-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν φάω ban, μπορώ να το γράψω μόνος μου;Αν έχεις δεύτερο λογαριασμό ναι.
(Πρέπει να έχει πολύ πλάκα να κόβεις τη χαρά στον admin να γράψει ότι σε απέβαλε. )
-
Τέτοια π....λίκια δεν κάνω εγώ. Και δεν εννοώ παντιλίκια.
Να γράψω ως τελευταίο ποστ το 'Αποβάλλεται ο χρήστης funkyreverend παρά τα χιλιάδες ποστ προσφοράς επειδή εξύβρισε άλλα μέλη του 4TForum κλπ.' και μετά να με κάνει ban o admin.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τέτοια π....λίκια δεν κάνω εγώ. Και δεν εννοώ παντιλίκια.Να γράψω ως τελευταίο ποστ το 'Αποβάλλεται ο χρήστης funkyreverend παρά τα χιλιάδες ποστ προσφοράς επειδή εξύβρισε άλλα μέλη του 4TForum κλπ.' και μετά να με κάνει ban o admin.
Δεν είπα ότι έχεις ρε συ. Αμάν ρε ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε πια.
Για το δεύτερο σκέλος.
Αν δεχτεί ο admin γιατί να μη σε αφήσει να το κάνεις.
Πάντως αν ήμουν εγώ admin θα το παζάρευα λιγάκι.
Θα αντιπρότεινα να παραλειφθούν οι λέξεις 'παρά τα χιλιάδες ποστ προσφοράς'. -
απλά το παίζω θυμωμένος με τους διπλογραμμένους χρήστες!
Εντάξει, αλλά ξεχάστε μετά την προσφορά του κλήρου στο φόρουμ...
-
Ευλόγησον!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω ένα πρόβλημα και μου έχει σπάσει τα ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
εδώ και καμιά 10ριά μέρες και ο φορητός και ο Tower απο το πουθενά έβγαλαν το παρακάτω σφάλμα όταν πάω να κλείσω την σελίδα
σημ. ie7 έχω και στα 2plz είναι απελπιστικό
Καμιά απάντηση κανείς ?
Δεν βλεπω καποια εικονα.
-
Αυτό λες;
Στη θέση σου θα έβαζα απλά Firefox ...(την λύση στο πρόβλημα δεν την γνωρίζω ...)
-
Αυτό τι έπαθε και κλείδωσε viewtopic.php?f=13&t=35367 ? Δεν βλέπω καμία παραβίαση του κανονισμού του φόρουμ και πόσο μάλλον όταν υπάρχουν αρκετά παραπλήσια θέματα και υπήρχε ένα σχεδόν ίδιο θέμα viewtopic.php?f=13&t=33598&hilit=%CF%81%CE%BF%CE%BA
-
θα σου πω εγω τι εγινε που το ανοιξα κιολας,καποιοι εξυπνοι γραφαν οτι να ναι με σκοπο να το γελοιοποιησουν ,να τα παρω στο κρανιο και να φαω το οριστικο μπαν,δυστυχως υπαρχει πολλη αδικια σαυτο το φορουμ,αλλα βλεπονται και αλλα οχι.
δεν θα συνεχισω παρακατω . -
Δυστυχώς ορισμένοι δεν έχουν δουλειά να κάνουν και γράφουν κάθε μέρα ένα σωρό post με πράγματα άνευ περιεχομένου ή απλώς σχόλια πολλές φορές 'εξυπνάδες' για απαντήσεις αλλών.
Βλέπεις μέλη με 11000 ποστ και τα μισά είναι άχρηστα απλώς ανευ ουσίας.
Κρίμα βέβαια γιατί έτσι χάνει το ουσιαστικό του ενδιαφέρον το forum.
Κάνεις δεν θέλει να χάνει το χρόνο του 'διαβάζοντας' εξυπνάδες από τους 'επαγγελματίες' του είδους.Αλήθεια το forum πάλι έπεσε σήμερα ;
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Δυστυχώς ορισμένοι δεν έχουν δουλειά να κάνουν και γράφουν κάθε μέρα ένα σωρό post με πράγματα άνευ περιεχομένου ή απλώς σχόλια πολλές φορές 'εξυπνάδες' για απαντήσεις αλλών.
Κάνεις δεν θέλει να χάνει το χρόνο του 'διαβάζοντας' εξυπνάδες από τους 'επαγγελματίες' του είδους.Αλήθεια το forum πάλι έπεσε σήμερα ;
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Το φόρουμ αυτό δεν είναι η επιστημονική σύναξη ανθρώπων αλλά η παρέα που θα κάνεις την πλάκα σου, θα βοηθήσεις κάποιον να επιλέξει κάτι, θα περάσεις την ώρα σου ευχάριστα.
Εάν νομίζεις ότι το 4Τ φόρουμ είναι κάτι ειδικό τότε σε λάθος μέρος ήρθες.ΥΓ> έχω 20.000 ποστς σε 6 χρόνια. Αμαρτάνω γιατρέ μου;
-
edit [kouk]
-
Έχουμε προβλήματα σήμερα ή μου φαίνεται;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το φόρουμ αυτό δεν είναι η επιστημονική σύναξη ανθρώπων αλλά η παρέα που θα κάνεις την πλάκα σου, θα βοηθήσεις κάποιον να επιλέξει κάτι, θα περάσεις την ώρα σου ευχάριστα.
Εάν νομίζεις ότι το 4Τ φόρουμ είναι κάτι ειδικό τότε σε λάθος μέρος ήρθες.ΥΓ> έχω 20.000 ποστς σε 6 χρόνια. Αμαρτάνω γιατρέ μου;
ναι δεν ειναι επιστημονικη συναξη για αυτο και το γουσταρουμε, ομως οτι υπαρχουν διαφορετικες αντιμετωπισεις προς καποια ατομα και διαφορες παρεουλες ισχυει..
και δεν εννοω καποιοι να γνωριζονται ή να μιλανε στο msn, αλλα να κανουν ομαδικα πεσιματα σε συγκεκριμενους χρηστες.εγω δεν εχω καποιο τετοιο παραπονο για το ατομο μου, γιατι δεν το πολυτραβαω, ομως καποιοι σαν τον ιταλακια που λογω χαρακτηρα (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλα ατομα , ή οτι ειναι τρολλ ) λενε κατι καμια φορα χωρις να το πολυσκεφτουν, δε τους αφηνουν σε χλωρο κλαρι για να τους προκαλεσουν και στο τελος αφου εχουν πεταξει κατα μπινελικι(ενω αρχικα δεν ειχαν καμια τετοια προθεση) να μπαναριστουν
-
-
Σωστός Σταύρο
-
+1
-
γιατι δεν μπορω να κλειδωσω ενα θεμα που ανοιξα;
σε αλλο φορουμ γινεται παντως. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι δεν μπορω να κλειδωσω ενα θεμα που ανοιξα;
σε αλλο φορουμ γινεται παντως.Εδω όχι. Αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι Συντονιστές.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM