-
φτου μη το ματιάσουμε....καλάτα πάει από ταχύτητα.. .
-
Φτου-φτου,
-
Και λίγα έβαλες...
Bάλε να 'χουμε...
Πέρα από την πλάκα, η δοκιμασία θα είναι αύριο... ελπίζω να αποδώσουν οι προσπάθειες!
-
Με γεια το νέο φόρουμ
Μερικές παρατηρήσεις1) >Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κλικάροντας επάνω του ανοίγει quick reply και απαντάς σε αυτό το όνομα το οποίο γίνεται και bold.
Υπήρχε όντως κ παλιά.
Χαίρομαι που ΄΄επέστρεψε΄΄.
2) >επίσης τι εννοείτε με αυτό:
Συμμετάσχουν: 13 Φεβ 03
μήπως είναι καλύτερο Συμμετοχή από: ...;
Μήπως όντως είναι καλύτερο;
3) >Ανέβασέ το κάπου έξω [όπως στο imageshack.us ]
Αν προσπαθήσω από τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα αφού χωρίσει την οθόνη στα 2 (οριζοντίως).
Warning: copy(./images/avatars/824087641468d760bb35f0.jpg): failed to open stream: Permission denied in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 486
Ούτε πάντως από url μπορώ να βάλω 'βαταρ...
4) Επίσης, ο ΄΄διαχωρισμός΄΄ σε group N, B κλπ τι εξυπηρετεί;
Η ύπαρξη μετρητή δεν είναι απαραίτητα αρνητική. Δε φαντάζομαι ότι υπάρχουν άτομα που αυξάνουν τα posts τους χωρίς λόγο.
Α επίσης δεν κατάλαβα ποτέ την ημερομηνία ένταξης 1 Ιαν 1970.Αυτά
-
Ούτε και σε εμένα λειτουργούσε το άβαταρ με μεταφορά της εικόνας στον σέρβερ των 4Τ οπότε το έβαλα στο xs.to και έβαλα λινκ κατευθείαν εκεί.
Η προϊστορική ημερομηνία ένταξης που βλέπεις αφορά στους πολύυυ παλιούς, που εγγράφηκαν στην πρώτη μορφή του φόρουμ και έκτοτε παρουσιάζονται έτσι.
-
Ούτε με λινκ λειτουργεί.
-
E πώς, αφού εγώ με λινκ την έβαλα.
Προσοχή: το 'Σύνδεσμος για απομακρυσμένο άβαταρ:'.
Δηλαδή ανεβάζεις το άβατάρ σου σε ένα σάιτ για φιλοξενία φωτογραφίας και βάζεις το direct link στο χώρο που προανέφερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσοχή: το 'Σύνδεσμος για απομακρυσμένο άβαταρ:'.
Αυτό ήταν
Thanks man.
-
Να το θυμηθείς στις εκλογές για mod.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Συμμετάσχουν: 13 Φεβ 03
Αλλαγη του μηνυματος στο locale/el_GR/LC_MESSAGES/.po
και μετα compile το translation:
msgfmt -c -v -o .mo .po
και μετα restart τον apache!!!
Warning: copy(./images/avatars/824087641468d760bb35f0.jpg): failed to open stream: Permission denied in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php on line 288
Αλλαγη owner/group σε αυτον του apache
π.χ. # chown -R www-data images/avatars
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Α επίσης δεν κατάλαβα ποτέ την ημερομηνία ένταξης 1 Ιαν 1970.
Πρεπει να ειναι η ελαχιστη ημερομηνια που μπορει να κρατησει το 'συστημα'. Πχ. στη java ολες οι ημερομηνιες οριζονται ως ο χρονος που εχει περασει απο 1/1/1970.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ελπιζω να πηγαινει γρηγορα και τη μερα...Τελικα καλα παει και σημερα,,,
εδιτ: η αναζητηση συνεχιζει τα δικα της...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ελπιζω να πηγαινει γρηγορα και τη μερα...
Τελικα καλα παει και σημερα,,,
Μετα τις δωδεκα-δωδεκάμιση νομίζω οτι εμφανιζοτανε το πρόβλημα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Α επίσης δεν κατάλαβα ποτέ την ημερομηνία ένταξης 1 Ιαν 1970.
Πρεπει να ειναι η ελαχιστη ημερομηνια που μπορει να κρατησει το 'συστημα'. Πχ. στη java ολες οι ημερομηνιες οριζονται ως ο χρονος που εχει περασει απο 1/1/1970.
Η ημερομηνία ένταξης 1/1/1970 αφορά τους χρήστες που ήταν εγγεγραμμένοι όταν έγινε η πρώτη αναβάθμιση του 4ΤΦ πριν 4,5 χρόνια! Πήραν όλοι αυτή την ημερομηνία εγγραφής...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
εδιτ: η αναζητηση συνεχιζει τα δικα της...
δλδ?
-
Μια σχετικη καθυστερηση υπαρχει σημερα.Εκτος αν φταιει το δικο μου συστημα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μια σχετικη καθυστερηση υπαρχει σημερα.Εκτος αν φταιει το δικο μου συστημα.Εμενα παει σφαιρα....
Μαλλον φταινε τα ηλεκτρικα σου.....Sorry....
Αλλα δεν αντεξα..... -
Συγχαρητήρια για την αναβάθμιση του forum!
Μέχρι τώρα όλα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ καλά! -
Τελικά τι οδηγώ????
Α6 Α5 S1600 S2000 Mirage ? -
κάποιος με μάτιασε και εξαφανίστηκε το άβατάρ μου
γιατί δε γίνεται μια ομάδα moderators ονόματι π.χ. 4TF Moderating Team και να μπει αυτή αντί να αναγράφονται όλα τα nicks ώστε να γίνει ένα καλαίσθητο face lift?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM