλειωσες το μήνυμα πριν πατήσεις 'αποστολή'!Αλλάζεις τον παραλήπτη,ξαναπατάς 'αποστολή' και...σε έσωσα! -
Να τονίσω οτι η αποστολή pm που περιέχουν υποτιμητικά σχόλια προς άλλους χρήστες του Φόρουμ αντιβαίνει στον Κανονισμό!
Σε περίπτωση που υπάρχουν τέτοια pm's θα πρέπει να ενημερώνεται ο Administrator προκειμένου να ακολουθήσει την πρέπουσα διαδικασία προς τον αποστολέα των μυνημάτων!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM