-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν ξέρουν όλοι από pc οπότε ας είμαστε πιο σωστοί σε ότι λέμε...ε ρε Κώστα άστους να παίξουν...
-
Γιατί η αναζήτηση βγάζει τόσο άσχετα αποτελέσματα?
Σε άλλα φόρουμ με phpbb δουλεύει κανονικά, εδώ μπορεί να υπάρχει τόπικ με τίτλο 'καμπουρογαμόσαυρος' και αν κάνεις αναζήτηση τη συγκεκριμένη αυτή λέξη θα βγάλει 130808108 αποτελέσματα εκτός απο αυτό που θες.
Επίσης μερικές φορές αν κάνει κανείς αναζήτηση σε ποστ χρηστών απο μια σελίδα και μετά δεν εμφανίζει τίποτα.
-
-
Γιατί απαγορεύονται τα greeklish και επιτρέπονται τα (ίσως πιο ενοχλητικά) ποστ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ανάλογος κανόνας?
-
Συνεχίζω τη σπασοκλαμπανίαση :
Γιατί απαγορεύονται τα greeklish και επιτρέπονται τα (ίσως πιο ενοχλητικά) ποστ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ανάλογος κανόνας?
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 494#800494
-
Μα δεν είπα πως είναι παράτυπο το να γράφει κανείς με κεφαλαία, πρότεινα το να προστεθεί στους κανόνες.
Για την αναζήτηση ξέρετε τι φταίει?
-
Άμα μπει στους κανονισμούς θα αρχίσουν να γράφουν με μικρά; Ή θα πέσουν τα ban βροχή;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ 5Η ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άμα μπει στους κανονισμούς θα αρχίσουν να γράφουν με μικρά; Ή θα πέσουν τα ban βροχή;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ 5Η ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!
swstos!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άμα μπει στους κανονισμούς θα αρχίσουν να γράφουν με μικρά; Ή θα πέσουν τα ban βροχή;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΠΟΣΤ;;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ 5Η ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!
Σαν οδηγός ή σαν συνοδηγός;
(το σκίσαμε )
-
lol@charmak66,
ΕΡΩΤΗΣΗ
εχω γραψει ενα πι εμ στις 24/01 σε συνφορουμιστα, ξερετε υβριστικο με απειλες και τετοια (προς μοντ ειναι ) και ακομα ειναι στα εξερχομενα!!πρεπει να κανω κατι περα απο υπομονη και να ελπιζω;
ευχαριστω
κκωτ -
Να περιμενεις μεχρι να ανοιξει τα πμ του ή να τον παρεις τηλ και να του πεις οτι εχει πμ .
-
Ισως και να έχει γεμάτα τα 'εισερχόμενα' του,και να χρειάζεται να τα σβήσει
-
Και οι μοντ έχουν ψυχή.
Μπορεί και να λείπει. Τον έχεις δει on line αυτές τις μέρες;
-
μηπως δεν το ειπα καλα; στα δικα μου εξερχομενα ειναι αρα δεν εχει σταλει ακομα ετσι δεν ειναι; κανονικα αν ειχε σταλει θα επρεπε να ειναι στα απεσταλμενα. αρα τι σχεση εχουν τα παραπανω; αν μπαινει ο παραληπτης στ φορουμ και τετοια;
ευχαριστω ξανα
κκωτ -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
μηπως δεν το ειπα καλα; στα δικα μου εξερχομενα ειναι αρα δεν εχει σταλει ακομα ετσι δεν ειναι; κανονικα αν ειχε σταλει θα επρεπε να ειναι στα απεσταλμενα. αρα τι σχεση εχουν τα παραπανω; αν μπαινει ο παραληπτης στ φορουμ και τετοια;ευχαριστω ξανα
κκωτστα εξερχόμενα σου θα παραμείνει μέχρι να το ανοίξει εκείνος.Τοτε θα είναι στα απεσταλμένα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
στα εξερχόμενα σου θα παραμείνει μέχρι να το ανοίξει εκείνος.Τοτε θα είναι στα απεσταλμένα
α μαλιστα! καταλαβα, σε ευχαριστω πολυ
-
Άνοιξα ένα τόπικ στις αγγελίες για να πουλήσω κάτι και για κάποιο λόγο κλειδώθηκε. Έγινε κατά λάθος ή παραβίασα κάποιο κανόνα?
Το τόπικ είναι αυτό:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=22395
θα παρακαλούσα να το ξεκλειδώσετε ή να μου πείτε γιατί κλειδώθηκε
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άνοιξα ένα τόπικ στις αγγελίες για να πουλήσω κάτι και για κάποιο λόγο κλειδώθηκε. Έγινε κατά λάθος ή παραβίασα κάποιο κανόνα?Το τόπικ είναι αυτό:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=22395
θα παρακαλούσα να το ξεκλειδώσετε ή να μου πείτε γιατί κλειδώθηκε
ευχαριστώ
Έχεις ΠΜ
-
OK cmarin, ευχαριστώ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM