-
Αν ήμουν ο ηλεκτρολόγος, θα είχα έρθει προ πολλού Χρήστο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπομονή λίγες ώρες (ελπίζω) παίδες...Μετά τι θα γίνει θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οταν γράφεις σ'αυτό το τόπικ kouk μου θυμίζεις εναν ηλεκτρολόγο που περιμένω εδω και κάτι βδομάδες...να συγκεντρώσω τα ποστς της υπομονής ή θα γίνω εγκάθετος ;
(δεν φταίνε οι μοντς...αλλά κάποια στιγμή ας μας σεβαστούν οι ιδιοκτήτες του φόρουμ εμάς και τα click μας εδώ μέσα...)
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπομονή λίγες ώρες (ελπίζω) παίδες...ελπίζω να φτιάξει και το πρόβλημα που με ταλανίζει εδώ και 4-5 μέρες
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετά τι θα γίνει θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά;'Η διοικηση αποφασισε οτι το forum των 4 τροχων σταματαει τη λειτουργια του και κλεινει.
Σας ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σας, κι ελπιζουμε να σας δουμε ξανα συντομα.'(Δε θα μου εκανε εκπληξη. Κερδιζουν αραγε τιποτα απο αυτην εδω την κατασταση;)
-
Aυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το 4Τ forum πρόκειται σύντομα (εντός των ημερών) να μπει σε διαδικασία αναβάθμισης, προσθήκης κάποιων add-ons και λύσης των όποιων προβλημάτων, από την εταιρεία που έχει αναλάβει το hosting του.
-
Τρομαζω λιγο οταν εμφανιζεστε ξαφνικα κατω απο εμενα.
-
Ο χρήστης Administrator έγραψε:
Aυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το 4Τ forum πρόκειται σύντομα (εντός των ημερών) να μπει σε διαδικασία αναβάθμισης, προσθήκης κάποιων add-ons και λύσης των όποιων προβλημάτων, από την εταιρεία που έχει αναλάβει το hosting του.ετεροχρονισμένη πρωταπριλιά;;
-
Φίλε Βασίλη μην γινόμαστε κακοί! Μια τέτοια ανακοίνωση δεν είναι ποτέ αστείο. Τι θα μπορούσε να πετύχει εξάλλου; Αν όλα πάνε καλά θα έχουμε σύντομα εξελίξεις. Δεν είναι υπόσχεση είναι απλά γεγονός.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι θα μπορούσε να πετύχει εξάλλου;να σταματήσουν οι γκρίνες ίσως...
δεν το λέω με κακία,απλά μου φαίνεται πολύ χλωμό η οποιαδήποτε αλλαγή.
μακάρι,αλλα δεν είμαι αισιόδοξος -
Γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη! Μπορεί να αργούν οι τροχοί να κυλίσουν αλλά κάποτε όλα γίνονται.
-
Μέχρι σήμερα δεν είχαμε τέτοια ανακοίνωση (εννοώ σε επίπεδο admin), άρα λίγη υπομονή αξίζει.
-
Γ@μώ τα κωλομποτ γμτ.
-
Πιστευω πώς αμα το φόρουμ αυτο αναβαθμιστει,θα χασει κατι απο τον χαρακτηρα του.
Το συνηθίσαμε τοσα χρόνια τωρα,με τα τερτίπια του,με τις βραδυπορίες του.
εγω θα νοιώσω σαν να εχασα εναν θυελώδη ερωτα με μια καυτη Λατινα ερωμένη,για χαρη μιας πιστης συζηγου που θα λέγεται Φράου-Χελγκα -
Μην μου μιλάς για σεξ, πάθη, θυελλώδεις σχέσεις και καυτές λατίνες με τέτοια ζέστη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πιστευω πώς αμα το φόρουμ αυτο αναβαθμιστει,θα χασει κατι απο τον χαρακτηρα του.
εγω θα νοιώσω σαν να εχασα εναν θυελώδη ερωτα με μια καυτη Λατινα ερωμένη,για χαρη μιας πιστης συζηγου που θα λέγεται Φράου-ΧελγκαΛες ρε?! Να το αφήσουμε ετσι να γουστάρουμε?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εγω θα νοιώσω σαν να εχασα εναν θυελώδη ερωτα με μια καυτη Λατινα ερωμένη,για χαρη μιας πιστης συζηγου που θα λέγεται Φράου-ΧελγκαΛες ρε?! Να το αφήσουμε ετσι να γουστάρουμε?!!!
ΟΧΙ ΟΧΙ!!!!
ΤΗ FRAU!!!!!! -
-
Αφηστε το forum ήσυχο, μην αλλάζετε τίποτα.
Το site που μετατρέπει την dsl γραμμή σας σε αναλογική για να θυμάστε τα παλιά -
Σημερα παει σχετικα καλα, μηπως υπαρχει κανενα προβλημα?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM