-
Να πω και κάτι άλλο..
μερικές φορές όταν κάνω δημοσίευση κειμένου ή γράφω προσωπικό μήνυμα,μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας
μου εμφανίζει παράθυρο σφάλματος και με πετάει έξω..
Έχω μικρή μνήμη RAM ή κάτι άλλο είναι; -
Το παράθυρο σφάλματος τι μήνυμα εμφανίζει; Είναι σημαντικό.
Δε νομίζω να έχει να κάνει με μνήμη. Μάλλον κάποια ρύθμιση του Internet Explorer φταίει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το παράθυρο σφάλματος τι μήνυμα εμφανίζει; Είναι σημαντικό.Δε νομίζω να έχει να κάνει με μνήμη. Μάλλον κάποια ρύθμιση του Internet Explorer φταίει.
Το 'παράθυρο σφάλματος' το είπα με την ευρύτερη έννοια.
Μου γράφει 'πρέπει να κλείσει το παράθυρο,σφάλμα Internet Explorer'.Και κάτι άλλο,γενικό του φόρουμ:
Όταν κάποιος γράφει λίστα με 1),2) κλπ και φτάσει μέχρι το 8,
αν γράψει 8 και αμέσως μετά ),εμφανίζεται το σύμβολο .
Μόνος τρόπος παράκαμψης το κενό μετά το 8 και ύστερα ).
Αντίστοιχα,όταν γράφουμε ένα link σε παρένθεση,θα πρέπει να μην 'κολλάμε' το URL με τα σύμβολα ( ) της παρένθεσης,γιατί τότε δε θα είναι ενεργό το link. -
Τι έπαθε πάλι, είναι γενικό ή μόνο στο δικό μου μηχάνημα το πρόβλημα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τι έπαθε πάλι, είναι γενικό ή μόνο στο δικό μου μηχάνημα το πρόβλημα?καλο το κολπο!
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Το 'παράθυρο σφάλματος' το είπα με την ευρύτερη έννοια.
Μου γράφει 'πρέπει να κλείσει το παράθυρο,σφάλμα Internet Explorer'.Αυτό μου θυμίζει τα συμπτώματα ενός ιού που είχε κυκλοφορήσει πριν από κάποιο καιρό. Λέγεται Blaster Worm νομίζω. Ψάξτο μήπως έχεις κολλήσει.
Επίσης, έχεις εγκαταστρήσει το τελευταίο Service Pack για το λειτουργικό σου; ( ποιο είναι αυτό; )Όταν κάποιος γράφει λίστα με 1),2) κλπ και φτάσει μέχρι το 8, αν γράψει 8 και αμέσως μετά ),εμφανίζεται το σύμβολο .
Μόνος τρόπος παράκαμψης το κενό μετά το 8 και ύστερα ).Αυτά οφείλονται στον parser (συντακτικό αναλυτή) που επεξεργάζεται το κείμενο που γράφεις και αντικαθιστά κάποια tokens (λεκτικά) που αντιστοιχούν σε smilies με τις αντίστοιχες εικονίτσες. Ένας άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσεις είναι να τσεκάρεις την επιλογή 'Απενεργοποίηση Smilies σ' αυτή τη δημοσίευση'. Βέβαια έτσι χάνεις εντελώς τη δυνατότητα να βάλεις smiley στο μήνυμά σου.
Αντίστοιχα,όταν γράφουμε ένα link σε παρένθεση,θα πρέπει να μην 'κολλάμε' το URL με τα σύμβολα ( ) της παρένθεσης,γιατί τότε δε θα είναι ενεργό το link.
όπαν γράφουμε ένα link, για να βεβαιωθούμε ότι οριοθετείται σωστά μπορούμε να το βάλουμε μέσα σε URL tags.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
όπαν γράφουμε ένα link, για να βεβαιωθούμε ότι οριοθετείται σωστά μπορούμε να το βάλουμε μέσα σε URL tags.
Και μπορούμε να το 'βαπτίσουμε'? Και πως?
-
Έτσι:
[URL=http://www.4troxoi.gr/forum]Το φόρουμ των 4Τ[/URL]
-
kyan εσύ είσαι ο νονός του 4TF;
Άλλο παράδειγμα με URL εδώ:
http://wilderssecurity.com/vbtemp_jason ... hp?t=19869 -
Πότε και πως θα πληρώσουμε για τις πληροφορίες? Δέχεστε πληρωμή σε είδος? [το άλλο μου μισό κάνει -ίσως- το καλύτερο ρεβανί (η ραβανί) στον κόσμο]
-
Παιδιά, για να βάλω μια φωτογραφία στην υπογραφή μου η σωστή σύνταξη είναι: ή κάνω κάποιο λάθος;
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Παιδιά, για να βάλω μια φωτογραφία στην υπογραφή μου η σωστή σύνταξη είναι: ή κάνω κάποιο λάθος;Ναι σωστά είναι. Η φωτό πρέπει να είναι jpeg ή gif και κοίταξε να μην είναι τεράστια που να κουράζει.
-
Ευχαριστώ...το είχα δοκιμάσει και δεν εμφανιζόταν. Τελικά κατά παράξενο τρόπο δούλεψε. Υπολογιστές...
-
Άλλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά βέβαια...
Έχω ένα μικρό εικονίδιο, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο όριο (80 x 80 pixels).
Πώς μπορώ να το συμμαζέψω λίγο, να το μικρύνω ; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άλλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά βέβαια...Έχω ένα μικρό εικονίδιο, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο όριο (80 x 80 pixels).
Πώς μπορώ να το συμμαζέψω λίγο, να το μικρύνω ;Στο paint πηγαίνεις image > stretch/skew (ή πατάς ctrl+w) και βάζεις στο stretch ποσοστό μικρότερο του 100% που έχει, ίδιο και στις δύο διαστάσεις ώστε να μην αλλοιωθούν οι αναλογίες της εικόνας (ύψος/πλάτος). Ακριβώς πόσο πρέπει να βάλεις θα το δεις εσύ, ανάλογα με το πόσα pixels είναι ήδη η εικόνα.
Συμβουλή, σώσε την καινούρια εικόνα ως αντίγραφο, ώστε αν κάνεις λάθος να έχεις το πρωτότυπο για επεξεργασία.Υπάρχουν φυσικά κι άλλα προγράμματα που μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα.
-
Άλλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να έχει ειπωθεί ξανά βέβαια...
Έχω ένα μικρό εικονίδιο, το οποίο είναι λίγο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο όριο (80 x 80 pixels).
Πώς μπορώ να το συμμαζέψω λίγο, να το μικρύνω ;Στο paint πηγαίνεις image > stretch/skew (ή πατάς ctrl+w) και βάζεις στο stretch ποσοστό μικρότερο του 100% που έχει, ίδιο και στις δύο διαστάσεις ώστε να μην αλλοιωθούν οι αναλογίες της εικόνας (ύψος/πλάτος). Ακριβώς πόσο πρέπει να βάλεις θα το δεις εσύ, ανάλογα με το πόσα pixels είναι ήδη η εικόνα.
Συμβουλή, σώσε την καινούρια εικόνα ως αντίγραφο, ώστε αν κάνεις λάθος να έχεις το πρωτότυπο για επεξεργασία.Υπάρχουν φυσικά κι άλλα προγράμματα που μπορείς να κάνεις το ίδιο πράγμα.
Σ' ευχαριστώ πολύ, ολύμπιε(?) ,
το έφτιαξα, αλλά τώρα δεν μπορώ να το βάλω στην υπογραφή μου (όχι στο άβαταρ, που ψάχνει κατευθείαν στο φάκελο του pc).Αμάν, πώς μεταφέρνω εικονίδιο (φτιαγμένο) από το φάκελο του υπολογιστή στην υπογραφή ?
Θέλει διεύθυνση url για να τη βάλω μέσα στο ...... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πολύ, ολύμπιε**(?)** ,
το έφτιαξα, αλλά τώρα δεν μπορώ να το βάλω στην υπογραφή μου (όχι στο άβαταρ, που ψάχνει κατευθείαν στο φάκελο του pc).Σωστό, Ολύμπιο με λένε, αλλά μπορείς επίσης να με φωνάζεις Νικόλα.
Ακριβώς πάνω από εκεί που κοιτάς έχει:
Μεταφορά Άβαταρ από τον υπολογιστή σας: (παραθυράκι) [κουμπί Browse]
πατάς στο browse και σου βγάζει παράθυρο για να επιλέξεις πού είναι η εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις.EDIT: Βιάστηκα, ε?
Δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξεις εικόνα για την υπογραφή σου από τον υπολογιστή σου, θα πρέπει να την 'ανεβάσεις' σε κάποια διεύθυνση. Αν δεν έχεις τέτοια λύση, στείλε τη φωτογραφία στο e-mail μου και θα την ανεβάσω στον ιχνηλάτη (pathfinder), αλλά ίσως φορτώνει αργά (σταθερό πρόβλημα του συγκεκριμένου server... ) -
Σ' ευχαριστώ πολύ, ολύμπιε**(?)** ,
το έφτιαξα, αλλά τώρα δεν μπορώ να το βάλω στην υπογραφή μου (όχι στο άβαταρ, που ψάχνει κατευθείαν στο φάκελο του pc).Σωστό, Ολύμπιο με λένε, αλλά μπορείς επίσης να με φωνάζεις Νικόλα.
Ακριβώς πάνω από εκεί που κοιτάς έχει:
Μεταφορά Άβαταρ από τον υπολογιστή σας: (παραθυράκι) [κουμπί Browse]
πατάς στο browse και σου βγάζει παράθυρο για να επιλέξεις πού είναι η εικόνα που θες να χρησιμοποιήσεις.EDIT: Βιάστηκα, ε?
Δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξεις εικόνα για την υπογραφή σου από τον υπολογιστή σου, θα πρέπει να την 'ανεβάσεις' σε κάποια διεύθυνση. Αν δεν έχεις τέτοια λύση, στείλε τη φωτογραφία στο e-mail μου και θα την ανεβάσω στον ιχνηλάτη (pathfinder), αλλά ίσως φορτώνει αργά (σταθερό πρόβλημα του συγκεκριμένου server... )Σε ευχαριστώ πολύ
Και ξέρεις γιατί γίνονται όλα αυτά ;
Για μία σαύρα που είναι σε άλλο χρώμα, πορτοκαλί.(Τη μάζεψα από Μεσόγειο, η άλλη, η πράσινη, ζεί στη Β. Ευρώπη !)
-
Μιας και πλέον έχετε τον web designer/developer στα πόδια σας (εγώ είμαι αυτός ) θα μας ενδιέφερε να κάνουμε ένα skinnακι του phbb για το 4tforum για να είμαστε λίγο διαφορετικοί από τους άλλους και μέσα στο θέμα;
Εγώ μπορώ να ξοδέψω κάποιο χρόνο σε αυτό τον επόμενο μήνα αν υπάρχει ενδιαφέρον.... -
Όταν θέλετε να αναφέρετε το URL φωτογραφίας
αλλά στη σελίδα που τη βρήκατε,δεν καλύπτει όλο το χώρο,
μπορείτε με δεξί click πάνω στη φωτογραφία και
επιλογή 'ιδιότητες' ή 'properties' να βρείτε το ακριβές
URL που παραπέμπει σε αυτή.
Αυτό είναι π.χ. χρήσιμο για θέματα όπως το 'Quiz-βρείτε
το αυτοκίνητο'.
Βέβαια,αν αναφέρεται στο URL το μοντέλο της εικόνας,
τότε μόνο σε άλλη σελίδα μπορούμε να 'ανεβάσουμε'
τη φωτογραφία και να της αλλάξουμε όνομα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM