-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σβήνονται αρκετοί λογαριασμοί σπάμερς καθημερινά και προσβλητικές δημοσιεύσεις. Τι άλλο θέλεις να κάνουν; φόρουμ είναι.Δεν συμμετέχουν ενεργά οι 4Τ και καλά κάνουν γιατί μόνο αρνητικά σχόλια θα έβλεπες - όσοι έχουν θετικά σχόλια δεν θα τα έγραφαν. Είδες κανέναν να γράφει 'ωραία δοκιμή, μου άρεσε' - όλοι επικεντρώνονται σε ότι δεν τους αρέσει. Για το ότι δεν συμμετέχουν οι 4Τ δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και εμείς.
Μόνο που δεν μιλάω για τους moderators αλλά για τους 'ιδιοκτήτες'.
Πέρα από το γεγονός οτι από 'τεχνική σκοπιά' (για να είμαι και on-topic) φαίνεται κάπως παρατημένο, σε ποιο βαθμό ασχολούνται με το forum, τι αποκομίζουν από αυτό και σε τελική ανάλυση γιατί το αφήνουν και υπάρχει;
Αν δεν είχαν αναπτυχθεί κάποιοι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης ανάμεσα στα μέλη του θα συνέχιζε να υπάρχει; Αν είχε άλλη ονομασία και φιλοξενούνταν σε άλλο σέρβερ θα καταλάβαινε κανείς τη διαφορά; Θα ήταν διαφορετικό ως προς.... κάτι.... οτιδήποτε; -
Τι εννοείς με αυτό?
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για το ότι δεν συμμετέχουν οι 4Τ δεν φταίνε μόνο αυτοί αλλά και εμείς.Πώς ευθυνόμαστε εμείς ως χρήστες γι'αυτό?
ΥΓ:όντως το forum σέρνεται τακτικά τελευταία σε σημείο ενοχλητικό κάποιες φορές. Χθες έκανε 10 λεπτά για να μου ανεβάσει ποστ και αρκετά αργότερα,όταν έκανα refresh στην αρχική σελίδα, η σελίδα δεν άνοιγε.
-
κάθε server έχει ένα ορισμένο dedicated bandwidth.
κάθε server έχει >=1 domains`Αρα αν το 4troxoi.gr (domain) είναι σ'ένα server με χαμηλό σχετικά bandwidth και φιλοξενεί και άλλα domains που έχουν κίνηση, τότε λογικό είναι κατά διαστήματα να σέρνεται.
Δε ξέρω αν συμβαίνει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί μια θεωρία πάντως. Μπορεί να να αργεί επειδή έχει φουσκώσει η mysql.
Λύση σ'αυτό είναι καινούρια βάση δεδομένων και τα παλιά μέχρι και 2006 να μπουν σε άλλη βάση η οποία φυσικά θα είναι προσβάσιμη αλλά κλειδωμένη μόνο για ανάγνωση
-
Υπάρχουν στατιστικά χρήσης?
Πάντως, το max χρήσης φαίνεται ότι ήταν πρίν απο 9 μήνες?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Λύση σ'αυτό είναι καινούρια βάση δεδομένων και τα παλιά μέχρι και 2006 να μπουν σε άλλη βάση η οποία φυσικά θα είναι προσβάσιμη αλλά κλειδωμένη μόνο για ανάγνωσηΣυγγνώμη, αλλά λύση σ'αυτό είναι να προσλάβουν έναν DBA που θα το κάνει αυτό και ό,τι άλλο χρειαστεί.
(BTW, δεν είναι σωστή αυτή η λύση, αλλά δεν είμαι DBA).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Λύση σ'αυτό είναι καινούρια βάση δεδομένων και τα παλιά μέχρι και 2006 να μπουν σε άλλη βάση η οποία φυσικά θα είναι προσβάσιμη αλλά κλειδωμένη μόνο για ανάγνωση
Συγγνώμη, αλλά λύση σ'αυτό είναι να προσλάβουν έναν DBA που θα το κάνει αυτό και ό,τι άλλο χρειαστεί.
(BTW, δεν είναι σωστή αυτή η λύση, αλλά δεν είμαι DBA).
δε χρειάζεται DBA γι'αυτό, αρκεί να έχεις γνώσεις SQL, php για να 'πειράξεις' λίγο τον κωδικά και όρεξη για δουλειά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε χρειάζεται DBA γι'αυτό, αρκεί να έχεις γνώσεις SQL, php για να 'πειράξεις' λίγο τον κωδικά και όρεξη για δουλειάΜάλλον πολύ όρεξη για να γράψεις ενσωματωμένη mySQL σε php...
Μάλιστα δεν πιστεύω ότι θέλει λίιιγο πείραγμα...εκτός κι αν εννοείς κάποιες μέρες δουλειάς, οπότε Ο.Κ. (όπου αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που δεν έχει γίνει κάτι ως τώρα)ΥΓ:Πάντως η ταχύτητα του Forum είναι ένας αρνητικός παράγοντας για κάποιον που ποστάρει...πριν 1 λεπτό έγινε ποστ κάτι που πάτησα πριν 10 λεπτά...(κι έχω και 2mbit ταχύτητα αυτή τη στιγμή...έκανα και μέτρηση για να μην πω/πεί κανείς ότι είναι η ιδέα μου και απλά σέρνεται η σύνδεσή μου)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Πάντως η ταχύτητα του Forum είναι ένας αρνητικός παράγοντας για κάποιον που ποστάρει...πριν 1 λεπτό έγινε ποστ κάτι που πάτησα πριν 10 λεπτά...(κι έχω και 2mbit ταχύτητα αυτή τη στιγμή...έκανα και μέτρηση για να μην πω/πεί κανείς ότι είναι η ιδέα μου και απλά σέρνεται η σύνδεσή μου)
Όταν σου συμβαίνει αυτό...δοκίμασε να ανοίξεις το Φόρουμ σε νέο tab (FF) αφού πατήσεις υποβολή και περιμένεις 10-15 δευτερόλεπτα. Θα δεις ότι η δημοσίευσή σου έχει καταχωρηθεί...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ:Πάντως η ταχύτητα του Forum είναι ένας αρνητικός παράγοντας για κάποιον που ποστάρει...πριν 1 λεπτό έγινε ποστ κάτι που πάτησα πριν 10 λεπτά...(κι έχω και 2mbit ταχύτητα αυτή τη στιγμή...έκανα και μέτρηση για να μην πω/πεί κανείς ότι είναι η ιδέα μου και απλά σέρνεται η σύνδεσή μου)
Όταν σου συμβαίνει αυτό...δοκίμασε να ανοίξεις το Φόρουμ σε νέο tab (FF) αφού πατήσεις υποβολή και περιμένεις 10-15 δευτερόλεπτα. Θα δεις ότι η δημοσίευσή σου έχει καταχωρηθεί...
αυτό κάνω...
όλα θα τα μάθουμε με αυτό το φόρουμ...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
σε νέο tab (FF) αφού πατήσεις υποβολή και περιμένεις 10-15 δευτερόλεπταΚαι ο τελευταιος explorer τα εχει αυτα
-
Ε ναι...αλλά εγώ χρησιμοποιώ FF....
-
Πρέπει να είμαι από τους λίγους που έχουν μπει στο forum με ότι browser κυκλοφορεί στην πιάτσα: explorer, firefox, opera, safari και camino. Με όλους σέρνεται.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πρέπει να είμαι από τους λίγους που έχουν μπει στο forum με ότι browser κυκλοφορεί στην πιάτσα: explorer, firefox, opera, safari και camino. Με όλους σέρνεται.Τον avant ξέχασες (πολύ ελαφρύς και αξιόπιστος).
-
Δεν είχε τύχει να τον δοκιμάσω όταν είχα windows. Αν δεν κάνω λάθος πάντως, είναι βασισμένος στον explorer, όπως και ο Maxthon τον οποίο είχα δοκιμάσει χωρίς να μείνω ενθουσιασμένος.
Edit: Πριν από λίγο δοκίμασα και τον Navigator, αλλά ούτε αυτός μου φάνηκε καλύτερος από το Safari οπότε έφυγε κατευθείαν για το appDelete.
-
H ταχυτητα (---> ευφημισμος) του φορουμ αποτελει πλεον σοβαρο λογο αποχης απο αυτο. Ποσο μαλλον που τα κολληματα δεν ειναι κατι παροδικο, αλλα πλεον ο κανονας.
Καλο θα ηταν να μαθουμε απο τon admin αν υπαρχει προθεση-πλανο να γινει κατι για να βελτιωθουν τα πραγματα ή οχι.
Οι προσπαθειες των moderators και η καλη διαθεση των χρηστων ασφαλως δεν ειναι αρκετες ωστε να μεινει ανεπηρεαστο το φορουμ απο αυτην την κατασταση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Yπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι με το φόρουμ, ή να σταματήσουμε να ελπίζουμε;Και εγώ αυτό ρώτησα. Απλά από ένα σημείο και μετά αισθάνεσαι άσχημα να 'πιέζεις' τους μοντς που δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά πλέον αποφεύγω να ποστάρω μόνο και μόνο για το λαγκ.
-
Λίγη υπομονή ακόμα παίδες....σύντομα θα έχουμε νεώτερα...
-
Ωρες ώρες σερνεται απίστευτα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωρες ώρες σερνεται απίστευτα...Μαλλον μερες μερες...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM